ChemiCloud recensie

ChemiCloud-prijzen, -plannen en -functies – 2020

De belangrijkste kenmerken

  • Gratis domeinnaam voor het leven
  • 45 dagen geld-terug-garantie
  • 24/7 Tierless-ondersteuning
  • Laten we SSL versleutelen
  • Cloudgebaseerde lokale hostingprovider
  • Wereldwijde serverlocaties

Gedeelde hostingplannen

Plan naamOSRuimteBandbreedtePaneelAantal sitesPrijs
Web Hosting StarterLinuxSSD van 15 GBOnbeperktCPANEL1$ 3,95 / maand
Web Hosting ProLinuxSSD van 25 GBOnbeperktCPANELOnbeperkt$ 6,95 p.m.
Webhosting TurboLinux35 GB SSDOnbeperktCPANELOnbeperkt$ 10,95 / maand
Zie de Shared Hosting-vergelijking

VPS-hostingplannen

Plan naamOSRuimteprocessorRAMKernPrijs
IjzerLinuxSSD van 80 GB2 CPU-kernen4GB$ 79,95 / maand
BronzenLinux160 GB4 CPU-kernen8 GB$ 119,95 / maand
ZilverLinux320 GB6 CPU-kernen16 GB$ 199,95 / maand
GoudLinux640 GB SSD8 CPU-kernen32 GB$ 359,95 / maand
Zie de VPS Hosting-vergelijking

Hostingplannen voor wederverkopers

Plan naamOSRuimteBandbreedtePaneelAantal sitesPrijs
ElectronLinuxSSD van 25 GB250 GBCPANELOnbeperkt$ 19,95 / maand
FusieLinuxSSD van 50 GB500 GBCPANELOnbeperkt$ 34,95 / maand
UitbreidingLinuxSSD van 80 GB800 GBCPANELOnbeperkt$ 50,95 / maand
EvolutieLinux100 GB SSD1000 GBCPANELOnbeperkt$ 64,95 / maand
Zie de Resellers Hosting-vergelijking

Bedrijfsoverzicht

ChemiCloud is een webhostingprovider die bekend staat om het leveren van de beste klantenservice samen met een snelle, betrouwbare en veilige webhosting op basis van het cloudplatform. ChemiCloud is een van de best beoordeelde webhostingproviders in de branche. Hun gemiddelde beoordeling is meer dan 90%, wat verbazingwekkend is, gezien het feit dat de meeste klanten uiteindelijk zeer lage beoordelingen geven, zelfs als er een kleine fout is in de service van een provider.
Deze hoge waardering geeft niet alleen aan hoe goed de service van ChemiCloud is, maar weerspiegelt ook het belang dat wordt gehecht aan klanttevredenheid.

Laat’Zoek uit of ChemiCloud de beste optie is die u heeft bij het kiezen van de juiste webhostingprovider voor uw website.

ChemiCloud-functies

Gebruik van cloudtechnologie

Cloudgebaseerde services hebben nu geen introductie nodig. En het valt niet te ontkennen dat Cloud Technology de toekomst is en de toekomst is hier. Als uw website wordt aangedreven door cloudservers, is uw website klaar voor de toekomst en hebben cloudservers veel voordelen ten opzichte van traditionele servers. En ChemiCloud’De naam zelf roept het gebruik van Cloud Servers in hun service. Gesteund worden door de kracht van cloudservers helpt zeker om uw website sneller, veiliger en zeer toegankelijk te maken. Deze technologie heeft ChemiCloud ook in staat gesteld pakketten aan te bieden die kunnen worden geschaald van zeer eenvoudige tot zeer geavanceerde functies.

SSD-gebaseerde servers

Kiest u voor ChemiCloud, dan wordt uw website gehost op servers aangedreven door SSD, ongeacht het plan dat u kiest. SSD-gebaseerde serveropslag betekent weinig of geen latentie ultrasnelle toegangstijd. Uw website is ook veel veiliger dan degene die worden gehost op HDD-servers. En een ander feit dat het toevoegen van meer gewicht aan de dominantie van SSD’s is dat ze zeer energiezuinig zijn en dus minder bronnen verbruiken.

24/7 deskundige ondersteuning

Klantenservice is altijd al een topprioriteit van de klanten geweest. Als het al was, was het nooit meer dan hoe belangrijk klantenondersteuning nu telt. ChemiCloud heeft dit feit begrepen en heeft hoge prioriteit gegeven aan het bieden van klantenondersteuning op expertniveau en dat heeft ertoe geleid dat zij een van de hoogst gewaardeerde webhostingproviders over de hele wereld zijn. U kunt op elk moment inbellen en u wordt bijgewoond door een deskundige klantendienst van ChemiCloud en u kunt antwoord krijgen op al uw vragen of een oplossing krijgen voor al uw problemen.

99,9% uptime

ChemiCloud wordt geleverd met een uptime-garantie van 99,99%. Hoewel 100% uptime-garantie in de eerste plaats altijd geweldig is, is 99,99% echter niet zo slecht. Het wordt nog steeds als goed genoeg beschouwd in vergelijking met de industriestandaard. Uw website is 99,99% van de tijd actief. Dit zal u helpen uw bezoekers of klanten bijna elke keer dat uw website wordt bezocht te bedienen. Deze uptime-garantie vertaalt zich gemiddeld in 21,92 minuten downtime in een maand.

Gratis domeinnaam voor het leven

De meesten van ons zullen opgelucht zijn als ze samen met webhosting een gratis domeinnaam krijgen aangeboden. Omdat betalen voor zowel de webhosting als de domeinnaam zeker een gat in onze zakken kan branden. Soms hebben domeinnamen een hoger prijskaartje dan dat van webhosting. Wat dingen vrolijker maakt als je webhosting bij ChemiCloud koopt, is het feit dat je de domeinnaam levenslang gratis krijgt. Dit betekent dat u niet voor dezelfde domeinnaam hoeft te betalen wanneer u uw service verlengt, zolang u webhosting van ChemiCloud krijgt.

45 dagen geld-terug-garantie

Veel webhostingproviders bieden hun service aan met een bepaalde geld-terug-garantie. Maar ChemiCloud-service wordt aangeboden met een geld-terug-garantie zonder voorwaarde, wat betekent dat u 45 dagen de tijd heeft om de ChemiCloud-service te ervaren en zelf te beslissen of u zich voor een langere periode aan hen wilt houden. Dit wordt gedaan zonder gedoe en zonder gestelde vragen.

Gratis en probleemloze migratie

Laat’s zeggen dat u onder de indruk bent van wat ChemiCloud op papier te bieden heeft en u ze wilt uitproberen, dan hoeft u zich geen zorgen te maken dat u uw inhoud en andere zaken met betrekking tot uw website naar de servers van ChemiCloud moet verplaatsen. Ze bieden een gratis migratiefaciliteit die ook probleemloos is omdat ze zeer deskundige technische leidinggevenden hebben die u zullen helpen bij het eenvoudig migreren van uw website, zonder in het zweet te lopen.

ChemiCloud Services

Web hosting

Zoals al vermeld is, biedt ChemiCloud zijn service aan op basis van het Cloud-platform, dus je kunt ervoor zorgen dat je webhosting boven verwachting krijgt, zoals ChemiCloud het noemt, met prijzen vanaf $ 3,95 / maand. Dit pakket met de naam Starter wordt geleverd met alle basisfuncties die u nodig heeft. Prijzen zijn niet de beste in de branche, maar u kunt niet om meer vragen, omdat u al enkele van de beste functies in zijn klasse zoals cloudservers standaard krijgt. Als u een enigszins geavanceerd pakket wilt, kunt u het Pro-abonnement kiezen dat $ 6,95 / maand kost. En u kunt het Turbo-abonnement kiezen als u dat wilt ‘alle geweren laaien op’ type prestaties, dat tot 10x sneller is. Dit pakket kost $ 10,95 / maand.

WordPress-hosting

WordPress Hosting aangedreven door ultra-geavanceerde SSD-gebaseerde servers wordt aangeboden met toegewijde WordPress-ondersteuning. Je hebt geen gedoe tijdens het maken van je website of wanneer je daarna problemen tegenkomt, met deze speciale WordPress-ondersteuning. De plannen zijn vergelijkbaar geprijsd als die van cloudgebaseerde webhosting. Prijzen beginnen bij $ 3,95 / maand. helemaal tot $ 10,95 / mo. Ze hebben hun servers in Bangalore, India, die in staat is om uw website aanzienlijk snel te maken door de latentie in grote mate te verminderen.

Cloud VPS

ChemiCloud biedt zeer schaalbare VPS op basis van cloudtechnologie voor de startprijs van $ 79,95 / maand. Servers bevinden zich ook in Bangalore, India. De prijzen gaan helemaal omhoog tot $ 350 / maand. Alle plannen zijn vernoemd naar metalen, wat de robuustheid van de servers aangeeft. ChemiCloud biedt Cloud VPS in 4 verschillende pakketten namelijk ijzer, brons, zilver en goud. U krijgt een speciaal IP-adres, gratis SSL-certificaat standaard bij alle 4 pakketten. Een opmerkelijk kenmerk is dat ChemiCloud standaard 15 dagen geld-terug-garantie biedt bij alle pakketten, die de meeste hosts niet bieden, zelfs niet bij het meest geavanceerde pakket.

Hosting van wederverkopers

Als u Reseller Hosting wilt, biedt ChemiCloud de krachtige Cloud-gebaseerde Reseller Hosting die speciaal is ontworpen voor webdesigners of andere bureaus. Je kunt kiezen uit 4 verschillende plannen: Electron, Fusion, Expansion en Evolution. Het Electron-pakket kost $ 19,95 / maand. terwijl de feature-rijke Evolution geprijsd is op $ 64,95 / mo. U kunt onbeperkte websites hosten in alle 4 pakketten en alle 4 pakketten worden aangedreven door SSD-opslag. U krijgt standaard een gratis SSL-certificaat en er zijn gratis dagelijkse back-ups beschikbaar.

Conclusie

Hoewel ChemiCloud zeker geen erg lang aanbod heeft, blinkt het uit in de diensten die het biedt. Ze hebben Dedicated Hosting gemist, maar toch zijn ze de beste in wat ze doen. U kunt zonder nadenken over hun service kiezen, tenzij u op zoek bent naar eenvoudige traditionele webhosting voor een zeer goedkope prijs die wordt aangedreven door harde schijven. Kiest u toch voor ChemiCloud, dan bent u verzekerd van een tevreden klant, zeer tevreden. Als je nog een keer nadenkt over het kiezen van ChemiCloud, kun je hun service nog steeds proberen, want je hebt 45 dagen om je geld terug te krijgen voor het geval je niet door wilt gaan met ChemiCloud.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me