13 Bästa WooCommerce Payment Gateway-plugins

Bästa WooCommerce Payment Gateway-plugins

Visst har du hört talas om WooCommerce tidigare? Det är ett av de enklaste sätten att bygga en webbutik med WordPress. WooCommerce tillåter webbplatsägare att lägga till produkter, digitala varor och till och med prenumerationer (beroende på WooCommerce-tillägg du har installerat). Men för alla fantastiska funktioner som WooCommerce inkluderar finns det bara några få inbyggda standardalternativ. Tur för dig, det finns massor av gratis och premium WooCommerce-betalnings gateway-plugins som du kan lägga till för att erbjuda kunder nya kassalternativ.

Oavsett om du vill lägga till Stripe, Amazon Pay eller cryptocurrencies finns det ett plugin för dig. Även om detta inte på något sätt är en komplett lista över alla betalningsportalternativ för WooCommerce, har vi försökt att täcka de flesta större alternativ. Förhoppningsvis hittar du rätt WooCommerce-betalnings gateway-plugin för dina kunder nedan!

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. WP SmartPay

WP SmartPay

Acceptera betalningar med Paddle och den superenkla WP SmartPay-integrationen. Med WP SmartPay har du kraften i Paddle till din WooCommerce-butik. Detta innebär att du kan acceptera nästan alla betalningsmetoder – Visa, Discover, Apple Pay, banköverföringar och mer! Och det gör att din butiksskatt blir svårt, eftersom Paddle samlar in och betalar din moms för dig. Du behöver inte heller skapa dina egna fakturor – allt hanteras av Paddle och WP SmartPay!

Med WP SmartPay kan du också acceptera en gång och återkommande betalningar, utforma en sömlös kassaprocess för att öka konverteringarna (du kan till och med skapa kassapopups) och lägga till anpassade kupongkoder för att förbättra din butik. Dessutom är den optimerad för mobila enheter, stöder mer än 20 valutor (och 11+ språk) och har automatiska uppdateringar (så länge din plugin-licens är aktiv).

2. Stripe av WooCommerce

Stripe av WooCommerce

Detta är ett utmärkt plugin för betalningsport för alla WordPress-webbplatsägare vars verksamhet är spridd över olika länder i världen. Det hjälper dig att ta betalningar från kunder i 26 länder som använder Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Diners Club, SEPA, Sofort, iDeal, Giropay, Alipay, etc. WooCommerce Stripe har också webbbetalningar API-stöd, vilket tillåter kunder att betala företagsägare via mobila betalningskanaler.

3. FONDY betalningsplattform

FONDY Multifunctional Payment Gateway

Den gratis FONDY gateway-plugin gör det enkelt att ta emot betalningar i 120 länder i hela EU och därefter. Installera bara plugin-programmet för att lägga till FONDY som betalningsalternativ i din WooCommerce-butik (Obs: du måste registrera dig för en FONDY-konto för att få ditt Merchant ID och Secret Key). Då kan dina kunder betala med sitt val av Visa, Mastercard, Maestro, PayPal, Swift, direktdebitering, kontant vid leverans och mer i mer än 100+ valutor. Plus med FONDY kan du till och med anpassa och lägga till varumärke i din handelsportal för att göra kassaprocessen sömlös. Vad finns att inte älska?

4. PayPal-utcheckning av WooCommerce

PayPal-utcheckning av WooCommerce

Alla företagare som använder WooCommerce för att driva sin WordPress-butik kan använda detta funktionsrika tillägg för att sälja sina produkter och tjänster i en säker miljö. Dessutom är Paypal en av de mest använda och pålitliga betalningsprocessorerna så att kunderna trivs med att använda den. Detta tillägg har In-Context Checkout som uppfyller alla nödvändiga säkerhetskrav för en e-handelswebbplats. Det bör inte heller ändra temat på din webbplats på något sätt. Kom bara ihåg att In-Context Checkout använder ett modalfönster (på PayPal-servrar). Men kunder kommer att omdirigeras tillbaka till din webbplats efter kassan.

5. Amazon Pay by WooCommerce

Amazon Pay av WooCommerce

Miljontals människor använder Amazon för att beställa nästan vad som helst (Hej Prime gratis 2-dagars leverans). Men visste du att du kan lägga till Amazon Pay som en kassalternativ för din WooCommerce-butik? Med detta WooCommerce-betalnings gateway-plugin kan du ta emot betalningar från kunder via Amazon. finanser. Kunder kan enkelt kassa genom att logga in på sitt Amazon-konto. Plugin kommer då att visa ett anpassat “tack” -meddelande till kunder när de slutför en transaktion.

6. Square av WooCommerce

Square av WooCommerce

Ta betalningar från kunder enkelt och snabbt personligen med Square. Denna plugin är ett bra alternativ för WooCommerce butiksägare som också upprätthåller en fysisk butik. Särskilt eftersom plugin tillåter dig att synkronisera ditt lager mellan din online WooCommerce-butik och Square POS. Installation och användning är enkel tack vare ett rent och användarvänligt gränssnitt. All kundbetalningsinformation hanteras av Square, så du behöver inte oroa dig för det.

7. PayPal för WooCommerce

PayPal för WooCommerce

Vi vet alla att PayPal är en populär plattform bland affärsorganisationer för att göra online-transaktioner. Och med detta gratis plugin kan du njuta av PayPal-anläggningarna på din webbplats. Denna plugin låter dig samla in betalningar från kunder utan månadsavgift i USA och Kanada. Det underlättar sömlös PayPal-integration och inbyggda bedrägerifilter som skyddar din onlinebutik mot bedragare. Plugin innehåller till och med ett inbyggt token-system så att kunder kan spara sin betalningsinformation. Dessutom erbjuder plugin-utvecklarna ett GRATIS PayPal Payment Pro-konto för alla butiker med minst $ 1000 i månadsförsäljning.

8. WorldPay för WooCommerce

WorldPay för WooCommerce

Acceptera kreditkortbetalningar via din WooCommerce-butik med Worldpay. Med denna premium WooCommerce-betalnings gateway-plugin-förlängning kan kunder kassa med alla större kreditkort inklusive Visa, Mastercard, Amex, JCB och till och med Diners eller betalkort..

Ett Worldpay-konto är nödvändigt för att använda detta plugin, eftersom alla betalningar hanteras och behandlas via deras servrar (vilket är hela anledningen till att du vill ha detta tillägg). När kunderna checkar in skriver de in betalningsinformation säkert via Worldpay och när deras beställning har validerats omdirigeras till en bekräftelsessida på din webbplats. Installation och installation är enkel och snabb. Du kan enkelt sälja premiumprodukter eller nedladdningar (som musik, video, e-bok, PDF eller andra digitala mediefiler) på din webbplats när du använder detta plugin.

9. Mollie-betalningar för WooCommerce

Mollie-betalningar för WooCommerce

Med WooCommerce Mollie Payments-plugin kan du integrera många stora betalningsmetoder med WooCommerce. Mollie stöder stora kreditkort, betalkort, lokala och internationella betalningsmetoder samt “betalning efter leverans” -alternativ (23 vid skrivande av detta faktiskt). Detta gör det till ett extremt flexibelt alternativ för kunder och ett kraftfullt verktyg för företagare.

Det finns inga avgifter för att använda Mollie-insticksprogrammet med din WooCommerce-butik (endast grundläggande transaktionsavgifter när kunderna checkar ut). Installera och konfigurera bara dina inställningar för att börja acceptera betalningar. Plugin fungerar till och med med flera sidor och är WPML-kompatibel. Så om du har skapat lokaliserade versioner av din WooCommerce-butik kan du använda Mollie-kassalternativ med varje översättning.

10. Braintree för WooCommerce

Braintree för WooCommerce

Denna plugin är ett officiellt partnerskap mellan Braintree & PayPal. Med den installerad kan du lägga till alternativ för kunder att betala med kreditkort, PayPal, Google Pay och till och med ApplePay. Det bästa av allt – detta är helt kostnadsfritt för dig. Detta unika WooCommerce-betalnings gateway-plugin är också SAQ A PCI-kompatibelt.

11. WooCommerce USAePay Payment Gateway

WooCommerce USAePay Payment Gateway

Info & nedladdning Visa demonstrationen

WooCommerce USA-förlängningen ePay Gateway erbjuder en helt integrerad orderupplevelse mellan WooCommerce och US EPay. Med USA ePay kan du acceptera och behandla transaktioner var som helst i världen för din WooCommerce-butik. Dessutom är det en ECI-certifierad gateway i realtid – så att du kan debitera kunder och få betalning direkt. Detta premium-plugin innehåller kraftfulla funktioner för betalningar, prenumerationer, sparade betalningsmetoder, återbetalningar och mer. USA ePay stöder också flera valutor, så att kunder kan köpa produkter i sin lokala valuta.

12. Cryptoniq Crypto Gateway

Cryptoniq Crypto Gateway

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Cryptoniq är en unik och funktionsrik premium WordPress-betalnings gateway-plugin som låter dig integrera betalningsverktyg med hjälp av cryptocurrency. Du måste veta att detta WordPress-plugin skapades för att göra betalningar så bekväm som möjligt för kunden och säljaren. Den stöder för närvarande fyra kryptokurser – inklusive Bitcoin, Etherum, LiteCoin & Doge. Det bästa av allt är att Cryptoniq inte inkluderar tjänster från tredje part och transaktionsavgifter.

Denna plugin är mycket användbar för alla de affärsorganisationer som gör affärer med större belopp och utför transaktioner i cryptocurrencies. Tänk bara på att det här är en WooCommerce-förlängning. Om du inte vill installera och använda WooCommerce, oroa dig inte. Det finns fortfarande ett antal bra sätt du kan acceptera Bitcoin med WordPress tillsammans med andra kryptokurser.

13. WooCommerce Pesapal Payment Gateway

WooCommerce Pesapal Payment Gateway

Info & nedladdning Visa demonstrationen

WooCommerce Pesapal betalningsport är en annan förlängning för WooCommerce som erbjuder flera nya betalningsalternativ. Med det här WooCommerce-tillägget kan kunderna göra omedelbara betalningar med Pesapal. De flesta användare säger att detta är ett enkelt WordPress-plugin och väldigt enkelt att installera. Den är kompatibel med eWallet: M-Pesa, Airtel Money, mVisa. Detta gör det tillgängligt för populära afrikanska länder, som Kenya, Uganda, Zambia, Zimbabwe, Rwanda, Tanzania och Malawi.

Slutliga tankar om WooCommerce Payment Gateway Plugins

Olika betalning gateway plugins för WooCommerce gör att du kan behandla transaktioner online på din WordPress-webbplats. Detta är ett utmärkt sätt att vädja till en bredare kundbas och öka de totala intäkterna för din butik. Du kan välja valfri plugin från listan ovan och börja acceptera betalningar.

Har du provat något av ovanstående plugins? Eller finns det några andra WooCommerce-gateway-plugins som du rekommenderar? Lämna bara en kommentar nedan – vi vill gärna veta hur du bearbetar betalningar på din WooCommerce-webbplats.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me