15 bästa formulär för hotellbokning av WordPress-plugins

Bästa hotellbokningsformulär WordPress-plugins

Det är alltid dags för en semester. Vem är inte redo att ta några veckor med att koppla av, besöka familjen eller bara gå på äventyr? Ditt hotell- och gästfrihetsbaserade företag bör vara redo att acceptera reservationer oavsett årstid. Vilket innebär att nu är den perfekta tiden för en ny uppdatering av din webbplats.

En hotellwebbplats bör göra det enkelt för gästerna att titta på fastigheten, kolla in rummen, se en lista över bekvämligheter och framför allt boka ett rum. Hela poängen med att ha en webbplats för ditt hotell- eller gästfrihetsbaserade företag är att säkra bokningar och att göra det behöver du ett lättanvänt bokningsformulär. Om du inte redan använder ett av de bästa WordPress-teman eller om du älskar ditt nuvarande WordPress-tema kan du enkelt lägga till ett bokningsformulär till din WordPress-webbplats med ett plugin för bokningsformulär. Vi har skurat på nätet, och nedan är vår rekommendation för det bästa gratis bokningsformuläret WordPress-plugins. Njut av!

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. MotoPress Hotellbokning och fastighetsuthyrning

MotoPress Hotel Booking Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

MotoPress Hotel Booking-plugin är det ultimata WordPress-bokningssystemet för hyresfastighetsägare. Om du hyr ut någon logi, ett hotell, en liten B & B eller en semesteruthyrning, kan du använda plugin för att skapa en lista över obegränsade fastigheter med alla bekvämligheter, tjänster, foton osv. Dessutom kan du skapa en verklig- tidssökningsformulär som kör en automatisk lagerkontroll. Plugin tillåter att bekräfta dina bokningar antingen genom en betalning (PayPal, 2Checkout, Braintree, Stripe, Beanstream / Bambora, etc.) eller manuellt (via e-post).

En annan bra sak är att du automatiskt kan synkronisera dina hyror listade på olika OTA med dina direkta webbplatsbokningar, så att du lätt undviker överbokning. Vad är verkligen viktigt för att hålla reda på alla utgifter, plugin-enheten har ett komplett system med skatter, avgifter, en betalningshistorik för varje bokning osv. Systemet för att ställa in priserna är också flexibelt – rabatter, säsongsprissättning, priser, olika anpassade bokningsregler och mer. Du kan också försöka a gratis version, men det kommer med färre alternativ.

2. VikBooking Hotel Booking Engine & PMS

VikBooking Hotellbokningsmotor

Med VikBooking-insticksprogrammet kan du snabbt konfigurera ett tillförlitligt bokningssystem för ditt hotell. Den kostnadsfria versionen av plugin innehåller inbyggda alternativ för rumstyper, anpassade priser, tillgänglighetskalender, beläggning, språk- och översättningsfunktioner, behörigheter för användarroll (så att inte bara någon kan komma åt ditt bokningssystem) och 8 enkla att använda kortkoder. Och om du uppgraderar till VikBooking Pro du kommer att kunna hantera dina bokningar med extra begränsningar (minsta vistelse, ankomsttid osv), säsongspriser, över 60 betalningsportalternativ, SMS-aviseringar och registrering (check in / out) -funktioner. Pro erbjuder också användbara grafer, statistik och PMS-rapporter för att se hur ditt företag går.

3. Bokningskalender & formulär

Bokning Kalender Plugin

Bokningskalender är förmodligen den mest populära gratisbokningskalender-plugin som finns tillgängligt på WordPress.com. För en gratis plugin är den full av fantastiska funktioner som du säkert kommer att vara användbar. Skapa valfritt antal kalendrar som kan inkludera anpassade bokningsformulärfält. På detta sätt kan gästerna välja sin vistelse med dagarna i kalendern, fylla i formulärfält och skicka in sin bokning. Efter att du har skickat in formuläret kommer din gäst och din webbplats Admin att få ett bekräftelsemeddelande och administratören kan sedan acceptera eller avvisa bokningen (och hantera alla andra bokningsförfrågningar) från den enkla att använda adminbokningspanelen.

4. HBook-hotellbokning

HBook Hotel Booking Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

HBook är ett fantastiskt alternativ för din gästfrihet eller hotellwebbplats. Detta kraftfulla plugin gör det enkelt för dina gäster att boka rum från din WordPress-webbplats. De fullständiga responsiva kalendrarna och bokningsformulär som du bygger med HBook. Installera bara plugin-programmet och börja skapa avancerade kalendrar och formulär med tillgängliga rum, villkor, prisfilter, rumsfilter, tillägg för rekreation, kupongkoder, min / max vistelse krav, anpassade villkor och säsongspriser, bokningsdepositioner, städavgift , och mycket mer.

5. Kortpunktsbokningssystem

Pinpoint Booking System Plugin

Om du inte är säker på att du är redo för att boka System PRO ännu, kan du alltid starta vår med den gratis versionen. Även om det inte innehåller så många funktioner som premiumversionen, inkluderar det kostnadsfria WordPress-plugin-programmet för bokningssystemet en kalender från slutbokningar där gästerna kan välja sina datum, lägga till en kupongkod eller rabatt och fullständig betalning via PayPal. Detta är ett utmärkt sätt att lägga till en bokningskalender på din webbplats idag och sedan uppgradera till PRO-versionen vid ett senare tillfälle.

6. Bokningsformulär för Booki

booki-wordpress-plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Booki är ett härligt premiumbokningsformulär och ett WordPress-plugin-kalender. Detta avancerade bokningssystem anpassar sig till användarens tidszon så att de kan se vad som är tillgängligt i realtid. Ur en gästperspektiv gör Booki det enkelt att välja ett resdatum, visa tillgängliga listor och göra betalningar via PayPal efter att ha fått en faktura. Plugin innehåller också 24 färgteman, avancerad administratörsstatistik (totala bokningar, intjänade belopp, givna rabatter osv.). Plus att plugin är översättningsklar så att du kan ändra det till vilket språk du behöver med den medföljande .po-filen!

7. WP enkel bokningskalender

WP enkel bokningskalender

WP Simple Booking Calendar är precis som det låter som – en fin och enkel bokningskalender för din WordPress-installation. Hantera uthyrning och bokning av rum genom att skapa så många bokningskalendrar du behöver. Du kan till och med tilldela användare till varje kalender, så om du bara vill att en specifik anställd ska ha åtkomst till kundförfrågningar kan du ställa in det med bara några klick. Och om du någonsin behöver fler funktioner finns det en premiumversion av plugin som du enkelt kan uppgradera till.

8. WP-bokningskalender

wp-bokning kalenderwordpress-plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Den premiumkalenderade WP-bokningskalendern gör det enkelt att skapa bokningskalendrar för ditt hotell som erbjuder andra hotell i gästfrihet. Varje dag visar antalet öppna rum eller tidsluckor så att användare kan se en överblick om de önskade datumen är tillgängliga. Med alternativ för obegränsade kalendrar, obegränsade tidsluckor, obegränsade bokningar tillgängliga, bokningsformulär captcha och mer WP-bokningskalender är ett bra alternativ för din webbplats.

9. WP-bokningssystem

WP Booking System Plugin

Det gratis WordPress-pluginet för WP-bokningssystemet är ett bra sätt att lägga till en enkel bokningskalender eller formulär till din gästfrihetssajt. Plugin gör det möjligt för gäster att göra bokningar per dag och inkluderar enkla att förstå färgkodning för tillgängliga och bokade dagar. När en användare har slutfört en bokningsbegäran får du ett bokningsmeddelande direkt i din WordPress-instrumentpanel där du snabbt kan organisera och hantera alla dina bokningar.

10. Boklig WordPress-bokning och schemaläggning

Bookly Pro Booking Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Bookly är en allt-i-ett-bokningslösning som tar kunderna rätt genom bokningsprocessen till betalning. Bokningsformuläret är enkelt och snyggt och lätt för en besökare att förstå. Du kan inkludera ett obegränsat antal tjänster och personal för en besökare att välja mellan, inklusive en tjänstkategori för att hjälpa dem hitta det de letar efter. Besökare kommer också att uppmanas att ge en översikt över deras tillgänglighet (tider, vardagar och datumintervall) som pluginprogrammet kommer att använda för att ta fram en lista över lämpliga tidsluckor.

När besökaren är nöjd med tidsluckan kan de lämna sina relevanta uppgifter och till och med göra betalningar med Bookly – att ta en betalning är ett bra sätt att minska no-shows. Du kan integrera Bookly med tre betalningsprocessorer: PayPal, Stripe och Authorize.net. Efter betalning bekräftas besökarens bokning och de får sin e-postbekräftelse.

Men plugin-programmet är inte bara användbart för dina besökare, det har också mycket back-end-funktionalitet du kan använda. Du kan till exempel integrera Bookly med Google Kalender för att ge en visuell kalendervy för varje anställd för att se när deras möten är schemalagda. Bookly ger dig också full kontroll över när personal är tillgängliga för att undvika förvirring och störningar: du kan schemalägga skifttider, pauser och semestrar i deras kalender. En bra plugin som kan lägga till mycket värde till en servicebaserad verksamhet.

11. Gravity Forms

gravitations-former-wordpress-plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Gravity Forms är en av de mest rekommenderade formen att bygga WordPress-plugins på marknaden, och det är inte konstigt varför. Med fantastiska alternativ för avancerade formulär, villkorad logik, radioknappar, rullgardinsval och mer så skulle det vara en bit kaka att skapa ditt helt eget bokningsformulär. Och om du får premiumtillägg för kuponger, Strip och / eller PayPal kan du till och med låta gäster bearbeta betalningar via ditt bokningsformulär.

12. WooCommerce Hotellbokning

WooCommerce Hotel Booking Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

WooCommerce Hotel Booking-plugin är hur det låter som – ett sätt att använda WooCommerce för att acceptera och hantera bokningar från din webbplats. Med plugin installerat kan du använda WooCommerce för att lägga till rum, tillgänglighet, hantera check-in / out-processen, lägga till upsells (som frukost, spa-behandlingar eller andra bekvämligheter) och ta emot betalningar. Denna plugin är också WPML-kompatibel för enkla översättningar och fungerar med alla betalningsgrindar som du har lagt till din WooCommerce-butik.

13. Bokningar med flera leverantörer

Bokningssystem för flerförsäljare

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Skapa din egen onlinebokningssida som Hotels.com eller Booking.com med Webkul Multi-Vendor Booking-plugin (Obs: det här pluginet krävde att Webkul Marketplace-plugin ska fungera). Med detta WooCommerce-tilläggsplugin installerat kan du skapa en marknadsplats för andra tredje parts hotell, Airbnbs, lägenhetslägenheter, campingplatser och mer för att lägga till sina rum. Och med hjälp av ett medlemskapsplugin kan du debitera dessa tredje parter en månadsavgift eller en procentsats baserat på reservationer gjorda via din webbplats.

14. Quform

quform-wordpress-plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Quform är ett populärt alternativ för premiumformulärbyggare som innehåller en bokningsformulärmall. Detta gör det enkelt för dig att helt enkelt aktivera plugin, välja mall och justera formen för att tillgodose dina behov. Naturligtvis kan du bygga ett anpassat formulär från början så att det inkluderar alla informationsfält du behöver.

15. Kontaktformulär 7

Kontaktformulär 7 Plugin

Även om en mer komplex bokningskalender kan vara användbar för vissa företag inom hotell- och gästfrihetsbranschen, kan andra kanske bara kräva ett bokningsformulär. Om du letar efter ett trevligt och enkelt alternativ för att bygga gratisformulär blir det inte bättre än Kontaktformulär 7. Med lite hjälp från dokumentationen kan du lägga till anpassade fält. Lägg till alternativ för gäster att välja rumstyp, fastighetsplats, tidsperiod och mer. Det ifyllda formuläret kan sedan skickas direkt till din inkorg (eller till någon annan) för att granskas och skrivas in i ditt bokningssystem.


Vi har listat våra bästa val för de bästa bokningsformulärens plugins för WordPress, men vi vill veta vad du tycker. Använder du någon av de nämnda plugins? Eller skulle du rekommendera ett annat bokningsformulär WordPress-plugin? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me