15 beste GRATIS logo-makers en -generatoren

Beste-gratis-logo-makers en -generatorenHet ontwerpen van een logo voor uw bedrijfswebsite kan kostbaar zijn ($ 500 tot $ 5000).

Niet alleen dat – een team met een klein budget heeft misschien niet de softwareprogramma’s of vaardigheden om zelf een logo te ontwerpen. Eén ding is zeker: een logo-ontwerp is belangrijk. Het vestigt de visuele identiteit van uw merk en staat als een gedenkwaardig symbool van wie u bent.

Waar ga je heen als je niet over de middelen beschikt voor een professioneel logo-ontwerp? Gelukkig voor 9 beste eCommerce-platforms – er zijn talloze gratis logo-makers en generatoren online.

Sommige bieden de software gratis aan, terwijl andere ook gratis logo-downloads bevatten. Nadat u de kleuren en de logo-stijl die u wilt vertegenwoordigen, hebt onderzocht, kunt u zich wenden tot een van deze 15 gratis logomakers en -generatoren, die in willekeurige volgorde worden vermeld.

Waarom zou u logo-makers en generatoren gebruiken??

  1. U begint een nieuwe website, maar heeft niet het budget om een ​​professionele logo-ontwerper in te huren.
  2. U beschikt niet over de vaardigheden of software om zelf een logo te ontwerpen.
  3. Je bent op zoek naar inspiratie en ideeën voor een logo-ontwerp.

Hieronder staan ​​15 GRATIS logo-makers

Totale openheid: WebsiteSetup verdient commissie als u uiteindelijk via onze verwijzingslinks in deze lijst koopt. Dit helpt ons om alles up-to-date te houden. bedankt voor je ondersteuning.

# 1. Wix Logo Maker

Wix logo maker homepage
www.Wix.com

Wix-logomaker biedt het beste van twee werelden: beantwoord een paar eenvoudige vragen en er wordt automatisch een logosjabloon voor u gemaakt. Vervolgens kunt u vrijwel elk aspect aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur – van kleuren tot lettertype, tekst en formaat.

Het beste gedeelte? U krijgt niet alleen gratis een op maat gemaakt logo, maar u krijgt er ook volledige commerciële rechten voor (wat betekent dat u het voor zaken en winst kunt gebruiken zonder u zorgen te maken over wie de licentie heeft). U kunt zelfs bronbestanden (in SVG-indeling) van uw logo downloaden, zodat u deze op alles kunt plaatsen, van visitekaartjes tot t-shirts.

Je moet een account maken bij Wix om toegang te krijgen tot de logomaker. Maar de zilveren rand is dat het u ook toegang geeft tot hun bedrijfsnaamgenerator en een complete tool voor het bouwen van websites. Het is dus de perfecte one-stop-shop voor een gloednieuw bedrijf.

# 2. Tailor Brands

TailorBrands logo maker
www.TailorBrands.com

Tailor Brands is een krachtige alles-in-één grafische ontwerptool waarmee u een aangepast en uniek logo voor uw bedrijf kunt ontwerpen. Het proces voor het maken van een logo is gebaseerd op een quiz waarin u vragen over uw merk, branche en voorkeuren moet beantwoorden. Wanneer je de quiz voltooit, heb je je logo in een mum van tijd klaar. Tailor Brands biedt u een aantal alternatieve opties, zodat u kunt kiezen wat u het leukst vindt of uw logo kunt aanpassen totdat u er tevreden mee bent.

Bovendien krijg je kant-en-klare afbeeldingen voor sociale media en advertenties. Als u klaar bent, kunt u ten slotte hoogwaardige vector-, SVG- of EPS-bestanden downloaden die u kunt gebruiken voor uw website, visitekaartjes of handelswaar met volledige commerciële rechten.

# 3. Canva

Canva logo maker
www.Canva.com

Canva is al een tijdje op de gratis ontwerpmarkt en biedt gratis en betaalde sjablonen voor afbeeldingen van sociale media, flyers, uitnodigingen, visitekaartjes en meer. In hun indrukwekkende reeks sjablonen komt een grote verscheidenheid aan gratis en betaalde logo-opties. Begin met een van hun gratis sjablonen en verander vervolgens de tekst, kleuren, lettertypen en meer om bij uw merk te passen.

Vind je het niet leuk wat je ziet? Upload uw eigen afbeeldingen of kies uit de uitgebreide bibliotheek met gratis elementen van Canva om toe te voegen aan de logosjabloon met de gebruiksvriendelijke functie voor slepen en neerzetten. Download uw ontwerp als PNG, JPG of PDF. Gebruik de site om briefhoofden, visitekaartjes en meer te maken met uw gratis logo.

Het enige nadeel is dat andere mensen dezelfde sjablonen kunnen gebruiken, dus je ziet mogelijk vergelijkbare ontwerpen online rondzweven. Met een beetje creativiteit is er niet veel nodig om deze gratis logo-ontwerpen je eigen unieke touch te geven en krijg je een professioneel ogend logo zonder kosten.

# 4. Gratis logo-ontwerp

FreeLogoDesing.com logo maker
www.FreeLogoDesign.com

Gratis logo-ontwerp maakt het maken van uw gratis logo eenvoudig. Typ gewoon uw bedrijfsnaam in, kies uit 20 verschillende categorieën, de applicatie zal duizenden gratis logosjablonen bekijken. Breng uw eigen aangepaste wijzigingen aan in de kleur, vorm en lettertype en download uw ontwerp gratis. Als u later besluit om een ​​beetje in uw logo te investeren, kunt u voor $ 59 een versie met hoge resolutie van uw logo downloaden.

# 5. Grafische veren

Maker van Graphic Springs-logo
www.GraphicSprings.com

Net als andere logo-makers op de lijst, biedt Graphic Springs een verscheidenheid aan sjablonen om uit te kiezen in meerdere categorieën. Voer uw bedrijfsnaam en slogan in, kies uw afbeeldingscategorie, kies uw logo en bewerk het met gemak. Filter uw opties door nieuwe of populaire logo’s.

Als je wat meer creatieve vrijheid wilt met je logo-ontwerp, begin dan met de vormen en symbolen, of gebruik ze om je logo een beetje een decoratief tintje te geven. Hoewel de software gratis te gebruiken is, kost het $ 19,99 om je definitieve ontwerp te downloaden als PNG, SVG of JPG. Dit wordt echter geleverd met onbeperkte bewerkingen en downloads als u ervoor kiest om in de toekomst aanpassingen te maken.

# 6. LogoMakr

LogoMakr
www.LogoMakr.com

LogoMakr biedt een gebruiksvriendelijk softwareprogramma waarmee u uw vormen en tekst eenvoudig naar de gewenste plek kunt slepen. Zoek eerst naar vormen en pictogrammen en bewerk vervolgens uw kleuren, grootte en meer. Voeg tekst toe en rangschik het op elke gewenste manier, terwijl je het aanpast voor lettertype, grootte en kleur. Een slimme bijsnijdknop snijdt uw logo gemakkelijk perfect bij.

Wanneer u klaar bent, slaat u het ontwerp eenvoudig op uw computer op. Een gratis downloadoptie is beschikbaar, maar heeft beperkingen, bijvoorbeeld bestanden van lage kwaliteit en een overeenkomst om de site krediet te geven voor uw logo. Voor slechts $ 19 kun je een gratis versie van hoge kwaliteit downloaden voor je website, visitekaartjes, t-shirts en meer zonder credits.

# 7. UCraft

Ucraft logo maker
www.uCraft.com/free-logo-maker

Als je zo ver in de lijst bent gekomen en nog steeds geen site hebt gevonden die aan je logo-ontwerpbehoeften voldoet, probeer dan UCraft. UCraft is een website builder die websjablonen, gratis cloudhosting en meer aanbiedt. Als bonus bieden ze ook een gratis logomaker aan. Net als de andere gratis tools op de lijst, is de gratis logo-maker van UCraft net zo eenvoudig als het kiezen van een pictogram, het toevoegen van uw bedrijfsnaam en het aanpassen van uw lettertypen en kleuren.

UCraft wordt geleverd met meer dan 220.000 pictogrammen die u in uw ontwerp kunt gebruiken. Exporteer uw transparante PNG-bestand met hoge resolutie volledig gratis!

# 8. Online Logo Maker

Online Logo Maker
www.OnlineLogoMaker.com

Online Logo Maker heeft een vergelijkbare interface als de gratis logo-generator van Graphic Spring. Het is snel en gemakkelijk om uw logo-ontwerpreis te beginnen met tonnen sjablonen en lettertypeselecties. Kies uit hun vooraf ontworpen symbolen in honderden categorieën of upload uw eigen afbeelding.

Met een gratis account kun je je ontwerp opslaan en er later op terugkomen. Geniet van onbeperkte downloads, zodat u uw logo op elk gewenst moment kunt aanpassen. Online Logo Maker biedt zowel een gratis als premium service. Het Premium-pakket biedt downloads met een hogere resolutie en stelt u in staat uw ontwerp als transparant (.PNG) of als vector (.SVG) te exporteren, zodat u uw logo overal gemakkelijk kunt gebruiken.

# 9. Designmantisch

DesignMatic logo maker
www.DesignMatic.com

Ga aan de slag met de gratis logo-generator van Designmantic door uw favoriete logostijl, lettertype en kleuren te kiezen. Voer vervolgens uw bedrijfsnaam in en kies uit meer dan 30 branchecategorieën. Wanneer u een logo vindt dat u bevalt, kunt u de kleuren en het lettertype aanpassen.

Hoewel de tool gratis is, kost het downloaden van uw ontwerp een vergoeding. Dit betekent dat u een bestand met een hoge resolutie en een vectorbestand krijgt voor grootschalig afdrukken. Helaas biedt deze site geen onbeperkte downloads. Als u de downloadkosten niet wilt betalen, kan dit een geweldig hulpmiddel zijn om inspiratie op te doen.

# 10. Shopify

Shopify-logomaker
www.Shopify.com/tools/logo-maker

Shopify biedt een hele reeks tools voor online bedrijven, inclusief de tools die nodig zijn om uw eigen online winkel te starten. Hoewel sommige van deze services een maandelijks bedrag hebben, biedt Shopify ook een breed scala aan gratis tools zoals een bedrijfsnaamgenerator, QR-codegenerator en natuurlijk een gratis logomaker.

Typ uw bedrijfsnaam in en kies vervolgens een pictogram en bewerk voor kleuren en maten. Kies uit vier verschillende lay-outs voor uw tekst en pictogrammen en ontvang het logo rechtstreeks naar uw e-mail.

# 11. Logo Type Maker

LogoTypeMaker-logomaker
www.LogoTypeMaker.com

Logo Type Maker wordt geleverd met meer dan 200 lettertypen, meer dan 1.000 professionele sjablonen en meer dan 600.000 vectorvormen om uw logo-ontwerp een fluitje van een cent te maken, zelfs als u geen professionele ontwerper bent. Ze beschikken over op vectoren gebaseerde SVG-downloads en onbeperkte aanpassingen, zodat u uw kleuren en lettertypen op elk moment kunt wijzigen. Onder het gratis model kunt u een gratis, niet-aanpasbaar, modern logo maken. In tegenstelling tot andere gratis logo-makers, kunt u uw ontwerp in 300 DPI exporteren als een JPG- of PNG-bestand. Een eenmalige betaling van $ 24,99 of $ 39,99 levert meer functies en logo-keuzes op.

# 12. Zyro

Zyro-logomaker
zyro.com/logo-maker

Zyro is een gratis logomaker die eenvoud serieus neemt. U hoeft geen account aan te maken of aanvullende stappen te ondernemen om aan de slag te gaan.

Typ eerst uw merknaam en slogan. Kies vervolgens welke vorm u de basis van uw logo wilt vormen. Je kunt kiezen uit duizenden opties; typ gewoon een trefwoord en ga aan de slag. Ten slotte kunt u uw logo aanpassen. Plaats uw naam en slogan zoals u dat wilt in relatie tot de vorm, verander het lettertype, de kleur en de grootte van de woorden. Wanneer u klaar bent, downloadt u de PNG en gebruikt u deze overal, van uw website tot uw visitekaartje.

# 13. Design Hill

Ontwerp Hill logo maker
www.DesignHill.com/tools/logo-maker

Design Hill biedt tal van diensten, waaronder een gratis logo-generator. Blader door duizenden pictogrammen, pas uw tekst en kleuren aan en download uw gratis ontwerp. Bekijk ook hun andere gratis tools, waaronder Facebook- en Twitter-omslagfoto-makers, een QR-codegenerator en meer.

# 14. Logo Maker

LogoMaker.com
www.LogoMaker.com

Logo Maker is al meer dan een decennium actief in de branche en heeft meer dan 3 miljoen ondernemers en eigenaren van kleine bedrijven bediend via hun gratis logo-generator. Kies uit meer dan 10.000 pictogrammen en bouw en bewaar gratis onbeperkte logo’s in uw account.

Er worden kosten in rekening gebracht wanneer u uw ontwerp voltooit en het bestand met hoge resolutie downloadt. Ondertussen kun je de tool gebruiken om mee te experimenteren en inspiratie uit te putten. Als u op zoek bent naar een gratis optie, kunt u een HTML-codefragment genereren voor uw website in plaats van het volledige afbeeldingsbestand te downloaden.

# 15. SquareSpace

Maker van SquareSpace-logo
www.logo.squarespace.com

Squarespace biedt een verscheidenheid aan diensten voor online bedrijven, inclusief alles wat u nodig heeft om uw eigen website te starten. Met hun gratis online logomaker kun je door pictogrammen bladeren en je ontwerp aanpassen, of je nu op zoek bent naar inspiratie of een volledig aangepast logo. Download uw ontwerp gratis in lage resolutie of koop de versie met hoge resolutie voor $ 10. Squarespace-klanten kunnen het bestand met hoge resolutie gratis downloaden met hun lidmaatschap.


Met dit brede scala aan tools binnen handbereik kunt u experimenteren met logo-ontwerp, ongeacht uw budget.

Is er iets dat we hebben gemist? Laat hieronder een reactie achter.