Miss Hosting Review

Miss Hosting Prijzen, abonnementen en functies – 2020

De belangrijkste kenmerken

  • Gedeelde, Cloud VPS, Dedicated, Reseller-servers
  • Hosting met de laagste prijs en gratis SSL
  • Meerdere datacenterlocaties
  • 45 dagen geld-terug-garantie
  • Miss Hosting Aanbiedingen – Tot 60% aanbiedingen

Bedrijfsoverzicht

Miss Hosting is een webhostingbedrijf dat relatief nieuw is in de webhostingmarkt. Hoewel het veel klanten naar hen toe heeft getrokken, zet het nog steeds kleine stappen in de branche. Maar wat hen legitiem goed maakt, is hun eersteklas service van hoge kwaliteit. Het maakt deel uit van Miss Group en heeft zijn hoofdkantoor in Zweden en kantoren in het VK, de VS, India, Canada, Mexico, enz. Miss Hosting wordt mogelijk gemaakt door een klein team dat bestaat uit zeer gepassioneerd personeel, maar de diensten die zij bieden en wat er is de functies die bij hun service horen, waardoor ze het overwegen waard zijn? Laat ons je door Miss Hosting leiden’s functies en services.

Miss Hosting-functies

24/7 klantenondersteuning

Net als veel andere webhostingproviders biedt Miss Hosting ook 24/7 klantenondersteuning. U kunt gratis telefonische ondersteuning vinden op hun website. Het is dus veilig om te zeggen dat u ook telefonisch ondersteuning krijgt. U kunt anders contact opnemen met het Miss Hosting-team via e-mail of tickets. Een ding dat kan worden opgemerkt als je hun website bezoekt, is dat ze hebben gezegd dat zelfs hun oprichter en CEO de tickets ‘s nachts oplossen. Dit is prijzenswaardig en laat zien hoeveel toewijding wordt besteed aan het bieden van klantenondersteuning op expertniveau.

99,9% uptime-garantie

Miss Hosting belooft u een uptime van 99,9%. Dit is niet iets dat niet van de wereld is of te opwindend. Omdat we webhostingproviders hebben gezien die 100% uptime-garantie bieden. Aangezien Miss Hosting zich nog in de beginfase bevindt, kunnen we ervan uitgaan dat ze in de loop van de tijd enige verbeteringen kunnen brengen. 99,9% van de uptime komt overeen met een downtime van 43,49 minuten. Zoals gezegd, het is niet het beste waar je om kunt vragen, maar toch is het iets waar je mee kunt leven.

45 dagen geld-terug-garantie

Een langere geld-terug-garantieperiode betekent dat u meer tijd krijgt om te besluiten of u al dan niet doorgaat met de door u gekozen webhost. En hoewel er maar heel weinig webhostingproviders zijn die een geld-terug-garantie van meer dan 100 dagen bieden, is de gemiddelde geld-terug-garantie duur 30 dagen. Miss Hosting biedt u 45 dagen geld-terug-garantie, wat bovengemiddeld is. U kunt gedurende 45 dagen hands-on ervaring opdoen met hun service en op de hoogte zijn van elk aspect of elke factor met betrekking tot de hosting waarvoor u hebt betaald.

Gratis Site Builder

Miss Hosting heeft bij alle gedeelde hostingplannen een Site Builder als gratis service opgenomen. Als u een beginner bent met minder of geen kennis van codering, kan deze sitebouwer zeer nuttig zijn. Er zijn een paar sitebouwers die aanzienlijk veel vragen om u te helpen bij het maken van uw website. Een gratis sitebouwer krijgen is een voordeel, aangezien deze sitebouwer wordt geleverd met aanpasbare sjablonen, responsieve lay-outs en een bewerkingsinterface met slepen-en-neerzetten-methodologie.

Onbeperkte e-mailopslag

Tegenwoordig spelen e-mailaccounts een cruciale rol bij het verbeteren van de gebruikerservaring en het bieden van gemakkelijke communicatiemiddelen. Maar afhankelijk van het type en het verkeer van uw website, bestaat de kans dat u geen e-mailopslag meer heeft als u een zeer beperkte e-mailopslag krijgt. Maar als u voor Miss Hosting kiest, bent u vrij van die zorgen omdat u onbeperkte e-mailopslag krijgt.

Onbeperkte Bandbreedte

Net zoals het geval is met alle e-mailopslag, wordt ook onbeperkte bandbreedte aangeboden met alle gedeelde hostingplannen vanaf het basisplan. Aangezien u onbeperkte bandbreedte krijgt, hoeft u zich geen zorgen te maken dat u uw middelenlimiet overschrijdt wanneer het verkeer op uw website plotseling stijgt. En het offline krijgen van uw website wanneer er een plotselinge toename van het verkeer is, is een van de ergste dingen die u kunt ervaren, omdat u de neiging heeft om een ​​enorme hoeveelheid bestaande en potentiële klanten / bezoekers te verliezen.

Dagelijkse back-ups

Omdat we al weten hoe belangrijk het maken van back-ups is, bent u mogelijk ook uw gegevens kwijtgeraakt omdat u geen back-ups hebt gemaakt. Het kan verwoestend zijn om al je harde werk tevergeefs te zien. Miss Hosting begrijpt het belang van back-ups en biedt gratis dagelijkse automatische back-ups. En u wordt beloofd dat deze back-up wordt hersteld als er een probleem is.

24/7/365 serverbewaking

Het is altijd goed om uw website op een server te hebben die constant wordt bewaakt. Miss Hosting’s servers worden het hele jaar door 24 uur per dag bewaakt. Dit zorgt ervoor dat uw website bijna altijd veiliger en toegankelijker is. Servermonitoring kan ook ernstige schade voorkomen die kan worden veroorzaakt door hardware-storingen of als zodanig.

Gratis SSL-certificaat

U krijgt ook standaard een gratis SSL-certificaat bij elk webhostingplan. Het basisplan en de mid-end plannen worden aangeboden met de Let’s Versleutel SSL-certificaat, terwijl het high-end plan wordt aangeboden met Comodo Standard SSL.

Miss Hosting Services

Gedeelde hosting

Zoals eerder vermeld, is Miss Hosting een relatief nieuw bedrijf in de webhostingindustrie. En in plaats van meteen naar alle services te springen, hebben ze geprobeerd om in één service tegelijk uit te blinken. Daarom zijn ze ver weg en staan ​​ze oog in oog met andere toonaangevende webhostingproviders als het gaat om Shared Hosting. Er zijn drie verschillende shared hostingpakketten waaruit u kunt kiezen en deze heten Basic, Professional en Ultimate. Ze kosten $ 0,99, $ 1,99, $ 2,99 / maand. Houd er rekening mee dat deze prijzen op het moment van schrijven inclusief speciale aanbiedingen zijn. U kunt één website hosten onder het basisplan en 10 websites onder het professionele plan. Als u een onbeperkt aantal websites onder hetzelfde hostingaccount wilt hosten, moet u iets meer betalen en het ultieme pakket aanschaffen.

Hosting van wederverkopers

Als u uw eigen kleine webhostingbedrijf wilt opzetten maar het gedoe van het beheren van de servers wilt, kunt u Reseller Hosting kopen bij Miss Host. Ze bieden een aantal onbeperkte functies zoals onbeperkte accounts, onbeperkte e-mailaccounts, onbeperkte gehoste domeinen, onbeperkte MySQL-databases en meer. Hun speciale aanbieding kan u een reseller-account opleveren voor slechts $ 25 per maand. Je kunt kiezen uit 3 verschillende pakketten genaamd Basic, Professional en Ultimate. U krijgt respectievelijk 50 GB, 100 GB en 200 GB opslagruimte voor deze drie pakketten.

Cloud VPS-server

Als u krachtige cloud-VPS wilt kopen, heeft Miss Hosting drie verschillende pakketten waaruit u kunt kiezen. U kunt Cloud VPS voor slechts $ 16 per maand kopen, waarbij de meest geavanceerde van de drie $ 64 per maand kost.

Miss Hosting biedt ook Premium VPS-pakketten en de prijzen variëren tussen $ 80 en $ 250 per maand. Deze speciale prijzen zijn alleen geldig als u ervoor kiest om voor 24 maanden te factureren. Je krijgt RAM variërend van 12 GB, 16 GB en 32 GB. Voor uw gemak krijgt u toegewijde ondersteuning en persoonlijk contact.

Toegewijde server

Hoewel Miss Hosting uitstekend is geweest in shared hosting, kunnen we niet wegnemen dat ze zich ook hebben gevestigd als een betrouwbare leverancier van dedicated servers. U kunt een dedicated server kopen in drie verschillende configuraties. En die drie pakketten heten Professional, Premium en Ultimate. De prijzen variëren tussen $ 145, – en $ 250, – per maand. Terwijl het Professional-pakket u 4 GB RAM biedt, krijgt u 8 GB en 16 GB RAM met de Premium- en Ultimate-pakketten.

Magento Hosting

Als u uw Magento-website wilt hosten, kunt u deze hosten op de aangepaste cloud-servers van Miss Hosting. Als je ervoor kiest om je website te hosten bij Miss Hosting, krijg je 24/7 monitoring van je website aangeboden. Dit is een belangrijke functie omdat websites voor online winkelen vaker het doelwit zijn van malware en andere spams. Op deze manier bent u er zeker van dat uw eCommerce-website veilig is voor de bedreigingen die eraan worden gesteld. Omdat Miss Hosting Magento-hosting aanbiedt op een aangepaste server, zal het zeer schaalbaar zijn. U kunt uw behoeften plaatsen en hosting krijgen van Miss Hosting voor uw website.

Conclusie

Zonder twijfel, Miss Hosting is een van de beste opties voor beginners die net hun website zijn begonnen of voor mensen die een zeer eenvoudige website hebben. Hoewel ze zich nog moeten vestigen als een kracht om rekening mee te houden, hebben ze met hun efficiënte service genoeg golven veroorzaakt om van hen een topkandidaat te maken als het gaat om instapbehoeften voor webhosting. Ze hebben nog een lange weg te gaan als we meer geavanceerde VPS en Dedicated server overwegen. Maar ze staan ​​al bekend om het bieden van betrouwbare service, daarom kunt u zonder enige twijfel met Miss Hosting-service beginnen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me