MochaHost gjennomgang

MochaHost-priser, planer og funksjoner – 2020

De viktigste funksjonene

  • Ultra-rask og sikker + SSD-lagring
  • Ubegrenset gratis SSL-sertifikater for livet!
  • Samme fornyelsespris
  • 180 dager pengene-tilbake-garanti
  • Gratis nettstedbygger
  • 24/7 serverovervåking
  • Gratis migrasjonshjelp
  • MochaHost-tilbud – opptil 80% AVSLAG

selskapsoversikt

MochaHost er en rimelig webhotellleverandør som er mest kjent for å tilby førsteklasses tjenester med de beste i klassefunksjonene og god kundeservice til en rimelig pris. MochaHost ligger i hjertet av Silicon Valley (San Jose, California), og bruker noen av de mest avanserte datasentrene i USA – i Chicago, Illinois. Men med samarbeidet med Cloudflare har de oppnådd global rekkevidde, og dermed kunne nå et bredt utvalg av kunder over hele verden. Og et bemerkelsesverdig aspekt ved MochaHost er at det også gir online markedsføring og SEO verktøy. Disse verktøyene består av apper og sosiale medier-pakker og mer. Selv om MochaHost har posisjonert seg som den rimelige hostingleverandøren og til tross for at prisene deres er på nedsiden, kommer MochaHost med mange best-in-class funksjoner som kan velte mange topp etablerte aktører i webhotellbransjen.

MochaHost-funksjoner

La’s se på noen av toppfunksjonene som gjør MochaHost til verdikonge.

Livstidsrabattgaranti

Vi har sett noen hostingleverandører som gir prisfrysningsgaranti, men med unntak av rabatter som tilbys når du kjøper hosting fra dem. Men Mocha Host hevder å være det eneste webhotellfirmaet i bransjen som tilbyr deg samme prisfornyelsesgaranti inkludert rabatter, så lenge du velger å bruke Mocha Host-tjenester. Dette er virkelig bra, ettersom du vil bruke minst mulig beløp når du fornyer tjenestene dine hvis du har fått maksimale rabatter mens du kjøper Mocha-hosting for første gang.

100% oppetidsgaranti

Mens mange av de ledende webhotellleverandørene vil at du skal nøye deg med 99,9% oppetid, selv om du betaler mye mer enn det du måtte betale for Mocha Hosting, gir Mocha Host deg bransjens beste 100% oppetidsgaranti. Med dette trenger du aldri å være bekymret for at nettstedet ditt er frakoblet eller utilgjengelig, noe som igjen kan spise opp en stor mengde salg eller brukeropplevelse av nettstedet ditt. 100% oppetid er det som hver websideeier, men bare svært få webhotellleverandører leverer.

180 dager pengene tilbake-garanti

Akkurat når du tror at ting ikke kan bli bedre, viser Mocha Host deg igjen feil. Mocha Host kommer med en forbausende 180 dagers pengene-tilbake-garanti. I løpet av måneder får du hele 6 måneder for å sikre deg at du har valgt riktig webhotell for dine webhotellbehov. 180 dager pengene-tilbake-garanti gjelder for selv den mest grunnleggende planen. Du får en pengene-tilbake-garanti på alle delte, forhandler- og VPS-planer.

Livstid gratis domene

Å legge til mer verdi til tjenesten som tilbys av Mocha host er det gratis domenet for levetid. Mocha Host tilbyr et gratis domenenavn på topp nivå som com, org, net, info med sine webhotellplaner. Dette kan helt sikkert spare deg for noen dollar siden Top Level-domenenavn ikke er billig.

Levetid gratis ubegrenset SSL-sertifikat

Lifetime Free SSL-sertifikat er et annet freebie som du får med Mocha Host-planer. SSL-sertifikat er av høy betydning for ethvert nettsted, og hvis du planlegger å få hosting for et e-handelsnettsted, er et SSL-sertifikat et must for å gjennomføre online-transaksjoner. Du er garantert økt søkemotorsynlighet ved å aktivere gratis SSL levert av Mocha.

Gratis beskyttelse mot skadelig programvare og spam

Malcha og spam-beskyttelse tilbys av Mocha for å sikre problemfri service. Mocha’s webhotellplaner har gratis beskyttelse mot skadelig programvare og spam. På grunn av kontinuerlig overvåking, vil du bli varslet når mistenkelig aktivitet finner sted på kontoen din.

Mocha Host Services

Ubegrenset Cloud Hosting

Mocha Host tilbyr ultrahurtig, ubegrenset skyhosting til en meget rimelig prisklasse, og prisene starter på kr 139 / mo, og går helt opp til 400 kr / mo. Den billigste pakken heter ‘Soho’, og ‘Virksomhet’ pakken er bestselgeren som egner seg for en bedrift eller et e-handelsnettsted. Den beste ytelsen pakken er nettopp kåret ‘Mocha’. Soho er den mest grunnleggende pakken blant de tre og ikke den mest anbefalte når det kommer til ytelse. Firmapakken er mest for pengene-pakken, med tanke på pris og spesifikasjoner. Du får støtte for ubegrenset månedlig trafikk, båndbredde. Hvis du velger Business eller Mocha-pakker, kan du også være vert for flere nettsteder.

Windows / ASP.NET Hosting

Mocha Host har tilbudt pålitelig windows hosting i mer enn 17 år nå. Mocha vert har kunnet levere windows hosting med gode spesifikasjoner og fantastisk kvalitet i 17 år, og deres pakker er også priset veldig rimelig. Den billigste vertsplanen for windows er priset til Rs 177 / mo. og går helt opp til 445 / mo. Nomenklaturen til pakkene er lånt fra Cloud Hosting, og du får SolidCP-kontrollpanelet til å administrere hostingkontoen din. Mocha Host windows hosting kommer med den nyeste ASP.NET kjernestøtten, som .NET Core 2.2.1, .NET Core 3. I grunnleggende plan Soho er databasestørrelsen begrenset til 200 MB mens du får ubegrenset databasestørrelse tillatt med Business og Mokka-pakker.

WordPress Hosting

Blant mange andre applikasjoner er WordPress det mest populære og mest brukte. Derfor har Mocha Hosting valgt å tilby dedikert WordPress Hosting for alle som leter etter pålitelig og rimelig webhotell for deres WordPress-nettsted. For en endring har Mocha valgt en annen nomenklatur for WordPress-pakker med planene kalt WP Starter, WP Premium og WP Advanced. Priset mellom Rs 177 / mo. og Rs 464 / mo., er alle tre pakkene basert på skyteknologi, og du får en rask belysningsside. Derfor. Du kan være fri fra bekymringene fra et nettsted med treg lasting. Alle tre pakkene er utstyrt med automatiserte sikkerhetskopieringer, og WP Premium og WP Advanced får mer avansert sikkerhetskopi. Du anbefales å velge en av disse to pakkene, da du også får et gratis domene og gratis CDN sammen med mange andre godbiter.

Søknadshosting

Hvis du er vert for nettstedet ditt ved hjelp av enten Joomla, Drupal Magento eller andre applikasjoner, kan du velge fra Mocha’s Hosting Hosting-pakker, nemlig Business og Mokka. Du kan velge mellom mer enn 180 applikasjoner, og i motsetning til WordPress-hosting, er applikasjonshotell klassifisert i bare to kategorier i stedet for tre. Både Business- og Mocha-pakker har noen mye påkrevde funksjoner, og begge planene er priset til 1249 / mo. og 400 / mo. henholdsvis. Du får et cPanel-kontrollpanel med både planene og også gratis SEO-verktøy som tilbys for å gi et mer løft på nettstedet ditt. Du får 1 domene gratis for hele livet, så lenge du kjøper Mocha-hosting. Selv om begge pakkene har automatiske sikkerhetskopier, får Mocha-pakken små premium-sikkerhetskopier.

Virtuelle private servere (VPS)

Den lange listen over Mokka’tilbudene slutter ikke bare her. De tilbyr også VPS-tjenester. Du kan velge mellom Linux- eller Windows VPS-servere. Disse serverne er drevet av rask SSD-lagring. I selve Linux VPS er det 8 forskjellige konfigurasjoner du kan velge mellom. Den helt grunnleggende planen er priset til Rs 572 / mo. og den 8. pakken koster hele Rs 3583 / mo. Bortsett fra den billigste pakken, er alle andre pakker funksjonsrike og er perfekte for å imøtekomme behovene på ditt maktsultne nettsted.

VPS-serverne drevet av Windows er tilgjengelige i 7 forskjellige spesifikasjoner, og du kan skaffe deg en så lav som Rs 837 / mo. med prisene skutt opp til Rs 3224 / mo. Du får gratis CDN rett fra grunnpakken, og alle pakkene kommer med støtte for VPN.

Dedikerte skyservere

Mocha Host er også et kjent ansikt når det gjelder å tilby skybaserte dedikerte servere. Mocha gir deg igjen muligheten til å velge mellom Linux-baserte dedikerte skyservere eller Windows-baserte dedikerte skyservere. De Linux-baserte serverne er litt billigere, og de Windows-baserte serverne er en smule dyrere sammenlignet med de tidligere. Det er totalt 18 forskjellige klassifiseringer som gir deg en rekke spesifikasjoner å velge mellom. Disse serverne har Never Reboot-beskyttelse og VPN-støtte.

Prisene på Linux-baserte dedikerte servere starter på Rs. 1360 / mo., For basispakken og den mest avanserte pakken er priset til Rs. 11745 / mo. Du kan velge disse serverne fra tre forskjellige spesifikasjoner. Akkurat som Linux-dedikerte servere, er til og med Windows dedikerte server klassifisert i 9 forskjellige klassifiseringer, med den billigste pakken som starter fra Rs 1718 / mo..

Konklusjon

Mocha Host er segmentlederen når det gjelder å tilby førsteklasses tjenester som er både pålitelige og rimelige. Og det er ikke bare webhotell eller domenenavn du kan velge Mocha Host for. Du kan få et bredt spekter av tjenester fra Mocha Host som SEO-verktøy, online markedsføringsverktøy, sosiale mediebunter, etc. Det er veldig få webhotellleverandører som vil gi deg service av høy kvalitet sammen med de bransjeledende funksjonene som 180 dager pengene-tilbake-garanti, 100% oppetidsgaranti, livstidsrabattgaranti og mer. Og Mocha Host er fakkelen for slike verter, og du kan gi den en gang uten å tenke mye, siden de har planene om til og med et veldig grunnleggende nettsted som tar babytrinn til et nettsted som allerede er godt etablert.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me