CooliceHost Web Hosting gjennomgang

Etter en grundig gjennomgang kom CooliceHost til toppen av listen over de beste webhotellfirmaene for din britiske virksomhet. Det er et relativt lite selskap laget av webmatere for webmastere slik at hver klient får en spesiell behandling, de bruker topp hakk servere med SSD-stasjoner, CPanel på backend, DDoS-beskyttelse, bare 4ms ping fra London og på CooliceHost støtter de de nyeste teknologiene som PHP7 og LiteSpeed ​​som kan doble ytelsen på nettstedet ditt.

CooliceHost UK gjennomgangs logo
OPPETID
997
HASTIGHET
998
BRUKERSTØTTE
977
PRIS
962
FUNKSJONER
965
GRØNN
905
NYSKAPENDE
979

Hastighet og pålitelighet – med en enestående ping på bare 4 ms til London og 99,982% oppetid på serverne det siste året, viser CooliceHost noen gode statistikker. Innholdet ditt blir servert fra SSD-stasjoner, og de støtter de nyeste teknologiene som PHP7 og LiteSpeed ​​som kan doble ytelsen på nettstedet ditt. Når det er sagt, kan du være sikker på at innholdet ditt blir levert veldig raskt til de britiske brukerne dine 24/7.

Sikkerhet – Alle CooliceHosts tjenester er godt beskyttet. Kontoen blokkerer hver IP-adresse som har tre mislykkede påloggingsforespørsler og holder brukeren blokkert innen 24 timer. Klienten kunne selvfølgelig fjerne seg fra klientadministrasjonen av soknaden, men behandleren har ingen endringer i det hele tatt. Den er spesielt laget for å beskytte CooliceHost-klienter mot hacks og trusler. En annen stor sikkerhetsfunksjon er DDoS-beskyttelsen som hosting gir kundene sine. I følge den siste statistikken har DDoS-angrep økt med mer enn 200% de siste årene. Og det er derfor CooliceHost integrerte det i planene sine. Og alt dette kommer uten tillegg. Selskapet tilbyr også Secure VPS Hosting, som du kan bestille fra nettstedet deres ved å bruke kontaktskjemaet. Denne tjenesten har enda høyere sikkerhetsnivå. Det er en perfekt løsning for store selskaper som arbeider med sensitiv informasjon.

sikkerhetskopier lages to ganger i uken. Hosting fokuserer på hastighet, sikkerhet, enkel Cloudflare CDN-integrasjon, avansert antispam-beskyttelse, for å øke klientopplevelsen og oppnå bedre ytelse.

Brukerstøtte – CooliceHost gir 24/7 support av kompetente inhouse teknikere som er der for å løse dine problemer. Du kan nå teknologi-, fakturerings- og markedsavdelingen via billettsystemet, mail, telefon. Den beste måten å få problemet løst er ved å bruke billettsystemet fra klientområdet på deres hjemmeside. I dette tilfellet flyttes problemet raskt til sysadminer på høyere nivå om nødvendig. Gjennomsnittlig responstid er rundt 10 minutter, og siden backend er veldig brukervennlig, må du kontakte support som en gang på 6 måneder, men hvis du trenger dem, kan du være sikker på at det avanserte teknologiteamet vil hjelpe deg uansett hva.

maskinvare – CooliceHost bruker HP-, Dell- og SuperMicro-servere, med Intel E3 og E5 CPU, Intel Enterprise Class SSD-stasjoner, colocated i Tier 3 datasentre, noe som betyr at oppfyller eller overgår alle Tier 2-krav, har flere uavhengige distribusjonsstier som betjener IT-utstyret, alt IT utstyret er dobbeltdrevet og fullt kompatibelt med topologien i nettstedets arkitektur og har samtidig vedlikeholdbar nettstedsinfrastruktur med forventet tilgjengelighet på 99.982%. Alle servere har DDoS-beskyttelse og programvare som blokkerer uønskede forespørsler til nettstedene dine.

skalerbarhet – CooliceHost tilbyr delt webhotell og VPS-hosting til kundene, ikke bare med månedlig grunnleggende. Hvis du bestiller en plan over lengre tid, får du rabatt. Jo lengre periode er, desto større er rabatten. Hver plan kan betales med et månedlig, kvartalsvis, halvårlig og årlig abonnement.

Du kan når som helst oppgradere eller nedgradere planen din fra administrasjonspanelet (fra Webmaster Mini til Webmaster, Big Dog, Big Dog 2 og omvendt), avhengig av dine behov. Eller du kan velge løsning på neste nivå – VPS Hybrid planer, hvis du falt, trenger du mer kraft. Når du har logget deg på Cpanel, kan du se kraften til disse SSD-serverne selv.

planer

SSD Nginx Hosting – Standard SSD-webhotellplaner som CooliceHost tilbyr er Webmaster Mini, Webmaster, Big Dog, Big Dog 2, de er alle forskjellige på diskplass, CPU, antall domener, antall databaser og DDoS båndbredde. For eksempel kommer den minste Webmaster Mini-planen (€ 2,98 per måned) med 2 GB SSD, 5/15 MySQL-databaser / tilkoblinger, 2 hostede domener, 200 GB DDOS båndbredde, cPanel, ubegrenset e-post og mye mer. Det er perfekt for å starte en bedriftsnettsted, blogg eller en e-butikk.

VPS Hybrid planer – Bortsett fra vanlig delt hosting, tilbyr CooliceHost hybridplaner som VPS, men det er en delt hosting i sin natur. VPS Hybrid planer, også kjent som Semi-dedikert, er i utgangspunktet delt hosting ved hjelp av ressursene til en VPS. Det er en fantastisk løsning for de som ikke har kunnskap, tid og penger til å drive og administrere ekte VPS. Den minste planen er LSV VPSh 512 (den kommer fra LiteSpeed ​​Varnish Virtual Private Server Hosting, og 512 den brukte RAM på planen) har 1 x vCPU @ 2,0 Ghz, 512 MB RAM, 15 GB HDD, LiteSpeed, cPanel og mye mer . Og det kommer bare på 4,98 € per måned. Planene er perfekte for allerede utviklede og kjører nettsteder, og genererer enorm trafikk, slik at de kan laste enda raskere sammenlignet med standard hostingplaner. Alle VPS Hybrid-planer er fleksible og tilpasses alle typer virksomheter uansett størrelse og ressurser den trenger.

Alle planene deres med den nyeste informasjonen du kan se her.

Testresultater

Vi har lastet opp en demo Joomla e-handelsside på en av CooliceHosts delte hostingplaner og har testet den for deg. Nedenfor kan du se resultatene. Vær sikker på at du Klikk på bildene for mer detaljert visning.

CooliceHost Test 1

Emne: https://blog.coolicehost.com/ Cache: Plugin er deaktivert HTTP-server: LiteSpeed ​​http / 2 Aktivert PHP versjon: 5.5.25 / 7.0 Zend Opcache: Enabled

resultater PHP 5.5 + ZendOpcache 257ms PHP 7.0 NG + Zend Opcache 112ms

Hvis skriptene dine støtter det, kan PHP7 doble nettstedets ytelse.

CooliceHost Test 2

LiteSpeed ​​vs Nginx vs Apache

I denne testen kan du se forskjellen i ytelsen til de viktigste webserverne i forespørsler per sekund.

CooliceHost Test 3

Sjekk vertsresultater som viser en super rask ping fra Storbritannia – 4.4ms

CooliceHost Test 4

Pingdom-test for hastighetsytelse fra Amsterdam-serveren deres.

Som du kan se, lastet Joomla e-butikk 94% raskere enn de andre testede nettstedene med 94/100 ytelsesgrad.

CooliceHost Test 5

En stresstest fra LoadImpact som viser en jevn lastetid selv på høye brukere på samme tid på nettstedet ditt.

Selv med 25 brukere som surfer på forskjellige sider, er ladetiden lik dem alle. Dette er noen veldig gode indikasjoner.

For å oppsummere, må du sjekke gutta på CooliceHost. Inhouse-teknikere, topp moderne servere, høyt sikkerhetsnivå, veldig rask responstid til de britiske brukerne dine, nyeste teknologier og alt det som gir en god pris. Her kan du se planene deres og hvis du ikke er sikker på nøyaktig hva du trenger, ta kontakt med dem, de gir også rådgivning og kan henvise deg til den beste hostingløsningen for din britiske virksomhet.

Hvis du trenger mer informasjon og alternativer, bare gå tilbake til hjemmesiden vår og se de andre beste britiske webhotellfirmaene som vi har vurdert for deg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me