Wix recensie

Wix-prijzen, -plannen en -functies – 2020

De belangrijkste kenmerken

  • Eenvoudig gratis Website Builder-tool
  • 500+ aantrekkelijke Ready-sjablonen
  • Premuim-plannen voor aangepast domein
  • Mobielvriendelijke respons Website-ontwerpen
  • Online winkel – Functies
  • Premuim-klantenondersteuning
  • 14 dagen geld-terug-garantie

Bedrijfsoverzicht

Hoe goed is de Wix Website Builder?

Met de juiste website builder kun je elk soort website bouwen en jij’Ik krijg de website van uw keuze. Wix.com is de wereld’s grootste Website Builder. Het is opgericht in 2006 en heeft meer dan 110 miljoen gebruikers over de hele wereld. Begonnen als een eenvoudig drag-and-drop platform voor het bouwen van websites, is het nu zeer geavanceerd en verbeterd. Het is erg handig voor mensen zonder geavanceerde technische vaardigheden of codering. Wix is ​​zo’n websitebouwer die u helpt uw ​​website te maken zonder in het zweet te gaan, ongeacht of u dat doet’bent gewoon een beginner of een professional.

Met Wix zijn er twee manieren om uw website gemaakt te krijgen: Laat de Wix Artificial Design Intelligence uw website voor u klaarmaken of ontwerp geheel naar uw smaak met de Wix Editor. Dan is er Wix-code waarmee u op elk moment geavanceerde functionaliteit aan uw website kunt toevoegen.

Hoe u binnen enkele minuten een website maakt met Wix?

Ten eerste, jij’Er wordt gevraagd naar het soort website dat u heeft’re op zoek om te creëren.

soort website-creatie in wix

En dan jij’Er worden nog een paar vragen gesteld, zodat de website kan worden aangepast aan uw behoeften.
Dan zie je de volgende opties.

hoe u uw website in wix kunt maken

Wix-editor:

Totale ontwerpvrijheid is wat Wix u belooft met de Wix Editor. U kunt beginnen met een lege pagina of een sjabloon kiezen uit de verzameling sjablonen met meer dan 500 door ontwerpers gemaakte sjablonen. U kunt video-achtergronden, parallax, animatie en meer toevoegen zonder u zorgen te hoeven maken over code.

Wix Artificial Design Intelligence

Op basis van uw antwoorden op enkele vragen, zal de Wix ADI de website onmiddellijk voor u bouwen. Daarom is het maken van een website met Wix ADI slechts een kwestie van een paar klikken. Het zal uw kant-en-klare website opleveren met alle tekst en afbeeldingen die nodig zijn om uw website klaar te maken om uit te rollen.

Je kunt een van Wix kiezen’s twee websitebouwers.

Een website maken met Wix Editor?

Als u ervoor kiest om Wix Editor te gebruiken om uw website te bouwen, hoeft u alleen maar een installatieproces te selecteren door een sjabloon naar keuze te selecteren die bij uw website past’s behoeften.

kies sjabloon in wix

Als je eenmaal’Als u klaar bent met het selecteren van de sjabloon, wordt uw website gegenereerd op basis van de sjabloon die u hebt geselecteerd en vervolgens u’Het wordt naar de redacteur gestuurd, die u volledige vrijheid geeft om uw website te bewerken.

Met deze editor kunt u uw website verder aanpassen. U kunt alle functies in- of uitschakelen met de editor.

Een website maken met Wix ADI?

Als u Wix ADI selecteert, worden u een paar vragen gesteld en op basis van uw invoer gebruikt de Wix ADI kunstmatige intelligentie om een ​​unieke combinatie van stijlen en structuren te selecteren uit miljarden combinaties.

Als u bijvoorbeeld in de eerste stap een online winkel selecteert, wordt u verder gevraagd om specifieker te zijn over wat voor soort online winkel u’opnieuw proberen te maken:

En u krijgt nog een paar vragen, zodat het nauwkeuriger kan zijn.

En u moet de functie van uw keuze kiezen. En je kunt er ook voor kiezen om deze methoden over te slaan en de laatste stap is het selecteren van het type stijl waar je van houdt.

En het thema voor uw site is klaar, goed aangepast aan uw smaak.

Wix-code

Met Wix-code kunt u extra inhoud naar keuze toevoegen aan uw website met alle ontwerpfuncties van de Wix-editor. Wix Code is erg handig bij het bouwen van aangepaste webapplicaties en robuuste websites. Wix Code geeft u het voorrecht om uw eigen databasecollecties op te zetten, u kunt aangepaste formulieren toevoegen. En alles wat je doet is SEO-compatibel.

Is Wix gratis?

Nadat je al deze goede dingen over Wix hebt gezien, krijg je misschien een vraag met de vraag: Is Wix gratis? Wix is ​​gratis. U kunt gratis veel opties krijgen. Maar u hebt het voorrecht om te kiezen voor Wix Premium, waar u 1 jaar gratis hosting, domeinverbinding, gratis domein, Google Analytics, Premium Support, 500 MB + opslagruimte kunt gebruiken. Je kunt Premium gaan door ₹ 70 / maand uit te geven. Er is ook 14 dagen geld-terug-garantie.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me