DigitalOcean Cloud Hosting Review

DigitalOcean is een cloudinfrastructuurprovider die zich richt op het vereenvoudigen van de webinfrastructuur voor softwareontwikkelaars. Het is in 2011 opgericht door Ben en Moisey Uretsky. Pas na 3 jaar, in oktober 2014, overtrof DigitalOcean Rackspace als de vierde grootste hostingprovider ter wereld. Het bedrijf huurt capaciteit uit bestaande datacenters, waaronder locaties in New York, Amsterdam, San Francisco, Londen, Singapore en Frankfurt.

DigitalOcean Cloud Hosting-logo
UPTIME
996
SNELHEID
990
ONDERSTEUNING
947
PRIJS
992
DATACENTERS
994
GROEN
980
INNOVATIEF
995

DigitalOcean heeft de snelste en een van de handigste cloudtechnologie ontwikkeld om u te helpen uw infrastructuur gemakkelijk en efficiënter te beheren, zodat u weer kunt coderen. Ze bieden al hun gebruikers krachtige SSD-harde schijven, flexibele API en de mogelijkheid om te selecteren naar de dichtstbijzijnde datacenterlocatie.

Snelheid en betrouwbaarheid – We hebben een locatie in Londen geselecteerd voor onze website, maar u bent van harte welkom om te kiezen wat u maar wilt, en het komt meestal neer op uw eigen dichtstbijzijnde locatie, alle locaties bieden geweldige snelheden voor de hele wereld. We hebben onze website (WordPress Droplet) gepingd vanuit Amsterdam, Nederland en Londen, VK en de resultaten waren zeer indrukwekkend – 8,2 ms uit Amsterdam (de website is sneller dan 99% van alle geteste websites) en 2,4 ms uit Londen. Om de websitebelasting van over de hele wereld te verhogen, kunt u eenvoudig een kopie van uw Droplet-momentopname overzetten naar alle regio’s (Londen, Amsterdam, San Francisco, New York, Londen en Singapore). DigitalOcean biedt een uptime-SLA van 99,99% rond netwerk-, stroom- en virtuele serverbeschikbaarheid. Als ze niet leveren, zullen ze je crediteren op basis van de tijd dat de service niet beschikbaar was.

Veiligheid – Cloud hosting houdt uw inhoud veilig. Door servergegevens over redundante servers te verdelen, wordt informatie die in de cloud wordt gehost, beschermd tegen hardwarefouten. Geautomatiseerde back-ups en snapshots zorgen ervoor dat serverinhoud veilig en up-to-date blijft. Als gevolg hiervan heeft geen van de technische ondersteuningsmedewerkers van DigitalOcean toegang tot uw back-end hypervisors, waar virtuele servers zich bevinden, noch directe toegang tot de NAS / SAN-opslagsystemen waar snapshots en back-upafbeeldingen zich bevinden, alleen het technische team heeft directe toegang tot de back-end servers. Elk datacenter is 24/7/365 bemand met on-site beveiliging en om te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, met beveiligingscamera’s, biometrische lezers voor toegang en ten minste tweefactorauthenticatie om toegang te krijgen tot de faciliteiten.

Snapshots en back-ups (afbeeldingen) worden opgeslagen op een intern niet-openbaar zichtbaar netwerk op NAS / SAN-servers. Klanten kunnen rechtstreeks beheren in hoeveel regio’s hun snapshots bestaan, waardoor klanten de redundantie van de bestanden die in de backend zijn opgeslagen, kunnen vergroten.

Distributies en apps met één klik installeren – Kies je favoriete Linux-distributie (Ubuntu, CentOS, Debian, Fedora, CoreOS, FreeBSD) of installeer je favoriete applicatie (Django, Docker, Dokku, Drone, Drupal, ELK, FreeBSD, AMP, Ghost, GitLab, Joomla, LAMP, LEMP, Magento, MEAN, MediaWiki, MongoDB, Node.js, ownCloud, Redmine, Ruby on Rails, WordPress en meer) met een simpele klik op een knop. Klik bij het maken van een droplet op het tabblad Toepassingen en sta binnen een minuut live op een cloudserver.

Ondersteuning – Het zwakste punt wat ons betreft. DigitalOcean biedt slechts één type ondersteuning – via DigitalOcean Support System, wat in ieder geval niet geschikt is. Ze hebben geen live chat-ondersteuning en telefonische ondersteuning.

BEZOEK DIGITAL OCEAN-logo EN TEST HET GRATIS

Technisch

 • Krachtige SSD-harde schijven
 • KVM-virtualisatietechnologie, gegarandeerde systeembronnen
 • Server netwerksnelheid op 1 Gbps
 • Toegewijde IPv4- en IPv6-adressen
 • Privé-netwerken beschikbaar
 • Gebruiksvriendelijk bedieningspaneel, bijna waterdicht
 • Server-snapshots en automatische back-upopties
 • One-Click Installaties van WordPress, Joomla, LAMP en RoR
 • Digital Ocean biedt een SLA van 99,99% Uptime. Verloren tijd wordt teruggestort op uw account tegen het gemaakte uurtarief.
 • 10 datacenters – Londen, 3 in Amsterdam, Frankfurt, 3 in New York, San Francisco en Singapore
 • Beschikbaar DNS-beheer

 • We hebben er geen gevonden

Ondersteuning

 • 24/7 technische ondersteuning via ticketsysteem
 • E-mail ondersteuning
 • Vraag het de DigitalOcean Community

 • Heb geen live chat-ondersteuning
 • Heb geen telefonische ondersteuning

Prijzen

 • Betaal alleen voor wat u gebruikt
 • Zeer goedkoop, in vergelijking met andere cloudhostingoplossingen, begint vanaf 5 $ / mo.
 • Gratis proefperiode van 30 dagen

 • De prijzen zijn in dollars

Vanaf het begin

Naast het leveren van geweldige services tegen redelijke prijzen, maakt DigitalOcean alles eenvoudig en eenvoudig. Het kost ons in totaal 6 minuten om ons aan te melden, geld aan ons account toe te voegen, een druppel te maken en een WordPress-site te lanceren. Zorg ervoor dat je klik op de afbeeldingen voor een meer gedetailleerde weergave.

Hoe u zich aanmeldt bij DigitalOcean

Aanmelden bij DigitalOcean

Het is ongelooflijk eenvoudig om een ​​account bij DigitalOcean te openen, voer gewoon een e-mailadres in en een wachtwoord dat u wilt gebruiken, de rest van de details wordt naar u gemaild.

U kunt uw Twitter- en Github-accounts verbinden met DigitalOcean, zij zullen deze informatie alleen gebruiken om uw account te verifiëren.

Betaalmethoden DigitalOcean

DigitalOcean-betaling

U kunt een creditcard, een Amerikaanse bankrekening gebruiken of vooraf betalen via PayPal. Je betaalt nooit een volledige maand, alleen voor de hoeveelheid middelen die je gebruikt, dit maakt het ook heel gemakkelijk om nieuwe druppeltjes te maken voor testdoeleinden.

We hebben $ 5 aan ons account toegevoegd en we zijn klaar om onze eerste druppel te maken. Klik gewoon op de grote groene knop in de rechterbovenhoek van de website.

Onze eerste druppel maken

Stap 1 – kies een Droplet Hostname en kies de grootte van de droplet die je wilt hebben.

Stap 2 – selecteer de regio waarin u uw server wilt weergeven. We hebben Londen gekozen voor uw testwebsite.

Stap 3 – selecteer een serverimage. Kies je favoriete Linux-distributie (Ubuntu, CentOS, Debian, Fedora, CoreOS, FreeBSD) of installeer je favoriete applicatie (Django, Docker, Dokku, Drone, Drupal, ELK, FreeBSD, AMP, Ghost, GitLab, Joomla, LAMP, LEMP, Magento, MEAN, MediaWiki, MongoDB, Node.js, ownCloud, Redmine, Ruby on Rails, WordPress en meer) met een simpele klik op een knop. We hebben op 14.04 op een van de DigitalOcean-applicaties (Pre-built Images) WordPress geklikt.

DigitalOcean maakt druppel

Je krijgt het root-wachtwoord in je e-mailadres, letterlijk een paar seconden nadat je op de grote, groene knop ‘Droplet maken’ hebt geklikt. Op de foto ziet u enkele “Beschikbare instellingen”:

Privé-netwerken: Maakt een privé-netwerkinterface mogelijk, naast de standaard openbare interface. IPv6: Schakelt IPv6 in. Maakt back-ups mogelijk: Maakt back-ups van de druppel mogelijk. Gebruikersgegevens inschakelen: Hiermee kunt u willekeurige gegevens doorgeven aan de gebruikersgegevenssleutel van de DigitalOcean Metadata-service.

Dashboard van DigitalOcean-account

DigitalOcean-dashboard

Zoals u kunt zien, hebben we slechts één druppel met IP-adres 46.101.43.227, 1GB geheugen, Ram30GB SSD-schijf, London Region, draaiend op 1Ubuntu WordPress op 14.04.

Het groene lampje geeft aan dat de druppel actief is.

DigitalOcean-afbeelding

In deze sectie kunt u eenvoudig uw snapshots, back-ups of reeds vernietigde druppels beheren. Je kunt ook een afbeelding maken van elke uitgeschakelde Droplet.

DigitalOcean DNS

Klik in het DNS-gedeelte op Domein toevoegen en vul het domeinnaamveld en IP-adres in van de server waarmee u deze wilt verbinden op de volgende pagina.

Let op: De domeinnaam heeft in het begin geen WWW.

Als u uw naamservers instelt op uw domeinregistratie, zijn de naamservers van DigitalOcean:

ns1.digitalocean.com | ns2.digitalocean.com | ns3.digitalocean.com

DigitalOcean API

Met de DigitalOcean API kunt u druppeltjes en bronnen binnen de DigitalOcean-cloud op een eenvoudige, programmatische manier beheren met behulp van conventionele HTTP-verzoeken. De eindpunten zijn intuïtief en krachtig, zodat u gemakkelijk kunt bellen om informatie op te halen of acties uit te voeren.

Alle functionaliteit die u kent in het DigitalOcean-configuratiescherm is ook beschikbaar via de API, zodat u de complexe acties die uw situatie vereist, kunt scripten.

DigitalOcean-ondersteuning

Het is heel eenvoudig om een ​​supportticket te openen, het DigitalOcean-team alle details te geven en zij zullen u helpen het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Of vraag het gewoon aan de DigitalOcean Community. Het is een actieve groep slimme ontwikkelaars die u kunnen helpen het meeste uit uw DigitalOcean-ervaring te halen.

DigitalOcean Droplet Dashboard

Vanuit uw DigitalOcean Droplet Dashboard kunt u uw druppels beheren:

 • Schakel uw druppel uit – Let op: wanneer u uw druppel uitschakelt, wordt u er nog steeds voor gefactureerd
 • Power Cycle of hard resetten van uw server
 • Formaat van druppel wijzigen – permanent of flexibel
 • Maak een momentopname of herstel van momentopnamen – Snapshots (handmatige back-up) kunnen een gemakkelijke manier zijn om een ​​systeem uit te breiden: u kunt een momentopname maken van een huidige server en een nieuwe druppel uit de momentopname genereren. Het kost je 20% van de kosten van de virtuele server
 • In het menu Instellingen kunt u “Privé-netwerk”, “Openbaar IPv6-netwerk” inschakelen; update uw configuratie; start uw kernel op in een veilige herstelmodus, zodat u acties kunt uitvoeren zoals fsck de harde schijf als deze zich in een vuile staat bevindt of simpelweg uw hostnaam hernoemt
 • Grafiekmenu – u kunt gedetailleerde statistieken bekijken van uw gebruikte bandbreedte, schijf of CPU
 • Bekijk uw druppelgeschiedenis
 • Je kunt je druppel herbouwen of vernietigen

Test resultaten

DigitalOcean-testresultaten

Het eerste en waarschijnlijk belangrijkste hulpmiddel is Ping-test:

Met Ping kunt u de bereikbaarheid van een host testen en de retourtijd meten voor berichten die van de oorspronkelijke host naar een doelcomputer worden verzonden.

Check-host resultaten tonen een supersnelle ping uit het VK – 2,3 ms

DigitalOcean-testresultaten

Pingdom testen op snelheid van hun Sweeden-server.

Zoals je kunt zien, laadde de WordPress-website 99% sneller dan de andere geteste sites met 99/100 prestatieklasse.

De laadtijd van de website was 347 ms. We zullen het later opnieuw testen met een volledig werkende website.

DigitalOcean-testresultaten

Een stresstest van LoadImpact helpt bij het bepalen van de mogelijkheid om een ​​bepaald aantal gebruikers (belasting) op uw website af te handelen. Het doel is om te zien hoe uw website presteert wanneer deze wordt blootgesteld aan zowel een verwachte als stressvolle hoeveelheid belasting.

Zelfs met 25 gebruikers die door onze website bladeren, is de laadtijd gelijk aan (1,3s) voor hen allemaal.

Dat zijn enkele zeer goede indicaties.

Conclusie

DigitalOcean is duidelijk een geweldige en goedkope manier om uw website te starten in de wereld van cloud computing. Ze bieden KVM, high-performance SSD, tier-1 bandbreedte, een eenvoudig maar krachtig controlepaneel waarmee u kunt uitbreiden in het geval dat uw website groeit.

De servers van DigitalOcean worden binnen een minuut geïmplementeerd, u kunt kiezen uit verschillende locaties over de hele wereld en alles is eenvoudig en eenvoudig met hun 1-klik installatiesysteem.

Voorlopig gebruiken we DigitalOcean niet voor onze webontwikkelingsprojecten, maar we zullen het zeker in de nabije toekomst doen.

U kunt hier ook de andere Top UK webhostingbedrijven, beoordelingen en vergelijking bekijken.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me