SiteGround PayPal-betaling (gids) »Kan ik met PayPal betalen?

SiteGround Web Hosting Betaling via PayPal-methode (2020)

Als u zich afvroeg of SiteGround betalingen met PayPal accepteert of niet. Ja, zij doen! Dit is echter de minst bekende betalingsmethode die door SiteGround wordt gebruikt, met de meest gebruikelijke optie Creditcardbetalingen. PayPal staat niet vermeld op de bestelpagina’s van SiteGround’s webhosting, maar toch kunt u via PayPal betalen voor uw webhostingservices die u bij SiteGround koopt.

Als je al een bent SiteGround-klant, dat kan gewoon Log in naar SiteGround’s Gebruikersgebied, navigeer dan naar hun Ondersteuningspagina en neem ten slotte contact op met hun Ondersteuningsteam voor facturering voor PayPal-betaling. En als u nieuw bent bij SiteGround en van plan bent Aanmelden en betaal met een pinpas of PayPal (minst populaire betalingsmethoden gebruikt door SiteGround), je hoeft alleen maar contact op te nemen met hun Verkoopafdeling met behulp van SiteGround’s snelle en supervriendelijke Live Chat.

Waarom betaalpassen of PayPal-betaalmethoden niet worden vermeld op de bestelpagina van SiteGround?

Ja dat klopt! SiteGround heeft geen betalingsopties zoals Debit Card en PayPal vermeld op hun bestelpagina’s. Ze hebben ook vermeld dat ze de volgende soorten creditcards accepteren, zoals VISA-kaarten, MasterCard, Kaarten ontdekken, en American Express-kaarten (Amex).

SiteGround biedt hun klanten echter ook aanvullende betalingsopties om hun aankopen van SiteGround te betalen met een bankpas of de PayPal-rekening (als de klanten geen creditcard hebben of als ze het moeilijk vinden om de SiteGround-betalingen te doen).

Hoe betalen voor SiteGround-hostingservices met PayPal of een betaalpas? [Eenvoudige stapsgewijze handleiding]

Hier is onze stapsgewijze, gemakkelijk te begrijpen gids die u zal helpen bij het betalen van SiteGround-services met PayPal of een betaalpas terwijl u zich aanmeldt voor hun webhostingplannen en -pakketten.

⤵ STAP 1 ⤵

Bezoek eerst SiteGround.com en selecteer een Webhostingplan u wilt betalen via een bankpas of PayPal-rekening.

⤵ STAP 2 ⤵

Registreer een domeinnaam van jouw keuze.

⤵ STAP 3 ⤵

Vul de details met betrekking tot uw in Account Informatie, Klanteninformatie, en aankoop informatie sectie maar sla de betalingsinformatie sectie en laat het leeg. Selecteer ten slotte de Ik bevestig selectievakje en klik ten slotte op Nu betalen knop.

NOTITIE: U hoeft SiteGround’s niet te selecteren of te betalen Extra diensten zoals SG Site Scanner en Domain Privacy (die u kunt vinden onder de aankoop informatie sectie).
LEES OOK: Is SiteGround’s SG-sitescanner de moeite waard? (Beoordeling)
Is SiteGround Domain Privacy Protection Noodzakelijk? (Beoordeling)

⤵ STAP 4 ⤵

Zodra u op de klikt Nu betalen knop krijgt u direct een Fout! Het lijkt meer op een Kennisgevingsbericht wat zegt dat je de verplichte niet hebt ingevuld betalingsinformatie veld-.

NOTITIE: U hoeft zich hier geen zorgen over te maken FOUT aangezien de rest van uw informatie al is verzameld door de SiteGround Team, die binnenkort contact met u opneemt!

⤵ STAP 5 ⤵

Het SiteGround-team stuurt u binnenkort een E-mail notificatie dat ze de aankoopgerelateerde informatie van uw hostingaccount hebben ontvangen die u had opgegeven tijdens het invullen van het SiteGround-aanmeldingsformulier (behalve het invoeren van de betalingsgegevens).

U kunt dus wachten tot het SiteGround-team contact met u opneemt over hetzelfde of u kunt ook rechtstreeks contact met hen opnemen via hun Live Chat-ondersteuningssysteem dat u bovenaan kunt vinden (onder de Helpen menu).

Terwijl je over de Helpen menu, u krijgt een vervolgkeuzemenu en u moet op de klikken Start verkoopchat koppeling om verbinding te maken met het Live Chat-ondersteuningsteam van SiteGround.

⤵ STAP 6 ⤵

Terwijl je begint te chatten met de SiteGround Sales Support Agent, laat hem gewoon weten dat je dat al hebt gedaan Een account aangemaakt bij SiteGround maar heb het nog niet ingevuld betalingsinformatie zoals u ze wilt betalen via PayPal of Debetkaart (en niet via creditcard).

De SiteGround Support-vertegenwoordiger zou je kunnen vragen Uw naam, E-mail identiteit, en Telefoonnummer (alleen om de invoer van uw hostingaccount te bevestigen) en geef je dan een Speciale aangepaste link waarop u moet klikken om de betaling voor uw SiteGround-webhostingbestelling te doen via PayPal of bankpas (degene waar je je prettig bij voelt).

⤵ STAP 7 ⤵

Zodra u alle hebt ingevoerd betalingsinformatie, maak je SiteGround aanmeldingsproces. Eindelijk krijg je een Aankoopbevestigingsbericht van SiteGround om hetzelfde te bevestigen.

NOTITIE: U ontvangt zelfs een e-mail van het SiteGround-team over het succesvol afronden van uw bestelling!

Conclusie: is PayPal-betaling veilig te gebruiken met SiteGround?

PayPal is een van de veiligste methoden om betalingen te doen aan aankopen van SiteGround en om uw geld over te schrijven naar hun account, aangezien de PayPal-site zeer veilig en versleuteld is. Ook is de uitwisseling van uw persoonlijke gegevens tijdens de transactie verborgen voor SiteGround of nieuwsgierige blikken van derden. Zo wordt elke PayPal-klant beschermd door zijn kopersbeschermingsplan.

Dit is de belangrijkste reden waarom verschillende webhostingbedrijven (inclusief SiteGround) accepteren betalingen via PayPal, waardoor het een van de veiligste betalingsopties is.

Ik hoop dat je dit hebt gevonden beoordeling Aan SiteGround Paypal-betaal- en debetkaartbetaalmethoden (2020) nuttig. Als je twijfels hebt over de PayPal- of betaalkaartopties van SiteGround, neem dan contact op met hun 24 × 7 ondersteuningsteam voor verdere hulp!