15 bästa bokning för WordPress-plugins

Bästa utnämningsbokning WordPress-plugins för schemaläggning och bokning

Om ditt företag förlitar sig på möten, har du en WordPress-webbplats och du inte har installerat en bokningsplugin ännu, måste du gå vidare med det. Speciellt en av dessa bokningar för WordPress-plugins.

Det finns ingen anledning för så många företag att göra fortfarande tvinga sina kunder att ringa dem i telefon, kontakta dem via e-post och vänta på svar, eller värst av allt, fysiskt komma in på sina kontor för att schemalägga en tid. Implementering av en lättanvänd bokningsplugin kan leda till ökad försäljning från personer som arbetar under de flesta av dina timmar, eller som inte känner för att gå igenom hålltider och vänta på att en receptionist ska boka via telefon. Och det kan leda till att fler möten görs på impuls, särskilt eftersom du kan slå dem med möjlighet att boka omedelbart efter att din webbkopia (förhoppningsvis) har gjort sitt jobb.

Tack och lov erbjuder WordPress massor av alternativ för att slutföra denna uppgift.

Vi har täckt bokningsplugins tidigare, men bara när de avser hotellnisch. Idag täcker vi 15 till och utvidgar vår syn så att vi inkluderar WordPress-plugin-program för möten som är avsedda för schemaläggning nästan vad som helst!

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. Bokning av Amelia Enterprise-nivå

Amelia Enterprise-nivå utnämning Bokning WordPress Plugin

Amelia är en av de mest kraftfulla bokningsprogram för möten du kan välja för ditt företag. Denna automatiska bokningslösning fortsätter att fungera dygnet runt så att du aldrig missar en ny kund. Installera bara, konfigurera dina inställningar så är du redo att rock-n-roll!

De Amelia bokning plugin innehåller lättanvända funktioner för att skapa dina egna bokningsformulär för möten Kraftfulla alternativ inkluderar support för flera anställda (tillsammans med möjligheten att lägga till specifika tjänster, ordinarie timmar och ledighet för varje), lokal valuta, extra tjänster, e-postmeddelanden, bildgallerier, kuponger, plus färg / typsnitt för front-end design.

Med ditt formulär klart kan kunderna använda den interaktiva mötenskalendern (månadsvis, veckovis, dagligen såväl som list- / tidslinjevisningar) och unik steg-för-steg-bokningsguide med fasetterad filtrering för att hitta en tid för en specifik tjänst med en specifik anställd (eller till och med på en exakt plats). När det är dags att betala kan kunder använda Amelia inbyggda betalningsportar för att reservera sin tid eller välja en platsbetalning.

Amelia Bokning Plugin Services Shortcode

Amelia innehåller till och med en användbar kortkod för att skapa en tjänstesida. Enkelt klistra in kortkoden på en ny sida för att visa dina nuvarande tjänster med parametrarna för en specifik tjänst, en hel kategori eller alla kategorier).

Fortfarande inte såld? Kolla in vår fullständiga granskning av Amelia-bokningsprov för att se alla funktioner och alternativ i aktion!

2. Booknetic

Booknetic - WordPress-boknings- och schemaläggningssystem

Med Booknetic kan du enkelt skapa en bättre kalender för bokningar och bokningar för att växa ditt företag. Denna moderna och lyhörd kalenderkalender innehåller många funktioner som sparar tid och pengar samt gör bokningsprocessen sömlös för kunderna. Från formulärskapning till betalningsbearbetning kan Booknetic göra allt. Oavsett om du driver en salong, ett fitnesscenter, ett juridiskt kontor eller annan professionell verksamhet kan Booknetic säkra dina (och dina kunder) behov.

När du installerat kan du använda Booknetic för att skapa ditt eget automatiska bokningssystem för din webbplats. Men allt börjar med formulärbyggaren. Med hjälp av inbyggda alternativ i liveformsbyggaren för övergripande design, färgschema, bokningssteg, servicekategorier på flera nivåer, personal, platser och mer kan du skapa ett formulär som är perfekt skräddarsytt för ditt företag. Dessutom kan du skapa ett omfattande servicetilbud med extra tillägg samt personalens tillgänglighet.

Med Booknetic kan du också acceptera betalningar eller insättningar före en tid. Låt kunderna välja mellan PayPal, Strip eller platsbetalning. Eller använd WooCommerce för att smidigt integrera din bokningskalender med extra betalningsalternativ. Andra anmärkningsvärda funktioner inkluderar en detaljerad instrumentpanel för din och din personal, möjligheten att exportera dina kunder och / eller möten för att utmärka sig (utmärkt för datahantering eller för att hantera personalscheman), såväl som översättningsklar via WPML.

Exempel på bokningsavtal för Booknetic-möten

Men det är inte allt. Dina kunder kommer också att älska Booknetic. Den eleganta och moderna UX är både attraktiv och intuitiv. Kunderna har möjlighet att boka på vilken enhet som helst för att enkelt kunna filtrera efter personal, tjänster eller plats för att hitta en tid som möter deras behov. Och beroende på alternativ du har aktiverat kan de också boka en gång, återkommande och till och med gruppavtal. Inbyggt stöd för SMS- och e-postmeddelanden, plus Google Kalender 2-vägs synkronisering, innebär att de inte kommer att missa vad de har bokat. Håll din kundkrets lycklig och ditt företag blomstrar.

3. Vik-möten

Vik-möten

Bygg ett komplett möten och schemaläggningssystem för ditt företag med WordPress och Vik-möten. Detta kraftfulla WordPress-plugin är fullt av funktioner som gör att din tid kan hanteras snabbt och enkelt.

Den första är en tillförlitlig kalender, komplett med online-reservationer. Med Vik har du möjlighet att lägga till tjänster, tidsluckor, varaktigheter, evenemangskapacitet och till och med anställdas tillgänglighet (via tid och plats). Och om ditt företag erbjuder specialpriser baserat på tid på dagen, semester eller säsong kan du lägga till det också! På så sätt kan kunder boka möten med lätthet, oavsett om det är för en spikavtal eller skattekonsultation.

Vik-möten gör det också enkelt att hantera bokningar och kundfakturor. Du kan till och med ställa in automatiska e-post- och SMS-aviseringar för att låta kunder veta när deras bokning har bekräftats, eller för att följa upp med påminnelser. Och eftersom flera betalningsportar stöds av Vik Appointments Pro är det enkelt att acceptera betalningar online. Att göra bokningsprocessen sömlös för dina kunder, från början till slut!

4. Bokningar och möten av WooCommerce

WooCommerce bokningar och möten

Oavsett din verksamhet, WooCommerce bokningar och möten av PluginHive är ett annat bra val. Detta flexibla bokningsprogram gör det enkelt att konfigurera formulär på din webbplats för bokningar per månad, dag, timme eller till och med minut. Dessutom kan du göra det möjligt för kunder att välja flera möten i en bokning – vilket är en fantastisk funktion om du hyr ut evenemangsutrymme, rum på en bed and breakfast, en flera dagars konferens eller festival, etc..

Plugin möjliggör flera anställda och individuell prissättning. På så sätt kan ditt team ta ut enligt deras expertis, och tack vare pluginens beräkning av Dynamic Total Booking Cost kan kundkretsen se prisalternativen när du bokar. Du kan också aktivera bokningstillägg för alla extra tjänster eller funktioner du kan erbjuda (till exempel ett tillägg för aromaterapi när du får en massage).

Exempel på WooCommerce-bokningar och möten

Plugin WooCommerce Bookings and Appointments innehåller också alternativ för e-postmeddelanden och avbokningar (om du tillåter dem). Och med den inbyggda Google Calendar Sync är det enkelt för dig och dina kunder att lägga till nya möten i ditt schema. Andra plugin-funktioner inkluderar namn på ditt pris, filbilagor, variabel prissättning (som högre priser på helger eller helgdagar), WPML-kompatibilitet, support på flera språk, global synkronisering av tillgångar mellan din bokningskalender och butik, plus massor mer. Kolla in huvudsidan för pluginprogrammet för att lära dig mer.

5. Boka ett möte online PRO

Boka ett möte online PRO WordPress Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Gör det enkelt för din kundkrets att boka möten med Boka en tid online PRO. Detta plugin tillåter användare att boka enligt teammedlem (eller de kan hoppa framåt utan att föredra) eller tjänst och sedan välja datum och tid. Och eftersom insticksprogrammets kalendrar och val svarar – bokningen är snabb och enkel på alla enheter. Besök Boka ett möte online PRO demo för att se själv!

Boka ett möte online PRO WordPress Plugin

Förutom att vara okomplicerad för kunder är Book a Appointment Online PRO också en bris att installera på din WordPress-webbplats. Använd bara plugins snabbstartfunktioner för att lägga till ditt team och erbjudanden. Lägg till så många anställda som du vill, välj mellan två olika arbetsscheman (timmar eller skift), ställ in bokningstidsformat, lägg till PayPal-kassan och mer. Dessutom kan du aktivera SMS-påminnelser – så att dina kunder aldrig kommer att missa ett möte igen! Andra pluginalternativ inkluderar jobb, foton, semesterdagar, servicekategorier och integration med WPML, Twilio, PayPal, SMSC och Firebase.

6. Bokning av möten och schemaläggning online (gratis)

Bokning av möten och schemaläggning online WordPress-plugin

Appointment Booking & Online Scheduling-plugin av vCita är ett utmärkt alternativ att lägga till ett bokningsformulär till din WordPress-webbplats. Plugin-enheten är perfekt för bokning av evenemang, klasser, en efter en tjänst och mer.

vCitas plugin erbjuder alternativ för schemaläggning på nätet, till exempel serviceavtal med en viss anställd, bokningsbekräftelser och betalningssupport. Men det som verkligen skiljer vCita är den inbyggda meddelanden och återuppringningsfunktionen. Pluginet synkroniseras med vCita Mobile App för att omedelbart meddela dig om nya bokningsförfrågningar eller för att skicka påminnelser om möten. Dessutom kan du skicka meddelanden och filer till din klient innan du träffas. Tillåter dig att få kontakt med kundkretsen och upprätta rapport.

cVita Business Management App

Men det är inte allt cVita kan göra för ditt företag. För fler funktioner, uppgradera till a vCita Business Management premiumplan. Beroende på vilken plan du väljer kan detta låsa upp funktioner för analys, kuponger, klientsändning, e-postmarknadsföring, personalbehörigheter och till och med prioritetsstöd. Planer börjar på $ 15 / mo för grundläggande schemaläggning online, eller $ 29 / mo för Essentials – en personlig kundportal, online affärskalender plus support för fakturering och fakturering. Även om du vill använda den fulla sviten av affärshanteringsverktyg behöver du en platinaplan. Men med tanke på att vCita är som flera företagstjänster i en, är det en mer än rimlig investering.

7. Bokning och bokning av bokningsavtal

Bokning av bokningsavtal och schemaläggning av WordPress-plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Om du har tittat på kraftfulla bokningar av WordPress-plugins har du antagligen stött på Bookly tidigare. Detta populära onlinebokning plugin är optimerad för att hjälpa dig boka fler möten oavsett när eller hur dina kunder kommer åt din webbplats.

Bookly är mobil och översättningsklar, så dina former ser bra ut på vilket språk som helst på vilken enhet som helst. Plus, inbyggt stöd för e-post- och SMS-meddelanden plus integration av Google Kalender säkerställer att dina kunder aldrig missar ett möte. Vill du ladda vid bokningstillfället? Inga problem – Booklys betalningsportalintegrationer inklusive PayPal, Stripe, Authorize.net, Mollie, Payson, PayU Latam, 2checkout, PayUbiz och WooCommerce. Andra funktioner inkluderar färgschemaalternativ, flex schemaläggning, semester, bokningsprocesssteg, 50+ valutor och mer.

Vill du prova Bookly innan du köper? Få den gratis Bookly plugin på WordPress.org för att se hur fantastisk bokning av möten kan vara.

8. Bokningskalender för möten (gratis)

Utnämning Bokningskalender Gratis WordPress-plugin

Om du har enklare bokningsbehov för möten (kanske behov som inte är värda att betala pengar för att uppfylla) kan den kostnadsfria bokningskalendern för möten vara ditt bästa alternativ. Det erbjuder större funktionalitet än många gratisversioner av jämförbara plugins. Funktioner som kommer med detta plugin inkluderar bokningsbara tidsluckor, e-postmeddelanden, möjligheten att exportera till Google Drive, utskrivbara bokningslistor, anpassning av tillgänglighet och antalet gånger en användare kan boka, captchas och mer.

Men för att få tillgång till många av de bästa funktionerna, måste du skjuta ut för premiumversionen. Om du till exempel debiterar dina kunder för att boka en tid är detta plugin inte den bästa idén, eftersom gratisversionen bara fungerar med PayPal. Om du vill använda någon annan betalningsport måste du gaffla över lite kontanter.

9. Templatisk bokning av möten

Templatic utnämning Bokning Premium WordPress Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Templatic’s erbjudande till bokningsvärlden är lite annorlunda än de flesta. Det presenterar inte bara användaren en kalender; det tar dem direkt till formen. Kalendern kommer upp när en användare klickar på datumavsnittet. Så det här är mer som den typ av installation som dina kunder kommer att vara vana vid om de bokar många flygningar eller hotellrum. Denna kännedom är en styrka.

Liksom de flesta bokningar för WordPress-plugins kommer Templatic Booking WordPress Plugin att möjliggöra avancerade bokningsfunktioner inom ditt tema, vilket är perfekt för uthyrning. Och när du har köpt plugin-programmet tar det hand om allt för dig utan månatliga eller andra transaktionsavgifter. Detta är också ett av få pluginprogram som gör att dina kunder kan betala med en direkt banköverföring. (Men om du vill hålla fast vid kreditkort kan du alltid aktivera andra gateways, som med alla andra insticksprogram.)

Andra funktioner inkluderar ett variabelt bokningsformulär, säsongspriser och möjligheten att erbjuda kunden andra tjänster med sin bokning. Och som en sidoanmärkning fungerar plugin utmärkt med många av Templatic’s WordPress-teman – specifikt Service Biz som redan innehåller plugin.

10. Utnämningar (gratis)

Utnämningar Gratis WordPress-plugin av WPMUdev

Utnämningar är en av de mer omfattande gratisbokningar-plugin som finns tillgängliga för WordPress-webbplatser. Med pluginens funktionslista har jag ingen anledning att bestrida detta påstående. En unik funktion: om du har flera anställda som hanterar möten kan du ge var och en av dem sin egen kalender – med en bio och bild bifogad – så att kunderna kan välja vilken av dina anställda de föredrar att boka med.

Det fungerar också i omvänd riktning: klienten kan välja från en lista över tjänster som ditt företag erbjuder, och om var och en tilldelas en annan anställd, kommer de automatiskt att boka med den anställden. Inte bara det, det har enkel integration med Google Kalendrar – både för dig och kunden – utan kodning krävs. Och slutligen tar det bara tre klick för en kund att boka en tid: en för att välja en tid, en för att fortsätta till bekräftelseskärmen och en för att bekräfta. Den bekvämligheten kan mycket väl återspeglas i din försäljning.

Med en lista med över 30 andra funktioner, inklusive anpassade färgetiketter, autofyllning för upprepade kunder, integrering av Google Maps och möjligheten att logga in via sociala medier, måste jag säga att det ser ut som det bästa plugin-avtalet för tidbokning där ute just nu. Det priset kan inte slås heller.

11. Bokad tidsbokning

Bokat - Tidsbokning Bokning Premium WordPress Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Booked är en premium möten chef med massor av funktioner och alternativ för att skapa ett bokningsformulär för möten för ditt företag. Acceptera gästbokningar eller kräva att användare registrerar sig för ett konto, låter användare hantera sina väntande och godkända möten, lägga till anpassade fält och tidsluckor, skapa flera kalendrar, acceptera betalda bokningar med Booked’s WooCommerce-integration och mer.

Boken är också lätt att anpassa. Välj från obegränsad färg för valda alternativ, en lyhörd layout, inloggnings- och registerformulär, anpassningsbara e-postmeddelanden osv. Plus de inbyggda kortkoderna gör det enkelt för dig att infoga kalendrar och inloggningsformulär på alla inlägg eller sidor. Det finns till och med ett alternativ “Lägg till i Google Kalender” som du kan lägga till för att hjälpa kunder att komma ihåg deras möten.

12. Enkla möten (gratis)

Enkla möten Gratis WordPress-plugin

Easy Plugin-insticksprogrammet är just det – enkelt. Det är ett snabbt och enkelt sätt att lägga till ett mötenssystem till din WordPress-webbplats. Plugin stöder flera tjänster, arbetare, platser och en flexibel tidtabell så att du kan skapa en avancerad tidtabell för möten för möten. När du ställer in ditt Easy Appointments-plugin finns det också alternativ för att möjliggöra annonsanpassning av e-postmeddelanden för bokningsbekräftelse, möte och status /Avbryt.

När det gäller formstyling håller Easy Appointments det också lätt! Välj en 1-2 kolumnlayout, dra & släpp formfält (och till och med skapa din egen), lägg till priser eller etiketter, lokalisera datumväljaren och mer. Dessutom finns det inbyggd rapportering som hjälper dig att hålla reda på formkonverteringar och statistik.

13. g utnämningar för gravitationsformulär

gAppointitions Gravity Forms utnämningar Premium WordPress Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Hittills har vi täckt fristående bokningsprogram för möten, men vad händer om du vill ha ett kraftfullare formulärsystem? Gillar Gravity Forms? Det är där gAppointments kommer in. Detta premiumplugin lägger till bokningsfunktioner för möten till det populära plugin-programmet Gravity Forms.

När du kombinerar gAppointings med Gravity Forms har du lagt till support för betalda bokningar, nästan obegränsade betalningsportar, flera bokningar per datum, serviceintervall, anpassade tjänster, återkommande möten, Google & Yahoo kalenderlänkar, e-postmeddelanden, automatisk bekräftande / fullständiga möten och mer. Detta plus enkla utformningsinställningar, översättningsalternativ och enkel formhantering i front-end gör gAppointments till ett utmärkt val.

14. Boka Ultra Pro-kalender (gratis)

Boka Ultra Pro-möten Kalender Gratis WordPress-plugin

Plugin Booking Ultra Pro erbjuder fantastiska funktioner för att bygga en bokningskalender och hantera dina möten via din WordPress-webbplats. Besökare kan boka ett möte med hjälp av den enkla 4-stegs bokningsprocessen för att säkra en tid, då kommer plugin att lägga till bokningen i din personliga dashboard så att de kan hantera sina kommande möten.

Vill du ha fler funktioner? Den kostnadsfria Booking Ultra Pro-plugin erbjuder en premiumuppgradering för mobilbetalningar, gruppbokningar, privata anteckningar, Google-kalenderintegration, flexprissättning, flera platser och mer

15. WooCommerce-bokningar

WooCommerce Utnämning Bokning WordPress Plugins

Bygg ditt eget möte med WooCommerce! Installera bara tillägget WooCommerce Appointment Booking för att börja boka, sälja biljetter, boka möten och mer. Lägg bara till dina produkter eller tjänster och använd plugin för att ange bokningsbara tider och vänta sedan på att kunderna bokar tider.

Det är inte allt. Med detta WooCommerce-tillägg kan du ha bokningsbara evenemang med flera eller flera personer, erbjuda specialpriser, visa tillgänglighet per tidszon, ställa in bokningsbekräftelser och påminnelser, erbjuda avbokningar, synkronisera med Google-kalendrar och mer. Du kan också stapla med ytterligare officiella tillägg för WooCommerce för att acceptera insättningar, tillåta tredjepartsleverantörer att ta möten, erbjuda bokningstillägg osv..

Samla in den bästa bokningen för bokning av WordPress-plugins

Det finns ingen brist på bokning av WordPress-plugins som gör att du kan boka en tid via WordPress. Det finns faktiskt så många att valet lätt kan vara överväldigande. Men förhoppningsvis kommer en guide som denna att förhindra att detta händer. Vilka andra plugins jag borde veta om? Någonting du vill berätta om ovanstående som dina personliga upplevelser? Lämna en kommentar nedan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me