15+ Bästa evenemangskalender WordPress Plugins 2020

Händelsekalender WordPress Plugins

Om din organisation genomför evenemang – till och med ett litet antal – är det viktigt att dina besökare på din webbplats enkelt kan hitta dem. Dessutom, om en lista över dina kommande evenemang är svår att söka och få tillgång till, kan du se en gles valdeltagning på dagen.

En av orsakerna till att vi älskar WordPress är det stora antalet plugins som finns tillgängliga – och det finns ett mylder av händelsekalendrar-plugins på marknaden för att göra att visa och administrera dina evenemangslistor snabbt och enkelt.

I det här inlägget kommer vi att ge dig vårt val av de tio bästa WordPress-plugins för händelsekalendrar – när vi är klar vet du exakt vilken som passar dina krav.

Det finns uppenbarligen många kalender plugins tillgängliga, så vi behövde hålla listan hanterbar. Följande plugins representerar våra topp tio, i ingen bestämd ordning.

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. Händelsekalendern

Händelsekalendern WordPress Plugin

Evenemangskalendern från Modern Tribe är en av de mest populära plugin-programmen för evenemang där, över 400 000 aktiva installationer och en 4,7-stjärnig nöjdhetsgradering. Detta gratis plugin hjälper dig att enkelt skapa och hantera händelser med WordPress, plus det finns en svit med premiumtillägg erbjuder ytterligare funktionalitet. Som titeln antyder är det dessutom helt kompatibelt med Total WordPress-temat (kolla det på vår hållbara demo).

Händelsekalendern är lätt att använda och mycket anpassningsbar och innehåller funktioner som Google Maps-integration, händelsessökning och “mikroformat” för att ta din händelsekalender till nästa nivå.

2. Registrering och bokning av WordPress-händelsekalender

WP-händelsekalender

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Om du marknadsför ett evenemang kommer du förmodligen att vilja berätta för världen om det via din webbplats. För detta rekommenderar jag starkt pluginprogrammet för WordPress Events Calendar.

Plugin gör att du kan skapa vackra, eleganta evenemangskort. Lägg till dessa kort till varje post eller sida genom att klistra in en kortkod eller genom att använda en dedicerad widget. Du kan också lägga till en storbildsbild högst upp på ditt evenemangskort, plus att du kan visa all information om evenemangets nyckel, såväl som interaktiva funktioner som en Google-karta och nedräkningsklocka. Dessutom finns det alternativ för att anpassa färgschemat, med val av obegränsade färger.

WP-evenemangskalender Händelseskortbild

Utöver detta är WordPress Events Calendar ett effektivt hanteringsverktyg för dina evenemang. Besökare kan registrera sig för att delta i ditt evenemang, och du kan konfigurera ett anpassat registreringsformulär för att bara samla in den information du behöver. Du kan också sälja biljetter till ditt evenemang, där gäster kan betala via PayPal. Du kan skapa olika biljettpriser (till exempel standard och VIP-prissättning), och du kan också skapa tidskänsliga kupongkoder.

Om du kör flera händelser stöder plugin-programmet en kalendervy och ger en bekväm, visuell översikt över var och när dina händelser händer. Du kan lägga till återkommande händelser automatiskt i kalendern, plus du kan färgkodhändelser i samma kategorier. För att hjälpa besökare är kalendern också filtrerbar.

Om du vill att världen ska veta om ditt evenemang, och du vill sälja massor av biljetter, kolla in WordPress-händelsekalendern.

3. Event Manager

Event Manager Plugin

Evenemangshanteraren-plugin är faktiskt ett fullständigt plugin för händelseregistrering, men erbjuder också en kraftfull händelsekalender som en av dess många funktioner.

Denna gratis plugin är byggd för att vara flexibel och pålitlig och gör det möjligt för dig att kategorisera dina evenemang, lägga till anpassade attribut (som en klädkod) och enkelt kontrollera varje detalj i hur händelser visas på din webbplats. Med evenemangsregistrering och biljettfunktioner som ingår i gratisversionen är det här plugin värt att överväga om du behöver mer än en kalender.

4. Timely allt-i-ett-händelsekalender

Snabbt allt-i-ett-händelsekalender

Därefter är det vackra allt-i-ett-händelsekalenderns plugin från Timely. där ha varit några problem tidigare när det gäller dess importfunktion, men dess vackra design kan göra det värt att kolla in själv.

Färgkodade händelseskategorier, kalendervyer som agenda och affischtavla och en inline kalender-temredigerare är bara några av de funktioner som detta plugin tillhandahåller för att få din händelsekalender att sticker ut.

5. Min kalender

Min kalender gratis WordPress-plugin

Den tillgängliga och mycket anpassningsbara My Calendar-plugin har över 30 000 aktiva installationer. Detta gratis plugin är lätt att använda, men tillräckligt flexibelt för designers och utvecklare som behöver en anpassad kalender.

Min kalender erbjuder också delning av evenemang över ett nätverk av webbplatser, behörigheter och åtkomstkontroller och en kortkodegenerator för anpassade vyer. Redigerbara CSS- och JavaScript-beteenden hjälper till att göra detta plugin till ett fast alternativ för en flexibel kalenderlösning.

6. EventOn

EventOn Kalender-plugin

Vacker funktionell design är ett kännetecken för EventOn-kalenderpluginet.

Info & nedladdning Visa demonstrationen

EventOn är en lyhörd händelsekalender WordPress Plugin tillgängligt på CodeCanyon. Lägg till anpassade kalendrar i alla inlägg, sida eller widget-färdiga områden. Denna plugin är laddad med ett komplett utbud av funktioner tillsammans med en vacker design.

För många organisationer är evenemang ett viktigt sätt att marknadsföra och växa ditt företag. Ett bra sätt att marknadsföra dina evenemang är att inkludera en fullständig händelsekalender på din webbplats. Med EventOn är det enkelt att skapa och lägga till händelser i enkla eller utarbetade kalendrar. EventOn har så många alternativ att du kan skapa nästan vilken kalender du kan föreställa dig.

Händelserna inkluderar stöd för enstaka eller flera dagar, presenterade bilder och alternativ för återkommande av händelser. Du kan också skapa händelser utan slutdatum eller tid – vilket är bra när du kör ett pågående dagsprogram eller en insamling. När du har lagt till händelser i dina kalender (er) kan dina läsare direkt ladda ner dem till sin Google Kalender eller iCalendar via ICS-fil så att de inte glömmer!

Andra fantastiska funktioner inkluderar stöd för Eventbrite och Paypal (om du vill sälja biljetter, ta betalt för evenemang eller samla donationer), anpassade evenemangsfärger, anpassade taxonomier och enkla infogningsalternativ. Använd helt enkelt kalenderwidget eller dra nytta av den inbyggda kalenderns kortkodegenerator. Att skapa och lägga till händelsekalendrar till din webbplats har aldrig varit enklare. Ta en titt på fler plugin-funktioner nedan.

7. WordPress Pro Event Kalender

WordPress Pro-händelsekalender

Info & nedladdning Visa demonstrationen

WordPress Pro-händelsekalendern är en annan fullständig premium-plugin som erbjuder en vacker design. Med många enkla alternativ är detta plugin ett bra val bland premium-händelser kalender plugins.

Denna plugin är helt anpassningsbar genom inställningar som är lätta att använda, så att du kan skapa en unik kalender för att tillgodose dina behov. Användarinlämnade händelser, Google Maps-integration och en kortkodegenerator är några ytterligare funktioner som du kan dra på för att skapa en unik händelsekalender.

8. Kalenderera det!

Kalenderera det! plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Kalendera det! plugin syftar till att ge dig en flexibel och funktionsrik lösning för att skapa din händelsekalender. Denna fantastiska kalender är full av kraftfulla funktioner som gör det enkelt för dig att hantera ditt schema och dela det med alla dina läsare.

Det är bra att ha en hel kalender, men det borde inte ta några timmar att skapa din händelsekalender. Med Calendarize It kan du snabbt skapa och hantera yoru-händelser med ett lättanvänt pek- och klickgränssnitt. Plus när du lägger till händelser kan du välja alternativ för att skapa återkommande händelser (dagligen, veckovis, två veckor, månad, årligen osv.) Samt lägga till start / slutdatum och tider.

Anpassa plugin är också snabbt och enkelt. Det finns alternativ för att ändra färger, teckensnitt och marginaler med CSS Editor. Och i inställningarna kan du också anpassa tids- och datuminställningarna baserat på var du bor. Plus kalendera Den är översättningsklar, så att du kan göra det enkelt att läsa för alla dina besökare.

Det finns många fler alternativ i plugin-programmet. Det finns anpassade widgetar för minikalendrar och kommande händelsekalendrar som du kan lägga till i alla widgetklara områden. Det finns stöd för anpassade inläggstyper (baserat på vad ditt tema har tillgängligt), avancerade kalenderfilter, anpassade taxonomier och till och med kalendrar efter användare. Chackout-listan över massiva funktioner nedan. Och om det inte räcker för dig, finns det också 6 gratis tillägg (Visual CSS Editor, Flat UI Calendar Widget, English Help, Events in Blogroll, Custom Buttons, No Vertical Scroll Bar) och 11 premium-tillägg för ännu mer händelser kalender funktioner.

Detta plugin är också helt kompatibelt med den populära WP Bakery-sidan plugin-plugin, och med ett gratis visuellt CSS-tillägg kan du enkelt anpassa färger, stilar och typsnitt i din händelsekalender. Du kan också anpassa layouten för evenemang och arenor med en inbyggd layoutredigerare.

9. Sockerhändelsekalender

Sockerhändelsekalender

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Det sista premiumalternativet på vår lista kommer från Pippins plugins. Sugar Event Calendar är ett enkelt och lätt kalenderplugin med ett söt pris på $ 18 för en enda webbplats. Plugin är utformat för att undvika komplexitet genom att bara tillhandahålla vad användaren behöver för att skapa sina händelser och kalendrar.

Med ett strömlinjeformat tillvägagångssätt är denna plugin inte lika fullständig som de andra alternativen på denna lista. Men om du vill ha en ren och pålitlig kalender som bara fungerar, är det här plugin värt att kolla in.

10. Kalender av WD

WD Event Calendar Gratis WordPress-plugin

Calendar by WD (tidigare Spider Event Calendar) är en solid gratis kalender designad för att ge en mycket konfigurerbar och lättanvändbar händelsekalender.

Färgkodade kategorier och anpassad HTML i händelsebeskrivningar är bara början på detta plugins långa lista med funktioner. Mer detaljerad anpassning av din händelsekalenders utseende är reserverad för Pro-versionen. Men det gratis plugin-programmet erbjuder ett brett utbud av funktioner för att matcha dina krav.

11. Händelsekalender WD

Händelsekalender WD Gratis WordPress-plugin

Senast på vår lista är Event Calendar WD, som har över 30 000 aktiva installationer. Enkel elegans är fokus för detta gratis plugin, inte full funktionalitet.

Förutom grundläggande evenemangsfunktioner ger gratisversionen av Event Calendar WD Google Maps-integration och händelsessökning för användare. Det finns en premiumversion, men för enkla krav kan gratisversionen vara idealisk.

12. Event Espresso WordPress Event Manager

EventEspresso

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Event Espresso är ett premium WordPress-plugin som har utvecklats för att hjälpa dig skapa och hantera evenemang via din wp adminpanel, vilket gör det enklare att planera och koordinera evenemang, konferenser, klasser, workshops, träningar, bröllop och mycket mer.

Idag använder människor sig mer än någonsin på internet för att planera och hantera sina evenemang eftersom det gör att människor kan registrera sig för evenemanget och hålla reda på nyckelnyheter med mycket större lätthet. Men det kan vara svårt att skapa en online-evenemangschef, särskilt för dem utan webbutvecklingsupplevelse.

Event Espresso är ett online-registrerings- och hanteringssystem för evenemang som hjälper till att spara din organisation / öppettider administrativ tid och minska kostnaderna. Gå “papperslös” och ta registreringar hela tiden på dagen direkt från din webbplats! Och eftersom allt, från den anpassade e-postbekräftelsen och påminnelsen till betalningshanteringssystemet, kommer detta plugin att hantera och hålla reda på allt åt dig.

13. Arrangemangsplan

Händelseplan Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Händelseplan är ett lättanvänt schemaläggnings- och händelsekalendern Premium WordPress-plugin. Det är ett snabbt och enkelt sätt att lägga till scheman till din WordPress-drivna webbplats.

Oavsett om du driver ett gym med dagliga fitnessklasser, en skola eller en utbildningsorganisation med veckoplasser, en samhällsgrupp med månatliga evenemang eller något annat företag är en händelsekalender en praktisk funktion att inkludera på din webbplats. Och med händelseplan är det superlätt att skapa ett anpassningsbart veckoschema!

Det finns inbyggda alternativ för färger, 5 schemalagda stilar, flikar, listor och mer. Dessutom är händelseplanerna klar för näthinnan, inkluderar obegränsade klasser samt avancerade filteralternativ. Och naturligtvis är det Visual Composer-kompatibelt, så om du använder ett tema som Total som inkluderar Visual Composer (eller om du har en kopia av plugin själv) Event Schedule lägger till är det en egen super lättanvänd schemaläggningsmodul som du kan infoga till vilken sida som helst.

Andra fantastiska plugin-funktioner inkluderar SEO-optimering, översättningsstöd, kompatibilitet mellan webbläsare och massor av online-dokumentation, vanliga frågor och mer. Titta bara på demonstrationen för att se vad annat händelseplan kan göra för dig!

14. ConnectDaily

WordPress-händelsekalender-plugin - connectDaily

connectDaily är ett händelsekalendarsystem som är kompatibelt med WordPress och Joomla! Det ger en lyhörd kalender i full storlek, minikalender, enkel lista över händelser, detaljerad lista över händelser, iCalendar-export och skapande av offentliga evenemang.

Det som verkligen skiljer connectDaily är att det förutom evenemangspublicering också ger resurshantering. Med connectDaily kan du tilldela dina evenemang resurser som rum, fordon, personal och utrustning. Detta gör att du kan se till att resursen inte är tvåbokad. Varje resurs kan ha sin egen unika godkännare. Till exempel på en skola kan chefen för friidrott godkänna all användning av gymnastiksalen.

connectDaily ger också aviseringar om nya händelser och påminnelser om schemalagda händelser. Du kan få händelsepåminnelser via e-post eller SMS. Du kan skapa så många påminnelser som krävs för varje händelse.

Det ger också integration med Facebook och Twitter. Med connectDaily kan du skapa en kampanj med inlägg om ditt kommande evenemang och automatiskt skjuta ut dem till din Facebook-sida eller konto.

connectDaily tillhandahåller också ett komplett säkerhetssystem. Det låter dig definiera olika kalendrar och kontrollera vem som kan publicera händelser i varje kalender, vem som kan se varje kalender och vem som kan godkänna händelser i varje kalender.

Vår bäst-i-klass dataexport låter dig extrahera data i iCalendar-, JSON-, CSV- och RSS-format. Det kan också importera händelser i iCalendar-, JSON- och RSS-format. Du kan till och med konfigurera den för att regelbundet importera data från fjärrkällor.

Funktionen Anpassade fält låter dig definiera anpassade fält för dina händelser för att fånga ytterligare information. Information om cateringbehov, konfiguration, marknadsföring, allt du behöver kan fångas!

15. Stachethemes-händelsekalender

Stachethemes-händelsekalender

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Stachethemes Event Calendar är ett Premium WordPress-plugin som gör att du kan skapa detaljerade händelser för din WordPress-drivna webbplats. Lägg till och hantera dina evenemang enkelt via WordPress och visa dem i front-end för dina användare / besökare.

Med detta kalenderplugin kan du inkludera all slags information om ditt evenemang som introduktionsavsnitt med detaljerad information inklusive fotogalleri, evenemangschema, gästlista, kartan och vägbeskrivningar, väderprognos, varor och kommentarsektioner. Du kan också skapa en- eller flerdagshändelser och upprepa dem dagligen, vecko, månad eller år samt möjlighet att sätta klyftan mellan upprepningarna och hur många gånger händelsen kommer att upprepas över tid. En funktion är inte alltid tillgänglig i andra händelseplugins.

Stachethemes-händelsekalenderpluginet har många fler användbara funktioner som WooCommerce-integration vilket ger dig möjligheten att sälja varor direkt från kalenderhändelsen eller importera .ics-filer från Google samt exportera dem.

En av plugins nya användbara funktioner är möjligheten att tillåta alla besökare, även de utan registrering, att lägga till händelser i din kalender från front-enden eller begränsa deras åtkomst av kategorier som registrerade användare, moderatorer, författare etc. Detta tillåter dig för att skapa användarinlämnade händelsekalendrar på sajten. Något användbart för skolor, lag och andra grupper.

16. Responsive Event Scheduler för WordPress

Responsive Event Scheduler för WordPress

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Värdar du för ett offline-evenemang? Jag antar att du vill att saker ska fungera så smidigt som möjligt, eller hur? Ett av de bästa sätten att uppnå detta är att korrelera deltagarnas förväntningar med den erfarenhet som erbjuds. Sätt ihop ett detaljerat schema så att besökarna vet vad som händer, var och när hela tiden.

Plugin för Responsive Event Scheduler skapar några av de mest eleganta evenemangsplanerna som du hittar – och som plugin-namnet indikerar är de också fullt responsiva, så de ser underbara ut på enheter i alla storlekar.

Responsive Event Scheduler för WordPress-skärmdump

Plugin låter dig färga koordinera dina evenemangscheman. Detta garanterar inte bara att de ser toppklass ut, utan gör det också lättare att navigera. Varje schema kan också vara så detaljerat som du vill, inklusive support för flera platser och flera dagars evenemang. Det finns plats för all viktig information för varje tidslucka, inklusive: Tid, datum, högtalare, högtalarbild (med cirkel- och fyrkantiga bilder att välja mellan), beskrivning, länkar och sociala medier..

Varje post kan utökas så att besökare kan se så mycket eller så lite information som de vill. Plugin kan användas i en mängd olika branscher, inklusive musikfestivaler, konferenser, möten och klasser.

Sista tankar om de bästa evenemangskalendern WordPress Plugins

Dina evenemang kräver deltagare, och att ha en vacker och funktionell händelsekalender gör något för att se till att dina evenemang är slut.

I det här inlägget har vi presenterat våra tio bästa val. Du bör kunna hitta det perfekta plugin-programmet för evenemangskalender bland dem. Oavsett om du har enkla behov eller behöver en mer avancerad lösning. Med en mängd plugins tillgängliga finns det gott om möjlighet att ta en för en snurr. Förhoppningsvis kan du välja en som passar dina krav.

Har du en plugin för favoritevenemangskalender som inte visas ovan, eller har du några tips och tricks för att arbeta med dem? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me