12 bästa WordPress-tema för affiliate-marknadsföring för 2020

10+ bästa affiliate-marknadsföring WordPress-teman

Att tjäna pengar online med affiliate-marknadsföring är ett av de enklaste sätten att förbättra dina intäkter. Idag har affiliate-marknadsföring blivit en trend för nästan alla internetmarknadsförare. Som affiliate-marknadsförare kan du marknadsföra genom att länka till associerade tjänster eller produkter. Sedan tjänar du en affiliate-provision för varje försäljning eller lead du genererar. För att detta ska hända måste du först ha en välgjord webbplatsdesign för att engagera dina besökare. Det är därför vi rekommenderar att du använder ett av de bästa WordPress-teman för marknadsföring av affiliate. Bättre design ökar konverteringarna, så detsamma borde vara fallet med affiliate-teman?

På marknaden har jag sett att det finns så många kvalitetstema som tar affiliate-marknadsföring som en sekundär prioritering. Det kan vara svårt att visa upp affilierade produkter om ditt tema inte är utformat för affiliate-marknadsföring. Med tanke på detta kommer jag i den här artikeln att dela några av de bästa affiliate-marknadsföringen WordPress-teman (enligt min mening) för att öka din framgång.

Det finns ett anständigt antal kvalitetsteman som är utvecklade och utformade enbart för affiliate-marknadsföring. Förhoppningsvis kan den här artikeln hjälpa dig att välja ett kvalitetspartnertema genom att eliminera förvirring i frågan. Teman som jag har nämnt här är alla förstklassiga och upprätthåller mångfald som kan underlätta krav från olika nischer. Så låt oss komma igång!

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. Genesis temaram

Genesis WordPress Theme Framework

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Genesis-ramverk utvecklat av StudioPress är ett av de mest populära “teman” på marknaden. Det är verkligen ett WordPress-ramverk, snarare än ett tema. Detta är ett intuitivt och mest tillgängligt WordPress-tema som gör att du kan förvandlas från nybörjare till expert. Med hjälp av detta tema kan du enkelt skapa en professionell webbplats för att driva din affiliate-marknadsföring inom kortast möjliga tid.

Med många temalternativ, i Genesis, får du friheten att hantera alla komponenter på din webbplats från en kolumn till tre kolumner innehållslayout. Dessutom kan du få ett sober, elegant färgschema, inbyggda SEO-verktyg, helt anpassningsbara sidofält, anpassningsbara menyer, ambidextrous sidefält. Du kommer till och med att ha sökmotorindexeringstekniker för att öka din webbplatsrankning i sökresultatet.

2. Kupon (dagliga erbjudanden och kuponger)

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Detta är ett kupongbaserat tema för affiliate-marknadsförare och bloggare. Temat är speciellt byggda för dagliga erbjudanden och kupongwebbplatser. Kupon innehåller ett användarvänligt gränssnitt som underlättar användaren att använda temat enkelt. Du behöver inte installera någon plugin från tredje part när du använder det här temat. Dessutom är det en djup anpassningsfunktion som erbjuder en enkel, snabb och utan krusiduller.

Kupon kan användas av affiliate-marknadsförare för sitt generösa antal funktioner. Du kan enkelt anpassa sidhuvud, sidfot, sidofält. Du kan integrera temat med flera plattformar. Till exempel kan du integrera temat med WooCommerce och WC-leverantörer. Bortsett från detta, om en filialmarknadsförare behöver en solid ram för att visa flera och varierande kataloger för alla partnerpartners, kan Kupon vara det bästa alternativet. Temat inkluderar WooCommerce PDF-kuponger integration med en dynamisk sök- och filtermöjlighet.

3. Simpli Pro (WooCommerce / Shop)

Simpli Pro WordPress Theme

Simpli Pro är ett premium WooCommerce och Blogging tema för kvinnliga företagare. Även om temat designades och byggdes med en feminin touch kan det användas för nästan vilken webbplats som helst. Justera bara färger och typsnitt. Du använder också temat för bloggning och e-handelswebbplats. Som affiliate-marknadsförare kan du skapa bloggsidor för att marknadsföra produkterna, eller du kan också skapa WooCommerce för att sälja andra produkter på din webbplats. En av de viktigaste aspekterna av att använda Simpli Pro är dess mångsidiga användning inom alla områden. Temat kan använda kvinnliga företagare, bloggare, hälsocoach, politiker och till och med motiverande talare.

Det finns en mängd funktioner och funktioner i detta tema. Den praktiska anpassningsfunktionen gör saker och ting mer användarvänliga. Den viktigaste aspekten av detta tema är dess inbyggda integration av King Composer-sidbyggare och WP flytande form plugin som gör att alla användare kan kontrollera hela webbplatsen utan att skriva en minimal kod. De flesta av dina målgrupper kommer kanske att besöka din webbplats och tänka att din webbplats skulle se samma ut på alla enheter, och Simpli Pro-tema gör det här för dig genom att göra din webbplats mobilvänlig.

4. Totalt

Totalt responsivt WordPress-tema för flera ändamål

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Total är ett smart, smidigt och lyhört premium-mångsidig tema. Temat gör det möjligt för dess webbansvariga en lättsam upplevelse av webbplatsbyggnad med lättanvänt gränssnitt. Temat är bäst lämpade för en mängd olika webbplatser och syften. Som exempel kan du använda temat för företagsbloggar, företagswebbplatser, professionella portföljer och kommersiella onlinebutiker.

Med hjälp av Total kan du integrera WooCommerce med din webbplats som gör att du kan skapa en marknadsplatsbaserad webbplats där du kan starta ett onlineföretag och sälja nästan allt på den. Bortsett från WooCommerce-integrationen erbjuder temat en inbyggd revolutionerande plugin för slideshows. Dessutom ger Total sina användare dussintals element, kortkoder och en massa funktioner. Det finns 40 olika elementanimationer med temat som gör det mer interaktivt. Du får också flera sidalternativ och flera rubrikalternativ.

5. MagPlus

MagPlus Blog & Magazine WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

MagPlus är ett modernt, dynamiskt och GDPR-kompatibelt tidskrift WordPress-tema. Temat utvecklas av ett elit webbutvecklare team med namnet “Theme Bubble”. Det sägs att innan de skapade temat tillbringade de mer än ett och ett halvt år på att förstå marknaden och andra relevanta frågor om temat. MagPlus kommer med mer än 40 inbyggda anpassade mallar för sina användare.

Med MagPlus Theme kan du skapa alla typer av webbplatser oavsett vilken typ av nisch du har valt. För en affiliate-marknadsförare kan detta vara ett bra alternativ att arbeta med temat. Med tanke på användarperspektivet erbjuder temat sina användare 25+ anpassade layouter. Det finns dussintals anpassade stilar som du kan använda för innehållet. Dessutom kommer MagPlus också med 20+ exklusivt inbyggda anpassade widgetar för att ta din webbplats till nästa nivå.

6. Marknadsföring

Marketing Pro SEO WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Marketing Pro är ett smart WordPress-tema för affiliate-marknadsföring, digital marknadsföring och försäljning online. Detta tema ger 7 inbyggda demonstrationer med enastående avancerade funktioner. Den presenterar också nio förbyggda mallar med en importfunktion med ett klick. Allt du kan få utan att känna till någon kodningskunskap. Använd annan demoversion som du hittar från den officiella installationen.

Dessutom använder temat Visual Composer som sidbyggare. Dessutom innehåller den populära Slider Revolution-plugin att starta. Dessutom stöder temat WPML för översättning och Google-typsnitt för typografi. Dessutom görs butiker och alla pengarelaterade utbyten via WooCommerce-modulen. Genom att använda den olika designen av temat får du möjlighet att spela med sex olika rubriker, gränslösa sidofält och 30+ inre sidor. Marketing Pro är otroligt för marknadsförare som är intresserade av att börja med olika nischer.

7. Temna Ultra

Themify Ultra WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Ultra är ett av de populäraste mångsidiga teman i marken som skapats av Themify. Detta tema har 60 fördesignade layouter. Detta fantastiska tema ger dig en inbyggd drag & drop-sidbyggare. Med de dussintals inbyggda mönster, layouter och mallar kan du göra din webbplats mer dynamisk. För affiliate-marknadsförare som vill starta en blogg kan detta tema vara det bästa alternativet för dem.

Med hjälp av Ultra får du en hel del fantastiska funktioner som bläddring av parallax, animationer, räknare, reglage, Google maps och många fler. Det låter dig anpassa din webbplats på olika sätt. Du kan ändra logotypen, färgerna, bakgrunden etc från en lättanvänd alternativpanel. Den inbyggda sidbyggaren låter dig också skapa vackra sidlayouter när du behöver.

8. Rehub (prisjämförelse)

Rehub Prisjämförelse & Tema för marknadsföring av filialer

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Rehub är ett premiumtema fullpackat med många funktioner för affiliate-marknadsföringsföretag. Det finns många alternativ i Rehub som relaterad produktvisningsfunktion, lägga till recensioner, jämförelser, produktutställning och många fler till din webbplats. Om du ansluter andra produkter eller säljer dina egna produkter kan det vara de bästa alternativen för dig. När du laddar upp detta fantastiska tema kan du få fullt stöd av två ledande kraftfulla plugins med namnet WooCommerce och Easy Digital Downloads.

Du får också några inbyggda affiliate-plugins, en är för att skapa jämförelsetabeller, och en annan är för att hantera dina utgående affiliate-länkar. Funktionen för den andra plugin är att spåra klick som dina länkar får och allt du kan hantera från en instrumentbräda.

Anpassningsfunktionen för temat är fantastisk eftersom du kommer att få mycket flexibilitet när du konfigurerar temat i olika format. Det består av olika layoutsystem, ett onlinebutikformat eller ett magasinlayoutformat.

Med ett ord, med detta tema får du en full modern modern design med massor av relaterade funktioner.

9. SteadyIncome

SteadyIncome WordPress Theme

SteadyIncome har designats och byggts speciellt för WordPress-anslutna program. Temat är produkten från MyThemeShop-teamet som visar att det skulle vara en utmärkt produkt runt. En av de viktigaste aspekterna av temat är dess snabba laddningsprestanda som i slutändan resulterar i högre omvandlingsfrekvenser och förbättrad ranking i sökmotorerna.

Med SteadyIncome får du dessutom en uppsättning funktioner som underlättar dig att tjäna pengar online via affiliate-program. Till exempel kan du få ett verktyg för att bygga e-postlistor, visade produktdisplay, sociala medieikoner med den mobila responsen. Du kan välja hemsidans layout enligt dina krav genom att använda det granulära inställningssystemet. När du köper någon av produkterna efter att ha gått med i klubben SteadyIncome, skulle du få mer tillgång till fler produkter till det låga priset.

10. MoneyFlow

MoneyFlow WordPress Theme

MoneyFlow är ett modernt och professionellt bloggtema som kan användas för affiliate-marknadsföring. Detta tema erbjuder en samling av avancerade funktioner med säker monetiseringsfunktion. Detta tema är också en produkt från MyThemeShop som ger en uppsättning layouter att välja mellan. Dessutom kan den rena, användarvänliga designen och funktionerna hjälpa dig att förbättra lönsamheten för ditt affiliate-företag.

Om du är en affiliate-marknadsförare och blogga är din huvudsakliga inkomstkälla är MoneyFlow det perfekta sättet att tjäna pengar på. Det skapades för webbplatser med mycket innehåll som läggs ofta i åtanke. Om du checkar ut demoversionen av temat får du ett grepp om de funktioner och funktioner som det har att erbjuda. En av de viktigaste egenskaperna hos temat är dess integration med WooCommerce som låter dig lägga till en hel affiliate-butik på din webbplats. Du kan lägga till anpassningsbara e-postformulärer, stjärnbetyg för produktrecensioner och mega-meny för förbättrad navigering. Dessutom är temat också SEO-vänligt som hjälper dig att rangordna din sida på sökmotorn.

11. Elektro

El-elektronikbutik WooCommerce Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Är du medlem i några av de berömda e-handelswebbplatserna som Amazon, Walmart, Aliexpress, SnapDeal, flipkart osv? Önskar du att din egen anslutna webbplats hade samma massa överklagande som de webbplatser du är anslutna till? Välkommen till Electro, elektronikbutiken WooCommerce-tema.

Utvecklarna av Electro har byggt detta tema speciellt för dotterbolag och butiksägare som ser upp till Amazon, Walmart, Aliexpress och andra sådana webbplatser. Temat innehåller en användbar vertikal och horisontell mega-meny, produktkarusell, kategorilister, enstaka produktstilar, tillbehör och andra funktioner ger detta tema en massa överklagande.

Electro integreras också med flerförsäljningsplugins som Dokan eller WC-leverantörer så att du också kan installera en butik med flera leverantörer. Electro är också helt kompatibel med Visual Composer-sidbyggaren, Slider Revolution premium WordPress-skjutreglage, YITH WooCommerce-önskelista och YITH WooCompare-prisjämförelseplugin.

12. Smart Passive Income Pro (Genesis Child Theme)

Smart Passive Income Pro - Genesis Child Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Och det sista temat att lägga till i listan är ett Genesis-barntema. Medan Genesis är bra på egen hand, blir det bara bättre med ett barntema. Och vad bättre för en marknadsförare än ett tema som designats av en medmarknadsförare?

Smart Passive Income Pro skapades och designades av Pat Flynn – anställd marknadsförare extraordinär. Detta paket innehåller Genesis-ramverket tillsammans med Pats eget skräddarsydda barntema för att hjälpa dig skapa en bättre marknadsföringswebbplats för affiliate. En djärv design och skapa innehållsområden gör det till en bra start för din blogg eller marknadsföringssajt. Ladda upp din anpassade logotyp, välj slående märkesfärger för att sticker ut och till och med lägga till en WooCommerce-butik.

Slutord på de bästa affiliate-marknadsföringen WordPress-teman

Affiliate-marknadsföring är ett av de framstående sätten att tjäna pengar online. Men om du vill bli en framgångsrik marknadsförare måste du använda rätt verktyg på rätt plats. Ett högkvalitativt WordPress-tema är ett av de grundläggande verktygen för att ha en kvalitetsrelaterad webbplats. Dessa mest effektiva teman som nämns ovan kan vara ett bra alternativ att starta din affiliate resa i stort.

Det finns många affiliate-teman på marknaden och alternativen kan vara förvirrande. Denna artikel syftar till att ge dig en gedigen idé att välja rätt tema för ditt nästa affiliate-projekt. Så välj det bäst lämpade WordPress-tema för affiliate-marknadsföring för ditt ändamål. Sätt sedan in dina marknadsföringsplaner så snart som möjligt.

Jag hoppas att den här artikeln hjälpte dig mycket att välja rätt tema för din webbplats. Om du använder något tema som passar för affiliate-marknadsföringen som jag har missat i listan, låt oss veta det i kommentaravsnittet nedan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me