SiteGround VPS Hosting Review 2020 (70% kortingsbon)

VOORDELEN VAN SITEGROUND VPS HOSTING
1. $ 11,95 / maand (betaalbaar VPS-abonnement)
2. Aanbevolen VPS Host door Top 3 CMSes
3. Gewaardeerd als # 1 VPS & WordPress-host over meerdere FB-peilingen
4. 99,99% Server Uptime-garantie
5. Hostingservers met een zeer lage dichtheid
6. Veel hogere limieten voor het uitvoeren van scripts en CPU-seconden
7. VPS-servers verspreid over 3 continenten
8. Volledige toegang tot alle Advanced SiteGround Tools zoals SuperCacher, Staging, Git etc
9. Gratis SSL & on-demand back-ups met en herstel met één klik
10. Volledig beheerde VPS met cPanel, Malware Monitoring, Security & Updates
11. 24/7 Advanced Priority Support
12. 30 dagen VPS Hosting Plan (GoGeek) geld terug Garantie
NADELEN VAN SITEGROUND VPS HOSTING
1. Beperkingen op de software en applicaties die u kunt installeren
2. Fungeert als een VPS maar geen echt VPS Hosting Plan aangezien je geen Root Access krijgt
3. Ondanks dat uw hostingaccount geïsoleerd is voor beveiliging, blijven gedeelde serverbronnen ten slotte
SITEGROUND VPS HOSTING BEOORDELING
SiteGround VPS-hosting
Uptime en betrouwbaarheid
5.0/5.0
SiteGround VPS-hosting
Snelheid en prestaties
5.0/5.0
SiteGround VPS-hosting
Serverbronnen
4.5/5.0
SiteGround VPS-hosting
Beveiliging en anti-hackbeveiliging
5.0/5.0
SiteGround VPS-hosting
Prijs & waarde
4.5/5.0
SiteGround VPS-hosting
WordPress Compatibiliteit
5.0/5.0
SiteGround VPS-hosting
Klant Ondersteuning
5.0/5.0
ALGEMENE BEOORDELING 4.9/5.0
SITEGROUND VPS HOSTING SAMENVATTING SAMENVATTING
SiteGround’s VPS Hosting Plan (GoGeek) is goed genoeg om je te hosten Website / Blog / eCommerce Store op een VPS-achtig platform. Vanaf dit plan kunt u op elk moment upgraden naar hun krachtigere + schaalbare cloud-hostingservers. Tot die tijd echter het VPS-hostingplan van SiteGround (GoGeek) zou u alles moeten geven wat u verwacht van een typische VPS Hosting Server (Snelheid, op VPS gerichte functies, prestaties, uptime, prioriteitsondersteuning en nog veel meer).

GoGeek is SiteGround’s eigen starter VPS-hostingplan, aangezien SiteGround deze service specifiek op de markt brengt als hun Semi-specifiek hostingplan. Dus de enige echte beperking voor de VPS-hosting van SiteGround (GoGeek) is dat het geen echt VPS-hostingpakket is, maar een krachtig genoeg VPS-achtige oplossing die redelijk geprijsd is.

Terwijl andere VPS-hostingproviders u een VPS-abonnement met Full Root Access Control aanbieden, beweert SiteGround dat het comfortabel aan alle behoeften van hun op VPS gebaseerde klanten kan voldoen met hun speciale GoGeek-abonnement. Ze zijn ervan overtuigd dat hun Super Friendly + Skilled Support Team meer dan in staat is om u uitstekende klantenservice te bieden door een van de problemen op te lossen waarmee uw site wordt geconfronteerd! SiteGround wordt ook vaak beoordeeld als de # 1 Gastheer en wordt beschouwd als HET BESTE zelfs als het gaat om VPS-hostingservice.

Bovendien isoleert SiteGround uw VPS-hostingaccount strikt met de rest op zijn servers door ervoor te zorgen dat ze gebruik maken van een unieke technologie (wat ze noemen BIJENKORF). Dit maakt elk van deze Semi-Dedicated Hosting-accounts in wezen een afzonderlijke container waar geen enkel account op de server de vrijheid heeft zich te misdragen of de andere te hinderen. In tegenstelling tot de meeste andere VPS-hostingproviders, heeft SiteGround geen strikte regels voor het gebruik van serverbronnen. Daarom kunt u uw website / blog hosten in een volledig beheerde VPS-omgeving met een gebruiksvriendelijk, speciaal vormgegeven cPanel (genoemd Verbeterd cPanel).

In deze SiteGround VPS hosting review zal ik je hun GoGeek-plan (in detail) uitleggen en waarom precies dit speciale Semi-Dedicated hostingplan van SiteGround een goede vervanging is voor de traditionele VPS Hosting Servers.

Prijzen en functies van SiteGround VPS-hosting (overzichtsoverzicht 2020)

Is SiteGround VPS Hosting-account boordevol functies? Laten we in detail kijken met deze samengevatte recensie over de VPS-hostingpakketfuncties en specificaties van SiteGround …

SiteGround VPS Hosting Features Review (GoGeek Plan) 2020
SiteGround-functies SiteGround VPS-hosting
VPS Startprijs
$ 11,95 / maand
Restitutiebeleid 30 dagen SiteGround VPS Hosting Plan (GoGeek) geld-terug-garantie
KRIJG SITEGROUND VPS KORTING
Geschatte maandelijkse bezoekers Ongeveer 100.000
Bandbreedte Onbeperkte gegevensoverdracht
Webruimte 30 GB
Websites toegestaan Onbeperkt
Websites toegestaan Onbeperkt
SuperCacher Alle 3 niveaus
• Statische cache
• Dynamische cache
• Memcached
Geavanceerde on-demand back-ups Ja
Professionele siteoverdracht Ja
Geavanceerde prioriteitsondersteuning Ja
PCI-compatibele servers Ja
Git (vooraf geïnstalleerd) Ja
Geavanceerde sitestaging Ja

SiteGround VPS Hosting datacenterlocaties (2020)

SiteGround is een van de weinige VPS-hostingproviders met datacenters over de hele wereld en niet alleen maar in de VS & Europa.

SiteGround VPS Hosting Trial Maandelijks planoverzicht

SiteGround biedt ook een maandelijks VPS-hostingplan waarbij u niet het volledige bedrag hoeft te betalen voor hun jaarplan van GoGeek. Maar dan kost dit je extra Eenmalige serveractiveringskosten (1e maand SiteGround VPS Hosting Plan-kosten + $ 24,95 Activeringskosten) die hieronder in detail wordt weergegeven:

Dit proefabonnement van 1 maand op VPS-hosting door SiteGround omvat een installatiekost en de kortingsprijs voor hun VPS-server die alleen van toepassing is op de eerste maand. Daarom is dit zeker geen ideale of goedkope manier om het VPS Hosting-plan van SiteGround te testen (aan het einde van deze Proefperiode worden de normale prijzen automatisch van toepassing).

NOTITIE: Ik zou je ten zeerste aanbevelen om het 1-jarige VPS Hosting Plan van SiteGround te kopen (GoGeek = Semi-Dedicated Hosting Service) wat elke dag een geweldige VPS Server Hosting D zou zijnEal!

SiteGround VPS Hosting-functies (gedetailleerd overzicht 2020)

SiteGround biedt een aantal functies met zijn VPS-hostingservice, waarvan sommige hierboven al worden besproken in ons recensieoverzicht. Hier zijn nog een paar speciale VPS-hosting functies die u moet kennen:

1. Uniek voor snelheid geoptimaliseerd VPS-platform

De Hosting Server-architectuur van SiteGround’s VPS (GoGeek-plan) is voornamelijk gericht op snelheid. Hun VPS-hostingplannen worden geleverd met tal van geavanceerde functies zoals SSD-opslag, NGINX-server, HTTP / 2-geactiveerde serverondersteuning, SuperCacher (voor WordPress & Joomla), Gratis CDN en veel meer

2. Onbeperkt aantal bezoeken met 30 GB schijfruimte

Het VPS-hostingplan van SiteGround (GoGeek) biedt onbeperkte bandbreedte samen met een geschatte bezoekentelling van ongeveer honderdduizend. Er is echter geen strikte limiet aan het aantal bezoeken als zodanig (in tegenstelling tot de meeste VPS-hosts die er zijn). Je krijgt ook 30 GB SSD-schijfruimte, wat meer dan voldoende zou moeten zijn voor een site van welke dan ook grootte.

3. Klantenservice met prioriteit (24/7)

Alle problemen die worden gemeld door de hostingklanten van SiteGround VPS worden met Priority veel sneller opgelost (dan hun StartUp- en GrowBig-plannen). Bovendien krijgen VPS-hostingaccounts prioriteit, zelfs als het gaat om dagelijkse back-ups die bestaan ​​uit gratis handmatige One-Click Backup Restore Option samen met de Backup Storage Option (tot 30 exemplaren).

Ik gebruik de VPS-hostingoplossing van SiteGround nu al jaren persoonlijk voor het hosten van meerdere websites en hun VPS-georiënteerde Support Response Time is altijd fenomenaal geweest. Klantenservice van goede kwaliteit voor VPS-hostingservice is altijd een dure aangelegenheid geweest bij bijna elk webhostingbedrijf, maar de VPS-hostingplannen van SiteGround waren zeer redelijk. Bovendien was hun 24/7 Priority Support voor VPS van topklasse, zelfs hun First-Tier Support Agents waren zeer deskundig en buitengewoon goed op de hoogte.

4. SiteGround SuperCacher Voor VPS-platform

De SuperCacher van SiteGround, die wordt geleverd met hun VPS-hostingplannen, implementeert standaard Dynamic Caching op serverniveau (in tegenstelling tot het item StartUp-plan). U kunt dus het handmatige gebruik van applicaties van derden elimineren om statische pagina’s op uw site weer te geven bezoekers.

5. Minder gebruikers door servers met een lage dichtheid

Slechts een beperkt aantal gebruikers is toegestaan ​​op SiteGround’s VPS Hosting Servers (GoGeek-plan) daarom krijgt u meer serverbronnen dan welke gedeeld dan ook hosting plan (dat is tot 4 keer meer bronnen).

6. Staging-omgeving voor VPS-servers

Het echte voordeel van de VPS-hostingservice van SiteGround wordt geleverd met zijn Geeky-voordelen genaamd SiteGround Staging, waarmee zijn VPS-klanten een dubbele sitekopie kunnen maken. Daarom kunnen tests worden uitgevoerd met uw SiteGround VPS-hostingaccount en wordt ook een sitekopie op de server opgeslagen als een perfecte veiligheidsmaatregel! Een gebruiker kan zoveel kopieën maken op deze solide VPS als Server en testen met een nieuw thema of plug-in gemak.

7. eCommerce Ready-websites (PCI-compatibele servers + gratis SSL-certificaten)

De VPS-servers van SiteGround die hun GoGeek-klanten huisvesten, zijn strikt PCI-compatibel en bieden u ook gratis Let’s Encrypt SSL-certificaten. Dit is de reden waarom de VPS-hosting van SiteGround goed is voor eCommerce-sites, omdat ze ook een e-commerce winkelwagentje installeren (vrij van in rekening brengen).

Lees onze SiteGround eCommerce Hosting Review voor meer informatie

8. Beveiliging via SiteGround’s HIVE Account Isolation Technology

SiteGround neemt beveiliging zeer serieus voor hun VPS Server-hosting of Shared Server-abonnementen met behulp van de volgende generatie LXC (Linux-containers) en door veilige accountisolatie (via HIVE-technologie). Dit betekent dat hoewel de VPS-hosting van SiteGround technisch gezien een Shared Server Hosting Platform is, het meer als een VPS-oplossing fungeert waarbij uw hostingaccount op GoGeek-abonnement niet wordt beïnvloed door andere gehackte / kwaadaardige accounts van hun klanten (indien aanwezig) gelegen op hetzelfde server.

Kan ik mijn SiteGround VPS Hosting Plan upgraden of downgraden?

Alleen omdat de VPS-hostingservice van SiteGround in feite hun GoGeek-abonnement is, kunt u uw VPS-pakket niet echt downgraden, waardoor u zou moeten overschakelen naar de gedeelde serverplannen van SiteGound. U kunt het echter rechtstreeks upgraden naar hun Cloud-hostingservers (wanneer je maar wilt).

Om het VPS-hostingplan van SiteGround naar Cloud te upgraden, hoeft u alleen maar in te loggen op uw gebruikerspaneel en de wijzigingen aan te brengen. Bovendien zult u geen downtime ondervinden tijdens het upgradeproces van uw SiteGround VPS-plan.

Krijg ik root-toegang met SiteGround VPS Hosting Service?

NOTITIE: Zolang u de Enterprise Hosting Server van SiteGround niet aanschaft, krijgt u geen volledige root-toegang tot uw installaties.

SiteGround probeert alles zelf te beheren voor VPS-hostingklanten en dit vooral omdat ze er zeker van zijn dat u dit niet nodig zou hebben Root-toegang zolang uw websites op hun servers worden gehost. En dit wordt mogelijk gemaakt door hun uiterst deskundige team dat is uitgerust met alle essentiële tools om ingewikkelde taken uit te voeren zonder het gebruik van Root Access.

OPLOSSING: U kunt SSH Shell-toegang krijgen met het VPS-hostingaccount van SiteGround en het is veel eenvoudiger om de openbare en privésleutel te genereren Combinaties.

Biedt SiteGround Windows Hosting-abonnementen aan met hun VPS Hosting-account?

Alle hostingdiensten van SiteGround draaien door Linux OS inclusief hun VPS-hosting en dus hebben ze niet echt een Windows-hostingplan. Dit betekent dat als je Windows-hosting nodig hebt voor een VPS-platform, SiteGround niet goed zal passen. Windows-hosting is ook niet geschikt voor een complex hostingplatform zoals Virtual Private Servers (VPS)!

Werkt Docker goed op de VPS-hostingservice van SiteGround?

Nee, Docker kan niet effectief werken met de VPS-hostingplannen van SiteGround omdat het een volledig beheerde service is, maar u kunt nog steeds SSH-toegang krijgen en proberen op afstand verbinding te maken (via een shell). Helaas heeft Docker geavanceerde rechten nodig die de VPS-hostingservice van SiteGround niet biedt, maar dit is mogelijk niet het geval met hun op maat gemaakte Enterprise Hosting-abonnementen.

Wat is de SiteGround SLA voor hun VPS-hostingplannen?

SiteGround VPS Hosting Uptime Garantie & SLA
VPS Uptime-garantie 99,9% uptime
Tussen (99% en 99,99%) 1 maand gratis SiteGround VPS-hosting
Aanvullende SLA-compensatie
(per verloren uptime van 1%)
1 maand gratis SiteGround VPS-hosting

NOTITIE: SiteGround Server Downtime omvat niet het geplande serveronderhoud en eventuele storingen door de fout van de VPS-klant, DDoS Aanval, enz.

Kan ik een terugbetaling krijgen op het SiteGround VPS-hostingaccount?

SiteGround biedt 30 dagen MoneyBack-beleid voor hun VPS-hostingplan (GoGeek) en ook met hun andere Shared server hosting pakketten. Daarnaast komen de Cloud hosting-abonnementen van SiteGround met 14 dagen terugbetalingsgarantie.

Conclusie: is SiteGround goed voor VPS-hosting?

VPS-hosting van Siteround (GoGeek-plan) die ook wordt omgedoopt tot de Semi-dedicated hosting-oplossing is goed genoeg om uw website te hosten op een VPS-achtig platform. Vanaf dit plan kunt u op elk moment upgraden naar hun Cloud-hosting met uw groeiende behoefte, omdat zij alles voor u zullen beheren! Dus tot die tijd, het VPS-hostingplan van SiteGround (GoGeek) zou je alles moeten geven wat je van een VPS zoals Server verwacht (Snelheid, VPS-georiënteerde functies, prestaties, uptime en nog veel meer).

De meeste mensen hebben VPS-hosting nodig om die extra kracht voor hun websites te krijgen om meer instroom van verkeer te verwerken en niet echt omdat ze root-toegang nodig hebben. In dit opzicht is het VPS-hostingplan van SiteGround (GoGeek) meer dan goed genoeg, omdat ik zelf al geruime tijd een aantal websites met veel verkeer run, allemaal op één SiteGround VPS-hostingplan. En het beste is dat ik nog steeds ver onder mijn Server Resource Limits zit. Dat is geweldig toch?

Als u een betaalbare VPS-hosting zoals kracht nodig heeft?
Het GoGeek-plan van SiteGround is de juiste keuze voor u!
Als u root-toegang nodig heeft voor uw VPS-hostingplan?
U kunt upgraden naar Cloud Hosting van SiteGround (hun echte VPS-hostingplan).

Ik hoop dat je deze recensie op hebt gevonden SiteGround VPS Hosting Plan (2020) nuttig. Neem voor meer informatie contact op met SiteGround VPS Priority Support.