MochaHost Beoordeling

MochaHost-prijzen, -plannen en -functies – 2020

De belangrijkste kenmerken

  • Ultrasnelle en veilige + SSD-opslag
  • Onbeperkte gratis SSL-certificaten voor het leven!
  • Dezelfde verlengingsprijzen
  • 180 dagen geld-terug-garantie
  • Gratis Website Builder
  • 24/7 Servers Monitoring
  • Gratis migratiehulp
  • MochaHost biedt tot 80% KORTING

Bedrijfsoverzicht

MochaHost is een goedkope webhostingprovider die vooral bekend staat om het leveren van eersteklas service met de beste functies en geweldige klantenservice tegen een redelijk redelijke prijsklasse. Gelegen in het hart van Silicon Valley (San Jose, Californië), gebruikt MochaHost enkele van de meest geavanceerde datacenters in de VS – in Chicago, Illinois. Maar met de samenwerking met Cloudflare hebben ze een wereldwijd bereik bereikt, waardoor ze een breed scala aan klanten over de hele wereld kunnen bereiken. En een opmerkelijk aspect van MochaHost is dat het ook online marketing- en SEO-tools biedt. Deze tools bestaan ​​uit apps en sociale-mediabundels en meer. Hoewel MochaHost zichzelf heeft gepositioneerd als de goedkope hostingprovider en ondanks dat de prijzen aan de lage kant zijn, wordt MochaHost geleverd met veel van de beste functies in zijn klasse die veel kunnen omverwerpen top gevestigde spelers in de webhosting-industrie.

MochaHost-functies

Laat’s bekijk enkele van de topfuncties die MochaHost de waardekoning maken.

Levenslange kortingsgarantie

We hebben een aantal hostingproviders gezien die een prijsbevriezingsgarantie bieden, maar met uitsluiting van kortingen die worden aangeboden wanneer u hosting bij hen koopt. Maar Mocha Host beweert het enige webhostingbedrijf in de branche te zijn dat u dezelfde prijsvernieuwingsgarantie inclusief kortingen biedt, zolang u ervoor kiest om Mocha Host-services te gebruiken. Dit is inderdaad geweldig omdat u het minste bedrag uitgeeft wanneer u uw services verlengt als u maximale kortingen krijgt bij het kopen van Mocha-hosting voor de eerste keer.

100% uptime-garantie

Hoewel veel van de toonaangevende webhostingproviders willen dat u genoegen neemt met een uptime van 99,9%, zelfs als u veel meer betaalt dan wat u zou moeten betalen voor Mocha Hosting, biedt Mocha Host u de beste 100% uptime-garantie in de branche. Hiermee hoeft u zich nooit zorgen te maken dat uw website offline of niet beschikbaar is, wat op zijn beurt een groot deel van uw verkoop of gebruikerservaring van uw website kan opeten. 100% uptime is wat elke website-eigenaar, maar slechts zeer weinig webhostingproviders leveren.

180 dagen geld-terug-garantie

Net als je denkt dat het niet beter kan, bewijst Mocha Host opnieuw dat je ongelijk hebt. Mocha Host wordt geleverd met een verbazingwekkende 180 dagen geld-terug-garantie. In maanden krijg je maar liefst 6 maanden om er zeker van te zijn dat je de juiste webhost hebt gekozen voor je webhostingbehoeften. 180 dagen geld-terug-garantie is van toepassing op zelfs het meest elementaire plan. U krijgt een geld-terug-garantie op alle gedeelde, reseller- en VPS-abonnementen.

Levenslang gratis domein

Meer waarde toevoegen aan de service die wordt aangeboden door Mocha-host is het Lifetime-gratis domein. Mocha Host biedt een gratis Top Level domeinnaam zoals com, org, net, info met hun webhostingplannen. Dit kan u zeker wat geld besparen, aangezien domeinnamen op het hoogste niveau helemaal niet goedkoop zijn.

Levenslang gratis onbeperkt SSL-certificaat

Lifetime Free SSL-certificaat is een andere freebie die u krijgt bij Mocha Host-abonnementen. SSL-certificaat is van groot belang voor elke website en als u van plan bent om hosting te krijgen voor een e-commerce website, is een SSL-certificaat een must om online transacties uit te voeren. U bent gegarandeerd van een betere zichtbaarheid van de zoekmachine door de gratis SSL van Mocha in te schakelen.

Gratis bescherming tegen malware en spam

Bescherming tegen malware en spam wordt door Mocha geleverd om een ​​probleemloze service te garanderen. Mokka’De webhostingplannen worden gratis geleverd met bescherming tegen malware en spam. Door voortdurende monitoring wordt u op de hoogte gesteld wanneer er verdachte activiteiten plaatsvinden in uw account.

Mocha Host Services

Onbeperkte cloudhosting

Mocha Host biedt ultrasnelle onbeperkte cloudhosting tegen een zeer betaalbare prijsklasse, met prijzen vanaf Rs 139 / maand, die oplopen tot Rs 400 / maand. Het goedkoopste pakket wordt genoemd ‘Soho’, en de ‘Bedrijf’ pakket is de bestverkopende geschikt voor een bedrijf of een e-commerce website. Het best presterende pakket is zojuist genoemd ‘Mokka’. Soho is het meest basale pakket van de drie en niet het meest aanbevolen als het gaat om prestaties. Het zakelijke pakket is het meest waar voor uw geld, gezien de prijs en de specificaties. U krijgt ondersteuning voor onbeperkt maandelijks verkeer, bandbreedte. Als u kiest voor Business of de Mocha-pakketten, kunt u ook meerdere websites hosten.

Windows / ASP.NET-hosting

Mocha Host biedt al meer dan 17 jaar betrouwbare windows hosting aan. Mocha host heeft al 17 jaar windows hosting met geweldige specificaties en verbluffende kwaliteit kunnen leveren en hun pakketten zijn ook zeer redelijk geprijsd. Het goedkoopste Windows-hostingplan kost Rs 177 / maand. en gaat helemaal tot 445 / mo. De nomenclatuur van de pakketten is geleend van Cloud Hosting en u krijgt het SolidCP-configuratiescherm om uw hostingaccount te beheren. Mocha Host windows hosting wordt geleverd met de nieuwste ASP.NET-kernondersteuning, zoals .NET Core 2.2.1, .NET Core 3. In het basisplan Soho is de databasegrootte beperkt tot 200 MB, terwijl je onbeperkte databasegrootte krijgt toegestaan ​​met de Zakelijke en mokka-pakketten.

WordPress-hosting

Onder vele andere applicaties is WordPress de meest populaire en meest gebruikte. Daarom heeft Mocha Hosting ervoor gekozen om dedicated WordPress Hosting te bieden aan iedereen die op zoek is naar betrouwbare en betaalbare webhosting voor hun WordPress-website. Voor de verandering heeft Mocha gekozen voor een andere nomenclatuur voor WordPress-pakketten met de plannen genaamd WP Starter, WP Premium en WP Advanced. Geprijsd tussen Rs 177 / mo. en Rs 464 / mo., alle drie pakketten zijn gebaseerd op cloudtechnologie en je krijgt een razendsnelle website. Daarom. U kunt vrij zijn van de zorgen van een langzaam ladende website. Alle drie de pakketten zijn voorzien van geautomatiseerde back-ups, waarbij WP Premium en WP Advanced meer geavanceerde back-up krijgen. U wordt aangeraden om een ​​van deze twee pakketten te kiezen, omdat u ook een gratis domein en een gratis CDN krijgt, samen met tal van andere goodies.

Applicatiehosting

Als u uw website host met Joomla, Drupal Magento of andere applicaties, kunt u kiezen uit Mocha’s Application Hosting-pakketten, namelijk Business en Mocha. U kunt kiezen uit meer dan 180 applicaties en in tegenstelling tot WordPress-hosting is applicatiehosting geclassificeerd in slechts twee categorieën in plaats van drie. Zowel de Business- als Mocha-pakketten krijgen een aantal veelgevraagde functies en beide plannen zijn geprijsd op 1249 / mo. en 400 / mo. respectievelijk. U krijgt een cPanel-configuratiescherm met zowel de plannen als ook gratis SEO-tools om uw website een boost te geven. U krijgt levenslang 1 domein gratis, zolang u Mocha-hosting koopt. Hoewel beide pakketten worden geleverd met automatische back-ups, krijgt het Mocha-pakket een beetje premium back-ups.

Virtual Private Servers (VPS)

De lange lijst van mokka’Het aanbod houdt hier niet op. Ze bieden ook VPS-services. Je kunt kiezen uit Linux of Windows VPS-servers. Deze servers worden aangedreven door razendsnelle SSD-opslag. In Linux VPS zelf zijn er 8 verschillende configuraties waaruit je kunt kiezen. Het basisplan kost Rs 572 / maand. en het 8e pakket kost maar liefst Rs 3583 / mo. Afgezien van het goedkoopste pakket, zijn alle andere pakketten rijk aan functies en zijn ze perfect om te voorzien in de behoeften van uw energie-hongerige website.

De door Windows aangedreven VPS-servers zijn beschikbaar in 7 verschillende specificaties en je kunt er een krijgen vanaf Rs 837 / mo. met de prijzen tot Rs 3224 / mo. Je krijgt gratis CDN rechtstreeks uit het basispakket en alle pakketten worden geleverd met de ondersteuning voor VPN.

Toegewijde Cloud Servers

Mocha Host is ook een bekend gezicht als het gaat om het aanbieden van cloudgebaseerde dedicated servers. Mocha geeft je opnieuw de mogelijkheid om te kiezen uit op Linux gebaseerde dedicated cloud servers of op Windows gebaseerde dedicated cloud servers. De op Linux gebaseerde servers zijn iets goedkoper en de op Windows gebaseerde servers zijn een beetje duurder in vergelijking met de eerste. Er zijn in totaal maar liefst 18 verschillende classificaties, die u een breed scala aan specificaties bieden om uit te kiezen. Deze servers worden geleverd met Never Reboot-bescherming en VPN-ondersteuning.

Prijzen van op Linux gebaseerde dedicated servers beginnen bij Rs. 1360 / mo., Voor het basispakket en het meest geavanceerde pakket is geprijsd op Rs. 11745 / mo. U kunt deze servers kiezen uit drie verschillende specificaties. Net als bij Linux dedicated servers, is zelfs de Windows dedicated server geclassificeerd in 9 verschillende classificaties, met het goedkoopste pakket vanaf Rs 1718 / mo., Helemaal tot Rs 12103 / mo.

Conclusie

Mocha Host is de segmentleider als het gaat om het leveren van eersteklas service die zowel betrouwbaar als betaalbaar is. En het is niet alleen webhosting of domeinnaam waarvoor u Mocha Host kunt kiezen. U kunt bij Mocha Host een breed scala aan diensten krijgen, zoals SEO-tools, online marketingtools, sociale-mediabundels, enz. Er zijn maar weinig webhostingproviders die u een service van hoge kwaliteit zullen bieden, samen met toonaangevende functies zoals 180 dagen geld-terug-garantie, 100% uptime-garantie, levenslange kortingsgarantie en meer. En Mocha Host is de fakkeldrager voor dergelijke hosts en je kunt het proberen zonder veel na te denken, omdat ze de plannen hebben voor zelfs een heel eenvoudige website die babystapjes neemt naar een website die al goed ingeburgerd is.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me