15+ Bästa WordPress-medlemskapsprogram

Äger du en WordPress medlemskapssida eller planerar du att starta en snart? De är ett utmärkt sätt att tjäna pengar på webbplatser som delar exklusivt innehåll, självstudier, rabatter och mer till medlemmarna. Medlemskapssidor finns överallt och i alla branscher – inklusive medlemskap på tidningsnätet som Wall Street Journal, rabatterade shoppingwebbplatser som Shoedazzle eller en premium webbplats för WordPress Theme-medlemmar som eleganta teman. Om du äger (eller driver) en, bra och bra, kommer den här artikeln att gynna dig mycket.

I dagens inlägg kommer vi att täcka några av de bästa WordPress-medlemskapsplugin för att driva upp din medlemssida. Plugins kommer att lägga till alla typer av funktioner och element på din webbplats, vilket ger dig all kraft du behöver för att wow dina användare med en upplevelse som ingen annan. Njut av och håll konversationen igång i kommentarsektionen nedan!

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. Begränsa innehåll Pro Premium-medlemskapsplugin

Begränsa Content Pro WordPress Membership Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Restrict Content Pro är ett av de bästa pluginprogrammen för premiuminnehåll där. Inte bara ger det dig möjlighet att debitera användare för användning av din webbplats, utan du kan skapa ett obegränsat antal medlemsnivåer, var och en med olika priser, villkor och / eller fördelar. En annan bra funktion är möjligheten att begränsa specifika delar av din webbplats. Så du kan fortfarande upprätthålla en offentlig blogg för att generera ny trafik och samtidigt skapa medlemmar bara inlägg och sidor. Restrict Content Pro innehåller också en medlemsregistreringsrapport så att du kan se hur många användare som registrerar sig och hur det går med din webbplats i allmänhet.

Andra plugin-funktioner inkluderar enkel installation, bra support, komplett medlemshantering, obegränsade prenumerationer / medlemsnivåer, PayPal betalningssupport, support för promo / rabattkod, inkomstrapporter, dataimport / export, inbyggd hjälpflik för att guida dig under installationen, plus fantastiska plugin-tillägg (som Strip, PayPal Express, starka lösenord, matteverifiering och mer). Detta är ett bra plugin som du definitivt bör överväga. Faktum är att vi brukade använda det här på WPExplorer för medlemskap registrering. Plugin är snabb att installera och lätt att använda. Och ur utvecklarperspektiv är det också lätt att anpassa efter dina behov.

2. PrivateContent multilevel Content Plugin

privata innehållsmultilevel-content-plugin-wordpress-medlemskap-plugin-wpexplorer

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Vill du begränsa åtkomsten till olika områden på din WordPress-medlemssida? Om så är fallet är plugin-programmet PrivateContent exakt vad du behöver. Tack vare den geniala utformningen av detta plugin kan du bestämma vem som vill se något innehåll eller dölja hela områden på din webbplats genom att omdirigera användare. Med PrivateContent kan du lägga till inloggningsformulärer på flera nivåer, användarhanteringsfunktioner, privata användarsidor och privata områden till din webbplats. Dessutom kan du begränsa åtkomsten till alla typer av innehåll inklusive inlägg, sidor, meny och till och med kategorier.

Andra funktioner inkluderar enkel installation, tidsbesparande kortkoder, 1-klick på webbplatslås för att dölja hela webbplatsen, utbyggbart, offentligt API, översättning redo med flerspråkigt stöd och dedicerad supportpersonal.

3. USERPRO användarprofiler med social inloggning

Userpro-användarprofiler-med-social-inloggning-wordpress-medlemskap-plugin-wpexplorer

Info & nedladdning Visa demonstrationen

UserPro är ett kraftfullt WordPress-community-plugin från eliteförfattaren DeluxeThemes. Det spricker i sömmarna med funktioner och erbjuder dig inloggnings- och registreringsfunktioner samt vackra front-end-profiler för att lägga till lite gusto på din medlemssida. Annars kommer UserPro att hjälpa dig att skapa sökbara medlemsregister, obegränsade anpassade profiler och flera registreringsformulär.

Plugin stöder vidare kortkodsfunktioner och integration av social anslutning. Dina användare kan logga in och ansluta med sina favorit sociala nätverk inklusive Facebook, Twitter, Google+, Bkontakt etc. UserPro integreras enkelt med WordPress, bbPress, WooCommerce och MailChimp.

4. Användarprofiler Made Easy Plugin

användarprofiler gjorda-lätt-wordpress-medlemskap-plugin-wpexplorer

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Detta WordPress-medlemskapsplugin hjälper dig att integrera inloggning, registrering samt front-end-profiler på din WordPress-webbplats. Du behöver inte längre utsätta dina användare för smärtan (eller komplexiteten) i back-enden. Du kan skapa anpassade profilfält och helt anpassa registreringsformulär (och profiler) för att matcha resten av din webbplats. Det är bara så mycket du kan uppnå med användarprofilerna Made Easy-insticksprogrammet!

Plugin är populärt för sin sökaktiverade medlemskatalog, enkla kortkoder, helt responsiv design, inloggningsalternativ (med användarnamn eller e-post), inbyggt FontAwesome-ikonsupport, skräppost stoppande reCaptcha, bra support, WooCommerce auto sync och mer. Denna plugin är verkligen full av fantastiska funktioner.

5. Modal inloggningsregister Glömt WordPress-plugin

modal-login-registrera-glömt-wordpress-plugin-wordpress-medlemskap-plugin-wpexplorer

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Denna fantastiska plugin från PressApps lägger till massor av fantastiska (och användbara) funktioner på din WordPress-medlemssida. Personligen tycker jag att de borde ändra titeln till något kortare och sötare. Gör det dock inte fel, Modal Logga in Registrera Glömt WordPress-plugin kastar en stans som ett plugin för medlemskap.

Några av dess unika funktioner inkluderar inloggnings- och utloggningsomdirigeringar, e-postmallar för registrering, kortkodsfunktioner, en responsiv design, detaljerad dokumentation och dedicerad kundsupport.

6. MembersPress Plugin för medlemskap

MemberPress WordPress Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Denna plugin är till skillnad från de nio vi just täckte ovan. Medan ovanstående plugins bara lägger till ytterligare funktioner på din medlemssida, hjälper MemberPress dig att skapa en medlemskapssida från början på nolltid. Jag har inkluderat detta plugin här som ett sätt att introducera den andra delen av WordPress-plugins. Del två av det här inlägget täcker endast medlemskapsplugins som hjälper dig att ställa in medlemswebbplatser på WordPress. Tillbaka till MemberPress.

MemberPress är en professionell plugin för WordPress-medlemskap som erbjuder dig alla funktioner du behöver för att köra en fullt fungerande medlemssida. Plugin är mest känd för funktioner som begränsar åtkomst till allt (eller specifikt) innehåll på din webbplats, hanterar obegränsade användare, erbjuder flera prissidor och paket, obegränsade innehållsregler för innehåll, säljer obegränsat antal produkter, PayPal Express Checkout och Stripe-betalning gateway support. MemberPress erbjuder två prissättningsplaner: Business och Developer, som båda faktureras årligen. De erbjuder också ett engångsbetalningsalternativ som utesluter support och uppdateringar.

7. Profilbyggare – front-end användarregistrering, logga in och redigera profil

Profilbyggare

Profile Builder-plugin är ett mycket lättanvänt plugin som gör att du kan skapa front-end inloggning, registrering och profilredigeringsskärmar med hjälp av kortkoder. WordPress-inloggningsformuläret är anständigt, men det är inte så flexibelt såvida du inte blir “nedsänkt och smutsig” med koden och om du kör en medlemsfartygssida vill du verkligen att människor ska kunna registrera, logga in och redigera sina profiler via frontend i motsats till WP-instrumentpanelen.

Det finns också en betald “Pro” -version av plugin som är mycket dyr. Jag har inte personligen använt det så jag kan inte säga om det är bra eller dåligt. Även om det verkar ge dig en hel del fler funktioner såväl som support.

8. Betalade medlemsabonnemang

Ladda ner medlemskap och begränsning av innehåll - prenumerationer på betalda medlemmar

Älskar du profilbyggaren? Då blir du upphetsad. Med betalda medlemsabonnemang kan du skapa medlemsnivåer, acceptera betalningar, hantera dina medlemmar och till och med erbjuda exklusivt medlemsinnehåll. Plugin innehåller enkla kortkoder som du kan använda i sidofält, inlägg, eller för att skapa anpassade sidor för registrering, inloggning osv. Plugin stöder också abonnemangsplaner med nivåversioner (och gratis prov), e-postmeddelanden och innehåller inbyggd rapportering. Dessutom fungerar det bra med PayPal och WooCommerce!

Vill ha mer? Överväg att uppgradera till Betalda medlemsprenumerationer Pro. När du uppgraderar får du tillgång till bbPress-integration, rabattkoder, reCAPTCHA, medlemskap i fast period, återkommande betalningar, Stripe-support och mycket mer!

9. Önskelista Medlem WordPress Plugin

Önskelista Medlem WordPress Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

WishList Member är en stor WordPress-medlemskapsplugin som driver över 47 000 webbplatser över hela världen. Detta beror förmodligen på att WishList Member är en lättanvänd lösning som förvandlar din WordPress-plattform till en kraftfull medlemskapssida på några minuter.

Denna WordPress-medlemskapsplugin kommer med ett antal fantastiska funktioner som obegränsade medlemsnivåer, enkel WordPress-integration, kontroll över vem som tittar på ditt innehåll, flexibla medlemsalternativ, sekventiell innehållsleverans, integrerade fraktkostnader, enkel medlemshantering, flernivås innehållstillträde och mycket mer.

Plus plugin levereras med bonusar som gratis professionella teman, ikoner, supportguider och gratis utbildning bland andra.

10. S2Member gratis WordPress-plugin

S2Member Gratis WordPress-plugin

Letar du efter en professionell plugin för WordPress-medlemskap som integreras med nyhetsbrev via e-post, kundvagnar och andra typiska funktioner på en medlemswebbplats sömlöst? Har du en stram budget och har inte råd att spendera en förmögenhet på ett WordPress-medlemskapsplugin?

Om något av dina svar var ett rungande ja, är S2Member WordPress medlemskap plugin exakt vad du behöver. Ta hänsyn till några av S2Member-funktioner inklusive mångsidiga och kraftfulla alternativ (det anpassar sig till vilket WordPress-tema du använder), enkel integration med PayPal och andra betalningsportaler, återkommande fakturering, övervakning av affiliate-aktiviteter (dvs. provisioner), anpassade registreringsformulär, anpassade profilfält , plugin- och widget-tillägg, e-postlistfunktioner och support för sociala nätverk.

Om du känner att S2Member är det WordPress-medlemskapsplugin du behöver kan du välja 100% gratis S2Member-ramverk som har alla funktioner du behöver utan kostnad!

11. MagicMembers WordPress Plugin

MagicMembers WordPress Plugin

För ett enskilt engångspris på 97 $ kan du ha en av de bästa WordPress-plugins som fungerar dygnet runt för dig. MagicMembers är ett bra WordPress-medlemskapsplugin speciellt om du vill sälja kurser eller droppa innehåll över tid. Plugin är mest känd för sina fantastiska droppfunktioner för innehåll.

Andra funktioner inkluderar integration med autosvar som AWeber, konstant kontakt och Mailchimp, kompatibilitet med betalningsmoduler som PayPal webbplatsbetalningar, eWay, WorldPay, Skrill (formellt MoneyBookers), och iDeal, kontroll av innehållsåtkomst, nedladdningshanterare för nedladdningsbara digitala produkter (eller vad jag gillar att kalla DDP: er, stöd för flera nivåer för medlemskap (användare kan köpa mer än en medlemsnivå), S3 Amazon-support, widgets för extrafunktioner, kupongstöd, system för dropp av innehåll (populäraste funktionen!), import / export användare när som helst, gratis support, regelbundna uppdateringar och till och med några bonusar. Skapa en unik WordPress-medlemssida och hantera den enkelt med hjälp av MagicMembers-plugin.

12. WordPress-plugin för medlemskap av WPMUdev

https://premium.wpmudev.org/project/membership/

WPMU DEV är hem för många en stor plugin. Ett av dessa fantastiska plugins är den populära medlemskapsplugin som gör att du enkelt och snabbt kan sätta upp en medlemssida. WPMU DEV: s medlemskapsplugin hjälper dig att skapa fantastiska WordPress-medlemssidor som GigaOm, The New York Times och Mixergy bland andra. Andra medlemsfunktioner inkluderar flexibla medlemsalternativ, ett användarvänligt drag-and-drop-gränssnitt, omedelbar leverans av innehåll vid betalning, droppande av innehåll, anpassade medlemsnivåer, flera betalningsportar, kompatibilitet med WordPress och BuddyPress, bra support, ett eNewsletter-plugin för din e-postkampanjer, obegränsade uppdateringar och så mycket mer.

Du kan hämta medlemskapspluginet som en del av ditt WPMU DEV-medlemskap. Med detta får du tillgång till fantastiska plugins, teman, en omfattande community av WordPress-experter och obegränsat stöd bland annat. Ganska ett paket, eller hur? Det är verkligen som att ha ditt eget personliga WordPress-utvecklingsteam.

13. Betalda medlemskap Pro Gratis WordPress-plugin

Betalda medlemskap Pro Gratis WordPress-plugin

Med tusentals nedladdningar och en mängd unika funktioner är Paid Membership Pro den verkliga affären. Betald medlemskap Pro är 100% gratis, spelar bra med populära betalningsprocessorer och kommer med omfattande dokumentation. Plugin har flera medlemsnivåer, flexibla prissättningsalternativ, flernivås innehållstillträde, medlemsmeddelanden, alternativet att dölja annonser från premiummedlemmar och det är helt SEO-redo.

Letar du efter mer? Utvecklaren har skapat en hel del fantastiska tillägg. Lägg till funktioner för PayPal Express, auto-förnyelser, BuddyPress-integration, donationer, användarimport, medlemsemblem och mer.

14. aMember Pro WordPress Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

aMember Pro är en mycket flexibel och användarvänlig WordPress-medlemskapsplugin som hjälper dig att acceptera prenumerationsbetalningar, leverera nedladdningar och digitalt innehåll, skicka nyhetsbrev, köra ditt helt eget affiliate-program, enkelt integrera din online-community med WordPress och till och med hantera ditt användare / medlemmar. Plugin kommer med massor av andra spännande funktioner som webbaserad administration, flerspråkigt stöd och gratis installation bland andra. På $ 179,95 dollar är aMember Pro dock lite dyr.

15. WP-medlemmar gratis WordPress-plugin

WP-Members Membership Plugin

WP-Members är ett populärt gratis WordPress-medlemskapsplugin som kommer med massor av fantastiska funktioner. Det fungerar ut ur rutan, är lätt att installera och börja använda, skapa medlemmar endast innehåll, registrering och inloggning är i linje med ditt innehåll och tema, anpassad inloggningswidget, anpassade registreringsfältalternativ, administratörsgodkännande-alternativ för nya användare, CAPTCHA-integration, många krokar för anpassade tillägg. Denna plugin är ett bra och prisvärt alternativ för grundläggande medlemskap på din WordPress-webbplats.

16. Optimera WordPress-medlemskapsplugin

Optimera WordPress-medlemskapsplugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Från deras webbplats, “Optimera är det nya sättet att skapa höga konverterande målsidor försäljningssidor och medlemsportaler.” Från denna enkla introduktion kan du dra fördelarna med OptimizePress omedelbart. Du kan enkelt skapa medlemsportaler, myndighetsbloggar, försäljningssidor, kompletta starttunnlar och konvertera målsidor.

Detta WordPress-medlemskapsplugin har fantastiska funktioner inklusive en mobilvänlig design, användbara webbseminarier, ett komplett loggningssystem, LiveEditor-systemet för att bygga och redigera realtid, helt integrerat med WordPress och över trettio (30+) mallar. OptimeraPress kostar mellan $ 97 och $ 197.

17. ARMember WordPress Membership Plugin

ARMember WordPress Membership Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Det finns en mängd WordPress-medlemskapsplugin där ute, men inte alla har vissa funktioner som du kan behöva för att skapa din medlemskapssida. Vissa av dem erbjuder distinkta medlemsnivåer och abonnemangshanteringsfunktioner medan andra bara är bra för att sälja prenumeration på en enda nivå. Några av dem har de omfattande betalningsportarna, kontroll av innehåll, en enkel integration och andra robusta funktioner för att skapa problemfri WordPress-medlemskapssida.

Om du letar efter allt-i-ett-paket som läggs till med olika tilläggs- och nämnda funktioner är du på rätt plats. ARMember WordPress-medlemskapsplugin tar ditt företag till toppmötet med sin förmåga att skapa en komplett svit med medlemssystem.

ARMember är en schweizisk kniv av WordPress-medlemskapsplugin. Det bästa WordPress-medlemskapspluginet blev ännu bättre med massor av exklusiva funktioner. Så låt oss bo varje funktion en efter en kort för att ge dig solid förståelse och skäl att prova ARMember WordPress medlemskap plugin.

ARMember har en unik och enklare metod för installationsguiden för medlemskap som skapar en enda kortkod för att göra behandlingen av hela deltagandeprocessen enkel och fördelaktig. Tillsammans med det kommer den med inbyggd formbyggare för att skapa en lockande inloggnings- och WordPress-registreringsformulär med många andra designanpassningar. Välj bland ett antal medlemsmodeller. Förutom att lägga till sociala inloggningar, ställa in en betalningscykel, aktivera medlemskap på flera nivåer, lägga till en kostnadsfri testversion och synkronisera med WooCommerce. Plus ARMember erbjuder unika alternativ för medlemsinbjudningar, kontolåsning och tvåstegsregistreringar.

Till skillnad från andra plugins för medlemskap kommer ARMember också med inbyggda integrationer som andra plugins erbjuder som betalda tillägg. Dessutom är det ett komplett paket att skapa medlemskapssystem utan att ha en jämn grundläggande programmeringsbakgrund.

18. Plugin för WooCommerce-medlemskap

WooCommerce Membership Plugin

Om du vill skapa ett medlemskap för din butik är ett av de bästa alternativen WooCommerce-medlemskap. Med detta kan du skapa och sälja medlemskap, vilket i sin tur ger användare tillgång till ett urval av produkter i din WooCommerce Store. Du kan också ställa in alternativ för att ge åtkomst till medlemskap efter att du har köpt en produkt, prenumerationer varje år eller månad eller manuellt tilldelar medlemskap för “bara inbjudna”.

En annan unik funktion är tillgång till droppinnehåll. Med WooCommerce-medlemskap kan du ge tillgång till olika innehåll eller produkter baserat på medlemstiden (1 vecka, 1 månad, 1 år osv.). Du kan också erbjuda medlemmar exklusiv frakt eller rabatter.

19. Ultimat medlemskap

ulltimate medlemskap pro wordpress plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Ultimate Membership Pro är ett WordPress-plugin för medlemskap och prenumeration som du kan använda för att skapa medlemmar endast innehåll på din WordPress-webbplats. Med detta plugin kan du tjäna pengar på ditt innehåll på nolltid!

Att skapa innehåll endast för medlemmar är ett utmärkt sätt att tjäna extra på din blogg, och med Ultimate Membership Pro har du massor av alternativ för hur du ställer in speciellt innehåll bara för dina medlemmar. Ett alternativ är att skapa sidor bara för dina medlemmar, men du har också möjlighet att bara begränsa mängden innehåll på en sida istället för hela url: n.

En annan fantastisk funktion i Ultimate Membership Pro är alternativet att skapa abonnemangsnivåer. På detta sätt kan du skapa extra innehåll eller förmåner (som gratis e-böcker eller till och med speciella kupongkoder) för dem med premiummedlemskap. Och oroa dig inte för att samla in betalningar, eftersom Ultimate Membership Pro stöder flera betalningsportar (PayPal, Scribe, etc.) samt enskilda och återkommande betalningar.

Andra fantastiska plugin-funktioner inkluderar e-postmarknadsintegration med 9 populära plattformar, översättningsstöd, sociala inloggningar, anpassade omdirigeringar, designalternativ och mallar plus mer. Fler funktioner listas nedan, eller du kan kolla in förhandsgranskningen för att lära dig mer om Ultimate Membership Pro.

Slutliga tankar om de bästa pluginerna för WordPress-medlemskap

En WordPress-medlemssida är en bra affärsmodell med så mycket tillväxtpotential. Om du har funderat på att starta en WordPress-medlemskapssida, har du nu 15+ av de bästa WordPress-medlemskapsplugin för att göra det tunga lyftet för dig.

Ta dig tid att välja en som fungerar för dig. Allt det bästa när du skapar en fantastisk WordPress-medlemskapssida!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me