Tinjauan Hosting Justhost

Tinjauan Hosting Justhost

Just Host, sebuah syarikat hosting web yang terkenal, telah menyediakan perkhidmatan hosting yang berkualiti sejak tahun 2008. Just Host berusaha untuk menjadi yang pertama dalam hal hosting web, dan tidak hairanlah syarikat tersebut telah berkembang menjadi salah satu jenama hosting yang paling dikenali. Pelan hosting yang berpatutan, pelayan yang selamat, sokongan teknikal 24/7 terkemuka dan pelbagai ciri tambahan menjadikan hosting laman web anda dengan Just Host.

Just Host adalah salah satu perkhidmatan hosting web yang paling berpatutan sesuai dengan kami, menawarkan pakej hosting yang komprehensif dengan harga bulanan yang kompetitif. Perkhidmatan ini menyediakan banyak komponen hosting asas yang kami cari tanpa sekatan. Perkhidmatan ini seterusnya merupakan pilihan yang baik jika anda merancang untuk memulakan lebih banyak laman web atau menginginkan laman web yang dapat berkembang dengan jangkaan pertumbuhan perniagaan anda.

Mengenai Hanya Host

Dari pemilik perniagaan hingga individu yang menginginkan fungsi penuh dengan anggaran kecil, Just Host menyediakan penyelesaian hosting web lengkap anda.

 • Ruang Hosting GB tanpa had
 • Pemindahan Data Tanpa Had
 • SSL, FTP, Statistik
 • Akaun E-mel Tanpa Had
 • Nama Domain Percuma
 • Pembina Laman Percuma
 • Sokongan Terbaik dalam Industri
 • Hosting Domain Tanpa Had
 • CGI, Ruby (RoR), Perl, PHP, MySQL

Sebab untuk Menghoskan Laman Web anda dengan Hanya Host

Hanya Tuan Rumah yang tahu bahawa mencari hos web yang murah dan boleh dipercayai bukanlah tugas yang mudah, oleh itu mereka telah meletakkan semua maklumat yang anda perlukan di satu tempat untuk membantu anda membuat keputusan.

Nama Domain Percuma

Semua pakej hosting perkhidmatan juga menyediakan satu nama domain percuma, atau jika anda mempunyai laman web yang ada, transfer domain percuma.

Web Hosting yang berpatutan

Harga Host hanya sangat kompetitif dan setiap rancangan merangkumi senarai ciri yang luar biasa termasuk ruang cakera tanpa had, pemindahan tanpa had, akaun e-mel tanpa had dan kemampuan untuk menjadi tuan rumah domain tanpa had.

Hoskan Domain Tanpa Had

Dengan semua rancangan Just Host, anda mempunyai kemampuan untuk menjadi tuan rumah seberapa banyak domain yang anda mahukan dalam akaun cPanel anda. Ini bermakna anda mempunyai kemewahan dalam menguruskan semua laman web anda dari satu tempat dan semuanya di pelayan yang sama!

Jaminan Masa Masa 99,9%

Hanya Host menjanjikan pelanggannya 99.9 peratus masa operasi rangkaian! Just Host begitu prihatin dengan uptime sehingga mereka menubuhkan syarikat mereka sendiri untuk memantau waktu operasi orang untuk mereka yang dipanggil Just Uptime. Semua pelayan Just Host dipantau oleh Just Uptime.

Panel Kawalan cPanel

Penyedia hosting juga mempunyai panel kawalan pentadbiran sehingga anda dapat menguruskan semua laman web anda dari satu antara muka terpusat dan intuitif. Panel kawalan cPanel juga menyediakan akses ke statistik laman web sehingga anda dapat melihat bagaimana prestasi laman web anda dan melacak kredit iklan anda.

Kebolehpercayaan

Kebolehpercayaan Just Host dijamin sebahagiannya kerana teknologi pengimbangan beban unik kami dan sambungan tulang belakang yang sangat pantas. Dengan pengimbangan beban, laman web anda tersedia dari beberapa pelayan, jadi jika satu pelayan tidak tersedia, laman web anda masih akan disiarkan secara langsung di pelayan yang lain, yang hampir menghilangkan waktu henti laman web.

Perpustakaan Skrip Percuma

Ciri lebih lanjut yang disertakan dengan setiap akaun Just Host adalah perpustakaan skrip keseluruhan percuma! Fantastico secara automatik boleh memasang senarai panjang skrip terkemuka untuk anda yang merangkumi WordPress, osCommerce, phpBB dan Joomla.

Jaminan Wang Dikembalikan

Just Host menawarkan jaminan wang dikembalikan “tanpa pertanyaan” bila-bila masa dengan semua rancangan hosting kami. Polisi pembatalan kami sangat mudah – jika anda membatalkan akaun hosting anda, kami akan memberi anda pengembalian wang untuk baki tempoh ini. Bayaran balik tersebut tidak termasuk sebarang bayaran persediaan yang dikenakan semasa anda mendaftar dan apa-apa yuran pendaftaran domain yang anda bayar kerana kami menanggung kos untuk ini. Tetapi anda mesti menyimpan nama domain anda.

Permohonan

Sebagai permulaan, ada alat pembuatan laman web yang membolehkan anda membina laman web yang sama sekali baru atau menambahkan komponen laman web baru seperti blog, galeri gambar atau papan mesej ke laman web yang ada. Tambahan pula, perkhidmatan ini mempunyai pemasangan aplikasi satu klik, yang bermaksud anda boleh memasang komponen laman web tersebut di laman web anda dengan sekali klik. Untuk laman web eCommerce, keranjang belanja dan sijil SSL yang dikongsi tersedia.

Bantuan & Sokongan

Just Host memberikan sokongan teknikal yang sangat baik, termasuk sokongan langsung 24/7. Syarikat ini menyediakan tiga cara untuk menghubungi mereka: telefon, e-mel dan sembang langsung. Sekiranya anda menghadapi masalah dengan laman web anda, Just Host sedia memberikan bantuan segera pada bila-bila masa.

Selain sokongan satu lawan satu, perkhidmatan ini menyediakan pelbagai sumber sokongan, termasuk pangkalan pengetahuan, tutorial video dan forum pengguna. Just Host juga merupakan salah satu dari beberapa perkhidmatan hosting web yang kami tinjau yang menyediakan wizard permulaan. Wizard ini sangat berguna untuk pengguna baru, kerana memandu anda langkah demi langkah bagaimana membuat dan menerbitkan laman web anda.

Ringkasan

Just Host adalah perkhidmatan hosting web yang agak muda, tetapi mereka telah mengetahui keperluan penting perkhidmatan pelanggan yang luas. Sokongan pelanggan yang hebat dan responsif syarikat, bersama dengan pakej hosting yang komprehensif dan ciri-ciri kaya, merangkul tempat teratas Just Host antara perkhidmatan hosting web terbaik di pasaran.

Dan 10 tinjauan hosting web UK teratas yang anda dapati di laman utama kami.

Barang berkaitan

 • Apa itu Google App Engine dan apa yang boleh anda lakukan dengannya
 • SSD vs HDD untuk hosting dan bagaimana ia mempengaruhi kelajuan laman web anda
 • Cara Memilih Penyedia CDN Terbaik (Panduan Lengkap)
 • Domain dan Hosting Berasingan – Petua Hosting UK Bahagian 1
 • Ulasan Hosting UK2.NET
 • Tinjauan Hosting Internet Storm
 • Tinjauan Hosting Webfusion
 • Tinjauan Hosting eUKhost
 • Ulasan Hosting iPage
 • Ulasan Hosting 123-reg
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me