14 bästa skjutreglage-plugins för WordPress

De bästa reglaget Plugins för WordPress

Vi har alla sett en skjutreglage för kvalitet när vi shoppar online, men vad är det som gör glidarna tilltalande? Till att börja med är en stor skjutreglage lyhörd och fungerar bra på nästan vilken surfplatta eller smartphone som helst. Andra måste-ha funktioner inkluderar:

  • Släta animerade effekter
  • Parallaxskikt
  • Snabb uppladdning av bilden
  • Snygga teckensnitt och knappar

Vissa av dessa funktioner hjälper webbplatsägare, medan andra skapar en tilltalande visuell upplevelse för besökare. Inte alla dessa funktioner är nödvändiga på varje webbplats, men de är alla värda att överväga.

Använder du för närvarande ett reglage på din webbplats? Om inte, har du tur, för vi har sammanställt en lista över de bästa reglage-plugins för WordPress. Några är premium och några är gratis – men var och en av dessa har vad som krävs för att besökare på din webbplats ska säga “wow.” Låt oss ta en titt.

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. Nivo Slider

Exempel på Nivo Slider som visar en animerad bild som glider in i en annan.

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Nivo Slider är ett freemium-plugin med nästan all funktion du behöver för att skapa några otroliga effekter. Det är gratis, men det intuitiva gränssnittet gör det enkelt att skapa reglage och lägga till dem på din webbplats med kortkoder.

Denna plugin har många övergångseffekter för dig att visa dina bilder, vilket gör att du kan visa fantastiska bilder som förtrollar besökare. Dessutom kan du enkelt styra vilka bilder som ska visas genom att dra nytta av en rad glidstyper, och den automatiska bildskärningsfunktionen sparar dig mycket tid att redigera dina bilder.

Slutligen är Nivo Slider avsiktligt lätt, vilket ger minimal inverkan på sidans belastningstider. Det är ett bra alternativ för att lägga till ett skjutreglage på din webbplats.

2. Slider Revolution

Revolution Slider Premium WordPress Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Slider Revolution-plugin är ett av de mest populära reglaget-plugins på marknaden – och med rätta så (det är till och med en av de två premium-reglaget-plugins som ingår i Total). Det ger eleganta skjutreglage i full bredd som är extremt lyhörda. Du kan implementera reglaget på valfri webbplats eftersom det ser anmärkningsvärt ut på alla enheter. Plugin kommer också förpackade med animationsslingor, vilket säkerställer att dina kunder inte sitter kvar med en frusen skjutreglage om de dröjer kvar på din hemsida ett tag..

Slider Revolution: s parallaxlager är fantastiska och tidslinjens bildredigerare visar en intuitiv beskrivning av hur dina bilder kommer att dyka upp på skjutreglaget. Förutom allt detta ger plugin en dra-och-släpp-redigerare som gör det möjligt för nybörjare webbansvariga att producera professionella mediaslider. Det är ett reglage-plugin som är späckat med godsaker, från flerspråkigt stöd till fullskärms YouTube och Vimeo video support.

3. Övergångsreglage

Övergångsreglage

Att skapa unika reglage för din webbplats behöver inte vara svårt. I själva verket kräver det inte ens kodning. Transition glidplugin är ett kraftfullt plugin som lägger till massor av funktioner och alternativ så att du kan skapa dina egna fantastiska reglage. Det är också värt att notera att Transition Slider är den första reglaget-plugin av den typen – med WebGL för avancerade effekter som inte är möjliga med CSS.

Med Transition Slider är det enkelt att bygga avancerade och fullt svar på dina webbplatser med hjälp av redigeraren för live-reglaget, HTML5-animationer (24 inklusive roll, wrap, stretch, twirl och zoom), skikt autoplay och loop, touch & dra slide-funktionen, lager knappar och mer. Det finns också 26 vackert utformade förlagda mallar som du kan använda för dina reglage (eller bara använda dem som utgångspunkt för att ytterligare anpassa). Dessutom är övergångsreglaget optimerat för din SEO-webbplats, vilket bara görs när reglaget är synligt och använder lat laddning för snabbare sidhastighet.

4. Theia Post Slider

Theia Post Slider för WordPress

Lägg till bildspel till dina flersidiga inlägg med skjutreglaget Theia Post. Denna premiumreglage gör det enkelt att skapa skjutreglage från dina flersidiga inlägg, sidor och WooCommerce-produkter. Välj mellan 200+ reglage-teman, 4 övergångseffekter, lägg till rubriker och titlar till dina bilder och till och med aktivera annonsuppdatering vid navigering. Du kan till och med använda admin-förhandsvisning för att se dina reglage innan du publicerar.

Orolig för din SEO? Theia är optimerad med unika bildspårslänkar samt överväganden för hastighet, använder AJAX och förbelastning för att hålla dina reglage snabba.

Vill du skapa karuseller? Kolla in karuselltillägget som bygger på Theias funktionalitet för att lägga till karuseller med miniatyrbilder, 35+ vektorpilar, peknavigering och anpassningar per post.

5. Soliloquy

Soliloquy Sliders Premium WordPress Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Den här är definitivt premium. Soliloquy-reglaget plugin börjar på $ 19, men prissättningen kan gå hela vägen upp till $ 249, beroende på hur många webbplatser du planerar att använda den till. Om du inte kan stå och arbeta med några av de gratis WordPress-reglage-pluginprogrammen på grund av deras förvirrande gränssnitt, ger detta alternativ en uppmaning. Det är lyhört, och det ger dig kraften att snabbt importera och exportera tidigare skapade reglage, vilket minskar tiden du har överfört till andra webbplatser.

Byggnadsgränssnittet är också extremt lätt att använda, och det verkar aldrig bromsa eller fördröja i främre änden. En av de mer unika funktionerna är det oberoende reglaget för att släppa enskilda reglage överallt på din webbplats.

6. Slider Pro

Slider Pro Premium WordPress-plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Slider Pro är ett fullt responsivt och touch-aktiverat skjutreglage premium WordPress-plugin. Med stöd för bilder, videor ljud och mer är denna skjutreglage ett bra komplement till alla teman.

Vill du ha ett flexibelt reglage-plugin som har massor av fantastiska funktioner och är lätt att använda, direkt ur lådan? Då vill du ha Slider Pro. Detta fantastiska plugin gör det enkelt att lägga till anpassade reglage till alla WordPress-teman. Denna beröringsaktiverade och fullt svarande skjutreglage ser pixel perfekt ut på alla enheter, telefoner och surfplattor som ingår. Dessutom, med stöd för gallerier, innehåll, flickr, djupa länkar och mer kan du skapa alla typer av skjutreglage du behöver.

Slider Pro har också massor av layout- och designalternativ. Plugin innehåller stöd för smidiga övergångar, animerade lager, karuseller, oändliga rullreglage, skjutreglage på full skärm, automatiska höjder, samblandade porträtt- och liggande bilder, lat belastning och mycket mycket mer. Det finns bara så många fantastiska alternativ!

Andra plugin-funktioner inkluderar näthinnestöd, lightbox, tangentbordsnavigering, brytpunkter och miniatyrbilder. Men det är inte allt, du kan se fler funktioner nedan. Slider Pro är ett bra WordPress-plugin som du inte vill skicka.

7. LayerSlider

Layer Slider Premium Slider Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Hur är din webbplats första intryck? Ett bra första intryck uppmuntrar besökarna att stanna, men ett dåligt innebär att du kan tappa besökare, eventuellt för alltid. Det är därför många webbplatser väljer att använda en mycket visuell bildreglage ovanför fällan på sin hemsida, vilket också är bra för att rikta besökare mot ditt bästa eller senaste innehåll – de lägger till färg och bilder, plus de gör det lättare att navigera på din webbplats. Premium LayerSlider-plugin (som är den andra premium-skjutreglaget förpackad med Total) erbjuder inte bara reglagen. Du kan också lägga till bildgallerier och bildspel och skapa den perfekta multimediaupplevelsen.

LayerSlider erbjuder över 200+ 2D- och 3D-övergångar, och du kan bygga dina egna anpassade övergångar med bildredigeraren. En kraftfull dra-och-släpp-redigerare kommer med plugin för att se förhandsvisningar i realtid, samt importera, exportera och flytta komponenter i en tidslinjevy. LayerSlider låter dig bygga vackra, lyhörda bildgallerier och reglage för innehåll – du kan också bädda in ljud eller video från YouTube eller Vimeo. Detta är inget nytt, men LayerSliders huvudsakliga försäljningspunkt är det enorma antalet tillgängliga övergångseffekter och skinn, vilket ger dig massor av flexibilitet när du bygger den typ av skjutreglage du vill.

Du kan till och med skapa dynamiska reglage som ansluter till dina WordPress-inlägg och sidor. Detta gör att du kan skicka folk till ditt mest lockande innehåll utan mycket arbete på ditt slut. Med över 13 skinn att välja mellan, är möjligheterna att märkesvaror din webbplats och få den att se annorlunda ut än de andra som köper detta plugin oändliga.

LayerSlider stöder också lat laddning; senare bilder laddas bara när och när de behövs, snarare än att ladda dem alla på förhand. Åh, och nämnde jag att reglaget är SEO-vänligt? Detta ger dig ett steg före tävlingen, eftersom inte alltför många vet hur man optimerar sina reglage.

8. Slät reglage

Smooth Slider Free WordPress Plugin

Utvecklarna av Smooth Slider hävdar att du kan implementera en fantastisk skjutreglage, med länkar till nya eller presenterade inlägg, inom bara 50 sekunder. Det är en hög uppgift, men det verkar vara helt sant. Gränssnittet är ganska enkelt att använda, och det finns verkligen inte många knappar eller inställningar för att svepa huvudet runt. Detta är ytterligare ett av de fria reglagen för plugin-plugin, och det är helt lyhört.

Bildspel som du skapar är sökmotoroptimerade för att föra nya människor till din webbplats och inställningar panelen ger full kontroll över hur dina skjutreglage ser ut i framkant. Jag gillar särskilt att det gratis plugin-programmet har sex övergångseffekter, vilket är mer än några av de mindre tilltalande plugins för premium-skjutreglage (vi inkluderade inga av dem på den här listan).

Nyckeln till det här insticksprogrammet är att du inte behöver någon kodningskunskap för att något ska se professionellt ut. Slides kan placeras eller tas bort med ett enda klick – bara gå till sliders admin panel. Det är ett snyggt alternativ som är värt att kolla in.

9. Smart Slider 3

Smart Slider 3

Smart Slider 3 är ett intuitivt plugin som gör att du snabbt kan bygga lyhörda bildspel och inkludera videor från både YouTube och Vimeo. Dess användarredigerare gör det möjligt för dig att arbeta med flera lager, bygga bilder genom ett dra-och-släpp-gränssnitt och förhandsgranska innehåll live innan du publicerar det.

Ändra enkelt alla detaljer som verkligen betyder i typografi och stil. Du kan välja typsnitt och stilar för dina lager, navigeringar och andra element och ändra över flera bilder och lager. Börja med en tom WordPress-skjutreglage eller välj bland en mängd vackra prover. 100+ färdiga bilder med superlätt installation med ett klick. Enkelt sätt att bygga alla typer av skjutreglage. Smart Slider 3 använder ett kraftfullt lager animationssystem för att ge lager rörelse och övergångar. Möjligheterna för vad du kan bygga är oändliga. Det kommer med 40+ inbyggda skiktanimationer i 3 animationstyper: in, ut, loop.

Denna plugin innehåller också en beröringsvänlig design, autoplaykonfigurationer och flera skjutreglage för att ändra stilar och positioner. Du kan till och med generera reglage från externa källor. Lägg till dynamiskt innehåll till varje bild som: WordPress-inlägg och artiklar, Flickr, Instagram, YouTube, Vimeo, WooCommerce och 32 andra. Vi rekommenderar definitivt att du kolla in utvecklarens dokumentation, för att lära dig mer om vad denna plugin kan göra.

10. RoyalSlider

RoyalSlider Premium

Info & nedladdning Visa demonstrationen

RoyalSlider är ett premiumbildgalleri och innehållsreglageverktyg som finns i flera format. WordPress-insticksprogrammet är ett snabbt, lyhört och touch-aktiverat för mobila enheter. Du kan använda den för att snabbt skapa högkvalitativa gallerier från dina Instagram-, Flickr- eller 500px-konton.

Denna skjutreglage lägger stor dimension till alla WordPress-teman. Det finns så många glidstyper att välja mellan, du är säker på att du kan använda den på en mängd olika projekt. Och eftersom skjutreglagen alla automatiskt cachas i din webbläsare kommer Royal Slider inte att sakta ner någon av dina WordPress-webbplatser (höra!).

Royal Slider är också mycket användarvänlig och lätt att använda. Det finns många backendfunktioner som manövrerar en administratörs jobb enklare. Först och främst, det fungerar bra med den senaste versionen av WordPress och har sitt eget administrationsområde. Dessutom dra nytta av WP 3.5: s massuppladdning via medihanteraren, eller så kan du länka direkt till ditt Flickr- eller 500px-konto. Detta gör det supersnabbt att skapa vackra reglage full av bilder. Du kan sedan lägga till titlar, datum etc. med hjälp av Slide Markup Editor och lägga till anpassade övergångseffekter (alla kan du se live i förhandsgranskningsområdet Live Slider på adminpanelen). För att sätta in dina skjutreglage är det så enkelt som att använda en kortkod, widget eller PHP-funktion (det som fungerar bäst för dig).

11. Responsive Slider av MotoPress

Responsive SLider av MotoPress

Responsive Slider av MotoPress är ett användarvänligt sätt att bygga underbara bilder och implementera animerade effekter. Det har ett dra-och-släpp-gränssnitt, så att du aldrig behöver röra någon kod. Istället kan du använda den för att snabbt bygga sökmotoroptimerade bildspel som fungerar på alla enheter.

Detta plugin erbjuder tre huvudtyper av reglage: anpassade reglage, inläggsliders och WooCommerce-reglage (för e-handelswebbplatser). Om du vill veta mer om dess breda utbud av funktioner kan du ta en titt på utvecklarens dokumentation eller demonstrera den själv. Och se till att kolla in premium MotoPress Slideshow-plugin för fler funktioner.

12. MetaSlider

MetaSlider

MetaSlider erbjuder ett enkelt gränssnitt som gör att du kan skapa ett SEO-optimerat bildspel på några sekunder. Du kan enkelt dra och släppa bilder från ditt WordPress-mediebibliotek för att skapa ett galleri och sedan lägga till bildtexter, länkar och SEO-data – allt från samma sida.

Förutom att vara lyhörd och lätt att använda, har MetaSlider också flera konfigurationsalternativ för hastighets- och animeringseffekter. Om du är en utvecklare kanske du är särskilt intresserad av att veta att detta plugin är kompatibelt med Multisite och erbjuder ett omfattande API som du kan arbeta med.

13. Master Glider

Master Glider

Master-reglaget gratis plugin erbjuder en omfattande lista över funktioner. Förutom att det är SEO-vänligt, har det ett lättanvänt gränssnitt, svarar på alla enheter och gör att du kan skapa vackra bildspel med sin drag-and-drop-skjutreglage. Detta är en av de mest robusta reglage-plugins som du kan hitta gratis.

Dessutom innehåller premiumversionen alla gratisfunktioner (som är många) och några extra, som en WooCommerce-produktreglage med avancerade filtreringsalternativ, HD-videobakgrunder för bilder och djupa länkar för att hjälpa till med din SEO. Det innehåller också förhandsvisningar i realtid, så att du omedelbart vet om det fungerar med ditt innehåll innan du publicerar.

14. Master Slider Pro

Master Slider - Touch Layer Slider WordPress Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Master Slider Pro är en fullt responsiv touch-skjutreglage WordPress-plugin. Denna kraftfulla plugin har alternativ för peknavigering, innehållsrika lager, användbara hotspots, massor av effekter och mycket mer.

Master Slider Pro är nästa fantastiska skjutreglage WordPress-plugin som kommer ut från CodeCanyon. Det är fullt av alla fantastiska funktioner du kan förvänta dig av en WordPress-skjutreglage av hög kvalitet inklusive responsivt stöd, innehålls- och bildlager, videostöd, lageranimationer, bildövergångar och mer. Men utöver allt detta finns det unika alternativ för hotspots med bilder med verktygstips, snäpp till justering och till och med smart bildförbelastning.

Detta plugin innehåller också support och integration för många av de andra populära WordPress-pluginsna på marknaden. Master Slider Pro integreras med Visual Composer Plugin, Flickr Plugin, Members Plugin och mer. Plus plugin är flerspråkig redo så oavsett vilket språk din webbplats använder, dina Master Sliders kommer alla att vara lätta för dina läsare att förstå.

Master Slider Pro levereras också med 25 provreglage som hjälper dig att få din webbplats snabbt klar. Dessutom har det testats över webbläsare för att se till att dina reglage ser perfekta ut på alla stora webbläsare.

Slutsats

Den ideala skjutreglaget visar vad ditt företag gör och det tar användarens uppmärksamhet för att driva dem mot ditt viktigaste innehåll. Du kan länka till dina bästa blogginlägg eller till och med skicka människor till säsongsspecialer i din onlinebutik.

Oavsett vad du använder din reglage för, ta en titt på de bästa WordPress-reglagen vi har nämnt här och överväg att implementera en på din egen webbplats. Är en av dessa plugins din personliga favorit? Missade jag ditt favoritplugin? Jag vill höra från dig i kommentarerna!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me