15+ bästa WordPress-tema för fastigheter

Under åren har WordPress gått från att vara en enkel bloggplattform till ett komplett Content Management System (CMS) som kan köra till och med några av de mest komplexa webbplatserna. Massor av webbplatser använder WordPress på grund av dess förmåga att enkelt hantera innehåll, SEO-fördelar och på grund av förmågan det ger praktiskt taget vem som helst att skapa en häpnadsväckande webbplats utan att behöva betala massor av pengar till en webbutvecklare.

En av trenderna jag har lagt märke till på sistone är människor som använder WordPress för att skapa en webbplats för fastigheter där de kan visa upp fastighetsförteckningar. Fastighetsbranschen blomstrar och många drar nytta av att tjäna lite extra pengar genom att annonsera fastighetsförteckningar. Och fastighetsmäklare skapar nu sina egna webbplatser för att visa upp sina egenskaper för sina kunder på ett mycket mer professionellt sätt.

För agenter som skapar en webbplats kan verkligen hjälpa dig att växa ditt företag såväl som att nå en bredare publik genom att visa upp egenskaper online som människor kan visa / hitta över hela världen. Och vilket bättre sätt att bygga en webbplats än med WordPress.

Nedan hittar du några av de bästa WordPress-teman för att enkelt och snabbt skapa din fastighetswebbplats. Observera att de flesta av dessa är alla premium WordPress-teman, så du måste betala för dem, men priset på ett premiumtema jämfört med att betala $ 1000 till en webbutvecklare är ett riktigt fynd!

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. HomePress

HomePress WordPress Theme

HomePress WordPress-tema är ett bra alternativ att bygga din fastighetssida. HomePress är perfekt för företag och soloagenter och erbjuder avancerade funktioner för att växa ditt företag. En inbyggd inteckningskalkylator, avancerad sökning (med autofullständigt och obegränsat sökfält), möjlighet att spara och jämföra listning, plus ett 360 virtuellt turnéalternativ är användbara för potentiella husköpare. Och sidstatistik visar vilka egenskaper som får mest trafik.

Plus att komma igång med HomePress är enkelt. Välj mellan 10+ förformade demonstrationer och anpassa sedan utseendet på din webbplats med temainställningen. Eftersom HomePress använder Elementor-sidbyggaren är det också superlätt att anpassa någon av dina huvudsidor med front-end-builder. HomePress inkluderar även uListing-mallbyggaren för att skapa egna sidor för egendom Lägg till funktioner, plats, pris, virtuella rundturer och mer. Och med uListing kan du också acceptera betalningar (via PayPal eller Stripe) för listning av inlämningar, så att andra agenter kan marknadsföra sina fastigheter via din webbplats. Men det är inte allt – andra viktiga temafunktioner inkluderar flerspråkigt stöd, geolokalisering, sparade sökningar, förmågan att rita på kartor, IDX-integration och mer.

2. WP Pro Real Estate 7

WP Pro Real Estate 7

Real Estate 7 är ett lyhört tema som är perfekt för att visa upp dina listor och göra försäljningen! Lägg till dina listor med all information du behöver och låt användare bläddra med hjälp av den kraftfulla avancerade listningssökningen. Åh, och du kan också ha hyresfastigheter (precis som AirBnB) också eftersom temat kommer med en bokningskalender för att få dessa enheter fyllda för maximal inkomst. Andra fantastiska funktioner inkluderar Visual Composer för drag & drop-sidbyggnad, dsIDXpress-plugins-stöd för enkla IDX-listor, stöd för underlistor (för lägenheter eller timeshare) och massor av mer. Vi har listat fler viktiga funktioner, men kolla in demo för Real Estate 7 för att se själv.

3. AgentPress

AgentPress WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

AgentPress är ett härligt och minimalt WordPress-tema med fastighetspremie från StudioPress. Detta tema är ett barntema för Genesis Framework, vilket innebär att du måste köpa Genesis för att kunna använda AgentPress. Men med alla lättanvända funktioner är det en bra investering för din fastighetsbransch! Temat inkluderar smarta listor, så det är enkelt att lägga till egendomsbilder, kartor, beskrivningar, funktioner och prissättning. Plus den avancerade sökningen gör det snabbt och enkelt för kunder att bläddra i dina listor och hitta det hem de letat efter.

Som tidigare nämnts är AgentPress ett barntema för Genesis. Detta innebär att du får alla de fantastiska funktionerna som är inbyggda i Genesis-ramverket. Detta inkluderar widgetfärdiga sidfält och sidfötter, färgalternativ, kommentarsupport, inbyggt reklamstöd och automatisk bildstorlek. Detta fantastiska fastighetstema inkluderar också anpassade widgetar, fyra vackra färgskal (blå, grön, guld och röd) för att komma igång, enkla att använda sidmallar, anpassade rubrikbilder och mycket mer.

4. Real Homes

realhomes-real-estate-wordpress-tema

Behöver du ett översättbart tema för kunder i andra länder? Inga problem – Real Homes är översättningsklar och stöder den fantastiska WPML WordPress-plugin. Dessutom kommer det här temat på webbplatsen med avancerade temanpanelalternativ, massor av sidmallar (listor, gallerier, agenter och mer), anpassade widgetar och möjligheten för användare att registrera sig och betala för fastighetslistor på din webbplats (ett bra sätt att tjäna pengar på hemsida!).

5. CitiLights

CitiLights WordPress Theme

CitiLights är ett modernt WordPress-tema för fastighetspremier som är perfekt för presentationsagenter och deras inventering av vackra hem och lägenheter. Detta tema fungerar lika bra för uthyrningsannonser om det är det du vill dela med världen. Temat inkluderar en avancerad sökfunktion så att dina besökare kan hitta det hem de letar efter, stöd för agentprofiler för att presentera dem för framtida klienter, visuellt fantastiska egendomssidor (helst med alternativ för bildgallerier, egendomsfunktioner, Google maps och av kurs en beskrivning) och ID-plugin-integration.

Dessutom kan du tjäna pengar på din fastighetswebbplats genom att debitera agenter medlemskap eller listor avgifter. Om du spenderar tid och pengar på att marknadsföra och marknadsföra din webbplats är detta ett bra sätt att dela kostnaden med andra agenter. En annan snygg funktion är egenskapsetiketten “Såld” som du kan lägga till i listorna när de har tagits bort från marknaden. Andra funktioner i CitiLights inkluderar dsIDXpress-plugin-integration, WPML-översättningskompatibilitet, obegränsade färgalternativ, stöd för WordPress Live Customizer, enkla att använda temakortkoder och en lyhörd layout. Se fler temafunktioner nedan.

6. Realtr

realtr-templatic-real-estate-wordpress-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Realtr är ett bra alternativ om du vill skapa en webbplats där agenter kan lista sina egenskaper. Skapa och hantera inlämningspaket och samla in betalningar genom din fantastiska fastighetssida. Plus Realtr inkluderar fullt MLS / IDX-stöd och alternativet för dig (som administratör) att visa upp utvalda egenskaper på din hemsida. Svar

7. Lyhörda fastigheter

lyhörd-real-esate-premiumpress-real-estate-wordpress-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Tema Responsive Real Estate som utvecklats av PremiumPress är perfekt för fastighetsmäklare, fastighetsföretag, hyrebyråer och mer. Dessutom är temat fullt responsivt, så köpare kan se listor oavsett var de är. Detta fastighets-tema innehåller fullständiga fastighetslistor, Google-kartintegration och till och med inbyggda kontaktformulär. Hemsidan har optimerats för att få användare att fokusera på dina presenterade egenskaper, och den interaktiva reglaget (med kartor) är ett fantastiskt sätt att visa upp dina hetaste listor. En annan stor egenskap med detta tema är de 15 barntema att välja mellan. Du kan välja ett barntema som passar ditt företag. Använd sedan adminpanelen för att skapa justeringar till färger, anpassad logotyp och bilder med ett klick på en knapp. Detta är ett utmärkt sätt att anpassa temat på ett snabbt sätt.

8. Hemland

hemland-real-estate-wordpress-tema

Detta moderna och minimala WordPress-tema är ett bra sätt för dig att marknadsföra dina listor eller hyror. Det finns 2 temlayouter och 6 hemsidamall för att komma igång, och därifrån kan du använda den kraftfulla temapanelen för att ställa in dina alternativ. Homeland inkluderar också dsIDXPress-stöd för att direkt dra listor från dina MLS-konton, och de anpassade kortkoderna gör det enkelt att anpassa dina inlägg och sidor.

9. WP Estate

WP Estate WordPress Theme

Att skapa en avancerad lyhörd fastighetswebbplats kan inte vara enklare. Installera bara WP Estate och börja lägga till dina agenter och egenskaper. Detta tema har nästan allt du behöver för att få ditt nya företag igång – allt som saknas är din fastighetslicens. Temat inkluderar funktioner som detaljerade fastighetsförteckningar (med massor av bekvämligheter, plats, pris och fler alternativ), agentsidor med kontaktinformation och en praktisk dandy inteckningskalkylatorwidget. Det finns också en underbar hemsida Google Map med dina listor (med söta fastighetsspecifika kartnålar) som köpare kan använda för att begränsa sin sökning. Och sidmallen för fastighetsjämförelse för att göra det enkelt för köpare att se listor sida vid sida. Allt detta plus anpassade widgetar, kortkoder, sidmallar och mer gör WP Estate till ett hemkörning för din fastighetswebbplats!

10. DreamVilla

DreamVilla WordPress Theme

DreamVilla är ett stilfullt utställningsprogram med en enda fastighet som du kan använda för att markera dina främsta listor, eller ditt personliga hem som är till försäljning. Det här temat om det är fullspäckat med funktioner för att lyfta fram dina bostads bästa funktioner. Oavsett om du säljer en ö eller en lägenhet i mitten av staden, är DreamVilla lämplig för att visa upp vad som är bra med din fastighet. Temat kommer med tre olika layouter på hemsidan att välja mellan, samt en parallaxlayout på en sida och en flersidig layout. Dessutom, oavsett vilken layout du väljer, är temat fullt lyhört så potentiella köpare kan visa dig egendom oavsett var de är.

DreamVilla innehåller massor av andra fantastiska inbyggda funktioner, som en anpassad Google Near-karta som visar vilka bekvämligheter som finns nära dina listor. Dessutom gör de sorterbara gallerierna det enkelt att lägga till fantastiska foton av egendomens rum, trädgård, kör upp eller till och med helikopterplatta. Det finns mycket mer att älska som Google Fonts, Twitter live feed, avancerade temalternativ, installation med 1 klick och mer. Det finns till och med PSD-filer som du kan spela med innan du bygger din drömwebbplats med DreamVilla.

11. Bostad

bosättnings gorillathemes-real-estate-wordpress-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Alla bra fastighetstema kräver en kraftfull sökfunktion och Residence levererar. Sök igenom listor med någon av de uppgifter du lägger till i listans sidor – stad, stadsdel, pris, typ, årsmodell, sovrum och badrum. Dessutom integreras temat sömlöst med dsIDXPress-plugin så att klienter kan söka på MLS-IDX efter dina lokala listor. För varje lista kan du också lägga till Google Maps, fotogallerier och videoturer från YouTube eller Vimeo. Ett annat alternativ inom temat är en finansieringssida. Användare kan ange priset på ett hem, utbetalning, ränta och låneperiod för att beräkna månatliga betalningar. Detta är ett bra sätt för dina kunder att omedelbart utvärdera om de har råd med ett hem eller inte innan de planerar en tid med dig att gå och se det eller göra ett erbjudande.

Bostad är ett fantastiskt fastighetstema, men det kan snabbt ändras för att tillgodose dina behov för alla företag (bilhandlare, småbåtshamnar, husdjursbutiker osv.). Temat låter dig lägga till dina egna etiketter, värden, valutor och språk vilket gör det mycket mångsidigt. Andra funktioner inkluderar ett visst skjutreglage, filtrerbara sökresultat och ännu mer listade nedan!

12. EstateEngine

EstateEngine WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

EstateEngine är ett vackert WordPress-tema med fastighetsregister som du kan använda för att visa upp dina egna listor eller för att visa listor som har lagts till av användare. Härliga fastighetssidor, anpassningsbara listor, enkla sidbyggnadsalternativ och mer gör detta till ett fantastiskt tema för alla fastighetswebbplatser. För att skapa en sida använder du bara den intuitiva Visual Composer-redigeraren för att dra och släppa olika sidelement på plats. Lägg till Google-kartor med fastighetsnålar, avancerad fastighetssökning och mer. Använd inställningarna för att lägga till detaljer för kvadratfot, rum, bad, garageutrymmen eller till och med lägga till din egen!

Temat är också redo att tjäna pengar! Istället för att lägga till listor på egen hand kan du debitera användare att skicka in sina egna listor! Du kan till och med lägga till prenumerationer också, så din webbplats kommer att tjäna pengar även om du inte säljer ett hus den här månaden. Andra temafunktioner som du säkert kommer att älska inkluderar social integration så att köpare kan gilla eller dela listor med sina vänner, ajax laddar så att användare inte behöver vänta eller uppdatera för att sökresultaten ska laddas, annonsera en unik inbyggd översättare så att du kan göra din webbplats flerspråkig redo! Ta en titt – EstateEngine kanske bara är det perfekta temat för din fastighetsbransch!

13. HomeQuest

homequest-themefuse-real-estate-wordpress-tema

Byggt för fastighetsbyråer, kataloger och mäklare. HomeQuest har massor av fantastiska fastighetsrelaterade funktioner för att göra dina listor att sticker ut. En grafisk sökdesign, egendomsfunktioner, utformade gallerier och snabblänkar till “gilla”, skriva ut eller maila en lista är bara några av de fantastiska funktionerna. Plus de kraftfulla alternativet för sökning och filtrering gör det superlätt för användare att bläddra i dina listor och lägga in ett erbjudande.

14. Freehold

Freehold-real-estate-wordpress-tema

Freehold är lätt att använda och anpassa, vilket ger dig mer tid att sälja, sälja, sälja! Den helt lyhörda layouten, anpassade Google-kartor, obegränsade färger, avancerad sökning, inbyggd social delning, flera agentstöd och egendomssorteringsfunktioner är bara några av vad som ingår. Freehold kommer också med videodokumentation och PSD-filer så att du snabbt kan konfigurera och anpassa ditt tema på nolltid.

15. Realia

realia-real-estate-wordpress-tema

Detta toppsäljande Themeforest-tema är perfekt för att visa upp dina egendomar i din hemstad, kontinenten eller till och med världen. Realia, som är byggt speciellt för webbplatser för fastigheter och hyresfastigheter, har en lyhörd och retina-klar design, massor av färgalternativ, dsIDXPress-support och superenkla egendomsförvaltningsfunktioner.

16. HomeQuest (katalogbarn)

HomeQuest Real Estate Directory Child Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

HomeQuest är ett kraftfullt tema för fastighetsbarn för det mega populära Directory WordPress-temat av Templatic. Detta barntema tillför fantastiska funktioner som avancerad fastighetssökning, IDX / MLS-kompatibilitet, fantastisk styling och mer. Observera: HomeQuest är ett barntema och kräver att du också köper katalogtema av Templatic för att det ska fungera. Temat gör det enkelt att visa upp dina listor och för kunder att kontakta dig. Dessutom har det populära katalogtemat alla kärnfunktioner i temat som en fullständig blogg, härliga sidmallar, kortkoder, widgets och mer. Men när du lägger till HomeQuest till katalogtema får det alla sina fastighetsfunktioner.

HomeQuest inkluderar också fastighetstillägg skapat av Templatic. Detta tillägg inkluderar funktioner som en egendefinierad inläggstyp, avancerad egendomssökning, AJAX-egendomsfilter, egendomssökningswidget, dsIDXpress-pluginkompatibilitet och mer. Detta gör det enkelt att lägga till och hantera listor. Och eftersom katalogtemat redan innehåller en kontaktsidesmall, är det lätt för köpare att nå dig.

Vilka funktioner du vill ha i ett fastighetstema:

När du bläddrar igenom teman som listas ovan kanske du vill leta efter följande funktioner som skulle vara en stor tillgång för din fastighetswebbplats.

  • Utvalda egenskaper: Ett avsnitt med fastigheter skulle vara ett utmärkt sätt att visa upp några av de bästa egenskaperna, de egenskaper du verkligen behöver sälja nu eller så kan du sälja dessa presenterade platser till fastighetsmäklare som vill marknadsföra en specifik fastighet / hus / hyra.
  • Fastighetssökare: Se till att temat har en kraftfull fastighetssökare som låter dig söka efter olika kriterier, såsom antal sovrum, plats, pris … osv. Detta kommer att göra din webbplats enklare för användarna och kan bidra till att öka din försäljning.
  • Google kartor: Google Maps-integration är ett riktigt bra sätt att hjälpa besökare att veta exakt var en viss egenskap ligger eller till och med se listorna i gatuvyn.
  • Agentprofiler: Några av teman ovan har möjligheten att skapa Agentprofiler, detta är en fantastisk funktion om du vill skapa en fastighetssida där agenter kan betala för att visa upp fastighetsförteckningar.
  • Kontakta agent: Möjligheten att kontakta agenten från listans sida gör det väldigt enkelt för människor att komma i kontakt med agenten utan att behöva leta mycket hårt efter ett nummer eller e-postadress.
  • Flera bilder per lista: Se till att WordPress-temat stöder flera bilder per lista så att du kan visa olika delar av huset eller fastigheten. Det kommer att ge dina användare en bättre uppfattning om hur platsen ser ut utan att behöva besöka eller gå till en annan webbplats för att titta.

Men låt oss veta vad du tycker! Om du har använt något av teman ovan eller har ett annat att lägga till lämnar du en kommentar med dina tankar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me