10 bästa WordPress övergav kundvagn plugins

Bästa övergivna kundvagnsplugin för WordPress-butiker

Visste du att 7/10 personer som lägger till produkter i en kundvagn lämnar vanligtvis utan att slutföra köpet? Oavsett om kunden blev distraherad mellan transaktion eller bara bläddrar, är övergivna vagnar en enorm utmaning för många e-butiker stora eller små.

Från e-handelstudier utgör övergivna vagnar en stor del av förlorade försäljningar. En studie visade i synnerhet att övergivna vagnar kostar onlineföretag mer än 2 biljoner dollar per år, och pojke, är det en enorm figur eller vad?

Den goda nyheten är att du kan återställa minst 30% av övergivna vagnar i din WordPress-baserade e-butik. I processen kommer du i slutändan att erbjuda dina kunder en bättre användarupplevelse, främja returföretag och tjäna mer pengar.

Du kan försöka återställa övergivna vagnar manuellt men jag ser inte varför du vill göra det särskilt när vi har en handfull plugins för att göra det tunga lyftet. Och i dagens servering visar vi dig 10 av de bästa övergivna WordPress-vagnsplugin för att spara din dag. Vi lyser både gratis och premium WordPress övergivna plugin-alternativ för vagn. Men oavsett vilket alternativ du väljer rekommenderar vi alltid att du väljer ett plugin som passar dina behov. Med det sagt, låt oss hjälpa dig att återvinna övergivna vagnar som en proffs!

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. Övergivna Cart Lite för WooCommerce

Övergivna Cart Lite för WooCommerce

Den första plugin på vår lista är ingen annan än Abandoned Cart Lite för WooCommerce av Tyche Softwares. Vi lyckades på något sätt pressa lite-versionen i översynen över övergivna kundvagnar häromdagen, så jag kommer att försöka hålla sakerna korta.

Med en trevlig serie funktioner är Abandoned Cart Lite för WooCommerce en lättanvänd plugin som hjälper dig att återhämta försäljningen på autopilot. Utöver att hjälpa kunder att genomföra köp direkt från sina postlådor, gör plugin-programmet dig möjlighet att se övergivna beställningsinfo om produkter inklusive produkter som har övergivits osv.

Plugin kan också återställa övergivna gästvagnar, dvs vagnar som lämnas kvar av kunder som inte är inloggade. Dessutom kan du skapa obegränsade e-postmallar, ställa in sändningsintervaller och göra så mycket mer utan att bryta svett.

Abandoned Cart Lite för Woocommerce är lysande och gör exakt vad den lovar. Ge lite version en testkörning för att få en känsla av vad proversionen har att erbjuda.

2. Spara övergivna vagnar

WooCommerce Live Spara övergivna vagnar

Officiellt känd som WooCommerce Live Checkout Field Capture Pro, är plugin den större och dåliga versionen av en liknande namngivna gratis version.

Med ett aktuellt begärt pris på $ 37 dollar hjälper Save Abandoned Carts dig att återställa övergivna vagnar med funktioner som automatiserade e-postmeddelanden, sömlös MailChimp-integration, popup-avsnitt med avslut, ren och lätt design, flerspråkigt stöd och så vidare.

Du kanske borde kolla in varför plugin-programmet bara har 5-stjärniga betyg. Varför? Eftersom vissa användare säger att det fungerar som en charm, säger andra att det är ett riktigt mästerverk, och vi säger Maravilloso! Ett kortare plugin-namn nästa gång kanske?

3. WooCommerce återhämta övergiven kundvagn

WooCommerce återhämtar övergiven kundvagn

Därefter är eliteförfattaren FantasticPlugins centrerad med en plugin för återvinning av vagnar som ingen annan. Du kan tydligt säga att utvecklaren är allvarlig om att hjälpa dig att återfå dina vagnar, tack vare en trevlig serie funktioner som har gjort WooCommerce Recover Abandoned Cart till en älskling av mer än 3,9k kunder.

Plugin är ett WooCommerce-tillägg som gör att du automatiskt kan skicka uppföljningsmail via mallar vid specifika tidpunkter.

Dessutom kan du återställa vagnar övergivna av antingen inloggade medlemmar eller gäster. För det tredje kan du skapa ett obegränsat antal e-postmallar som erbjuder dig många alternativ för att återvinna försäljning med kuponger och andra incitament. Dessutom kan du spåra användarklick, vilket innebär att du kan berätta de e-postmallar som har störst inverkan.

Om du inte vill skicka återställningsmeddelanden automatiskt kan du använda det manuella alternativet, som ger dig ännu mer kontroll över schemaläggningen. Plugin kan också fånga telefonnummer om du vill följa upp via telefon. Plugin är översättningsklar och har många kortkoder bland andra funktioner.

4. CartBack

CartBack - WooCommerce Abandoned Cart

Älskar vi inte alla lösningar som utnyttjar kraften i dagens teknik? Det blir ännu bättre om tekniken i fråga är något du redan känner till. Mina damer och herrar, säger ett stort hej till CartBack, ett snyggt plugin som ger Facebook Messenger kraften till vagnens återhämtning.

Med andra ord, CartBack låter dig återställa övergivna vagnar och öka dina konverteringsgrader med Messenger-appen, som har en öppen hastighet på över 85%. Inom några sekunder kan du skicka återställningsmeddelanden till alla användare som har dina produkter i sina vagnar. Den genomsnittliga öppna kursen för CartBack är 90% eftersom du kan nå användare direkt på alla enheter med Facebook Messenger.

Du kan till och med skicka kuponger till användare automatiskt, vilket betyder fantastiska saker för dina konverteringsfrekvenser. Och tack vare kortkoder kan du visa en “Skicka till Messenger” -knapp var som helst på din webbplats. Du kan använda den här knappen för att skapa CTA: er för gratisartiklar, e-böcker, kuponger och så vidare.

Dessutom levereras CartBack med en fantastisk analyspanel som ger dig information som är användbar för återhämtning och ommarknadsföring. Du kan enkelt anpassa meddelandet du skickar och ställa in tidsintervall för dina påminnelser.

5. Starta om

Omstart för WooCommerce

Sedan har vi Recart, ett fantastiskt gratis plugin som tar ditt vagnåtervinningsspel till nästa nivå. Med sex kraftfulla funktioner hjälper Recart dig att tjäna mer pengar genom att låta dig återställa vagnar och ommarknadsföring till dina användare.

Till att börja med kommer Recart med Facebook Messenger, vilket är ett bra sätt att öka försäljningen, enligt en artikel av OptinMonster. Recart erbjuder dig automatiska Messenger-kampanjer som är bra för att återställa övergivna vagnar och skicka kvitton samt leverera aviseringar med rabattkoder.

Dessutom kan du använda den här funktionen för att skicka kupongpåminnelser och följa upp meddelanden efter köpet. Dessutom hjälper plugin dig att växa din Messenger-publik utan att bry användare att registrera sig via e-post, vilket är ett stort plus.

Om du vill samla e-postadresser kan du använda Popup-funktionen Lägg till i kundvagn. På nolltid kan du bygga en mycket lönsam e-postlista som består av intresserade kunder eller potentiella kunder. Du kan anpassa popup med hjälp av mallar för att matcha ditt märke.

Dessutom kan du exportera den e-postlista som du bygger med hjälp av Recart till vilken e-postprogramvara som gör att du kan skicka pågående nyhetsbrev för att öka försäljningen. Andra funktioner inkluderar automatiserade e-kampanjer med övergivna vagnar, push-meddelanden, formulär autofyllning, utcheckning spårning, textmeddelanden (kommer snart), massor av integrationer och mer.

6. Övergivna vagnsrapporter för WooCommerce

Övergivna vagnsrapporter för WooCommerce

Att försöka spåra övergivna vagnar manuellt utan verktyg är svårt om inte omöjligt. Övergivna vagnsrapporter för WooCommerce gör processen lika enkel som A, B, C. På vilket sätt? Plugin ger dig massor av inblick i antalet övergivna vagnar din butik spelar in.

Den har en unik analyspanel och datasidor som hjälper dig att hålla dig uppe på alla övergivna vagnar i din butik. Övergivna vagnsrapporter för WooCommerce samlar in mycket data om användare inklusive e-post och IP-adress.

Dessutom visar det dig vagnar och hur mycket pengar du kan återfå bland annat. Du kan sedan följa upp och återställa vagnar manuellt. Det är ett enkelt och effektivt verktyg för att se vad kunderna ville köpa.

Gör vad vi behöver för att göra. Ger oss data så att vi kan vidta åtgärder och minska övergången. Vi hade ett par frågor och utvecklaren var oerhört hjälpsam. – mjnewman

7. Stående

Retainful - WooCommerce Abandoned Cart Recovery

När det gäller att återhämta övergivna vagnar ger e-postpåminnelser de bästa resultaten – vilket hjälper dig att återhämta cirka 40 – 50% av alla övergivna vagnar utan att bryta svett. Utvecklaren bakom Retainful förstår detta tydligt och har strömlinjeformat e-postpåminnelseprocessen för att vinna dig mer affärer på språng.

Plugin är bäst känd för funktioner som automatiska övergivna e-postmeddelanden för återhämtning av vagnar, återhämtning med en klick med en unik länk i den övergivna vagnens e-post, obegränsade e-postmallar och påminnelser, beställningsinformation i återställningsmeddelanden, kuponger, kortkoder och omfattande rapporter bland andra.

Retainful är ganska mycket som några av WordPress övergivna vagn plugins på vår lista, men det lyser ovan tack vare en mer strömlinjeformad och optimerad e-poståterställningsprocess.

8. YITH WooCommerce Återhämta övergiven kundvagn

YITH WooCommerce återhämtar övergiven kundvagn

Även om du kan göra designändringar på dina kassasidor för att minska kundvagnens övergången, finns det andra orsaker till att vagnen övergavs som är helt utan din kontroll. Det som är inom din kontroll är emellertid att räcka ut till övergivare och skjuta dem för att återvända och slutföra köpet.

YITH WooCommerce Recover Abandoned Cart byggdes för detta exakta syfte. Med en mängd användbara funktioner kan du minska dina övergivningsgrader avsevärt och förbättra användarupplevelsen.

Undrar vad du kan förvänta dig?

Plugin levereras med tidsintervall, anpassningsbar e-post (innehåll, ämne och avsändare) och möjlighet att skicka en enda e-post eller bulk e-post. Om du vill ha mer, YITH WooCommerce återhämtar övergiven kundvagn Pro innehåller lysande funktioner som aviseringar för återhämtade beställningar, flera e-postmallar, kuponggenerator, e-postplanering för automatisk leverans, detaljerad statistik, WPML-klar och återhämtning av medlemmar / gästvagnar bland annat.

Underbart plugin, med bara de alternativ jag behövde. Jag gjorde min forskning och det faktum att stöd som skulle vara bra på YITH, pressade mig över kanten för att köpa det från dig. Hittade inte många skillnader mellan detta plugin och woo-originalet, men jag är faktiskt 100% nöjd vad gäller stödet. Tack. – Robin Veld

YITH erbjuder tre prenumerationer för deras Pro-plugin som är prissatta $ 79 för en enda webbplats, $ 112 för 6 webbplatser och $ 190 för 30 webbplatser. Du kan också våren för $ 278 per år Club-prenumeration som ger dig tillgång till alla YITH-teman och plugins. De erbjuder också en gratisversion.

9. Återställning av kundvagn för WordPress

Återvinning av kundvagn för WordPress

Köpt till dig av den berömda WordPress-kärnutvecklaren och bidragsgivaren Lee Willis, Cart Recovery för WordPress är ännu ett väl mottaget, välskattat och väl underhållet övergivet kundvagnsplugin på WordPress.org.

Plugin börjar spåra namn och e-postmeddelanden när dina kunder anger dessa uppgifter vid kassan. För det andra får du helt automatiserad e-postmeddelande om återuppbyggnad och återhämtning av vagnar. Återställning av kundvagnar för WordPress är kompatibelt med Easy Digital Downloads, Restrict Content Pro, WP e-handel, WooCommerce och GDPR compliance-verktyg direkt ur lådan.

För att erbjuda dig en fågelperspektiv över dina övergivna ansträngningar för återhämtning av vagnar får du detaljerad statistik direkt i din WordPress-instrumentpanel. Den kostnadsfria versionen av Cart Recovery för WordPress är bra att börja återhämta vagnar som en chef. Men premiumversionen innehåller fler funktioner.

10. Conversio för WooCommerce

Conversio för WooCommerce

Sist men inte minst har vi Conversio för WooCommerce. Som förresten är mer än bara en övergiven vagn plugin. Det är ett fullständigt verktyg för marknadsföringsautomation. Per författaren hjälper det att “… öka kundernas livslängd genom att skicka marknadsföringskampanjer, automatiserade e-postmeddelanden med datadrivna funktioner och kraftfull segmentering.”

Plugin kommer med funktioner som sömlös integration med WooCommerce, överladdad segmentering med fantastiska personaliseringsalternativ, mycket konverterande mallar, detaljerade mätvärden, kvitton, övergivna vagnsmeddelanden, uppföljningsmeddelanden, nyhetsbrev, produktrecensioner och bra stöd för att söta upp affären.

Conversio har blivit ett viktigt verktyg för vår onlinebutik och marknadsföring av evenemang. Strömlinjeformade, enkla att använda och underbart designade mallar. Extremt lyhörd och hjälpsam support. – emcini


Övergivna vagnar utgör ett verkligt problem för många WordPress-butiksägare. Nu med hjälp av den här listan hoppas vi att du nu kan välja det perfekta övergivna vagnspluginet för att minska övergivna vagnsräntor, erbjuda bättre användarupplevelse och tjäna mer pengar.

Vilket är din favorit WordPress övergav kundvagn plugin? Låt oss veta i kommentarerna. Tack i förväg och skål för framgångsrik återhämtning av vagnen!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me