15+ Bästa CV WordPress-teman 2020

Bästa återuppta WordPress-teman

Med så mycket information på internet är det helt meningsfullt att ha din personliga CV även online. Men hur skapar du snabbt ett CV i tid för den stora intervjun imorgon? Enkelt – ta bara en av de bästa CV-teman som återupptas nedan och en enkel värdplan. Du kan ha en CV, webb-CV eller webbplats för virtuella visitkortstil på kort tid.

Viktig information om återupptagning

För att påskynda saker är det en bra idé att ha din viktiga CV-information klar innan du börjar bygga din webbplats. Se till att din inskrivna återupptagning redan finns till hands eller åtminstone en handskriven beskrivning av informationen du vill inkludera i ditt online-CV. Detta kan inkludera:

  • En snabb sammanfattning av en eller två meningar om dina objektiva och / eller professionella mål
  • Höjdpunkter med dina viktigaste färdigheter och kapaciteter
  • Utbildning, särskilt examina eller certifieringar (se till att inkludera datum)
  • Arbetserfarenhet med beskrivningar av ansvar och prestationer
  • Arbetsprover som kan inkludera projektbeskrivningar, fotografier, videor, ljudklipp, länkar länkar webbplatser eller bloggartiklar du har bidragit till, etc..
  • Eventuella utmärkelser eller erkännande (om du var på en Forbes-lista eller fick ett viktigt bidrag inkluderar det här)

Har också din kontaktinformation planerad. För vissa branscher kanske du vill inkludera din adress eller telefonnummer, men vanligtvis är sociala medielänkar och en e-postadress som ska användas i ett kontaktformulär tillräckligt.

Att välja värd

Med din information redo föreslår vi också att du köper en värdplan innan du väljer ditt tema. Vi har skrivit om bästa WordPress-värd tidigare, men för att hålla saker snabba och superenkla för din online-CV föreslår vi att du väljer en värd som också erbjuder ett domännamn med din plan. Detta gör installationen snabbare eftersom du inte behöver rikta ditt domännamn från en tredjepartsregistrator.

Vi rekommenderar Bluehost för helt nya bloggare eller folk som bygger en enkel webbplats som inte får massor av trafik. Eftersom du kommer att skapa en online-CV (troligen med ett av de bästa återupptäcka WordPress-teman som vi har rundat upp nedan) erbjuder Bluehosts delade värdplan mer än tillräckligt med kraft och funktioner. Bluehost erbjuder ett klick på WordPress-installation, ett gratis domännamn (för första året), gratis SSL-support och mer från bara $ 2,95 / mo.

Få Bluehost för $ 2,95 / mo

När din värd har valts ut och din CV-information klar att gå, är det dags att välja det bästa WordPress-temat för din webbplats! Vi har samlat några av de bästa tillgängliga WordPress-teman som finns tillgängliga för att ge dig ett bra urval. Beroende på dina behov

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. Graphix – Totalt tema

Graphix Online Resume Total WordPress Theme Design

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Graphix är en ren och professionell premium-WordPress-temademono skapad med vårt Total WordPress-tema. Den här demonstrationen visar hur du kan skapa en online-CV eller CV för att dela med arbetsgivarna för att landa ditt nästa jobb!

Det totala temat kommer redo med en kraftfull front-end dra och släpp sida byggare, premium skjutreglage och anpassade inläggstyper för att bygga din egen anpassade webbplats. Titta bara på Total-tematets Graphix-demo för att se hur du kan bygga din egen online-CV (du kan importera Graphix eller någon av de andra 40+ demosna med bara några klick). I Graphix har vi använt ikonlådor, anpassade knappar, skicklighetsfält, parallaxbakgrunder, anpassade Google-teckensnitt, ett bildgalleri och ett stilformat kontaktformulär 7-avsnitt. Importera bara våra grafikprovdata, fyll i din egen arbetshistorik (plus några foton av dig själv) och lägg till en nedladdningslänk för en pdf- eller doc-version av ditt CV (du vet, för de gamla skolan typer).

Det är särskilt lätt att bygga en CV eller cv-stilwebbplats tack vare Totals inkluderade funktionsmoduler för kolumner, ikonboxar, skicklighetsfält, diagram, portföljer, knappar och kontaktformulär. Dessutom kan du använda funktioner för rader i full bredd eller helskärm, bakgrundsbilder, parallax, videor och lokal rullning för att skapa ett unikt CV online. Och Total kan göra så mycket mer än vad du ser i Graphix-demon. Temat inkluderar en fullständig portfölj, personal och vittnesmål anpassade inläggstyper och anpassningsbar blogg (med murlayout, rutnät, små och stora bildalternativ), massor av widgets, anpassade sidbyggare-element och mer. Jag kunde fortsätta och fortsätta, men det skulle vara mycket snabbare om du bara klickar på knappen ovan för att lära dig mer om temat.

2. Jag

Me Creative Portfolio & Resume WordPress Theme

Me Creative Portfolio-temat är ett djärvt och modernt WordPress-tema som återupptar stil som gör stort intryck. Det är en bra start för alla fotografer, frilansare, konstnärer eller andra kreativa att designa sin egen online-CV.

Me-temat levereras också med Visual Composer-sidbyggaren, en fantastisk portfölj, inbyggda bloggsidor (komplett med anpassade inläggsformat och widgets), avancerad typografi och anpassade teckensnitt, flytande responsiv layout och mer. Använd bara prov-demoinnehållet för att komma igång, eller bygg dina egna sidor från början för att visa upp dina bästa tidigare verk.

3. Jab (vCard)

Jab Advanced Personal Resume vCard WordPress Theme

Om du letar efter ett av de bästa återupptäcka WordPress-teman för att skapa ditt eget vykort eller CV på en sida, är Jab ett utmärkt alternativ. Detta premiumtema har en lätt design med kraftfulla alternativ och iögonfallande animationer som hjälper dig att landa det fantastiska nya jobbet. Allt du behöver göra är att lägga till din information.

Temat inkluderar övergångar i bläddrings- eller bildavsnitt, tre unika navigeringstyper (panel, vertikal eller horisontell), avancerad isotopfiltrering, animerade lutningar, SVG-pekare, stöd för anpassade scheman, ajax fallstudier, bakgrundsbildshows, parallaxeffekter och mer. Använd de verktyg som Jab tillhandahåller för att markera dina bästa funktioner och framgångar för att stå framträdande från andra sökande.

4. ShiftCV

ShiftCV Blogg, Resume, Portfolio WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

ShiftCV är näthinnan, helt lyhörd och RTL-klar så att du enkelt kan visa upp din talang och bygga din online-CV idag. Temat innehåller enkla alternativ som ett ljust och mörkt färgschema, anpassade skicklighets widgetar, en inbyggd QR-kodwidget (för att skapa en snabblänk till din bio) och stöd för en fullständig blogg där du kan dela din kunskap inom ditt expertområde..

Med ShiftCV är det enkelt att lägga till din relevanta erfarenhet, färdigheter, provarbete och mer till en online-CV. Temat inkluderar en fantastisk sidmall för att lägga till din CV, komplett med din anställningshistorik, utbildning, färdigheter, en filtrerbar lightbox-portfölj av ditt arbete, klientutlåtanden och ett kontaktformulär (för alla de jobberbjudanden du får). Dessutom finns det en utskriftssidesmall som skapar en utskrivbar form av din online-CV som potentiella arbetsgivare kan skriva ut för senare referens.

Detta tema innehåller också en härlig blogg som du kan använda för att skriva om nyheter inom ditt område, dina aktuella projekt eller andra tankar du kanske har. Inläggsformatet för standard, galleri, länk, video, offert och ljud gör det enkelt att lägga till innehåll relaterat till allt du skriver om. Temat kommer också packat med ljusa och mörka färgskinn, en lyhörd layout, anpassade widgets, RTL-support och till och med psd-filer så att du kan planera din layout innan du dyker in.

5. Se Mitt CV-CV

Se Mitt CV Resume & vCard WordPress Theme

Bygg din egen kreativa online-CV med Se My CV WordPress-temat. Det är ett kraftfullt tema med enkla alternativ att utforma och organisera din CV-information, som arbetshistoria, färdigheter och sociala länkar.

Men Se Mitt CV är inte bara ett CV-tema, det har också en fantastisk portfölj med ett anpassningsbart portföljbyggnadsverktyg. Använd portföljpusslet för att designa ett anpassat rutnät med användbara svävar eller etiketter, lägg till fantastiska animerade reglage med de medföljande premium-plugins (Revolution och Layer-skjutreglage), designa din egen anpassade kontaktformulär och mer. Det finns massor som Se Mitt CV kan göra.

6. Yrke

Yrke En sida CV Återuppta WordPress Theme

Info & nedladdning

Att bygga din curriculum vitae online behöver inte vara svårt, speciellt om du använder ett av de bästa CV-teman som finns bäst tillgängliga som CV-temat Profession One Page. Eftersom det är ett av de mest populära premium-CV-teman på Themeforest är det bara naturligt att det är på vår lista.

Temat kommer med lättanvända alternativ för förinställningar av färg, bloggdesign, horisontell layout som blir vertikal på mobil, citat (perfekt för att visa rekommendationer), inbyggd video och ljud plus en professionell portfölj. Även om du är tänkt att vara en enda sida, kan du säkert lägga till flera sidor om du vill använda tematets funktioner för att bygga din portfölj eller skapa tjänstesidor.

7. RS-kort

RSCard Resume, CV & vCard WordPress Theme

RScard är ett fantastiskt CV-tema för materialdesign för WordPress. Djärva färger och en ren layout gör det enkelt att skapa en professionell webbplats för att visa upp ditt arbete för potentiella arbetsgivare.

Temat var att skapa med ACF Pro-sidbyggaren för att göra det snabbt och enkelt att skapa anpassade sidlayouter med element som en anpassad logotyp, intressen, sociala länkar, tidslinje, Instagram-flöde, färdigheter med procenttal, referensavsnitt, statistik, klientkarusell, tillgänglighetskalender och mer. Temat inkluderar också en portfölj som visar tidigare arbete och fullt stöd för WooCommerce. Så om du har tillgängliga produkter eller tjänster kan du lägga till dem till din webbplats för försäljning.

8. NY

NYTT Retina Ready WordPress Vcard WordPress Theme

Det nya WordPress Vcard-temat är utformat för att göra sammanställning av ett online-CV en smärtfri process. Med enkla inbyggda CV-funktioner och en ren design är detta tema ett bra alternativ om du inte är säker på var du ska börja.

Visa dig själv med det fantastiska nya vCard-CV-temat. Detta härliga tema på en sida är det perfekta sättet att lägga till din CV och portfölj på webben där klienter och arbetsgivare kan hitta det. När du installerar det nya WordPress Vcard-temat hittar du en enkel design på en sida med navigering på en sida, obegränsade färgalternativ och dedikerade avsnitt för om mig, kontaktinformation, anställningshistorik, färdigheter, portfölj etc. Temat är också lyhört, näthinnan och RTL redo.

Använd tematets inbyggda alternativ för att ladda upp din CV, lägga till din arbetslivserfarenhet, lista dina bästa färdigheter och mer. Dessutom kan du lägga till prover av ditt slutförda arbete med hjälp av den filtrerbara portföljen, så att folk kan se hur bra du gör vad du gör. NEW innehåller också en härlig bloggsida på en sida, där du kan lägga till dina tankar om media, nyheter, ämnen eller livet i allmänhet. Kom bara ihåg att dina arbetsgivare kommer att se bloggen – så du kommer förmodligen att hålla den något relevant för din bransch.

9. Kerge

Kerge Resume vCard & Portfolio WordPress Theme

Kerge-temat är perfekt för alla typer av CV, CV och onlineportföljer. Temat har två olika demonstrationer som du kan använda för att komma igång, med antingen en mer modern hemsida med ett foto eller en mer traditionell design för design av texttexter. Eller så kan du bygga din webbplats från grunden – det är upp till dig!

Oavsett hur du kommer igång, har Kerge-temat också alternativ för att dra och släppa siduppbyggnad, anpassade teckensnitt, obegränsade färgscheman, unika tidtabeller, tillgänglighetskalender, delningslänkar, prissättning, videor, Instagram och mer. Kolla in live demo för att se mer.

10. Mari

Mari Responsive CV CV WordPress Theme

Mari är en superren och modern återuppta WordPress-tema, med en unik vit skärmgräns som gör att vår CV-webbplats känns mer som en presentation. Ihopkopplat med en snygg bild från menyn är Mari-temat väldigt fantastisk.

Temat är fullt lyhörd, så du bör inte behöva oroa dig för vilken enhet din potentiella arbetsgivare använder för att leta upp din information. Dessutom med sidelement för att skapa en om mig-sida, ladda upp din CV, bygga en tidslinje för arbete eller utbildning och möjligheten att bygga en portfölj finns det många sätt att visa upp dina färdigheter.

11. Profil

Profil Personlig portfölj WordPress Theme

Info & nedladdning

Profilen är en personlig blogg och portfölj WordPress-tema skapat av organiska teman. Detta eleganta portföljtema är ett utmärkt sätt att visa din personliga arbetsportfölj.

Profiltema har en vacker hemsida-layout med en unik avrundad bild av dig – fram och mitt. Att hålla dig i centrum för läsarnas uppmärksamhet är fokus för detta tema. Ditt Twitter-flöde, sociala länkar, ett kort avsnitt om dig och en inblick i din portfölj visas alla så snart du landar på hemsidan.

Portföljsektionen är utformad med samma omsorg som hemsidan. Lägg till portföljobjekt och skapa ett härligt rutnät av ditt arbete. Dessutom kan du lägga till presenterade bilder och videor, vilket är bra om några av dina projekt blir bättre förståda genom film. Och du kan alltid använda kortkoder för att ytterligare anpassa dina portföljinlägg med knappar, varningar, lightboxgallerier och mer.

12. Flatoo

Flatoo vCard, CV, Personligt WordPress-tema

Flatoo är ett premiumvCard- och CV-stiltema med en djärv, platt design perfekt för att skapa en kreativ och färgglad online-CV. Detta lyhörda tema innehåller en användbar byggare för att organisera ditt CV för att bäst visa dina talanger.

Med Flatoo kan du skapa ett animerat bildruta, bildspel med full bredd, animerade färdighetsdiagram, arbetsupplevelsetidslinje, ajax-filtrerad portfölj, Google-karta med platser och ett kontaktformulär för att komma i kontakt.

13. Mefolio

Mefolio Bästa CV WordPress-teman

Mefolio-temat är ett imponerande Cv-tema, och är verkligen ett av de bästa WordPress-temat som återupptas eftersom det nominerades som en Awwwards-webbplats för dagen. Den i en typ vinklad sida om layout för flisar, djärva färger, lutningar, roterande text, videobakgrunder och flera menylayoutalternativ.

Detta tema kommer med King Composer-sidbyggaren för att enkelt skapa anpassade sidor, demoinstallation med ett klick för att hjälpa dig att få ett jumpstart som skapar ditt CV, RTL-support och kompatibilitet med WPML-översättningsplugin om du vill ansöka om jobb på andra marknader.

14. ResumeX

ResumeX - Flerfunktionsuppdatering och en sidors portfölj

Info & nedladdning Visa demonstrationen

ResumeX är ett premiumsida med WordPress-tema från en enda sida från Themeforest. Detta tema är ett bra sätt att visa upp din arbetslivserfarenhet, genomförda projekt och allt annat om dig eller ditt företag som du kanske vill dela med potentiella arbetsgivare eller kunder.

Att ha ett bra CV är nyckeln till att komma förbi den första intervjunomgången, och en imponerande portfölj kan hjälpa dig att landa ett stort jobb (eller en stor klient). ResumeX gör det enkelt att visa upp, du. Temat har fantastiska inbyggda funktioner som du säkert kommer att behaga. Den har en fantastisk design på en sida som är det perfekta sättet att ge en snabb inblick i din yrkeshistoria till kunder och chefer. Plus de lättanvända temalternativen gör det till en lek att dra och släppa innehållsavsnitt till önskad ordning.

Den bästa delen av ResumeX är de fantastiska innehållssektionerna. Lägg till en om-sektion, nedladdningar av pdf (för meritförteckningar, broschyrer eller något annat), färdighetsfält, en upplevelse eller projekttidslinje, räknare, utbildning eller certifieringar (eller eventuella utmärkelser du har fått), en filtrerbar portfölj, kundutlåtanden, en blogg , sociala länkar och ett sött kontaktformulär. Detta tema har allt du behöver för att imponera och sedan några!

Andra temafunktioner inkluderar en lyhörd layout så att folk kan kolla in din profil på vilken enhet som är lämplig för dem, ett bildspel på bakgrundsbild på helskärm tack vare det kraftfulla Revolution Slider Plugin, kreativa CSS3-animationer och mer.

15. Osjälvisk

Självlös A WordPress VCard-tema med en sida

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Det osjälviska temat är motsatsen till vad namnet låter som det handlar om dig! Skapa en fantastisk webbplats för att visa upp dina färdigheter för att ge arbetsgivare en anledning att anställa dig istället för din konkurrens. Använd portföljen för att ladda upp arbetsexempel, starta och bygga upp din egen blogg full av tips, lägg till ett kontaktformulär för att nås enkelt och mer.

Temat innehåller enkla alternativ för att lägga till nedladdningsknappar, bildspel i bakgrundsbild, olika tekniska färdigheter, prissättningspaket, listor och mer. Temat stöder också anpassad CSS för ytterligare styling.

16. unRovr (Animerad)

unRovr Animerat vCard & Resume WordPress Theme

UnRovr-temat är ett fantastiskt CV WordPress-tema som innehåller massor av provdemos att välja mellan för att komma igång. Oavsett om du vill skapa en enkel sida med ditt namn, taglinje och återuppta filnedladdning eller en funktionsrik portföljsida är unRovr-temat ett bra val.

Temat använder den kraftfulla Elementor drag & drop-byggaren för att göra det enkelt att lägga till sociala länkar, lightboxar, ajax portföljrutor, anpassade teckensnitt och mer.

Fler av de bästa återuppta WordPress-teman

Där har du det – vi delade en snabb beskrivning av viktig information som du bör inkludera i ditt CV, en solid värdplan du kan använda och 15+ teman att välja mellan. Förhoppningsvis har du hittat ett tema för att komma igång med ditt CV. Med ett bra tema och en enkel värdplan kan du säkert ha en online-CV i tid för din intervju imorgon.

Naturligtvis är detta bara en kort lista över vad vi tycker är några av de bästa WordPress-temat som är bäst, men vi skulle gärna vilja veta vad du har använt för att bygga din online-CV. Om du hittat ett fantastiskt WordPress-tema skulle du rekommendera att lämna en kommentar nedan så att vi kan kolla in det!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me