15 bästa WordPress-teman för community 2020

Bästa WordPress-teman för sociala nätverk och forum

Gemenskap, forum och sociala webbplatser driver mycket trafik från användarinteraktion. Detta innebär att du måste erbjuda dina användare en fantastisk upplevelse och vilket bättre sätt att göra det än med ett av de bästa WordPress-teman?

I det här inlägget listar vi 15 av de bästa (enligt vår mening) WordPress-tema som passar din bbPress- eller BuddyPress-webbplats. Vi täcker funktionsrika och lyhörda teman som har utmärkta kundrecensioner.

Låt oss upptäcka vad gemenskapsmarknaden WordPress har att erbjuda. Njut av och dela dina resultat i slutet.

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. Totalt (bbPress)

Totalt WordPress-tema & bbPress: Bästa WordPress-tema för gemenskapen

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Letar du efter ett snabbt och enkelt sätt att bygga ditt eget forum? Vi måste nämna temat Total. Med integrations- och stylingsalternativ för bbPress-forum är det Total ett utmärkt sätt att bygga en webbplats för att få konversationen igång, skapa ett supportformulär för din produkt, starta en community events board för ditt område, etc..

Temat kommer med en kraftfull utökad version av WPBakery-sidbyggaren, komplett med dra-och-släpp-moduler för över 50 olika sidelement inklusive knappar, titlar, reglage, bilder, flikar, växlar och naturligtvis bbPress-forum, inloggningar och mer. Tillagda funktioner i live WordPress Customizer gör det enkelt att välja anpassade teckensnitt, färger, standardlayout, sidhuvud och sidfot design och enklare.

Vill du ha mer än bara ett bbPress-tema? Inga problem. Totalt är kompatibelt med de flesta stora plugins inklusive (men inte begränsat till) WooCommerce, Event Calendar, Elementor, Open Table, WPML, Polylang, Yoast SEO, JetPack etc. Dessutom kommer temat med premium plugins, som Slider Revolution, Visual Composer och Templatera GRATIS. Andra viktiga funktioner inkluderar 40+ snabba provdemonstrationer för import, omfattande online-dokumentation och 6 månaders premiumstöd – så att du kan komma igång snabbt (eller be om hjälp om det behövs).

2. BuddyBoss

BuddyBoss

Om du vill bygga ett mer funktionsrikt community är BuddyBoss något för dig. BuddyBoss-plattformen är helt kompatibel med BuddyPress och hjälper dig att skapa och anpassa din online-community. Använd Gutenberg-redigeraren och kraften från Elementor-sidbyggaren för att designa din webbplats. Aktivera BuddyPress, plus alla dina kärninställningar för redigerbara medlemsprofiler, sociala grupper, privat meddelanden och mer. Uppmuntra sedan samhället att engagera sig med poäng, belöningar, rang och prestationer. Du kan till och med enkelt tjäna pengar på din webbplats när du använder BuddyBoss. Lägg till premiummedlemskap, prenumerationer eller engångsköp.

Men BuddyBoss slutar inte där. Det erbjuder också många användbara integrationer för att erbjuda ditt samhälle ännu fler funktioner. Lägg till en händelsekalender med Events Calendar Pro. Skapa ett jobbavsnitt med WP Job Manager. Skapa kurser med LearnDash. Bygg en WooCommerce-butik för att sälja varor. Med BuddyBoss är det enkelt att skapa den webbplats du vill ha för din online-community.

3. ForumPress

ForumPress bbPress Forum WordPress Theme

Om du vill bygga ett forum är ditt bästa ett WordPress-tema skapat och utformat specifikt för det ändamålet. Ett av de bästa bbPress-teman runt om är ForumPress av HeroicThemes.

För att börja med är ForumPress lätt att installera tack vare installationsassistenten. Följ bara med anvisningarna för att aktivera och installera temat. Du kan till och med installera exempeldata om du behöver lite hjälp med att ta reda på hur du konfigurerar dina kärnforumsidor. Plus ForumPress kan anpassas. Använd bara inställningarna för anpassning av levande tema för att göra ditt forum matchande ditt märke. Redigera färger, karaktärsteckensnitt, webbplatslogotyp, sidfotupphovsrätt och mer.

Plus, med ForumPress är alla funktioner du behöver för att utöka ditt bbPress-forum inbyggda. Skapa flera forum för användare att ansluta. Hantera ämnen och svar med enkelt. Aktivera användarprofiler, användarsidor (för att visa profilinfo, ämnen skapade av användaren, svar och favoriterade inlägg) och till och med lägga till ett live live-forum.

ForumPress är också lyhörd, kompatibel med populära plugins (som Yoast SEO och Kontaktformulär 7), och inkluderar uppdatering och support under ett år.

4. Kleo Pro

kleo community wordpress tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Du behöver inte vara en professionell utvecklare eller designer för att bygga utmärkta webbplatser tack vare Kleo BuddyPress-temat. Låt inte termen “BuddyPress” kasta bort dig, Kleo är perfekt för bbPress och andra WordPress-webbplatser.

Sjunde drottningen, elitförfattaren bakom Kleo erbjuder dig 27 demonstrationer som du kan installera med ett klick. Alternativt kan du skapa din mall från grunden eftersom Kleo levereras med en mängd imponerande funktioner.

Vi pratar om funktioner som en intuitiv administratörspanel, obegränsade anpassningsalternativ, flera webbplatslayouter, drag-and-drop-sidbyggare, Sensei-plugin, Facebook-inloggningsintegration, BuddyPress-profil och gruppomslag, live-aviseringar och så mycket mer.

5. Aardvark (BuddyPress)

aardvark buddypress community wordpress tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Handgjorda av elitförfattaren GhostPool, som är specialiserad på BuddyPress-teman, är Aardvark ett komplett och robust WordPress-tema som passar dina BuddyPress-nätverk.

Det är inte allt; Aardvark är också lämplig för webbutiker, webbplatser med betalda medlemskap, onlinekurser, nyhetssidor och allmänna bloggar bland andra webbplatser. Allt eftersom temat förpackar en ganska stans när det gäller funktioner.

15 förbyggda demonstrationer som du kan installera med ett klick ger dig ett försprång med din design. Men om du vill skapa dina sidlayout från grunden kommer Aardvark med WPBakery-drag-and-drop-byggaren.

200+ temalternativ innebär att du kan skapa en community-webbplats för dina drömmar utan att röra vid en kodrad.

6. Socialisera

socialisera community wordpress tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Socialize by Ghostpool är ett anmärkningsvärt WordPress-tema som är perfekt för alla samhällsinriktade webbplatser. Den är lika färgglad som den är användbar, vad med en cache av fantastiska funktioner.

Vi pratar om enkel bbPress / BuddyPress-integration, fyra hemsidevariationer, sex inläggslayouter, nio kategoristilar, Ajax sidbelastning, WPBakery-sidbyggare, fantastiska menyer och obegränsade anpassningsalternativ bland andra.

Socialize kommer med ett barntema och en demosida med ett klick, som båda gör att skapa din community-webbplats till en lek.

7. Buddy

Buddy Multi-purpose WordPress / BuddyPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Bygg gemenskapswebbplatser som en chef med ett BuddyPress-tema som ingen annan. Buddy är ett fullgott samhällstema som sätter mycket designfrihet i dina händer. Den har en unik throw-back forum design som hjälper din sociala webbplats att sticker ut från mängden.

Dessutom skickas kompisen med kraftfulla kortkoder, flerspråkig support, front-end-registrering, retina-bildstöd, teckensnittsikoner, webbplatsövergripande sökning och flersidig kompatibilitet bland andra.

Buddy spelar bra med plugins som BuddyPress (naturligtvis), WooCommerce, bbPress, BuddyPress Activity Plus, Yoast SEO och mer. Temat är anpassningsbart och utdragbart.

8. Sweet Date

sweedate-dejting-wordpress-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

En datingsportal är bara ett exempel på de många sociala webbplatser som du kan skapa på WordPress med plugins som BuddyPress och bbPress. För dating- och relationsbranschen har du inte råd att missa märket med din design.

Sweet Date erbjuder dig ett allt-i-ett-tema som lovar att öka användarens interaktion på din datingsida. Du kan använda Sweet Date på andra webbplatser, inte bara för datingsidor. Allt eftersom temat är enkelt att konfigurera och anpassa.

Du kan förvänta dig funktioner som medlemsnivåer, Facebook-inloggningsintegration, partner-matchningssystem, smarta meddelanden, unika profiler, online-status, Ajax-omedelbar sökning, kortkoder och en kraftfull adminpanel bland andra.

9. trivs (intranät & gemenskap)

trivs community wordpress tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

I BuddyPress-nischn kan få WordPress-teman konkurrera med Thrive, ett kraftfullt communitytema som kommer med en omfattande lista med funktioner och sedan några. Från vårt första intryck är designen inte heller en besvikelse, vilket innebär att du har ett tema du kan lita på i Thrive.

Vad finns i butiken? Tja, alla funktioner du behöver för att skapa en formidabel community-webbplats. Thrive kan skryta med funktioner som Thrive Set-up Wizard, WPBakery-sidbyggare, personliga inloggningssidor, livemeddelanden, en projektledare, fildelning, samarbetsdokument, community-forum och en mängd buntade premium-plugins bland andra.

Thrive erbjuder dig all kraft du behöver för att skapa sociala webbplatser, personalens intranät, inlärningsplattformar, forum, privata webbplatser och alla andra webbplatser som du har i åtanke. Med ett stort antal funktioner inklusive obegränsade anpassningsalternativ, bör ingenting hindra dig från att skapa din sociala webbplats för dina drömmar.

10. BuddyApp

buddyapp community wordpress tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Seventh Queen gör ännu ett utseende, den här gången med BuddyApp, ett mobil-första och minimalistiskt communitytema som är perfekt för din sociala webbplats. Med en kreativ mobilvänlig design och funktioner ur denna värld kan du köra din nätverkssajt på språng.

BuddyApp kommer med funktioner som en bonus HTML5-målsida, live-aviseringar, Ajax-sökning, fullständigt live-anpassningsstöd, livechatt, kunskapsbas, avancerad filhantering, tre menyplatser, bbPress-forum, Facebook-inloggning, profil / gruppomslag, och listan fortsätter.

På toppen av detta skickas BuddyApp med förstklassiga plugins som WPBakery-sidbyggare, WP-Polls, BuddyPress Like, Cleverness Att göra-lista, Visualizer: Diagram och diagram och mycket mer. Ta inte mitt ord för det, ge demotestet en provkörning och kom tillbaka med dina resultat.

11. Flockar

flockar community wordpress tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Så, vad gör du för att användare ska flöda till din sociala nätverkswebbplats? Snabbt svar: du skapar en tilltalande och användarvänlig webbplats med ett formidabelt WordPress-tema som Flocks.

Även om det inte har så många försäljningar, ser Flocks en fantastisk kundbetyg, en förenklad design och funktioner som kommer att blåsa av din peruk. Rätt utanför rutan är Flocks ett socialt nätverksklart tema som gör att bygga varje communitywebbplats lika lätt som paj.

Du kan använda Flockar oavsett din färdighetsnivå tack vare en mängd funktioner som åtta vackra demonstrationer, social inloggning, WPBakery-sidbyggare, fyra unika sid- och sidfotstilar, personliga omslagsfoton och så mycket mer som ditt huvud kommer att röra sig i vördnad.

12. Besocial

besocial buddypress tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

En bra webbplats kostar en arm och ett ben, eller hur? Fel, särskilt när du har Egemenerd, elitförfattaren bakom Besocial WordPress-temat, i ditt hörn.

Bara för att säga det där ute, Besocial är det näst bäst rankade temat på vår lista, och jag har en känsla av att betyg har allt att göra med den imponerande designen och en oändlig lista med funktioner.

Med det sagt, vad erbjuds? Besocial erbjuder dig spännande alternativ som social inloggning, live-aviseringar, en händelsekalender, inlämning av inlägg i front-end, gemensamma vänner, FAQ-system, bbPress-forum, flera inläggsformat, Facebook-kommentarer och demoimport med ett klick..

13. Eonet

WordPress-teman för Eonet community

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Folk undrar vilket tema som är hett, och den konversationen slutar här. Eonet är ett av de mer unika WordPress-teman som skapas med tanke på ditt samhälle. Det är helt anpassningsbart och skalbart men förblir enkelt så att du kan skapa en lysande webbplats utan att skriva en enda radkod.

Om du syftar till att öka användarinteraktion (och vem inte är) på din sociala webbplats vill du gå med Eonet-nätverket WordPress-tema. Temat är full av funktioner med funktioner som hjälper dig att driva interaktion på din community-webbplats.

Om du undrar, kommer Eonet med funktioner som livechatt, anslutningskatalog, dynamisk blogg, medlemskarta, WPBakery-sidbyggare, privata sidor, social inloggning, demoinnehåll och en robust adminpanel bland andra. Temat hjälper dig att anpassa ditt sociala nätverk i stor utsträckning.

14. Hälsning

hälsning community wordpress tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Oavsett om du är i Boca Raton och dricker lite Roca-beskydd eller reser över hela världen för att göra dina saker, behöver du ett pålitligt WordPress-tema som säkerställer att dina användare har det kul. Inleder hälsning och dagen räddas.

Hälsning är ett förenklat WordPress-tema som ger tävlingen en körning för sina pengar åt vänster, höger och mitt. Den har en enkel design men gör inga misstag; denna dåliga pojke packar en stans när det gäller funktioner. Det är avslappnat, ja, men det är ett formidabelt tema på alla sätt.

Funktionslistan upptäcker vanliga alternativ som Slider Revolution, en drag-and-drop-layouthanterare, kontaktformulärsbyggare, sidofältgenerator, obegränsade färger, flerspråkig support, popup-inloggningsformulär och kraftfulla adminalternativ bland andra.

15. Gwangi

Gwangi dating och matchmaking community WordPress teman

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Sist men inte minst kommer Gwangi, ett WordPress-tema perfekt för alla typer av dating- och nätverkssajter. Temat är relativt nytt på marknaden (det är tre månader gammalt i skrivande stund), men det är en värdig utmanare för denna samling av WordPress-teman från gemenskapen.

Varför? Du frågar. Tja, till att börja med fokuserar Gwangi på ditt innehåll med en modern design. Det, plus att du kan anpassa alla delar till ditt hjärts innehåll. Det finns inte så många BuddyPress-teman, så när du upptäcker ett som vaggar, bör du behålla det. Gwangi är ett sådant tema.

Funktionsavdelningen slår av dina strumpor. Du kan förvänta dig funktioner som ett matchmaking-system, medlemsbyte av Tinder-stil, Ajax global sökning, gemensamma vänner, obegränsad medlemslista, utmärkta meddelandefunktioner, förmåga att följa andra användare och så mycket mer.

16. Lynk

Lynk Social Networking & Community WordPress Theme

Lynk är ett BuddyPress- och bbPress-kompatibelt tema som du kan använda för att bygga en social webbplats eller onlineforum. Men det är inte allt – Lynk erbjuder massor av andra funktioner för företagskataloger, tidskrifter eller nya webbplatser, evenemang och onlinebutiker.

Lynk erbjuder allt du kan förvänta dig av ett communitytema, men det finns också några överraskningar. Såsom mega-menyer, Ajax global sökning, anpassningsbar användarmeny, frontformulär, användarmeddelanden (meddelanden, vänförfrågningar, nya inlägg etc.), MailChimp-integration och mer.

Slutord på de bästa WordPress-teman från gemenskapen

Hemligheten med att välja ett utmärkt WordPress-tema ligger i att förstå dina specifika webbplatsbehov. Dessutom uppmuntrar vi dig att gå till ett lyhört och funktionsrikt tema. Till exempel temat Total WordPress – det är verkligen ett riktigt mångsidigt tema.

Bestäm först mellan BuddyPress eller bbPress (i grund och botten, socialt nätverk eller forum), välj sedan ett av de fantastiska teman ovan (var bara säker på att det stöder communityalternativet du valde i steg ett), lägg till extra plugins om du behöver fler funktioner (som dessa BuddyPress-tillägg) och sprider slutligen ordet om din webbplats till ditt nätverk. Du kommer att ha en blomstrande gemenskap på nolltid.

Sammantaget sträva efter att erbjuda bra användarupplevelse och din community-webbplats lyckas sannolikt oavsett vilket tema du väljer. Att ha det bästa WordPress-temat betyder jack om du inte kan erbjuda dina användare en fantastisk tid på din webbplats.

Håller du med vår lista med 15 WordPress-teman i gemenskapen? Har vi lämnat ditt favorit tema? Om så är fallet, vänligen dela med oss ​​i kommentaravsnittet nedan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me