12+ Bästa WordPress Job Board Plugins för 2020

10 bästa pluginprogram för WordPress Job Board

Om du vill lägga till ett jobbkort på din WordPress-webbplats eller skapa din egen jobbwebbplats, måste du använda ett effektivt jobbkort-plugin-program. Men med många alternativ att välja mellan kan det vara svårt att veta vilket plugin som passar bäst för din webbplats.

I den här artikeln kommer vi att titta på de bästa pluginprogram för WordPress-jobbkort som för närvarande finns tillgängliga 2020. Även om alla nämnda plugins är bra alternativ, när du väljer ett plugin bör du alltid basera ditt beslut på din egen webbplats, inte på andras råd . För att hjälpa dig hitta det bästa WordPress-jobbkortet plugin kommer vi att titta på några av funktionerna och funktionerna för varje alternativ så att du kan hitta den bästa passformen för ditt projekt.

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. WP Job Manager

WP Job Manager

Info & nedladdning Visa demonstrationen

WP Job Manager från Automattic är ett fantastiskt freemium-jobbkortsplugin. För dem som lägger till ett jobbkort på sin WordPress-webbplats för första gången, eller för de som inte letar efter ett plugin med avancerade funktioner, bör den kostnadsfria kärnmodulen som WP Job Manager tillhandahåller enkelt tillgodose dina behov. Men om du letar efter extra funktionalitet kan premiumtillägg köpas för att stödja den gratis kärnmodulen.

Kortkodsbaserad, WP Job Manager kan fungera med alla teman och är väldigt enkelt att komma igång (kolla bara vår fullständiga WP Job Manager Guide) Du kan lista jobb som visar företagsinformation, utgångsdatum och mer. Skapa ett formulär för inlämning av jobb, där arbetsgivare själva kan lista upp jobb och förhandsgranska listan innan den går live är också möjligt. Eller använd arbetsgivarens instrumentpanel där inloggade användare kan hantera sina egna jobblistor.

Populära tillägg inkluderar tillämpningar, där du kan lägga till ansökningsformulär till jobb. Och WC betalda listor, så att du kan tjäna pengar på din webbplats. Som ni kan se är WP Job Manager en mångsidig plugin som tillgodoser olika behov över hela linjen.

2. Ansök online

Använd online-plugin

Apply Online är ett gratis och effektivt WordPress-jobbkort-plugin. Snabb att installera och lätt att använda. Apply Online är bara lösningen för dig om du vill lägga till en jobb-sida till din WordPress-webbplats. Detta plugin kan också användas för att lägga till en annonstavla eller en registreringssida för en kurs eller klass. När den har publicerats kan du genast börja ta emot jobb- eller registreringsansökningar från din webbplats.

Apply Online: s intuitiva gränssnitt låter dig lägga till, kategorisera och hantera jobbannonser från din WordPress-instrumentpanel. Du kan sedan lägga till beskrivningar och andra jobbrelaterade funktioner i annonser och sedan få ett e-postmeddelande när en ansökan tas emot.

Apply Online är ett mycket flexibelt och enkelt plugin, ett utmärkt alternativ om du letar efter ett gratis jobbkort-plugin som fungerar rakt ut ur lådan.

3. Simple Job Board

Simple Job Board

Simply Job Board är ett lätt plugin som är gratis att ladda ner från WordPress-förvaret. Detta användarvänliga WordPress-plugin gör att du snabbt kan lägga till ett jobbkort på din webbplats eller blogg.

Lägg till flera jobblistor och visa dem med ansökningsformulär på valfri sida på din webbplats genom att bara använda enkla kortkoder. Tillägg kan också köpas för att hjälpa dig att uppgradera plugins-funktionen vid behov. Simply Job Board är ett effektivt low-key plugin, som kan utökas när din webbplats växer och är ett utmärkt val för dem som har en budget.

4. Jobb och experter från WPMU DEV

wpmu Dev Jobs & Experts Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Jobb och experter från WPMU DEV anser sig vara det ultimata i WordPress-plugins för jobbkort. Detta avancerade, avancerade plugin gör att du kan skapa ett jobbkort på din webbplats för att uppfylla dina exakta specifikationer. Ursprungligen skapad av WPMU DEV för användning på sin egen webbplats, syftar denna plugin till att matcha anställda med arbetsgivare, där webbplatsägare kan ta en mer hands-off strategi.

Jobb kan publiceras i framsidan av din WordPress-webbplats. Du kan beskriva din position, dela din budget, bifoga nödvändiga filer och mer. Profiler kan också skapas i frontend. Här har människor möjlighet att lägga till en gravatar, bio, sociala länkar, kontaktinfo och exempel på arbete. Ett privat meddelandesystem gör det möjligt för professionella och arbetsgivare att ansluta.

Detta funktionsrika plugin gör det möjligt för dig att skapa en modern och framgångsrik jobbsortsida på din webbplats eller en fullständig anställningswebbplats med WordPress. Väl värt att kolla in, jobb och experter kan köpas som en del av WPMU DEV-medlemskapet.

5. WP Job Board

WP Job Board

Att ha ett jobbbräde i WordPress har aldrig varit enklare, tack vare WP Job Board. En annan premium-plugin, WP Job Board, är en idealisk lösning för både rekryteringsbyråer, entreprenörer, webbutvecklare och bloggare.

Användbar för alla WordPress-teman, WP Job Board har en dra och släpp-redigerare som hjälper dig att snabbt och enkelt få ditt jobbkort inställt. Gratis tillägg tillhandahålls med detta plugin för att öka funktionaliteten, och det kan integreras med tredje parts tjänster som Paypal och Stripe för att hjälpa till att tjäna pengar på din webbplats.

6. JS Jobs Pro

JS Jobs Pro

JS Jobs är ett annat WordPress-plugin som gör att du kan skapa en komplett jobbplats. Skapa en medlemssida, så att anställda och arbetsgivare kan ta hand om sina egna applikationer och listor. Användare kan registrera sig och logga in för att komma åt ditt innehåll, eller logga in via Facebook eller LinkedIn. Det är viktigt att JS Jobs Pro stöder Paypal-integration, vilket gör att du kan ta betalt för jobblister eller medlemskap.

7. JobSearch WP Job Board

JobSearch WP Job Board

Info & nedladdning Visa demonstrationen

För dig som vill bygga en professionell webbplats för jobbkort är JobSearch WP Job Board-plugin ett utmärkt val. Dekorerad med premiumfunktioner för social inloggning, e-postmeddelanden, anpassade paket, favoriter, CV-chef, nya jobbvarningar, anpassade fält (för arbetsgivare), säker anmälan och mer, det är en topp på radalternativet att starta din egen jobbplats.

Installera bara plugin och börja använda plugin; s-inställningarna för din webbplats. Vill du skapa en anpassad sida om jobbkort? Prova tillägget JobSearch WPBakery sidbyggare – som kombinerar det bästa från båda världar av JobSearch-funktioner och enkel drag & drop-sidbyggnad.

8. Job Board Board Manager

Job Board Board Manager

Job Board Manager är ett annat gratis alternativ för att skapa din egen arbetsplats snabbt och enkelt. Denna plugin innehåller enkla alternativ och kortkoder för att infoga ditt jobbarkiv, lägga till ett inlämningsformulär, information om användarkonto och mer. Plugin är SEO-klar och bygger med giltig kod, krokar och åtgärder så att utvecklare kan utöka plugin vid behov.

9. WP Job Hunter

WP Job Hunter

Info & nedladdningVisa demonstrationen

Bygg upp ditt eget huvudjaktföretag med premium WP Job Hunter-plugin. Med WP Job Hunter kan du länka till stora jobbportaler som CareerJet, SimplyHired och mer av dem gör uppdrag när dina besökare tillämpar. Installera bara plugin för att komma igång.

Enkla alternativ som en jobbrädevidget, integrerad Facebook och G + som / dela, anpassat sökfält, smart tag-atomisering, inbyggd besöksstatistik och superenkel installation gör detta plugin till ett bra tillägg till alla jobbplatser.

10. Job Board av BestWebSoft

Job Board av BestWebSoft

Job Board av BestWebSoft är en grundläggande men användbar plugin för jobbkort. Även om funktionerna inte är omfattande, gör detta plugin vad det säger på tennet samtidigt som det ger en bra användarupplevelse för dina besökare.

Med Job Board-insticksprogrammet kan du också skapa sidor för att lista jobb och ta emot applikationer. Lägg till obegränsade jobb, använd kortkoder för att infoga ett registreringsformulär eller jobbtavla, anpassa efter plats, aktivera anställningstyper (frilans, heltid, deltid, temp, etc.), välj valutor och mer.

11. Inlägg Tabell Pro

Inlägg Tabell Pro

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Du kan bygga mer än bara en tabell med Post Table Pro – inklusive en sida med jobblistor. Plugin innehåller alla viktiga funktioner du behöver, som lista, sökning, avancerad sortering och filter. Välj bara din anpassade inläggstyp som du vill använda för ditt bord och börja arbeta med att anpassa dina alternativ. Dessutom är det kompatibelt med populära formulär plugins, som kontaktformulär 7 och Gravity Forms, så att du kan acceptera jobbansökningar direkt på din webbplats.

12. WP-jobböppningar

WP-jobböppningar

Ställ in en sida med jobblista, snabb och enkel med WP-jobböppningar. Denna enkla plugin innehåller stöd för obegränsade jobbspecifikationer, listad utgångsdatum, nya jobbwidget, Ajax-sökning och filter, anpassade e-postmeddelanden och erbjuder ett rutnät eller listvy. Dessutom innehåller det ett ansökningsformulär i front-end och en anpassad HR-användarroll för att göra jobbhantering lätt.

13. Jobbchef och karriär

Jobbchef och karriär

Jobbhanteraren och karriärpluginet var utformat för att hjälpa till med jobblistning och applikationshantering direkt från din WordPress instrumentbräda. Plugin fungerar bra med de flesta teman och ärver tematets färger, gränser och stilar. Dessutom innehåller det alternativ som enkla att använda kortkoder, jobbsökning, ansökningsformulär, återuppta uppladdning, lägga till visade jobb med märken, synlighet på jobbet baserat på status, säkerhetskopiering av data och mer.

Slutliga tankar om Jobb-plugins

Om du letar efter att skapa en hel webbplats baserad på reklamjobb och matcha kandidater till blivande arbetsgivare, kan det mycket väl vara bättre att välja ett jobbbrädetema.

Jobify är ett populärt WordPress-jobbtavltema som är tillgängligt från Themeforest. Med massor av tillgängliga mallar och alla jobbkortverktyg du kan behöva är Jobify WordPress-temat ett bra alternativ om du vill få din webbplats igång snabbt och effektivt.

Vilka av WordPress-jobbkort-plugins kommer du att välja för att hjälpa dig att skapa en sida eller webbplats för jobbkortet? Dela dina tankar med oss ​​i kommentarerna nedan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me