15 bästa Gravity Forms Addons & Extensions

Bästa Gravity Forms Addons & Extensions

Gravity Forms är ett namn att räkna med i WordPress-formbyggnadsnisch. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren designer eller utvecklare, erbjuder Gravity Forms dig alla verktyg du behöver för att skapa kraftfulla kontaktformer. Dessutom är det oerhört enkelt att använda och utöka, vilket gör det till en berömd formbyggare för många WordPress-användare.

Och för ett så kraftfullt och populärt plugin för formbyggnad kan du förvänta dig massor av gratis och premium tillägg. Men varför är tillägg till och med nödvändiga att se eftersom formbyggaren redan är en kraftfull lösning?

Tja, till att börja med, tillägg tillhandahåller djupare integration med WordPress, eftersom du kan integrera med tredjepartsleverantörer, t.ex. e-postprogramvara, CRM, helpdeskverktyg, etc..

För det andra, och detta är relaterat till föregående anledning, kommer tillägg vanligtvis med ytterligare funktioner som inte initialt ingår i Gravity Forms.

För det tredje sparar tillägg dig mycket pengar och tid eftersom du inte behöver anställa en dyr utvecklare för att lägga till alla extra funktioner du behöver.

I dagens inlägg täcker vi några av de bästa av de bästa tillägg för Gravity Forms som låter dig ta dina formulär till nästa nivå. Vi uppmuntrar dig att bara gå till tillägg som uppfyller din budget och dina behov.

Och om du undrar, vi täcker både officiella och tredje parts tillägg. Detta för att säga att innan vi kommer till slut kommer du att ha alla verktyg du behöver för att ladda dina kontaktformulär innan din nästa inlämning.

Njut till slutet, och vänligen lämna inte utan att dela dina värderade råd och tankar!

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. Gravity Forms Basic Add-Ons

Gravity Forms Basic Add-Ons

Rätt från Gravity Forms-stallen kommer ett fantastiskt tilläggspaket. När du köper en Basic-, Pro- eller Elite-licens får du omedelbar tillgång till Basic Add-ons som hjälper dig att integrera Gravity Forms med ett par leverantörer av e-postmarknadsföring.

tyngdkraften bildar grundläggande tillägg

Jag pratar om ActiveCampaign, MailChimp, Mad Mimi, AWeber, Constant Contact och åtta andra e-postmarknadsföringstjänster. Förutom dessa leverantörer av e-postmarknadsföring erbjuder Gravity Forms inget annat tillägg för Baslicensen, som kostar 59 dollar per år för en webbplats med automatiska uppdateringar och standardstöd.

2. Gravity Forms Pro-tillägg

Gravity Forms Pro-tillägg

Vi förstår att du vill lägga till mer än nyhetsbrevfunktioner i dina formulär, så de goda killarna på Gravity Forms förde dig Gravity Forms Pro-tilläggspaketet, bara tillgängligt med en giltig Pro- eller Elite-licens.

Ovanpå Basic Add-ons får du ytterligare 16 tillägg som utan tvekan kommer att revolutionera din Gravity Forms-upplevelse.

gravitationen bildar pro addons

Till att börja med kan du nu integrera Gravity Forms med Zapier vilket innebär att du, genom att klicka på en knapp, har tillgång till mer än 1 000 andra integrationer (eller webbappar). För det andra har du PayPal Betalningsstandard, vilket betyder bra saker om du vill lägga till betalningar på dina formulär.

Vad annars? Låt mig se. Åh ja, du får andra tillägg som Agile CRM, Dropbox, Slack, Trello, Help Scout, Campfire, Breeze, Pipe Video Recording och Highrise bland andra. Pro-licensen kostar $ 159 dollar per år för tre webbplatser med automatiska uppdateringar och standardstöd.

3. Gravity Forms Elite-tillägg

Gravity Forms Elite-tillägg

För kraftanvändaren Gravity Forms har du Elite-tillägg, det största och potentaste paketet av de tre. Till att börja med stöder paketet obegränsade webbplatser och är WordPress-flersidan redo. Dessutom får du prioriterat stöd och totalt 43 tillägg.

Om du har Pro-licensen ger en uppgradering till Elite-licensen ytterligare 14 tillägg som 2Checkout, Authorize.net, kuponger, partiella poster, enkäter, undersökningar, användarregistrering och webhooks för att ge dig en glimt av vad att förvänta sig.

gravitationen bildar elitad addons

Elitelicensen sätter dig 259 dollar per år. Du får detaljerad dokumentation kommer alla licenser, så välj vad som fungerar för dig och komma igång.

4. Gravity Forms Styles Pro

Gravity Forms Styles Pro

Titta på det, vi är redan på nummer fyra, med officiella tillägg för Gravity Forms som tar de tre första positionerna. Vad har bråttom? Vill du upptäcka hur du kan utforma dina formulär som en proffs utan att röra vid en kodrad? Om det är ett rungande ja, har du säkert inte råd att vidarebefordra Gravity Forms Styles Pro-tillägget.

När det gäller att utforma dina former går Gravity Forms Styles Pro Add-on i paketet. Tillägget låter dig skapa, anpassa och utforma formlayouter, fält, knappar, radioapparater, kryssrutor och så vidare.

Dessutom får du över 2000 ikoner för teckensnitt Awesome och material. Dessutom har du förbyggda stiltema för att komma igång. Och med fler alternativ än du någonsin kommer att behöva kan du anpassa element som kantfärger och bredder, kantradie, teckensnittsfärg, bakgrunder, etikettstilsort, storlek och färg, och jag kunde fortsätta och fortsätta.

Tack vare ett intuitivt admingränssnitt behöver du inte gräva i koden eller slåss mot det! Viktiga för att lägga till fantastiska stilar. Detta tillägg för formdesign ger dig oändliga möjligheter att skapa vackert responsiva former som ökar dina omvandlingsfrekvenser.

5. Även spårning för gravitationsformulär (gratis)

Även spårning efter gravitationsformer

Vill du lägga till spårning av evenemang i dina Gravity Forms-formulär? Naturligtvis är du det och du kommer att älska Event Tracking for Gravity Forms-tillägget.

Tack vare detta Gravity Forms-tillägg kan du enkelt lägga till händelsespårning till dina Gravity Forms med Google Analytics, Google Tag Manager och Matomo (tidigare Piwik).

Dessutom kan du ställa in villkorad logik för flera händelser, spårformulering, skapa anpassade händelsekategorier, åtgärder, etiketter och värden. Vidare kan du ställa in dynamiska händelsevärden på betalningsformer och så vidare.

6. WP-kontaktreglage (gratis)

WP-kontaktreglage

Om du känner din riktigt bra, vet du att jag har en sak för enkla verktyg som underlättar ditt arbete. WP Contact Slider är ett sådant verktyg. Istället för att publicera ditt formulär på en egen sida kan du visa dina kontaktformulär på hela webbplatsen med en kontaktknapp.

När din besökare klickar på kontaktknappen glider ditt formulär i vyn, vilket är precis vad WP Contact Slider-tillägget gör.

Kommer du ihåg att WP Optin Wheel recension gjorde vi för ett par veckor sedan? Var popup-fönstret bar ett förmögenhetshjul för att öka konverteringarna? Tja, WP Contact Slider gör något liknande, men istället för ett förmögenhetshjul tar din Gravity Forms-form mitt i centrum.

Du kan skapa flera reglage för visning på specifika inlägg eller sidor. Dessutom kan du välja olika positioner för att visa kontaktknappen inklusive vänster eller höger sida av din webbplats. Dessutom kan du anpassa utseendet på din kontaktknapp och skjutformen för att matcha ditt märke.

WP Contact Slider är lätt att installera och använda. Dessutom kommer det med ett Ultimate Add-on-paket som kommer med ännu mer fantastiska funktioner.

7. Surbma Divi & Gravity Forms (gratis)

Surbma Divi & Gravity Forms

Använder du Divi-temat från eleganta teman? Om så är fallet känner du förmodligen redan temafartygen med några fantastiska stilar för alla element inklusive kontaktformulär.

Om du vill matcha dina Gravity Forms-stilar med vad Divi-temat har för dess former, kommer du att älska Surbma Divi & Gravity Forms-tillägget.

Utöver att gifta sig med din formstyling lägger tillägget till responsiva stilar till Gravity Forms, vilket är praktiskt om du har komplexa former.

Tillägget är lätt och otroligt enkelt att använda, men du måste ha Divi-temat för att använda detta Gravity Forms-tillägg. Det bästa är att tillägget är gratis.

8. Gravity PDF (gratis)

Gravity PDF

Någonsin undrat hur du automatiskt kan generera PDF-dokument från dina formulärinlämningar?

Kanske kör du en servicebaserad operation och vill generera PDF-beställningsformulär från de data som användarna skickar på dina formulär. Eller kanske du vill skapa tryckta tidskriftsblad.

Det spelar ingen roll vad du vill uppnå; Om du behöver generera PDF-dokument från formulärinlämningar vill du ha tillägget Gravity PDF.

Mina damer och herrar, Gravity PDF är ett enkelt men ganska användbart tillägg för Gravity Forms. Tillägget kommer med en uppsättning fantastiska PDF-genererande funktioner som du undrar varför det är gratis till att börja med. Det gör att du skapar PDF-dokument från användardata till saker från fjärde klassare.

Vilka funktioner pratar vi om?

För det första behöver du inga API från tredje part, vilket innebär att du har total kontroll över dina formulär och PDF-dokument. För det andra kan du automatiskt e-posta PDF-dokument och använda villkorad logik för att ha ännu mer kraft.

För det tredje kan du integrera Gravity PDF med Gravity Forms officiella betalningstillägg för att begränsa åtkomsten till PDF-dokument tills betalningen har tagits.

För det fjärde kan du märka och anpassa PDF-dokumentet med din logotyp, typsnitt, färg och till och med pappersstorlek. Tänk på att tillägget kommer med fyra färdiga mallar för att komma igång direkt.

Andra funktioner inkluderar en fonthanterare så att du kan installera dina teckensnitt och säkerhetsinställningar för att kontrollera vem som har åtkomst till de PDF-filer du genererar. Dessutom kommer Gravity PDF-tillägget med premiumförlängningar vilket innebär att du kan uppnå så mycket mer samtidigt som du sparar mycket tid.

9. Gravity Perks

gravitation förmåner

Med Gravity Forms officiella tilläggsbunt som dominerar den första delen av detta inlägg, skulle du tro att vi har fått tillräckligt med buntar, men du har fel. Vi presenterar Gravity Perks, ett kraftfullt Gravity Forms-tilläggspaket från Gravity Wiz-teamet.

Gravity Perks är en samling av över 30 tillägg för Gravity Forms. Eller som utvecklaren uttrycker det:

Gravity Perks är en plattform och leveranssystem för “förmåner.” Installera Gravity Perks och aktivera sedan de förmåner som gör Gravity Forms mer fantastisk för dig. Det är som Jetpack men specifikt för Gravity Forms.

Behöver jag säga mer? Åh vänta, du kan förvänta dig tillägg som:

  • Kapslade former för komplexa former
  • Ett tillägg för att fylla i dina formulärfält automatiskt
  • Villkorad logisk prissättning
  • Förhandsgranska inlämning så att användare kan bekräfta information innan de skickar in formuläret
  • Antal ord
  • Automatisk inloggning
  • Och så mycket mer

Gravity Wiz erbjuder tre prisplaner, nämligen Basic ($ 49 / år), Advanced (129 $ / år) och Pro ($ 259 per år). Välj en plan som passar dig.

10. Gravity Forms Entries in Excel

Gravity Forms Entries in Excel

Dolda i ett berg av Gravity Forms-tillägg är en pärla som du kanske har försökt hitta länge. Killar, säg ett stort hej till Gravity Forms Entries i Excel. Utan att arbeta hårt från din sida kan du nu exportera alla poster från Gravity Forms direkt till Excel.

Tillägget driver data in i en .CSV-fil och skapar sedan en unik och säker nedladdnings-URL. Du kan sedan ladda ner data eller skicka URL till vem som helst som behöver tillgång till Excel-filen utan att skapa nya användarkonton.

Tillägget kommer med många krokar så att du kan anpassa Excel-utdata hur du vill. Det finns också en bra dokumentationswebbplats för att komma igång, och många användare lovar utvecklaren för stellar support, även om tillägget är gratis.

11. Gravity bildar bildval

Gravity bildar bildval

Istället för att lägga till tusen ord i din alternativknapp eller kryssruta, markerar du bara en bild. Gravity Forms Image Choices-tilläggsplugin gör det enkelt att välja bild för alla radio, kryssrutor, enkät, enkät, frågesport och produktfält.

Det finns inget behov av att lägga till HTML i dina formuläretiketter. Med Gravity Forms Image Choices får du ett bekant WordPress UI och bläddrar i mediebiblioteket för att välja och infoga din bild. Och den hålls åtskild från din etikettekst.

Gravity Forms Image Choices fungerar direkt från rutan med befintliga tillägg som radioknappar, kryssrutor, undersökningar tillägg, undersökning tillägg, frågesport till och till och med produkt- och produktfält.

Visualisera dina Gravity-formulärfält med bilder och sluta lägga till markering till dina formuläretiketter en gång för alla. Medan Gravity Forms Image Choices har en viss standardstyling, är det enkelt att tillämpa dina egna stilar för att ge fälten ett helt annat utseende.

12. Massåtgärder för gravitationsformulär

Massåtgärder för gravitationsformulär

Bulk Actions for Gravity former gör den långa processen att redigera stora Gravity Forms till en bris. Det kan bokstavligen minska ett timmars värde på formfältredigering och allmän formredigering av långa formulär, från en timme, ner till bara några minuter. Bulk Actions for Gravity-formulär använder ett känt och strömlinjeformat användargränssnitt för att göra redigeringsformer snabbt och enkelt.

Behöver du ta bort en stor mängd fält snabbt i Gravity Forms? Med massåtgärder för gravitationsformulär kan du flera markera alla fält du vill ta bort, och med ett klick på en knapp raderar du alla oönskade fält i din form. Fantastiskt när du har 20 + fält i din form.

Vill du duplicera fält? Välj bara valfritt antal formulärfält, klicka på klonen eller duplikatknappen och du har omedelbart duplicerat valfritt antal formulärfält inom ditt formulär inom några sekunder. Kopiering är lika enkelt. Välj bara knappen för att kopiera till form för att klona dessa fält till en annan form. Perfekt för att snabbt skapa nya former med samma eller liknande formfält.

Dessutom gör omföljningsfunktionen för Bulk Actions for Gravity Forms för superhurtig dragning av enskilda eller flera formfält en bris. Få dina formulärfält i den ordning du vill på några sekunder. Välj 1 eller alla dina fält och ordna dina fält enkelt.

13. Gravity Forms to Word

Gravity Forms to Word

Gravity Forms to Word Document Autofill Plugin är en komplett dokumentautomationslösning för WordPress. Inget mer slösa bort manuellt skicka e-post till klienter, med Word Document Auto-fill plugin, allt är automatiserat.

Data som samlas in från formulär konverteras till Word-dokument som enkelt kan laddas ner eller e-postas till vem som helst. Att fånga data från ditt formulär är lika enkelt som att skapa ett nytt Word-dokument, kartlägga det i dina formulärfält och generera dokumentet. Du kan ladda upp valfritt antal dokumentmallar och kartlägga dem till formulärfält.

Plugin-enheten innehåller massor av alternativ för att ladda upp obegränsade Word-dokumentmallar, kartlägga dina mallar till formulär (så varje gång ett Gravity Form fylls i, tillhörande dokument genereras), generera dokument i farten vid inlämning av Gravity Form och sedan laddas ner, e-postas eller regenerera dokument efter behov.

14. Gravity Forms to PDF Auto-Fill Solution

Gravity Forms to PDF Auto-Fill Solution

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Ställ in autosvar med gravitationsformulärerna till PDF-autofyllningslösning! Ett av de bästa sätten att bygga broar med dina befintliga och potentiella kunder är att hålla dem i informationsslingan hela tiden. Det är dock nästan omöjligt att skicka e-post manuellt varje gång de fyller i ett formulär på din webbplats.

Det bättre alternativet är att fördefiniera autosvar-e-postmeddelanden som kan skickas ut till dina prenumeranter när de fyller i något formulär. Gravity Forms to PDF Auto-Fill Plugin är en sådan lösning, som genererar PDF-filer av informationen som anges av dina användare och skickar den automatiskt när formuläret har skickats in.

Först måste du skapa ett Gravity Form. Skapa sedan en PDF-mall med exakt samma formfält och ange namnet på fältet Gravity Form som namnet på din PDF-mall. Ladda sedan upp och publicera det från Auto-Fill-inställningarna. Du kan också använda e-postmallen – lägg bara till mottagarens e-post-id och lägg till ett anpassat meddelande för din auto-responder. När alla dessa inställningar är på plats börjar plugin-programmet skicka automatiserade PDF-filer som bilagor i e-postmeddelanden när en användare fyller i formuläret på din webbplats.

Observera att plugin-programmet lägger till PDFTK-filerna i serverns rotmapp. Så du kan behöva kontakta din serveradministratör för detta, om din webbplats har en delad värdplan. Men wMed alla förutsättningar och inställningar på plats, gör Gravity Forms till PDF Auto-Fill-plugin att skicka autosvar till dina kunder till en lek!

15. MailPoet 3

Add-on Gravity Forms - MailPoet 3

Om du älskar att använda MailPoet för dina nyhetsbrev och gravitationsformulär för din anmälan har du tur. Detta gratis tillägg integrerar sömlöst en av dina Gravity Forms med din MailPoet-lista. På så sätt kan nya besökare enkelt prenumerera på ditt nyhetsbrev.

Tillägget stöder fält för namn (första, sista) och e-post, samt flera listor, opt-in (eller opt-out) formulär och MailPoet anpassade fält. Med detta gratis plugin kan du anpassa dina anpassade Gravity Forms med MailPoet på nolltid!


Våra val för de bästa Gravity Forms-tillägget berör flera områden inklusive betalningsbearbetning, formstyling, kundrelationshantering, säkerhet och så vidare, vilket innebär att du nu kan utöka Gravity Forms utöver dina vildaste fantasi..

Vilka är dina favorit tillägg till Gravity Forms? Dela med oss ​​i kommentarerna för att fortsätta växa denna lista. Tack!