Scala Hosting gjennomgang

Scala hosting kom seg til toppen av listen på grunn av deres enestående ytelse (bare 41 ms å koble til og 0.2s tiden til første byte) og 99,99% oppetid. Kunnskapsrik og rask støtte både på system- og CMS-nivå (WordPress) og deres proaktive tilnærming til sikkerhet.

Min mening er at den beste hosting er den du setter opp og glemmer. Dette har vært min erfaring med Scala hosting det siste året. Derfor kan jeg anbefale dem som et av de beste webhotellfirmaene for UK-brukere for øyeblikket.

Scala Hosting Logo
OPPETID
999
HASTIGHET
999
BRUKERSTØTTE
997
PRIS
972
FUNKSJONER
995
GRØNN
970
NYSKAPENDE
1000

Scala hosting er et anerkjent selskap som opererer siden 2007 fra to datasentre – i Europa og USA. De betjener mer enn 50 000 kunder og 700 000 nettsteder.

De gir sine kunder en webhotell av høy kvalitet. Det er fokusert på det administrerte VPS og Cloud hosting, der de har et eget internt styringspanel kalt SPanel. Delte hostingplaner er på CPanel-servere, men betjenes fra samme team, så like bra.

Som vanlig i våre anmeldelser, fokuserer vi på ytelse, support, sikkerhet, funksjoner og priser.

Opptreden

Ytelsen er virkelig imponerende. Som du kan se fra testen med keycdn-ytelsesverktøyet, er TTFB (tid til første byte) bare 198 ms og tilkoblingshastigheten fra London er 41ms.
Tilkoblingstid: Det tar tid å koble seg til webserveren. Anbefalt er under 200 ms.

perfroramnce scala

TTFB: Tid det tar fra en klient sender en HTTP-forespørsel til den som mottar sin første byte med data fra webserveren. Anbefalt er under 400ms.

Dette er de to viktige beregningene som er relatert til hastigheten til nettverket og webserveren.

De har en garanti på 99,99% oppetid på både den delte og VPS-tjenesten. Hvis oppetiden din for måneden blir under 99%, vil du få full refusjon i kreditt.

En annen god egenskap med Scala er at de takler piggene i trafikken veldig bra. I motsetning til mange av de andre vertsselskapene, hvis nettstedene dine blir virale i en dag, vil de ikke stoppe tjenesten din så lenge den ikke ødelegger serveren.

Systemet er automatisert, så hvis det skjer bare en eller to ganger i uken, vil de ikke plage deg med salg av høyere planer (det vi har sett med andre selskaper).

Hvis nettstedet ditt vokser, vil de anbefale en VPS-plan, som er til en god pris, nesten den samme som de delte hostingplanene.

Sikkerhet

Scala hosting er fokusert på sikkerhet. De har integrert en funksjon i SPanel for å låse installasjonsfilene, så selv om en plugin eller modul har et sikkerhetsproblem, kan ikke hackerne laste opp skadelig programvare som redigerer de originale filene fra installasjonen. Dette er foreløpig bare tilgjengelig for WordPress, men deres utviklerteam jobber med de andre store CMS som Joomla, Drupal, Magento og PrestaShop og OpenCart.

SShield (kun for administrert VPS) – cybersikkerhet er et presserende tema i den teknologiske verdenen, der hackere blir mer og mer oppfinnsomme i sine angrep. I lys av det tilbyr Scala hosting SShield – den neste gen-løsningen for beskyttelse av nettsteder.

Verktøyet gir 24/7 sanntidsovervåking og forhindring av trusler. SShield gjenkjenner og blokkerer hele 99.998% av all kjent malware og ondsinnede angrep. Ikke bare det, men løsningen bruker en maskinlæringsalgoritme for å forbedre sine defensive strategier ytterligere. Hver gang systemet oppdager en ny type trussel, legger den til en stadig voksende database med potensielle sårbarheter, og reagerer enda mer effektivt i fremtiden.

Det beste er at når det først er aktivert, har det ikke mye å gjøre med SShield – verktøyet er helautomatisert og krever ikke tidligere kunnskap om websikkerhet.

Nettopp nylig har Scala hosting inngått samarbeid med Rack911, en industriledende innen nettbaserte sikkerhetsløsninger. Den California-baserte leverandøren vil hjelpe med proaktiv serverovervåking og regelmessige penetrasjonstester.

Brukerstøtte

De har 24-timers chat-støtte og billettstøtte av kunnskapsrike medarbeidere som alt er internt. Alle sysadmins og CMS-støtten er på samme kontor, så alle spørsmålene dine fra grunnleggende støtte til kompliserte problemer som krever en sysadmin blir svart raskt.

All støtte er basert i Europa.

 • 24/7 Ticketing-støtte
 • 24/7 Chat support
 • Støtte er inhouse
 • Europa basert

 • Ingen

Kundenes anmeldelser

Når vi ser etter kundeanmeldinger, går vi vanligvis til uavhengige kilder som TrustPilot og sosiale medier som Reddit, Twitter og Facebook. Vi ser også på bransjeforum og andre nettsteder for hostinggjennomgang, men vi tar de med korn på salt fordi det kan være skjevheter i bransjen, og vi er mer interessert i hva de virkelige kundene totalt sett sier.

trustpilot scalahosting

Trustpilot Scala hosting har 98% utmerkede og 2% gode anmeldelser, noe som gjør det til toppen av bransjen når det gjelder kundetilfredshet.

Vi fant ikke for mange anmeldelser på sosiale medier, men det vi fant var positivt og vi fant ingen alvorlige klager.

På bransjeforumene og anmeldelser for webhotellomtaler er de høyt vurdert. Det gjør også et godt inntrykk at hvis det er en negativ anmeldelse, er Scala vert aktiv og svarer til alle kunder.

Tekniske detaljer

Som standard er de delte hostingklientene på CPanel med Apache webserver og de nyeste versjonene av alle CPanel-funksjonene.

VPS-klientene med SPanel kan velge mellom Apache, Nginx som omvendt proxy, Litespeed Enterprise eller Open Litespeed (som er gratis og ubegrenset).

Alle planene støtter de viktigste nettprogrammeringsspråk som PHP og Python.

Git-støtte er inkludert, og du kan få tilgang til serveren via SFTP, SSH (aktivert på forespørsel), WP-CLI.

Alle planene bortsett fra Mini kan være vert for ubegrenset domenenavn, har ubegrenset båndbredde og ubegrenset databaser.

E-postkontoer er også ubegrenset (antallet e-postmeldinger du kan motta er begrenset av kodene i planen), og alle hovedprotokoller støttes – SMTP / POP3 / IMAP.

HTTP2 er også aktivert på alle planer.

 • 99,99% oppetidsgaranti
 • Stor tilkobling og TTFB-hastighet
 • Overholdelse av databeskyttelsesloven
 • 7 dagers sikkerhetskopi
 • SSH og WP-CLI-tilgang
 • Raw access logs
 • Alle CPanel-funksjoner
 • Inhouse utviklingsteam

 • Ingen britisk datacentre

skalerbarhet

Skalering innen Scala-hosting er raskt og enkelt (som navnet på selskapet antyder). Hvis nettstedet ditt vokser frem sin nåværende plan, kan du enkelt migrere det til en administrert VPS med mye mer ressurser og krefter til nesten samme pris. Scala har utviklet sitt eget internt panel – SPanel, og det gjør at de kan holde prisene på de administrerte VPS-tjenestene veldig rimelige.

begrensninger

 • 150 000 inoder på Mini-planen og 3% av CPU / minnebruken.
 • 300 000 inoder på startplanen og 5% av CPU / minnebruken.
 • 500 000 inoder på avansert plan og 9% av CPU / minnebruken.

1 inode = 1 fil.

sikkerhetskopier

For det delte vertskapet holder Scala hosting sikkerhetskopi for hver dag de siste 7 dagene. For VPS er bare 1. Disse sikkerhetskopiene er bare tilgjengelige for gjenoppretting fra systemet.

Jeg anbefaler at du tar en fullstendig sikkerhetskopi og laster den ned og holder den på et trygt sted hver måned i tilfelle du trenger å gjenopprette en eldre sikkerhetskopi (i tilfelle malware, hack osv.).

Hva er Scala hosting bra for?

Scala er den beste verdien for pengene verten vi har funnet i det administrerte VPS-feltet. Deres delte hosting er også en stor verdi for pengene. Bruk Scala-hosting hvis du planlegger å:

 • starte en personlig eller forretningsblogg
 • starte et nettsted for e-handel
 • alt basert på WordPress, Joomla, Drupal, Magento eller OpenCart
 • små til mellomstore apper

Når du ikke skal bruke Scala-hosting?

 • Hvis du bare trenger e-posthotell og ikke et nettsted, er det bedre løsninger som Zoho Mail eller Gsuite.
 • Hvis prosjektet ditt krever en dedikert server.

Er Scala hosting bra for WordPress Hosting?

Scala Hosting tilbyr tre WordPress-pakker basert på deres delte plattform. Avtalene har de samme fordelene med noen WP-spesifikke fordeler:

 • et optimalisert servermiljø
 • kjerne- og plugin-oppdateringer
 • gratis skanning av skadelig programvare
 • ett-klikk iscenesettelsesområde
 • profesjonell datamigrering

Som med delt hosting starter prisene fra $ 3,95 / mo for Mini og går opp til $ 9,95 / mo for den avanserte planen.

Du kan installere WordPress på Scala hosting på under 2 minutter fra innlogging til nettstedet deres, sette opp et domene eller et underdomen og den faktiske installasjonen. Du kan se hele prosessen i denne videoen.

På de administrerte VPS-planene har Scala sin egen SWordPress Manager – denne er for alle WordPress-fans der ute.

SWordPress Manager kommer med et rent grensesnitt, fullpakket med alle de grunnleggende for første gangs brukere:

 • Ett-klikk WP installasjon / fjerning
 • Aktivere / deaktivere automatiske oppdateringer
 • Sette opp en sikkerhetslås
 • Tilbakestill administratorpassordet

Brukere har også et iscenesettelsesområde til rådighet, noe som gjør det mulig for alle slags endringer og tester uten å påvirke det publiserte nettstedet. Derfor anbefaler vi dem også som en av de beste WordPress-vertene for britiske bedrifter.

Priser

Totalt sett tilbyr Scala hosting stor verdi for pengene på alle planer. Spesielt på den administrerte VPS.

De har månedlige betalinger og 30-dagers pengene-tilbake-garantipolitikk, slik at du kan teste tjenesten.

Imidlertid, hvis du vil låse den billigste prisen, må du kjøpe en 3-års kontrakt.

Husk også at prisene er i USD og ikke GBP.

Konklusjon

Scala hosting er ute etter å endre status quo i vertsindustrien. Selskapet holder stadig øye med markedet og analyserer hva som kan endres, hva som kan forbedres. I det aspektet har Scala utviklet et unikt sett med verktøy som tar sikte på å forbedre serverytelsen og sikkerheten og samtidig redusere hostingkostnadene.

SPanel er en allsidig plattform som har som mål å tilby et effektivt alternativ til cPanel og dets stigende priser. SShield er din topp beskyttelse mot nettkriminelle. SWordPressManager er din enkle introduksjon til den mest populære CMS-løsningen for bygging av nettsteder.

Sammen danner de en kraftig blanding av alle tjenester som garanterer at nettstedet ditt alltid vil være raskt og sikkert på nettet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me