SiteGround-datacenters en serverlocaties (2020): hoe kiest u de juiste voor uw website? Welke is de beste en de snelste?

SiteGround Data Center Server Location Facility in Singapore (Azië)

De snelheid, prestaties en stabiliteit van uw website hangen voornamelijk af van de locatie van de server van uw webhostingbedrijf en de kenmerken van uw hostingdatacenter. Dit is de reden waarom SiteGround alleen nauw samenwerkt met die faciliteiten die de beste ter wereld zijn en daarom kozen ze met trots de krachtigste servers en de nieuwste hardware van de volgende generatie om de basis te leggen van hun uitstekende hostinginfrastructuur.

Kies het dichtstbijzijnde SiteGround-datacenter om de beste laadtijden te krijgen door de locatie van de hostserver dicht bij uw website / blogbezoekers te selecteren. U zult uw kunnen hosten Gedeeld of Cloud Server accounts bij SiteGround in de VS (Noord-Amerika), Europa of Aziatisch-Pacifische regio Datacenters.

Waar zijn de siteground-servers over de hele wereld?

Op dit moment heeft SiteGround 6 datacenterlocaties over de hele wereld waar u de mogelijkheid heeft om de beste serverlocatie te kiezen voor het hosten van uw blog / website met SiteGround. Hier is de lijst met SiteGround-datacenters (serverlocaties):

1. Chicago (VS)

Beste SiteGround Data Center gelegen in de ONS waaruit u kunt kiezen – het meest geschikt voor het targeten van bezoekers Noord Amerika (vooral Verenigde Staten van Amerika en Canada), Zuid-Amerika & de Afrikaanse regio.

2. Iowa (VS)

Tweede SiteGround Data Center in het ONS waaruit u kunt kiezen bij het targeten van bezoekers Noord Amerika, Zuid-Amerika & Afrika.

3. London, Verenigd Koninkrijk)

Beste SiteGround Data Center in Londen die u kunt kiezen, omdat dit het beste is om bezoekers van de website te targeten Europese regio (vooral de UK en buurlanden) & Rusland.

4. Amsterdam, Nederland)

SiteGround Data Center bevindt zich in de Nederland waaruit u kunt kiezen, aangezien dit het beste is voor het targeten van bezoekers Europa, Rusland, en andere buurlanden.

5. Eemshaven (Nederland)

Tweede SiteGround Data Center in het Nederland waaruit u kunt kiezen bij het targeten van bezoekers Europa & Rusland.

6. Singapore City (Singapore)

Tweede SiteGround Data Center in Singapore waaruit u kunt kiezen, aangezien dit het beste is voor het targeten van bezoekers Oceanië (Australië & Nieuw-Zeeland), Aziatische landen (Singapore, Maleisië, India, Pakistan, Bangladesh, Sri Lanka, Filipijnen, Japan, China, enzovoort), Midden-Oosten (Golfstaten Leuk vinden VAE, Saoedi-Arabië, Qatar, Bahrein, Koeweit, enzovoort) & Stille Zuidzee.

SiteGround heeft extra zorg besteed bij het kiezen van datacenters voor hun webhostingplannen, omdat ze de meest betrouwbare met de snelst presterende servers hebben geselecteerd (na een rigoureus en zorgvuldig onderzoek). Continue monitoring (24/7), upgraden, onmiddellijke reparatie van fouten, onderhoud en beveiliging van deze eersteklas SiteGround-servers (gelegen op 6 verschillende datacenterlocaties) worden uitgevoerd door het zeer bekwame professionele team van SiteGround-systeembeheerders.

Waarom SiteGround-datacenters de beste zijn?

Dit zijn de 3 belangrijkste aspecten die strikt worden gevolgd door het professionele team van SiteGround om ervoor te zorgen dat hun datacenters niet alleen op één lijn staan ​​met de beste hostingservers, maar ook uw verwachtingen overtreffen:

1. Zeer beschikbaar 24/7/365 dagen netwerk

SiteGround’s partnerfaciliteiten vertrouwen specifiek op de netwerkconnectiviteit met andere grote providers voor de hoogst mogelijke beschikbaarheid, snelheid en prestaties. Dit zorgt ervoor dat SiteGround-hostingnetwerken zeer betrouwbaar, efficiënt en altijd beschikbaar blijven, wat op zijn beurt de algehele prestaties en snelheid van hun serverfaciliteit verbetert.

Bekijk alle details over SiteGround Server Speed ​​Technology

2. Hoogwaardige fysieke serverbeveiliging en bewaking

Alle faciliteiten van SiteGround zijn altijd goed beschermd door 24/7/365 dagen beveiliging, toegangscontrole man traps, biometrische verificatie, continue videobewaking en kogelvrije lobby’s. Met zulke robuuste beveiligingsmaatregelen is het SiteGround-team ongetwijfeld een meester in het volledig beheren en bewaken van hun serverfaciliteit om ervoor te zorgen dat geen enkele derde partij ongewenste toegang tot hun systeem krijgt.

Bekijk alle details over de beveiligingspraktijken van SiteGround Server

3. Redundante en superbetrouwbare elektrische systemen

Eigen stroomgeneratoren, meerdere stroombronnen en zeer krachtige UPS-technologieën van bedrijfsklasse worden speciaal gebruikt door SiteGround om te voorkomen dat hun datacenters worden geconfronteerd met stroomuitval. Dit zorgt ervoor dat SiteGround-servers soepel en efficiënt kunnen werken met nul of minimale stroomuitval, zodat uw website actief kan zijn (altijd) met bijna 100% uptime op een consistente basis.

Bekijk alle details over de Uptime-technologie van SiteGround Server

Kan ik mijn SiteGround-datacenter wijzigen? Hoe u uw SiteGround-serverlocatie kunt wijzigen?

JA! Als SiteGround-klant kunt u uw huidige SiteGround-datacenter / serverlocatie wijzigen in een nieuw datacenter (indien nodig). U kunt uw SiteGround-datacenter wijzigen door naar de EXTRA’S BESTELLEN sectie in uw Gebruikersgebied en dan klikken op de groen gekleurde Krijgen knop. U kunt ook contact opnemen met de technische ondersteuning van SiteGround om het overdrachtsproces van het datacenter voor u uit te voeren.

BIJVOORBEELD: Als uw huidige SiteGround Data Center zich bevindt in Singapore en je wilt het wijzigen zodat je het kunt krijgen SiteGround’s London Data Center. Dergelijke wijzigingen aan serverlocaties kunnen op elk moment worden gedaan (als je wilt). Klik hier om contact op te nemen met SiteGround Support voor meer informatie over Verplaatsing van SiteGround-hostingaccount.

Hoe u het beste SiteGround-datacenter kiest dat precies goed werkt voor uw website of blog?

Om te besluiten, moet u het SiteGround datacenter / serverlocatie kiezen volgens de dichtstbijzijnde geografische afstand van de doelgroep van uw website. Dit helpt u niet alleen bij het optimaliseren van de paginasnelheid van uw site, maar de inhoud van uw website wordt ook veel sneller geladen voor uw bezoekers.

BIJVOORBEELD: Als u besluit de Indiase bezoekers met uw site, dan moet u de SiteGround Singapore Data Center zoals het is dichtstbijzijnde serverlocatie in vergelijking met de rest (andere 5 SiteGround-datacenters). Bovendien kunt u zelfs configureren CDN-diensten (Ontvang GRATIS CDN bij SiteGround) om je te verbeteren laadtijden van de site in elk land (in dit geval is het India).

Ik hoop dat deze recensie op SiteGround Serverlocaties en datacenters (2020) heeft u geholpen bij het kiezen van de beste SiteGround-serverlocatie voor uw website.