15+ Bästa anpassade inloggningssidan Plugins för WordPress

En anpassad inloggningssida i WordPress är ett av de mest effektiva sätten att bygga ditt varumärke på. Om du vill att ditt företag ska lyckas måste du arbeta med ett varumärkesvärde. Om du letar efter en bra läsning, kolla in Forbes artikel om vikten av att bygga ett varumärke. Låt oss nu ta hänsyn till några exempel i WordPress-industrin.

  • Studio är associerat med namnet “Genesis” eller “Genesis Framework”. Alla vet vad Studio representerar – hem för branschens ledande Genesis Framework för WordPress. Vackra, bunnsoliga teman med nyckelfärdig design kombinerat med obevekligt stöd.
  • När du Google “bästa gratis WordPress-teman“, Kommer du att upptäcka att WPExplorer är överst.

Allt detta säkert hände inte på en dag. Det tog år av hårt arbete för att komma dit dessa företag och webbplatser är idag. Ändå måste märkesvaror göra en massa med det.

Inloggningssidan för WordPress ser vanligtvis densamma ut på alla webbplatser. De flesta webbplatser använder bara det oförändrade wp-login.php-skriptet som har samma design. En anpassad inloggningssida är det första steget när du märker din WordPress-webbplats.

Många WordPress-användare kan spendera 50 $ på sina teman i kombination med 100-timmars arbetstimmar, men bara ett fåtal av dem tar sig tid att ge sin inloggningssida ett unikt utseende (såvida du inte är en av de lyckliga människorna som köpte Total – som inkluderar anpassade alternativ för inloggningssidor för att skapa din egen unika sida som den i bilden för det här inlägget). Du kan ändra wp-login.php-skriptet, men det kräver kodningskompetens och en betydande mängd tid. Om du naturligtvis inte är en bäst solid utvecklare som AJ. �� Därför har vi listat några av de bästa WordPress-plugins som hjälper dig att bygga en kickass-inloggningssida – inom några minuter.

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. Skräddarsydd inloggning Premium WordPress Plugin

ithemes Skräddarsydd inloggning WordPress Plugin

Skräddarsydd inloggning hjälper dig att enkelt skapa en anpassad inloggningssida för WordPress. Den levereras med en Style Manager med vilken du kan ladda upp en anpassad bakgrundsbild och utforma olika aspekter av inloggningsformuläret. Du kan också lägga till en sidhuvudbild från ditt WordPress Media Library. Skräddarsydd inloggning skapar två widgetområden på din WordPress-inloggningssida, där du kan placera standard- eller anpassade widgetar. Skräddarsydd inloggning är tillgänglig i iThemes Plugin Suite.

2. Anpassad inloggning Temasida Premium WordPress Plugin

WordPress anpassad inloggning temasida

Utvecklat av azzaroco, detta plugin kommer med sin egen uppsättning anpassade sidmallar för inloggning! Ja det stämmer. Förutom att du är helt lyhörd och fantastiska animationseffekter kan du hoppa igång din design med en uppsättning förbyggda mallar. Plugin är kompatibel med WordPress Multisite, WooCommerce och BuddyPress.

3. Anpassad inloggning och åtkomst till Premium WordPress-plugin

Anpassad inloggning åtkomst WordPress Plugin

Designat av Elite Themeforest-författaren PressApps, detta plugin gör mer än bara en anpassad inloggningssida. Matematiska frågor förma grundläggande anti-spam-modul. Du kan blockera specifika sidor, inlägg, inläggstyper och taxonomier som kategorier och taggar för användare som inte är inloggade.

Denna plugin delar komponenter i moduler – Logga in, Registrera och Glömt ditt lösenord formulär (moduler) kan placeras på samma sida. Även om det inte rekommenderas, är det verkligen trevligt att veta att du kan! Du kan också begränsa åtkomsten till WordPress-instrumentpanelen för prenumeranter och omdirigera användare vid inloggning och utloggning.

4. Pathway Premium WordPress Plugin

Sökväg Anpassad inloggningssida WordPress Plugin

Pathway är det bästsäljande premiumanpassade WordPress-inloggningssidan plugin i Themeforest med över 500 försäljningar vid skrivandet av denna artikel. Funktioner inkluderar anpassning av CSS för inloggningsformuläret och bakgrunden med muspekareeffekter. Du kan inkludera en anpassad logotyp och upphovsrättstext med detta plugin. Det kommer med obegränsade designalternativ så att du kan spela runt tills du får din perfekta design.

5. Branded Login Screen Gratis WordPress-plugin

Logga in skärm WordPress Plugin

Branded Login Screen är ett gratis WordPress-anpassat inloggningssideplugin som kommer med helskärm och responsiv bakgrundsbildstöd, anpassad logotypuppladdning och många andra anpassningsalternativ. Du kan placera det faktiska inloggningsformuläret till vänster, höger eller mitt på sidan, totalt sex positioner.

6. BM Anpassad inloggning Gratis WordPress-plugin

Binary Moon Anpassad inloggning WordPress Plugin

BM Custom Login är utvecklad av Binary Moon och är en ganska gammal men ändå enkel, effektiv och lätt att installera anpassad inloggningssideplugin för WordPress. Utvecklaren upprätthåller en Flickr-grupp där plugin-användare delar kreativa inloggningssidor byggda med detta plugin (bland annat).

7. A5 Anpassad inloggningssida Gratis WordPress-plugin

A5 Anpassad inloggningssida WordPress Plugin

En välkänd anpassad inloggningssideplugin för WordPress, A5 Anpassad inloggning låter dig lägga till en anpassad logotyp, ändra bakgrundsfärgen och andra CSS-effekter av inloggningsformuläret. Det är en enkel plugin med bara ben, men får jobbet gjort.

8. WP Anpassad inloggning Gratis WordPress-plugin

WP Anpassad inloggning WordPress Plugin

Detta är en död-enkel plugin. Allt du behöver göra är att lägga till bloggens sidhuvud och sidfots skript till inloggningssidan. Detta är avsett för användare som förväntar sig mycket liten (eller bara den här) funktionen från plugin. Ändå, inklusive sidhuvud och sidfot förbättrar webbplatsens interna länk, vilket är bra för SEO.

9. Anpassad inloggning CSS Gratis WordPress-plugin

anpassad inloggning css

Detta plugin har nästan den exakta funktionen som WP Custom Login – dvs den länkar din sidhuvud och sidfot.php till inloggningssidan tillsammans med att integrera den anpassade CSS-koden. Du kan välja någon av dessa två plugins.

10. Sexig inloggning gratis WordPress-plugin

Sexig anpassad inloggning WordPress Plugin

Denna plugin tar din tråkiga inloggningssida och omvandlar den till ett AJAX- och jQuery-drivet inloggnings- / registreringsdisko. Funktioner inkluderar SSL-stöd, reCAPTCHA-verifiering, kontrollera glömda lösenordsbegäranden, dölja användaravatar, anpassade omdirigeringslänkar och mer. Dessutom är inloggningsformuläret som genereras av detta plugin fullt svar!

11. Memphis Anpassad inloggning Gratis WordPress-plugin

Memphis anpassad inloggning WordPress Plugin

Denna plugin kommer med det vanliga paketet – anpassade CSS-alternativ, bakgrundsanpassning, anpassad logotyp etc. Dess unika försäljningsplats är det inbyggda SSL-stödet, Google Analytics-integration och möjligheten att lösenordsskydda din blogg.

12. White Label Branding Premium WordPress-plugin

white-label-branding-for-wordpress-wpexplorer

Vi har talat om det här pluginet tidigare, och av goda skäl. White Label Branding är ett kraftfullt och enkelt sätt för dig (eller dina kunder) att anpassa utseendet på din admin och inloggningssidor. Plus plugin kommer med exklusiva färgskal och inloggningsmallar som du kan ladda ner med din licensnyckel, så du har inga problem med att konfigurera din anpassade inloggningsskärm snabbt.

13. Min WordPress-logotyp Logotyp Gratis WordPress-plugin

Mitt WordPress-logotyp-plugin

Detta är den enklaste anpassade inloggningssidan plugin i WordPress förvaret. Det lägger helt enkelt till en anpassad logotyp till din inloggningssida för WordPress. Du kan också lägga till anpassade meddelanden och fade-in-effekter på din inloggningssida.

14. Erident Anpassad inloggning och Dashboard Gratis WordPress-plugin

Erident anpassad inloggning och instrumentpanel WP-plugin

Denna plugin är fullpackad med anpassningsfunktioner som är tillräckliga för att designa ditt varumärks inloggningssida. De vanliga alternativen inkluderar CSS-alternativ för att ändra bakgrunden, ladda upp en anpassad logotyp och utforma formen. Två unika funktioner inkluderar jQuery Color Picker, som ändrar sidfot på admin-instrumentpanelen.

15. Social inloggning Gratis WordPress-plugin

Social inloggning WordPress Plugin

Detta är en av mina favorit plugins. Det lägger till alternativet att registrera sig på din WordPress-webbplats via 25+ sociala nätverk inklusive LinkedIn, GitHub, PayPal, YouTube och Reddit. Det placerar inloggningsalternativet på registreringssidan, inloggningssidan och i varje kommentarformulär. Tillsammans med din företags logotyp, packar detta plugin en allvarlig stans till dina online-branding-ansträngningar.

16. Siffror Registrering och inloggning av mobilnummer

Siffrar WordPress mobilnummer Registrering och inloggning Plugin

Digits är ett plugin som utökar din WordPress-funktionalitet genom att lägga till registreringsnummer och inloggningsfunktioner på din webbplats. I denna moderna teknikålder går de flesta användare bort från e-post till mobil- och meddelandeappar, de behöver inte ens sin e-postadress och lösenord. Men den största nackdelen med detta kommer när användaren måste anmäla sig till en webbplats (som en som är byggd med WordPress), de ombeds för sitt e-postkonto. Eftersom de inte kommer ihåg sin e-postinformation har de bara ett val att lämna registreringen, och det kan skada webbplatsägaren eftersom de tappar kunder på grund av det här problemet.

Om användaren i vissa fall känner sig som den behöver fullborda registreringen måste användaren logga in på sitt e-postkonto – öppna ett e-postmeddelande – klicka på verifieringslänken och sedan får han / hon åtkomst till sitt konto på webbplatsen. Och sedan kommer lösenorden, även om användaren lyckas göra allt detta, det viktigaste att komma ihåg är kontolösenordet för hans / hennes nya konto. Och i denna ålder är det mycket svårt att komma ihåg olika lösenord för olika konton och hantera dem.

Med plugin-siffran tas alla dessa problem upp. Det finns inget behov av användare att komma ihåg eller hålla en anteckning över långa “säkra” meningslösa lösenord. Användare kan helt enkelt använda sitt mobilnummer och OTP för att registrera sig och logga in. Detta kommer också att hjälpa webbplatsägare, eftersom konversationerna på deras webbplats kommer att öka.

Siffror använder Facebooks kontosats för att skicka OTP, så det finns ingen extra kostnad för att köpa SMS. Du behöver bara köpa plugin en gång och njuta av livliga gratisuppdateringar med obegränsad OTP-SMS.

Slutsats

Att bygga en anpassad inloggningssida, vitmärka admin-instrumentpanelen och anpassa 404-felsidorna – är alla en del av att bygga ditt varumärke. Engagemang i sociala medier och e-postmarknadsföring spelar en enorm roll i detta, men vi fokuserar bara på inloggningssidan i den här artikeln. Titta på några av dessa lysande anpassade inloggningssidor för inspiration:

1. CopyBlogger Media

copyblogger media inloggningssida

2. StudioPress

studiopress inloggning

3. WPExplorer

wpexplorer inloggningssida

Uppenbarligen kommer det att kräva mycket mer arbete för att få en design som liknar CopyBloggers målsida. Men den som används här på WPExplorer håller det enkelt och passar räkningen precis.

Över dig – vad är dina tankar på en anpassad inloggningssida? Använder du redan en? Låt oss veta!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me