De store domene på toppnivå eller landekode

De store domene på toppnivå eller landekode

De store tre – .COM, .NET, .ORG

.com er ute og bort den fremste utbredte TLDen der ute. Fra juli 2013 sier nettkorporasjonen for tildelte navn og tall (ICANN) at det er kvadratmål 112 071 447. Com-domener registrert over hele verden. flertallet av disse .com-domenene kommer tilbake fra Nord-Amerika, med praktisk talt syv og sytti millioner registrerte på ett kontinent alene!

.Com TLD var opprinnelig ment å brukes til industrielle funksjoner (derav den korte typen “com”), men den er for tiden i markedet for omtrent alle. Kvaliteten gjør at allmennheten antar at nettstedet de sjekker ut bruker denne TLD. Det er ingen overraskelse at nesten alle mennesker mekanisk leter etter navnet på .com først.

.net og .org brukes også vanligvis for en spredning av nettsteder. i det siste var .net-domener forbeholdt nettbedrifter, mens .org-domener var ment for organisasjoner og ideelle organisasjoner. I dag vil noen registrere nettstedet sitt med disse TLD-ene siden det ikke er noen regulering.

ICANN-statistikk viser at det kvadratet måler rundt femten,5 millioner registrerte .net-domener og i liten grad over ti millioner registrerte .org-domener fra og med juli 2013. Akkurat som .com registrerte de fleste .net- og .org-nettsteder der ute. i Nord-Amerika.

Et annet alternativ – TLD-er for landskode

Landskode-TLD-er, eller ccTLD-er, domeneutvidelser for områdeenhet (bedre kalt bokstavene som virker en gang det mest populære domenenavnet ditt) som områdeenhet som er spesifikk for et bestemt område eller land. Noen eksempler legemliggjør .co.uk (Storbritannia), .ca (Canada) og .com.au (Australia). netto tildelte Numbers Authority (IANA) – det vil si at administrasjonen som opprettholder tekniske standarder som legger til rette for å drive nettet – publiserer et lager av ccTLDer på markedet.

La oss nå se på en rekke fordelene som tilbys av ccTLDs.

Fordel nr. 1: ccTLDs leverer native Targeting og SEO-overskudd

ccTLDs lar deg fokusere på trafikk fra bestemte områder av planeten. Så la oss si ønske | du ønsker | du ønsker} å fokusere på gjester fra Storbritannia til ditt britiske-baserte bakeri nettsted; vil du tenke på å velge .co.uk som domeneforlengelse. Dette sikrer at du blir avslørt innen søkeresultatene til disse som bor i Storbritannia og Storbritannia og Nord-Irland, i stedet for Australia eller Nordamerikansk nasjon eller den andre regionen.

Dette knytter seg til programoptimaliseringen din (SEO) som er verdt videre. å bruke en ccTLD gir deg en bedre SEO-verdi for landsbaserte søkeresultater. Dette kan være som et resultat av at søkemotorer kommer tilbake helt andre resultater, så vel som flere innfødte, og regner med informasjonsbehandlingsadressen til personen som søker. Dette innebærer at hvis noen i Storbritannia vil være ute etter bursdagskaker i Storbritannia og Nord-Irland, vil det britiske bakeriets nettsted muligens virke høyere innenfor søkerangeringene enn hvis du ikke hadde .co.uk ccTLD.

Fordel nr. 2: ccTLDs gir kjøperens tillit

ccTLDs områdeenhet smart for kvalitet og at de gir gjestene til nettstedet ditt ekstra selvtillit. Siden de anser nettstedet for å være innfødt, kan gjestene føle at det er lettere å lage kjøp, spesielt hvis de ser at adressen er et sted de anerkjenner i stedet for en fjern adresse. Mange mennesker liker også bedre å fullføre transaksjoner og besøke nettsteder i sin egen språklige kommunikasjon, valuta og region.

Fordel nr. 3: ccTLDs gir deg muligheten til å få frem

Et pent triks som noen firmaer mishandler for å gjøre et kraftig komplement rundt navnet sitt, er mishandling av det som kalles et nettstedhack. Dette kan være når et ord eller navn er opprettet mishandling av hvert navn og ccTLD sammen. for eksempel, beach.es bruker den spanske ccTLD, food.ie bruker eire ccTLD, og ​​abonnent bruker den belgiske ccTLD. Det vil til og med være en setning eller en beslutning om handling som check.in eller help.us. Det er ekstremt ingen grenser for utvalg av kombinasjoner du kan komme opp med! hold tankene om at HostPapa tilbyr alt på toppen av ccTLD-er, og skaper det enkelt for deg å komme opp igjen sammen med ditt fryktelig eget kunstneriske domenehack.

£ 1,29 / mo hosting i 12 måneder fralogo GoDaddy

Regler og lover

Ikke glem at mange ccTLD-er har begrensninger på ting akkurat som å kjøpe, fornye og overføre landskodedomenet. Her kan det være en liste over utbredte ccTLDer du vil tenke på. Merk at flere av dem har begrensninger:

.CA – for å få denne ccTLD, ønsker du å oppfylle ønsker fra CIRA. Disse behovene innebærer imidlertid ikke å være begrenset til å være et av følgende: en kanadisk subjekt eller fast bosatt, kanadisk selskap, forening, institusjon eller varemerke.

.COM.AU – Denne ccTLD er regulert av AUDA som sier at domenenavn ikke kan forhåndsregistreres eller reserveres; med andre ord, de er utelukkende på markedet først og fremst, med førstegangsservering. Navnelisensbeløpet er også i 2 år og kan bare gjenopplives hvis du fremdeles oppfyller ønsker.
.DE – Diamond StateNIC domenepekere bør oppfylles for å få denne ccTLD. et avgjørende krav har tilknyttet kroppskontakt innenfor tyske grenser.
.IE – å kjøpe ccTLD for eire-behov som du ganske enkelt oppfyller det som erDR-behovene som legemliggjør seg i å være i de 34 fylkene av eire eller gi bevis på en tilknytning til landet, som handel og / eller virksomhet.
Til slutt er det viktig å ikke overse anlegget for mishandling av hver enkelt TLD som .com og en ccTLD for å sjarmere for internasjonale og innfødte kunder. Ikke bare kan du appellere til innfødte gjester i et overordentlig spesifikt geografisk område, men du kan dessuten ha potensial for gigantisk avkastning og overføring av flere kunder.

Flere trender og topp britiske vertsplaner på hjemmesiden.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me