10+ bästa professionella nisch WordPress-teman

10+ bästa professionella nisch WordPress-teman

WordPress är världens mest populära innehållshanteringssystem, det råder ingen tvekan om det. Mer än 30% av alla webbplatser som finns tillgängliga på dagens webb körs på den specifika webbplattformen. Gemenskapen för WordPress-utvecklare växer och blir mer kraftfull. När du bestämmer dig för att bygga en webbplats med ett tema kan du välja bland dussintals av tematillhandahållare och marknadsplatser. Oavsett vilken nisch du tillhör finns det ett färdigt WordPress-tema i inventeringen som är lämplig att användas för specifika ändamål. I den här utställningen kan du hitta 10+ av de bästa nisch WordPress-teman på webben.

När du börjar leta efter nisch WordPress-teman hittar du både mångsidiga och nischspecifika teman från topputvecklare. Som regel inkluderar mångsidig design flera nischspecifika lösningar, som inkluderar den funktionalitet som är lämplig för att starta en specifik typ av projektet på webben. Nischspecifika mallar har specialanpassade och premiumkvalitetsförlängningar som gör att du kan bygga alla personliga, affärs- eller företagsprojekt på webben. Exempelvis innehåller cryptocurrency-temat som är inkluderat i utställningssidan den inbyggda kalkylatorn, donerar plugin, prisswidget och andra smarta verktyg.

Alla våra val för bästa nisch WordPress-teman i sammanställningen är redigerbara, byggda med giltig kod och optimerade för felfri prestanda på alla enheter och i alla webbmiljöer. Teman är helt anpassningsbara. De flesta av dem inkluderar dra-och-släpp Visual Composer eller sina egna sidmallar för att göra det enkelt att skapa en webbplats. Låt oss gräva in!

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

Totalt (multifunktion)

Totalt responsivt WordPress-tema för flera ändamål

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Denna speciella WordPress-mall kommer laddad med ett stort urval av unika alternativ som gör temat till en allt-i-ett-lösning som kan passa ett antal syften. Detta tema med snyggt organiserade innehållssektioner är exakt vad du behöver för att presentera dina produkter och tjänster. Om du vill bygga en framgångsrik onlineresurs med WordPress måste du använda en kraftfull och fullfjädrad webbplatsmall som stöder specifika formulär och plugins. En helt lyhörd layout gör att temat körs bra på alla enheter, oavsett om det är ett skrivbord, en surfplatta eller en smartphone.

Crypton (Cryptocurrency)

Crypton - Multi-purpose Cryptocurrency WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Crypton är ett färdigt cryptocurrency WordPress-tema som körs på ThemeRex-ramverket. Det är fullt lyhört och inkluderar den funktionalitet som är särskilt lämpad för cryptocurrency webbplatser. Innehållna block med innehåll, widgetade element gör mallen utformad tydlig. Mallen är utvecklad med läsbarhet och bästa användarupplevelse i åtanke. En detaljerad dokumentationsmapp medföljer.

Segling (hotell)

Sailing Hotel WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Segling är en perfekt lösning du hittar för din hotellwebbplats. Med 5+ hemsidor, en dra-och-släpp-byggare, WooCommerce, postformat, sociala och mer dina gäster kommer säkert inte att stanna längre för att utforska din webbplats.

Den mest enastående funktionen som segling kan tjäna till ditt hotell är en signaturboknings-plugin. Detta bokningssystem hjälper dig att hantera status för rummet, kunderna och så vidare. Kunderna väljer bara ankomstdatum från kalendern, ett antal vuxna och barn. Då kontrollerar systemet tillgången på rum som uppfyller kraven med ett detaljerat pris. Plugin hanterar också prissättningsplaner, kuponghantering, rapportsystem.

Segling är en lyhörd design. Alla lysande bilder av ditt hotell kommer fortfarande att visas helt på alla enheter, från mobiltelefonens lilla skärm till HD-skärmen. Dessutom gör webbplatsen på en sida presentationen enkel men smart. Revolution Slider ingår också i segling med fantastiska effekter och animationer som kan intressera vem som helst. Samarbetat med Drag & Drop Page Builder kan kontrollera din webbplats aldrig vara enklare än det här!

Bazinga (Magazine)

Bazinga - Magazine & Viral Blog WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Det är lätt att modifiera detta WordPress-tema till alla typer av affärsprojekt och skapa en egen webbresurs på egen hand. En mängd olika layoutalternativ är integrerade för att du ska kunna välja den mest optimala metoden för att presentera ditt projekt på webben. Skapa din online-resurs ännu mer framgångsrik med denna skräddarsydda WordPress-design. Temat utvecklades så lätt som möjligt så att din webbplats säkert kan laddas snabbt. Kolla in live demo för att se den i aktion.

Lifeline2 (välgörenhet)

Lifeline2 Charity & NGO Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Lifeline 2 erbjuder åtta betalningsalternativ online för att ge världen över täckning för insamling av donationer. Det är ett komplett paket med all-inclusive för alla projekt relaterade till välgörenhets-, insamlings-, icke-statliga organisationer och ideella organisationer. Det återkommande online-donationssystemet är ett riktigt bra alternativ att samla in donationer varje vecka, två veckor, månadsvis, halvårsvis och varje år utan avbrott eller behov av påminnelser till givarna.

Starta installationen med 1-klick, några sekunders demoinstallationsprocess och anpassa layouten och funktionerna snabbt med dra och släpp sidbyggaren plugin, Visual Composer. Drivs av Redux Options Framework, och backend ger dig obegränsade alternativ för att kontrollera och ändra alla aspekter av layouten och funktionaliteten vid frontend. Och 7+ unika demos ger dynamisk och uppfriskande design, sömlös prestanda och utökad anpassningsbarhet.

Du kommer också att älska att ha ett stort nätverk för volontärhantering på din välgörenhetswebbplats – världens bästa volontärhanteringssystem är här för att tjäna din sak. Även du kan bygga en onlinebutik med alla förstklassiga funktioner inklusive vagn- och kassahantering.

LeGrand (multifunktion)

LeGrand - WordPress-tema för flera ändamål

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Väljer du denna högkvalitativa WordPress-mall kan du skapa webbplatser som är lämpade för en rad olika syften. Denna lyhörd WordPress-mall är en lämplig lösning för alla affärs- eller företagsprojekt. Temat är också helt lyhört, så din webbplats kommer att visas korrekt på vilken gadget som helst. När du väljer detta tema lyckas du skapa en solid online-närvaro som skulle exponera ditt företag mer professionellt och elegant för webbpubliken. SEO-vänlig kommer den lätt att hitta av potentiella kunder oavsett vilken sökmotor de använder.

Nominerad (politisk)

Nominerad - Politiskt WordPress-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Nominerad är ett kandidat / politiskt ledare WordPress tema skapat särskilt för politiska och offentliga personer. Det tema du kan också använda för alla ideella organisationer, som välgörenhet, evenemang, kampanj osv.

Temat är 100% lyhörda och kommer med de mest populära dra-och-släpp WordPress-sidbyggaren plugin Visual Composer, du kan enkelt hantera och redigera alla element mycket enkelt med hjälp av visuell kompositör. Temat inkluderar också premium-reglaget Slider-plugin, så att användaren enkelt kan skapa vackra bilder genom att dra och släpp-funktionen.

Nominerat tema kommer med några användbara funktioner som: händelsehantering, en användare kan hantera och skapa en händelse mycket enkelt med hjälp av en visuell kompositörs drag-och-släpp-sidbyggare. Användaren kan också ställa in en nedräkningstimer för räkning av kampanjdatum. Det har händelseplanfunktion, en användare kan enkelt skapa händelseskema för en specifik händelse med hjälp av visuell kompositör. Det har PayPal-donationssystem, så en användare kan samla in för en kampanj och mycket mer.

Fotografi (Portfölj)

Fotografi WordPress för fotografi

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Här är en lyhörd WordPress-mall med en ren layout och avancerade funktioner. Temat Photography är en lättanvänd mall som är speciellt skapad för fotografer och portföljprojekt online. Responsiv design gör att din webbplatslayout passar bildskärmar i olika storlekar och inkluderade alternativ för färgskinn (mörk & ljus), olika galleristilar, lightbox-stilar och sidmallar gör det enkelt att snabbt justera temat för att visa upp ditt arbete.

Konsult (konsult)

Konsult - Business Consulting WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Konsult är en mall som är avsedd att presentera konsultföretag på webben. Detta är en obefläckad, lakonisk och lättanpassad mall som är speciellt skapad för en rad affärsprojekt. Temat är redigerbart. Det kan också användas för en mängd andra affärs- eller personliga projekt. Denna layout är helt lyhörd och är utvecklad på ett sätt att höja din webbsida positioner i SERP. De allra flesta av temainställningarna kan ändras omedelbart via WordPress-anpassare.

Drone Media (fotografi och videografi)

Drone Media - Flygfotografi & videografi WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Tänk på att använda denna fotoportfolio WordPress-mall, som erbjuder alla nödvändiga kvaliteter för att tillgodose behoven hos en webbansvarig. För att annonsera modefotograf, frilansfotograf eller fotoportfölj kan temat som visas här vara praktiskt. Med huvudfokus på snygg balanserad layoutstruktur kommer Drone Media med alla nödvändiga avsnitt för att presentera dina tillkännagivanden och produkter. Om du vill skapa en välmående webbplats med WordPress bör du arbeta med en stark och fullfjädrad webbplatsmall som stöder specifik funktionalitet. SEO-vänlig kommer den lätt att hitta av potentiella kunder oavsett vilken sökmotor de använder. Mallen är kompatibel med flera webbläsare, lyhörd och erbjuder alla funktioner du kan behöva för att skapa ett prisvärt online-projekt.

Revirta (virtuell assistent)

Revirta - Virtual Assistant WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Om du vill skapa en professionellt snygg webbplats kommer denna responsiva WordPress-mall att du kan utföra denna uppgift mycket snabbt. Elegant utseende och bra prestanda är de grundläggande alternativen för denna pro-mall som är specifikt utformad för företag och företagssidor. Lätt på ögonen sidlayout med tonvikt på visuellt ganska ganska enkelt fångar uppmärksamheten hos kunderna och skjuter in dem. Denna specifika webbplatsdesign är också väl dokumenterad och innehåller en handfull premiumkvalitetsförlängningar.

Fastigheter 7 (Fastigheter)

Real Estate 7 - Real Estate WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

När du bygger en webbplats för din fastighetsbransch är ett av de bästa valen Real Estate Pro 7. Kom igång på några minuter med den inbyggda demoimportören, använd den medföljande drag and drop-byggaren för att skapa anpassade listningssidor eller agentprofiler, sälja annons platser eller funktioner med integrerade betalningsalternativ plus mer. Med massor av alternativ för rubriker, kartläggning, färganpassningar, samlistning, bokningar, walkcore, IDX och andra fastighetsspecifika inställningar finns det mycket att älska om detta nischtema.

HotLock (låssmed och säkerhet)

HotLock - Låssmed & säkerhetssystem WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Denna speciella säkerhets WordPress-design har en mängd olika effekter och alternativ som du knappast kan se i någon annan mall. Det fungerar perfekt för att visa upp små till stora företagsprojekt. De allra flesta av temainställningarna kan ändras omedelbart via WordPress-anpassare. Genom att vara integrerad med populära plattformar för sociala nätverk kan mallen som visas här vara ett idealiskt verktyg för att komma i kontakt med dina kunder. Dessutom kommer dess helt responsiva layout att visas korrekt på alla prylar. Att skapa en webbsida med det tema som tillhandahålls här verkar vara användbart för att nå dina webbmål.

Luta dig ut (Tour)

Låt dig boka & resa tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Både kraftfull och fantastisk, Embark är ett WordPress-tema utformat specifikt för turné och resor. Temat har en drag-and-drop-sidbyggare med direkt frontend och en bokningsmotor från en till ände med sömlös integration av onlinebetalningar. Dess 3 minuters installation med ett klick gör att du är igång – snabbt!

Dess kraftfulla bokningsmotor hjälper dig att enkelt hantera flera bokningar och organisera dina scheman genom WordPress. Skapa flera kalendrar, tidsluckor (med eller utan begränsad tillgänglighet), anpassade formulärfält och kundprofiler på ett ögonblick. Det är bokning, betalningar och schemaläggning i en vacker bokningslösning.

Att skapa en webbplats för ett rese- eller turnéföretag är en bris med Embarks live-frontend-drag-och-släpp-sidbyggare. Skapa dina egna vackra layouter, eller använd en professionellt designad förinställning som River Rafting för Adventure Tours, NYC för Walking Tours eller Hop & Vine för Wine and Beer Tours. Nya mönster läggs till regelbundet. Du får tillgång till över 40 widgets och mer än 20 modulära sidmallar som låter dig skapa den perfekta turnerings- och resesidan med obegränsade möjligheter.

Avslutar

För vilken nisch du vill skapa en webbplats finns det alltid ett färdigt WordPress-tema som passar för att presentera ditt personliga eller affärsprojekt i det mest gynnsamma ljuset. Med hjälp av dessa nisch WordPress-teman kan du starta alla webbprojekt med några mindre justeringar. Och eftersom de flesta WordPress-teman från sammanställningen också inkluderar intuitiva sidbyggare (eller är kompatibla med ett CSS live editor-plugin) kan även icke-tekniker skapa ett unikt snyggt webbdesign kodfritt.

Vad tycker du om vår runda upp teman? Finns det andra WordPress-teman som du tycker borde vara med på listan? Lämna en kommentar nedan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me