15+ Bästa WordPress-menyplugin

Bästa WordPress-menyplugin

Vi har behandlat hur man skapar en meny i WordPress innan på bloggen. Menyer är en viktig del av varje webbplats, eftersom det gör det enkelt för besökare på din webbplats att navigera i dina inlägg och sidor. Medan standardmenyer typiskt utformas av ditt WordPress-tema kan du istället lägga till ett plugin för bättre och mer avancerade funktioner. Idag täcker vi några av de bästa WordPress-menypluggen du kan använda för att förbättra din webbplatsnav.

Vi täcker både gratis och betalda WordPress-menyplugin för att tillgodose din budget. Så låt oss komma igång med vad vi tycker är de bästa WordPress-menypluginprogrammen!

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. Mega Main Menu Premium WordPress Menu Plugin

Mega Main Menu Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Letar du efter den perfekta multifunktionella WordPress-menyn för din WordPress-webbplats? Leta inte längre än Mega Main Menu, en WordPress-menyplugin som stöder obegränsade färger + ikoner, klibbig funktionalitet, 10+ dropdowns, 600+ Google-teckensnitt, 1600+ vektorsymboler, widgets, kortkoder och fantastiskt stöd bland andra funktioner.

Mega Main Menu är en fantastisk lösning om du inte vill koda din egen meny (eller om du inte vet hur). Plugin gör det enkelt att lägga till olika innehållstider till dina rullgardinsmenyer för mega-menyer. Några exempel inkluderar kampanjer, annonser, flera kolumner, miniatyrbilder från de senaste inläggen, ikonraster och till och med widgets. Plus Mega Main Menu innehåller stylingsalternativ inbyggda direkt så att du kan ändra färg, justering, vertikal / horisontell orientering och till och med lägga till en logotyp utan att behöva koda den själv. Ställ bara in dina alternativ och tryck på spara!

Mega Main Menu är också kompatibel med WPML, BuddyPress, WooCommerce, Bootstrap, den aktuella versionen av WordPress och stora webbläsare.

Kolla in förhandsvisningen för att se vilken typ av kombinationer du kan komma på för Mega Main Menu. Det finns så många alternativ att du säkert kan skapa den meny du vill ha. Dessutom är Mega Main Menu fullt svar, så dina härliga mega-menyer kommer att fungera fullt ut på surfplattor, telefoner och andra mobila enheter.

2. Responsive Menu Gratis WordPress-plugin

Responsive Menu Gratis WordPress-plugin

Responsive Menu är en speciell typ av WordPress-menyplugin som hjälper dig att skapa 100% lyhörda menyer för din huvudsida, surfplatta och smartphones..

Det ser oerhört bra ut, och med fler funktioner än du någonsin kommer att behöva finns det inget som hindrar dig från att skapa den ultimata responsiva menyn för din WordPress-webbplats. Responsive Menu levereras med över 70 anpassningsbara alternativ som låter dig bland annat ändra menytitlar, menybilder, platser, menydjup, menyteckensnitt och animationer. Dessutom är Responsive Menu kompatibel med WPML, laddar ultrasnabbt och stöder kortkoder.

3. UberMenu – WordPress Mega Menu Premium WordPress Plugin

UberMenu Premium WordPress Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Mega-menyer är en sensation på WordPress-menymarknaden, och UberMenu är hotcake. Med över 75 000 försäljningar kan du inte gå fel med UberMenu, ett trendigt WordPress mega-menyplugin som är flera steg ovanför din typiska menyplugin.

Det är nummer ett megaplugin på Codecanyon och kommer med flexibla layouter, responsiv design, avancerat innehåll (så att du kan lägga till kartor och mer till dina menyer), förbättrad användargränssnitt och dynamisk objektgenerering bland andra. Det levereras med en kraftfull kundanpassning som stöder över 50 stilkombinationer, undermenyer med flikar, flera menyer och fantastiska övergångar för att bara nämna några. Alla dessa (och mer) funktioner pressas in i ett vackert plugin som är lätt att installera, lära sig och använda.

4. Max Mega Menu Gratis WordPress-plugin

Max Mega Menu Gratis WordPress-plugin

Skulle du tro mig om jag berättade att du kan bygga oklanderliga mega-menyer helt enkelt genom att dra och släppa menyalternativ? Allt medan du arbetar från den välbekanta WordPress-menihanteraren? Du skulle förmodligen tro att jag drar i benet, såvida du naturligtvis inte har provat Max Mega Menu-insticksprogrammet.

Det är lyhört och stöder alla de söta funktionerna du skulle döda för. Till exempel kan du placera widgets och ikoner i dina menyer, lägga till svävningsintensitet eller klickhändelse och inkludera eleganta övergångseffekter bara för att nämna några.

Utöver det kommer Max Mega Menu med 100 andra anpassningsalternativ, giltig CSS3 och ren kod som gör en fantastisk upplevelse.

5. QuadMenu Gratis WordPress Mega Menu Plugin

QuadMenu Gratis WordPress Mega Menu Plugin

(och de erbjuder till och med en anpassning Totalt tema QuadMenu integration plugin).

Den gratis QuadMenu-plugin är ett enkelt sätt att lägga till mega-menyer på din WordPress-webbplats. Plugin-enheten är mobilkänslig och innehåller även alternativ för vertikala, sidofält eller utanför dukmenyer. Andra menyalternativ inkluderar Googel-teckensnitt, FontAwesome-ikoner, sök- och bilens tennmeny, flytt-dropdowns och visa / dölja menyalternativ baserade på skärmstorlek.

Vill du anpassa utseendet på dina menyer? Använd bara den inbyggda menyadministratörspanelen och anpassningsinställningarna för att ändra färger, layouter, teckensnitt och mer.

6. QuadMenu Premium Mega Menu WordPress Plugin

QuadMenu Premium WordPress Mega Menu Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Älskar QuadMenus gratis plugin, men vill du ha mer? Lucky you – QuadMenu erbjuder en premiumversion av deras mega-menyplugin som lägger till ännu mer fantastiska menyalternativ. Det erbjuder alla funktioner i gratis plugin plus mer du letade efter.

Skapa dina egna menyer med flikar, karuseller, inloggningar, register och socialtyp. Bygg dessutom ett obegränsat antal mega-menyer, skapa anpassade menyskal, välj rullgardinsanimationer, lägg till en klibbig meny på bläddra och mer. Plus med en premium plugin-licens får du också premium support från plugin-utvecklaren.

7. WP Responsive Menu Gratis WordPress-plugin

WP Responsive Menu Gratis WordPress-plugin

Att skapa responsiva menyer blev bara enklare och roligare med WP Responsive Menu, ett coolt litet verktyg som förvandlar dina WordPress-menyer till eleganta skjutmenyer som fungerar exceptionellt bra på alla enheter.

Det är helt lyhört, kommer med ett intuitivt admingränssnitt och integreras sömlöst med WordPress-standardsystemet. Lägg till anpassade sökformulär, anpassade färger och logotyper till din meny och dölj enkelt oönskade objekt på mobila enheter. WP Responsive Menu är helt enkelt vacker.

8. Superfly Responsive Premium WordPress Menu Plugin

Superfly - responsivt WordPress-menyplugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Superfly är en vertikal skjut / statisk / push-navigationsmeny som lägger till verktyg och stil på din webbplats. För att avslöja hela menyn både på mobila enheter och stationära datorer, behöver din webbesökare bara musa över kanten på sin skärm.

Med Superfly kan du förankra en statisk huvudmeny till antingen till vänster eller höger på skärmen, eller så kan du använda en dold glida in menyn, som visas när en besökare svävar / klickar på menyområdet. De vertikala menyerna är perfekta för mobila besökare, ser vackra ut och har ett antal animationer och effekter.

Menyerna är helt anpassningsbara med ett obegränsat val av färger, massor av ikoner och ett val av teckensnitt och storlek. Om du vill lägga till dina sociala medieknappar på menyn, stöder Superfly Twitter, Facebook och Google+. Du kan också använda Superfly för att bygga djupa menyer på flera nivåer, där varje lager glider längre ut på skärmen. Eftersom plugin-programmet har utvecklats med mobila användare i åtanke, är det förvånansvärt fullt lyhört och använder en inbyggd stil slägga funktion för pekskärmsenheter.

Vidare kan du skapa menyer på flera nivåer, lägga till sociala länkar och mycket mer, allt från en lättanvänd administratörspanel. För att starta upp spelar Superfly bra med WordPress-menysystemet.

9. WP Mobile Menu Gratis WordPress-plugin

WP Mobile Menu Gratis WordPress-plugin

Lägg till en anpassad mobilmeny till din WordPress-webbplats med den gratis WP Mobile Menu-plugin. Detta är ett utmärkt sätt att göra det lättare att navigera på din webbplats på små skärmar. Med detta plugin kan du bygga en kort meny för dina mobila besökare med upp till tre rullgardinsmenyer på menynivå (du behöver verkligen inte mer än det på en liten enhet). Dessutom kan du lägga till en overlay-mask på din huvudsida för att göra att mobilmenyn verkligen sticker ut. Du kan också välja anpassade Google-teckensnitt, lägga till din logotyp och en bakgrundsmenybild.

10. Hero Menu Responsive Premium WordPress Mega Menu Plugin

Hero Menu Responsive Premium WordPress Mega Menu Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Hero Menu är en premium drag & drop mega-menybyggare för WordPress. Med hjälp av detta plugin kan du snabbt och enkelt bygga en responsiv mega-meny för din webbplats. Använd byggmästaren för att lägga till menyalternativ, redigera justeringen, infoga en vagnslänk eller sökning och till och med lägga till dina sociala länkar. Dessutom finns det massor av färg, ikon och typsnitt alternativ förutom 60 förinställningar att välja mellan. Dessutom är den WooCommerce-kompatibel så att du kan lägga till produkter i dina menyer.

11. Nextend Accordion Menu Gratis WordPress-plugin

Nextend Accordion Menu Gratis WordPress-plugin

Om du är förtjust i dragspeleffekten kommer du att älska Nextend Accordion Menu. Även om du aldrig har hört talas om dragspel innan, borde du älska detta WordPress-menyplugin. Varför? Du frågar.

Till att börja med ger detta plugin dig absolut kontroll över “… menynivåer, färger, animationseffekter och mer.” Du kan enkelt anpassa hur din dragspelmeny ser ut utan programmeringskunskap. Den här menyn passar bäst för sidofält, särskilt om du vill spara lite utrymme. Samtidigt placerar du menyn var du än använder kortkoder och widgetar.

Den enda baksidan är gratisversionen (Lite) med bara ett tema. För att få fler teman måste du uppgradera till Nextend Accordion Menu PRO-versionen.

12. WP Floating Menu Pro Premium WordPress Plugin

WP Floating Menu Pro Premium WordPress Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Med WP Floating Menu Pro-plugin kan du skapa en elegant flytande eller klibbig navigering för din sida på en sida. Plugin innehåller 13 flytande menymallar, en modal popup och möjlighet att lägga till olika menyer för mobilskärmar. Dessutom innehåller det stöd för FontAwesome-ikoner, visa / dölja i rullning, menyverktygstips och alternativet att utforma din egen anpassade menymall.

13. WP Mega Menu Gratis WordPress-plugin

WP Mega Menu Gratis WordPress-plugin

WP Mega Menu från Themeum är en härlig gratis plugin som du kan använda för att skapa en mega-menynavigering. Plugin använder en dra-och-släpp-panel och anpassade widgetar som du kan använda för att bygga dina menyer, liksom tema- och stilskinn. Med dessa kan du designa din layout, färger, teckensnitt, sträcka din meny, lägga till en logotyp, infoga sociala länkar och mer.

14. Horizon Menu Bar Premium Plugin för WordPress

Horizon Menu Bar Premium Plugin för WordPress

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Enligt Bonfire Themes, författaren, är Horizon ett sätt att lägga till lite “liv i sidans sidhuvud eller sidfot.” Det kommer inte att ersätta eller påverka dina WordPress-menyer. Men det kommer att förbli fast så att det förblir synligt hela tiden. Som sådan är Horizon ett bra menyplugin för att implementera länkar som din e-post, telefonnummer eller sociala länkar.

Det levereras med en miljon och en ikoner så att du kan anpassa menyn som du vill. Det är vackert, upptäcker stora övergångseffekter och är grundligt stimulerande. Stödet är stort och kunder verkar ha det bra.

15. TapTap Anpassningsbart WordPress Mobile Menu Plugin

TapTap: En super anpassningsbar WordPress mobilmeny

Info & nedladdning Visa demonstrationen

TapTap är en komplett mobilmenylösning för WordPress. Den är funktionsrik, massivt anpassningsbar och berömd av användare som den bästa mobil-första menylösningen tillgänglig för WordPress var som helst.

Komplett med logotyp, sökning och till och med widgetplats, det kan flytta långt bortom en enkel meny och kan användas som en komplett rubrik och navigeringsersättning för din webbplats. Med förmågan att dölja din temameny när den är aktiv, möjligheten att visa den endast i vissa upplösningar och till och med använda dina temateckensnitt, kan TapTap bli en sömlös del av din WordPress-webbplats som endast är synlig för din mobil tittare. Du kan också använda den som en fullständig skrivbordsmeny. Inkluderingen av en helt anpassningsbar stilrullningslist (som naturligtvis är fullt valfri) gör att desto mer inbjudande.

Välj bland en mängd menyknappdesign och animationer, lägg till anpassade etiketter i menyn och sökknapparna, ladda upp en logobild och placera dem hur du vill. Bygg en menyn på flera nivåer (600+ ikoner inkluderade), sätt in rubrik- och underrubriktexter plus rubrik- och bakgrundsbilder, lägg till en bakgrundsfärg och leka med opaciteter, justeringar, animationshastigheter … Det är bara att skrapa ytan på vad som kan vara gjort med TapTap. Sammantaget erbjuder plugin 200 individuella inställningar och oändliga möjligheter.

Och med realtidsanpassningsintegrationen är redigeringen supersnabb och bekväm; alla förändringar du gör kan förhandsgranskas omedelbart innan du lägger den live på din webbplats för att världen ska se.

16. Elementor Pro Page Builder: Nav Menu Widget

Elementor Pro Nav-menywidget

Info & nedladdningVisa demonstrationen

Använder du redan Elementor-sidbyggaren? Visste du att Elementor Pro innehåller en inbyggd Nav Menu-widget som du kan använda för att bygga anpassade menyer för din WordPress-webbplats?

Nave Menu Widget (endast tillgänglig i Elementor Pro-versioner) innehåller alternativ för menylayout (horisontellt, vertikalt och dropdown), animationer (understreck, ramar, bakgrunder, textrörelse), anpassade paddningar, färger, typografi och mer. Du kan också lägga till och utforma undermenyer. Du behöver inte oroa dig för hur din meny kommer att fungera på telefoner – alla menyer skapade med Nav Menu Widget är lyhörda och du kan ställa in anpassade brytpunkter för mobil / surfplattformat.

Inpackning av den bästa menyn WordPress Plugins

Navigationsmenyer är viktiga. Och förhoppningsvis passar en av ovanstående meny WordPress-plugins till fakturan för din webbplats. Oavsett om du letade efter en avancerad mega-meny eller en enkel flytande meny för en målsida har vi inkluderat några av de bästa alternativen runt. Vi vill gärna veta om du försöker någon av dem. Eller om du har ett plugin att lägga till, släpp oss bara en anteckning i kommentaravsnittet nedan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me