12+ Bästa Elementor-tillägg för WordPress 2020

Bästa Elementor-tillägg för att bygga WordPress-webbplatser

Ända sedan introduktionen 2016, Elementor har helt tagit över WordPress-industrin. Dess 1 miljon aktiva användare talar volym för sig själv. Om du inte känner till det, låt oss ge dig en kortfattad information om det.

Elementor är WordPress Page Builder-plugin som erbjuder användare en unik webbdesignupplevelse. Vem som helst kan bara dra & släpp coola element och skapa en fantastisk webbplats på bara några minuter. Ingen kodningskunskap krävs längre!

Dessutom tillhandahåller Elementor Page Builder färdiga mallar för användare som direkt kan tillämpa på webbplatsen och komma igång. Det ger dig friheten att anpassa alla funktioner med sin stylingförmåga. Därför kan du visa upp din kreativitet och komma med dina egna unika idéer.

Tack vare Elementor behöver du inte oroa dig för att anställa utvecklare längre eftersom du kan göra det själv utan någon tidigare programmeringserfaring eller kunskap.

Varför du kanske vill använda Elementor Addons?

Det är aldrig lätt att tillgodose allas krav till fullo. Så trots att Elementor erbjuder 80+ fantastiska element, är det mycket möjligt att du kanske vill ha något ännu mer avancerat och unikt. Detta är exakt varför tredjepartsutvecklare har beslutat att utöka Elementor-funktionerna och utveckla sina egna Elementor Addons.

Just nu finns det 131 Elementor-tillägg tillgängliga på marknaden. Så du har definitivt massor av alternativ att välja mellan och börja använda rätt tillägg för din webbplats.

Dessa tillägg ger dig möjlighet att stärka din webbplatsdesign med dess fantastiska funktioner och layouter. Dessutom kan du skapa en speciell vibe genom att använda Elementor-tillägg.

I slutet av denna artikel kommer du inte längre att vara i tvivel om var du ska komma igång med Elementor Extensions. Eftersom vi kommer att diskutera de bästa tillägg du behöver titta på för att förbättra din siduppbyggnadsupplevelse med lätthet.

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. Elementor Pro

Elementor Pro

Innan du letar efter en alternativ lösning bör du definitivt ge Elementor Pro ett skott. Trots att den gratisversionen erbjuder 29 grundelement, kommer premiumen att berika siffrorna även i stor skala. Till exempel erbjuder det mer avancerade widgetar som inlägg, WooCommerce, formulär, sociala medier och många fler.

Elementor Pro erbjuder Theme Builder flexibilitet så att du enkelt kan utforma dina teman också. Denna enastående funktion ger dig möjlighet att göra ändringar i din Header, Footer, WooCommerce, Bloggar och alla andra dynamiska sidor som inte är möjliga genom grundversionen.

Dessutom kan du direkt bygga en målsida med dess enorma samling färdiga mallar. Du kan sedan anpassa det enligt dina önskemål ganska enkelt. Ovanpå det, om du använder kodning, kan du till och med lägga till anpassad CSS från själva Elementor-instrumentbrädan. Som ett resultat kan du kontrollera alla ändringar du har gjort i realtid.

För att spara din tid kommer Elementor Pro med funktionen ‘Global Widget’. Spara bara en mall, så kan du använda den på någon av dina framtida sidor genom “Dra & släpp” -funktionen.

För att använda det absolut bästa från Elementor Page Builder måste du i princip använda sin Premium-version.

2. Plus Addons

Plus Addons för Elementor

När det gäller Elementor-tillägg hittar du förmodligen inte ett med fler alternativ än The Plus. Förpackat med mer än 8 000 anpassningar är det en allt-i-ett-tillägg för den populära sidbyggaren.

Detta plugin är ett enkelt sätt att bygga och anpassa din Elementor-drivna webbplats snabbt. Plus Addons innehåller mer än 300 UI-block för att verkligen påskynda skapandet. Och de är verkligen av nästan allt. Lägg snabbt till ikoner i rutor, prissättningstabeller, hjältesektioner, funktionslistor, kartsektioner, formulär och mer. Dessa block har designats och utformats för dig så att du helt enkelt kan lägga till ditt innehåll. Eller oss de inbyggda alternativen för att ytterligare anpassa färger, bakgrunder, ikoner och mer.

Nyfiken på vad som ingår? 50+ unika widgetar (tabeller, diagram, informationsrutan, nedräkning, rubriker, animerad text, flipbox, tidslinje, parallax, Google maps, flikar, etc.), en kraftfull listan byggare, SEO och översättningskod för kod (använd POT-filen för att översätt) – och det är bara toppen av isberget. Plugin innehåller också förstklassigt stöd och du kan till och med köpa en utökad licens om du är en utvecklare som vill använda The Plus på alla dina klientsidor (och varför skulle du inte göra det?).

Som bonus finns det också en Plus Addons Lite du kan ta gratis från WordPress.org. Tänk på det som en rättegång för premiumversionen. Med 20+ widgets och fyra anpassade inläggstyper är det ett bra sätt att testa The Plus Addons innan du uppgraderar.

3. Master Addons för Elementor

Master Addons för Elementor

Med Master Addons for Elementor kan du designa moderna layouter för din webbplats. Detta gratis plugin lägger till mer än 30 nya block som du kan bygga med. Och om du vill ha ännu mer finns det en premiumversion med ytterligare block,

Använd de animerade rubrikerna för Master Addons, nyhets ticker, bildgallerier och blogg för att skapa din egen trendiga nyhets- eller magasinsstilssida. Kombinera teammedlemmens moduler (inklusive skjutreglaget), framstegsrader och tidslinjer för att visa upp dina anställdas förmågor eller prestationer. Eller använd bildhumrarna, hotspots, flipboxar, verktygstips och kreativa länkar för att designa en onlineportfölj för ditt arbete. Det finns också block för dubbla rubriker, flikar, informationsbox, call to action, kreativa knappar, changelog, öppettider, innehållsförteckning och prissättningstabeller.

Plus Master Addons lägger till anpassade formelement för kompatibla plugins som kontaktform 7, Ninja Forms, WP Forms, Caldera Forms och weForms. Och Master Addons lägger också till förlängningar för partiklar, animerad gradient eller skjutreglage för elementorsektioner. Alla Master Addons-block finns med anpassningsbara alternativ så att du kan designa din webbplats exakt hur du vill ha den. Och som bonus inkluderar utvecklaren till och med 11 teman som du kan använda för att utforma din webbplats!

4. Dynamiskt innehåll för Elementor

Dynamiskt innehåll för Elementor

Spara tid när du designar din webbplats med Elementor och effektiviserar ditt arbetsflöde med dynamiskt innehåll. På vilket sätt? Dynamic Content-tillägget för Elementor innehåller 58 widgets, 20 tillägg, 4 sidinställningar och mer. Med dessa nya funktioner kan du lägga till en klibbig rubrik, interaktiv markörspårare, iögonfallande animerad webbplatstext, formsteg (för Elementor Pro-formulär), skriva ut på pdf-knappar och till och med nya sidrullningseffekter (inklusive snäpp till sektion och tröghetsbläddring). Det här är fantastiska sätt att skapa en interaktiv webbplats som konverterar. Men det är bara en liten bit av vad Dynamic Content for Elementor kan göra!

Det finns massor av nya designalternativ (som parallax, lutning och anpassningsbara transformationer), SVG-former, ett snabbt mallsystem för anpassade inläggstyper (skapa och lagra dina egna mallar), integration med ACF (plus anpassade alternativ för fält, ACF-gallerier och skjutreglage, repeaterfält, kartor och relationer), kopiering och klistra på plats, dynamisk synlighet och mer. Men det finns till och med fler widgets i arbetena! Devsna arbetar hårt med PayPal-integration, formunderskrifter, en off canvas-meny och andra unika alternativ.

5. Väsentliga tillägg för Elementor

Väsentliga tillägg för Elementor

Om du pratar om tillägg från tredje part efter Elementor Pro, måste du kontrollera Väsentliga tillägg för Elementor först. Det har nyligen uppnått milstolpen att vara den första Elementor Addon som når 100K + aktiva installationer. Dessutom har Essential Addons det största antalet aktiva användare bland alla tredjepartsförlängningar på marknaden också.

Essential Addons erbjuder både gratis- och premiumversion som du kan använda för att enkelt utforma attraktiva webbplatser. Från gratisversionen kommer du att kunna använda 30+ enastående element som Form Stylers, Post, Social Media och många fler. Det uppfyller alla de grundläggande behoven för användarna så att du kan dra en fantastisk webbplats.

Bortsett från detta är väsentliga tillägg för Elementor väldigt lätt och saknar inte din webbplats på grund av dess “Modular Control” -funktion för att aktivera eller inaktivera några element när som helst..

För att få tag på mer avancerade och extraordinära funktioner kan du också prova Essential Addons Pro. Det fantastiska är att du kommer att få tillgång till över 59 fantastiska element med detta plugin. Du kommer att kunna visa upp din kreativitet och göra din webbplats käftig med sina premium-widgetar som Off-Canvas, Lightbox & Modal, avancerade Post & Gallery-widgets, Parallax-effekter, Form Stylers och många andra.

Dessutom erbjuder Premium-versionen av Essential Addons 100+ färdiga block. Du kan enkelt importera dessa mallar på dina sidor och börja anpassa och få ditt önskade resultat på ett ögonblick.

6. Crocoblock – JetPlugins Elementor Extension

Crocoblock Elementor Extension

Crocoblock innehåller alla JetPlugins som ett paket och erbjuder en fantastisk samling av pre-made mallar. Dessutom låter Crocoblock-paketet dig lägga till design av högsta kvalitet på din webbplats. Du kan anpassa din webbplats med dess element som Post, WooCommerce, Popup och mer.

Eftersom Crocoblock inkluderar JetWidgets som separata plugins kan du kanske prova en localhost först. Ju mer plugin du använder desto större chans finns det för konflikter – så var bara säker på att kontrollera innan du installerar på din live-webbplats.

7. JetElements Addon för Elementor

JetElements Addon för Elementor

JetElements är ett premium-plugin som kommer med 40+ fantastiska element. Det ger dig flexibilitet att enkelt använda alla element med anpassningsalternativ på din webbplats.

Du kan designa fantastiska blogg- och bildlayouter genom att använda dess högkvalitativa Post & Gallery-element. Dessutom erbjuder JetElements en fin samling av pre-made mallar. Du kan direkt använda dem på dina webbplatser för att få en heltäckande layout på din webbplats.

8. Ultimate Addons för Elementor

Ultimate Addons för Elementor

Ultimate Addons for Elementor är en annan högt rankad Elementor-förlängning som du inte kan missa. Det ger 21+ widgetar som har avancerade och unika funktioner.

Du kan använda den modulära kontrollen för att hålla din webbplats snabb. Dessutom erbjuder Ultimate Addons WooCommerce & Post-widgetarna för att visa alla dina produkter / innehåll på din webbplats..

Trots dess imponerande widgetar är antalet widgets som Ultimate Addons erbjuder ganska begränsat. Eftersom det inte har någon gratisversion för dig att prova, måste du köpa premiumversionen för att få liveupplevelsen.

9. JetBlocks Addon för Elementor

JetBlocks Addon för Elementor

JetBlocks är mycket smal och specifik. Detta paket innehåller element som hjälper dig att bygga vackra sidhuvud och sidfot.

Du kanske frågar vad är behovet av en dedikerad addon som innehåller element för att försköna Header och Footer? Tja, behovet beror på det faktum att varje företagswebbplats tjänar mycket specifika kunder och tillhör vissa nischmarknader.

Men än en gång som ett företag, oroat över din online-närvaro, bör du ställa dig själv denna fråga, skulle jag köpa en addon som har mycket smal användbarhet eller köper en addon som kombinerar olika typer av element, vilket ger mig flexibilitet att använda det för olika syften som kan verka obetydliga nu?

10. Elementpaket

Elementpaket för Elementor

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Elementor Pack är ett annat coolt addon-bibliotek för Elementor, det finns tillräckligt med element i paketet för att bygga fantastiska förstklassiga element. Den har en vacker samling av både förstklassiga och mest använda widgetar för webbplatsbyggnad. Även om elementsamlingen ger detta tillägg en rättvis fördel, är dess nackdel att den inte har en gratis version.

11. Elementor PowerPack

Elementor PowerPack

PowerPack innehåller ett gäng kreativa element. Det finns totalt 42 element i detta paket som är mycket måttligt jämfört med vad andra paket erbjuder. PowerPack for Elementor-paketet har emellertid inte en gratisversion som kan vara ett stort avslag om du letar efter gratisalternativ.

12. JetTricks Addon för Elementor

JetTricks Addon för Elementor

Namnet JetTricks ger rättvisande tips till vad detta paket innehåller. JetTricks har några element som är iögonfallande och kommer att tilltala dina läsare.

Här är vad du borde fråga dig själv, kan bara animationer öka din trafik? Om ja, är du intresserad av att köpa en addon som bara innehåller sådana element eller gå till de som är mångsidiga och innehåller element för var och en av dina behov? Om animering är viktigare för dig, kan du välja att gå med det här tillägget. Men den har inte heller en gratisversion.

13. Envato Elements gratis mallsatser

Envato Elements gratis mallsatser

Info & nedladdningVisa demonstrationen

Envato Elements innehåller flera mallsatser. En mallkit är en samling vackra mallar som är speciellt utformade för att hjälpa dig skapa en webbplats för en specifik nischindustri, med hjälp av en sidbyggare, som i detta fall är Elementor.

Även om det här tillägget ännu inte har dedikerade element för Gutenberg, arbetar teamet bakom detta tillägg.

14. Allt i ett Widgets för Elementor

Allt i ett Widgets för Elementor

Info & nedladdning Visa demonstrationen

All In One Widgets hjälper dig att lägga till Expand Grid, Image Hotspot med Tooltip, Flip Box, Card Slider, Before & After, iHover, Timeline, Float Block etc i Elementor Page Builder. Totalt finns det åtta element i bunten. Teamet som arbetar bakom detta tillägg är hoppfullt att de kommer att lägga till fler widgets till bunten i framtiden. Tyvärr finns det ingen gratisversion till detta tillägg.

Inpackning av de bästa Elementor Addons

Så har du bestämt vilket tillägg du ska använda för ditt nästa projekt? Känn dig inte dålig om du fortfarande är förvirrad över vilken du ska välja. Naturligtvis är du hängiven till ditt arbete och det är därför du läser den här bloggen, allt i syfte att hitta det perfekta Elementor-tillägget för dina behov. Men kom ihåg att det finns en handfull stora tillägg för Elementor där ute. Så vilken bör du välja?

Här är ett snabbt trick för dig. I dagens värld är allt konsumentcentriskt. Och detta gäller för WordPress-plugins också. Varje kund har möjlighet att skriva en recension och betyg. Om ett Elementor-tillägg inte är bra, kommer det att granska och betyg tala för sig själv. Å andra sidan visar antalet aktiva användare också produktens trovärdighet. Isåfall, Väsentliga tillägg för Elementor är toppen av topplistan.

Men det är bara en synvinkel. Dela med oss ​​från vilka andra perspektiv du kommer att väga Elementor Addons mot varandra innan du gör ett köp.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me