Miss Hosting gjennomgang

Miss Hosting Priser, planer og funksjoner – 2020

De viktigste funksjonene

  • Delte, Cloud VPS, dedikerte, forhandlerservere
  • Laveste pris hosting og gratis SSL
  • Flere datacenter-lokasjoner
  • 45 dager pengene tilbake-garanti
  • Miss Hosting-tilbud – opptil 60% avtaler

selskapsoversikt

Miss Hosting er et webhotell som er relativt nytt for webhotellmarkedet. Selv om det har tiltrukket seg mange kunder mot dem, tar det fremdeles babytrinn i bransjen. Men det som gjør dem legitimt gode, er deres førsteklasses service av høy kvalitet. Det er en del av Miss Group og har hovedkontor i Sverige og kontorer i Storbritannia, USA, India, Canada, Mexico, etc. Miss Hosting drives av et lite team bestående av veldig lidenskapelig personale, men tjenestene de tilbyr og hva er funksjonene som følger med tjenesten deres som kan gjøre dem verdt å vurdere? La oss lede deg gjennom Miss Hosting’s funksjoner og tjenester.

Miss Hosting-funksjoner

24/7 kundestøtte

Som mange andre webhotellleverandører, tilbyr Miss Hosting også kundestøtte døgnet rundt. Du kan finne gratis telefonstøtte på deres hjemmeside. Så det er trygt å si at du også blir tilbudt support via telefon. Du kan ellers komme i kontakt med Miss hosting-teamet via mail eller billetter. En ting som kan bemerkes hvis du besøker nettstedet deres, er at de har nevnt at selv deres grunnlegger og administrerende direktør løser billettene om natten. Dette er ganske prisverdig og viser hvor mye dedikasjon som legges til å gi kundestøtte på ekspertnivå.

99,9% oppetidsgaranti

Miss Hosting lover deg en oppetid på 99,9%. Dette er ikke noe som er ute av verden eller for spennende. Fordi vi har sett webhotellleverandører som tilbyr 100% oppetidsgaranti. Siden Miss Hosting fremdeles er i begynnelsen, kan vi anta at de kan gi noen forbedringer over tid. 99,9% av oppetid tilsvarer driftsstans på 43,49 minutter. Som nevnt er det ikke det beste du kan be om, men likevel er det noe du kan leve med.

45 dager pengene tilbake-garanti

En lengre pengene-tilbake-garantiperiode betyr at du får mer tid til å konkludere om du vil fortsette med webhotellet du har valgt. Og selv om det er veldig få webhotellleverandører som gir en pengene-tilbake-garanti på mer enn 100 dager, er gjennomsnittlig pengene-tilbake-garanti varighet på 30 dager. Miss Hosting tilbyr deg 45 dager pengene tilbake-garanti, som er over gjennomsnittet. Du kan få praktisk erfaring med tjenesten deres i 45 dager og vite om ethvert aspekt eller faktor angående hosting du har betalt for.

Gratis nettstedbygger

Miss Hosting har inkludert en Site Builder som en gratis tjeneste med alle de delte hostingplanene. Hvis du er en nybegynner med mindre eller ingen kunnskap om koding, kan denne nettstedbyggeren være ekstremt nyttig. Det er noen få nettstedbyggere som krever et betydelig enormt beløp for å hjelpe deg med å opprette nettstedet ditt. Å få en gratis nettstedsbygger er en fordel, fordi denne nettstedsbyggeren har tilpassbare maler, responsive oppsett og et redigeringsgrensesnitt med dra-og-slipp-metodikk.

Ubegrenset e-postlagring

I dag spiller e-postkontoer en viktig rolle i å løfte brukeropplevelsen og sørge for enkle kommunikasjonsmidler. Men avhengig av type og trafikk på nettstedet ditt, er det sjansene for at du går tom for e-postlagring hvis du får veldig begrenset e-postlagring. Men hvis du velger Miss Hosting, er du fri fra de bekymringene, da du får ubegrenset e-postlagring.

Ubegrenset båndbredde

Akkurat som det er tilfelle med all e-postlagring, tilbys ubegrenset båndbredde også med alle de delte hostingplanene helt fra helt grunnleggende plan. Når du får ubegrenset båndbredde, trenger du ikke å være bekymret for å krysse ressursgrensen din når det plutselig er en økning i trafikken på nettstedet ditt. Og å få nettstedet ditt offline når det plutselig øker trafikken, er noe av det verste du kan oppleve, da du har en tendens til å miste enorme mengder eksisterende og potensielle kunder / besøkende.

Daglige sikkerhetskopier

Siden vi allerede vet hvor viktig å ta sikkerhetskopi, kan det hende at du også har mistet dataene dine på grunn av at du ikke tok sikkerhetskopier. Det kan være ødeleggende å se alt ditt harde arbeid gå forgjeves. Gjennom å forstå viktigheten av sikkerhetskopier, tilbyr Miss Hosting gratis daglige automatiske sikkerhetskopier. Og du blir lovet at denne sikkerhetskopien blir gjenopprettet hvis det er et problem.

24/7/365 serverovervåking

Det er alltid godt å ha nettstedet ditt på en server som hele tiden overvåkes. Frøken Hosting’s servere overvåkes døgnet rundt, hver dag, hele året. Dette sørger for at nettstedet ditt er mer sikkert og tilgjengelig nesten hele tiden. Serverovervåking kan også unngå alvorlige skader som kan forårsakes på grunn av maskinvarefeil eller som sådan.

Gratis SSL-sertifikat

Du får også et gratis SSL-sertifikat som standard for alle webhotellplaner. Grunnplanen og midtveisplanene tilbys med Let’s Krypter SSL-sertifikat, mens high-end-planen tilbys med Comodo Standard SSL.

Miss Hosting Services

Delt hosting

Som nevnt tidligere, Miss Hosting er et relativt nytt selskap i webhotellbransjen. Og i stedet for å hoppe til alle tjenestene med en gang, har de prøvd å utmerke seg i en tjeneste av gangen. Derfor er de veien opp til merke og står tå til tå med andre ledende webhotellleverandører når det kommer til Delt Hosting. Det er tre forskjellige delte hosting-pakker du kan velge mellom, og de heter Basic, Professional og Ultimate. De er priset til $ 0,99, $ 1,99, $ 2,99 / mo. Merk at disse prisene inkluderer spesialtilbud i skrivende stund. Du kan være vert for et enkelt nettsted under grunnleggende plan og 10 nettsteder under profesjonell plan. Hvis du vil være vert for et ubegrenset antall nettsteder under den samme hostingkontoen, må du betale litt mer og skaffe deg Ultimate-pakken.

Forhandlervert

Hvis du ønsker å etablere et eget lite webhotell, men ønsker problemer med å administrere serverne, kan du kjøpe Reseller Hosting fra Miss Host. De tilbyr noen ubegrensede funksjoner som ubegrensede kontoer, ubegrensede e-postkontoer, ubegrensede vertsdomener, ubegrensede MySQL-databaser og mer. Deres spesialtilbud kan gi deg en forhandlerkonto for bare $ 25 per måned. Du kan velge mellom 3 forskjellige pakker som heter Basic, Professional og Ultimate. Du får henholdsvis 50 GB, 100 GB og 200 GB lagringsplass for disse tre pakkene.

Cloud VPS Server

Hvis du vil kjøpe skyyt VPS med høy ytelse, har Miss Hosting tre forskjellige pakker som du kan velge mellom. Du kan kjøpe deg Cloud VPS for så lite som $ 16 per måned, og den mest avanserte av de tre koster $ 64 per måned.

Miss Hosting tilbyr også Premium VPS-pakker og prisene varierer mellom $ 80 og $ 250 per måned. Disse spesialprisene er bare hvis du velger å fakturere i 24 måneder. Du får RAM fra 12 GB, 16 GB og 32 GB. Du får dedikert støtte og personlig kontakt for enkelhets skyld.

Dedikert server

Selv om Miss Hosting har vært utmerket i delt hosting, kan vi ikke fjerne det faktum at de også har etablert seg som en pålitelig leverandør av dedikerte servere. Du kan kjøpe en dedikert server i tre forskjellige konfigurasjoner. Og de tre pakkene heter Professional, Premium og Ultimate. Prisene varierer mellom $ 145 per og $ 250 per måned. Mens Professional-pakken tilbyr deg 4 GB RAM, får du 8 GB og 16 GB RAM med Premium- og Ultimate-pakker.

Magento Hosting

Hvis du vil være vertskap for Magento-nettstedet ditt, kan du være vertskap på de tilpassede skyserverne til Miss Hosting. Hvis du velger å være vert for nettstedet ditt hos Miss Hosting, vil du bli tilbudt døgnåpent overvåking av nettstedet ditt. Dette er en viktig funksjon fordi nettbutikker på nettet oftere er målet for malware og andre spams. På denne måten er du trygg på at e-handelsnettstedet ditt er trygt mot truslene som utsettes for det. Siden Miss Hosting tilbyr Magento-hosting på en tilpasset server, vil den være svært skalerbar. Du kan plassere dine behov og få hosting fra Miss Hosting for nettstedet ditt.

Konklusjon

Med hendene ned er Miss Hosting et av de beste alternativene for nybegynnere som nettopp har startet hjemmesiden sin eller personer som kjører et veldig grunnleggende nettsted. Mens de ennå ikke skal etablere seg som en styrke å regne med, har de forårsaket nok bølger med sin effektive service til å gjøre dem til en av de største utfordrerne som må vurderes når det gjelder webhotell-behov. De har fortsatt en lang vei å gå når vi vurderer mer avansert VPS og dedikert server. Men de er allerede kjent for å tilby pålitelig service, og derfor kan du gå med Miss Hosting-tjenesten uten noen andre tanker.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me