15+ BuddyPress-plugins du måste ha

15+ bästa BuddyPress-plugins du måste ha

BuddyPress är ryggraden i WordPress sociala nätverk. Om du vill skapa ett socialt nätverk (eller ett community) på din befintliga WordPress-plattform, Buddypress är det plugin du vill ha.

Plugin “låser upp” de sociala nätverksfunktionerna i WordPress. Med andra ord tillåter BuddyPress användare att registrera och skapa profiler, posta meddelanden, bygga anslutningar, skapa grupper och i allmänhet umgås.

BuddyPress ‘författare på WordPress.org säger att plugin är “socialt nätverk i en ruta”, och jag tenderar att hålla med.

För att skapa ett tilltalande och kraftfullt BuddyPress sociala nätverk, behöver du ett killer-tema (eller en designer), tid och ett par plugins som sträcker BuddyPress utöver fantasins behag..

Dagens inlägg presenterar 15+ av de bästa BuddyPress-plugins som du måste prova på din BuddyPress-installation. Njut av och kom ihåg att dela dina åsikter i kommentaravsnittet.

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. Youzer Community- och användarprofiler

Youzer Community & Användarprofiler Premium WordPress Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Ge ditt BuddyPress-nätverk en ny livslängd med Youzers community för nya era-användare och användarprofiler. Standard-plugin-programmet BuddyPress erbjuder dig inte så mycket när det gäller estetik. Youzer är en WordPress front-end användarprofilhanteringslösning med ett säkert medlemssystem, front-end kontoinställningar, kraftfull detaljerad adminpanel, smidiga effekter, många avancerade författarwidgets, helt responsiv design och extremt anpassningsbara alternativ med ett gäng “obegränsat” funktioner.

Youzer levereras med ett brett utbud av funktioner som hjälper dig att skapa ett fantastiskt BuddyPress-nätverk utan att böja bakåt. Du kan förvänta dig godbitar som 16 färgscheman, 35+ widgets, 14 sidstilar, sociala väggar, verifierade märken, uttryckssymboler, nämner, gillar, social inloggning, privata profiler, obegränsade annonsutrymmen, flera postformat och en helt responsiv design bland andra . Med över 700 andra alternativ är Youzer bara det verktyg du behöver för att lägga till färg och pompa till ditt BuddyPress-nätverk.

Du kan också tjäna mer pengar med Youzer genom att annonsera på dina webbplatsprofiler genom att skapa obegränsade annonser med båda typerna av banners och Adsense-kod. På så sätt kan du utnyttja Youzer för att bli en inkomstkälla för dig om du använder det klokt.

Utvecklarna byggde Youzer för att skapa ett unikt WordPress-plugin. De vet att att välja rätt plugin för användarprofiler är avgörande för ditt företag eftersom en bättre plattform innebär större möjligheter till tillväxt. Det är vad som gör Youzer till en av de bästa pluginprogrammen för WordPress-användarprofiler.

2. USERPRO användarprofiler med social inloggning

USERPRO användarprofiler med socialt inloggning Premium WordPress-plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

UserPro erbjuder dina användare möjligheten att logga in på din WordPress-webbplats (och din BuddyPress-community) med sina sociala nätverkskonton. Det finns massor av fantastiska alternativ du kan aktivera, och om dina besökare inte vill använda ett av sina sociala konton kan de alltid logga in på din webbplats på det gammaldags sättet. Plugin kostar 30 $, men det är väl värt det.

UserPro har ett galen antal alternativ inklusive flera registreringsformulär, Google-teckensnitt, PayPal-integration så att du kan skapa betalda medlemskap, vackra medlemsprofiler, medlemssökning, nyhetsbrevintegrationer, anpassade ikoner och mycket mer.

Inte bara integreras sömlöst med BuddyPress – utan också med bbPress, WooCommerce, MailChimp och de flesta WordPress-teman. Dessutom innehåller det lättanvända alternativ för att göra installationen enkel. Dra-och-släpp-adminpanelen tar gissningen ur dina anpassningar, och fyra förformaterade färgskal gör det snabbt och enkelt att komma igång. Dessutom är temat översättningsklart och inkluderar RTL-stöd så det fungerar bra oavsett vilket land din målgrupp kommer från.

3. BuddyPress Activity Plus (gratis)

BuddyPress Activity Plus Gratis WordPress-plugin

BuddyPress Activity Plus är det plugin du vill ha om du försöker öka användarnas engagemang och öka social aktivitet i ditt BuddyPress-community. Plugin lägger till delningsknappar i Facebook-stil till aktivitetsflödet BuddyPress, så att dina medlemmar kan dela bilder, inlägg och videor snabbt. Om du letar efter att göra det enklare att publicera och dela innehåll från hela internet i ditt BuddyPress-nätverk, är BuddyPress Activity Plus ditt svar.

BuddyPress Activity Plus kommer med 3 knappstilar, plus att du kan lägga till dina egna anpassade stilar. Dessutom skapar BuddyPress Activity plus innehållsavsnitt automatiskt, vilket gör delning av innehåll till en lycka.

Utöver det låter plugin-programmet dig förhandsgranska och redigera innehåll innan du lägger ut på din webbplats, vilket innebär att du kan lägga till din egen kommentar medan du automatiskt drar titlar, beskrivningar och miniatyrer.

4. Registreringsalternativ för BuddyPress (gratis)

BuddyPressRegistration Options Gratis WordPress-plugin

Med en social nätverkssajt kommer alla typer av användare. Vi har civila användare som är coola folk, och sedan automatiserade spambots och spammare som är beroende av förödelse. För att upprätthålla ett anständigt socialt nätverk värt sitt salt, måste du fånga skräppost innan det försämrar dina sidor. Det är här BuddyPress-registreringsalternativet kommer in.

Enligt utvecklarna, BuddyPress-registreringsalternativ “… låter dig aktivera användarmoderering för nya medlemmar, samt hjälpa till att skapa ett privat nätverk för dina användare.” Med andra ord hjälper plugin-programmet att förhindra skräppostbotar och nya användare från att komma åt din BuddyPress-plattform innan godkännande. Dessutom kommer nya användare inte att visas i medlemmar lista tills godkännandet.

Omoderade användare kan emellertid få e-postbekräftelser och få åtkomst till deras användarprofil, men det är precis det – de kommer inte att kunna använda det sociala nätverket eller interagera med andra användare förrän du godkänner dem.

I skrivande stund stöder BuddyPress registreringsalternativ tre språk, nämligen katalanska, engelska och hebreiska. Men om du är så benägen kan du bli en WordPress-bidragsgivare och översätta plugin till ditt språk.

5. Avancerad leverans av allt-i-ett-e-post

Avancerat allt-i-ett-leverans Premium WordPress-plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Också känd som Allt i en e-post för WordPress, detta plugin utökar WordPress e-postfunktionalitet genom att lägga till funktioner som:

 • Anpassade “Från” -fält för att ersätta standardvärden för WordPress
 • SMTP-support så att du kan skicka e-post från externa servrar
 • Rengör HTML-e-postmeddelanden och mallar
 • BuddyPress och WP-eCommerce e-teman
 • WordPress MU (Multisite) kompatibilitet
 • WYSIWYG redaktör och förhandsgranskare
 • Och så mycket mer

Men även med dessa spännande funktioner, förväxla inte Advanced WordPress Email Delivery för en e-postklient; det är bara en Tweaker som ger värme och personlighet till dina utgående e-postmeddelanden.

Plugin är kompatibel med den senaste versionen av WordPress, BuddyPress, och fungerar bra i alla webbläsare förutom IE6, som inte stöder plugins administratörspanel. Avancerad e-postleverans av WordPress ger dig 18 dollar tillbaka, men det är värt vartenda öre.

6. rtMEDIA för BuddyPress & bbPress (gratis)

rtMEDIA för BuddyPress & bbPress Gratis WordPress-plugin

Om du har letat efter en funktionsrik medielösning för din BuddyPress-, bbPress- eller WordPress-webbplats, leta inte längre, rtMedia är den verkliga affären.

rtMedia, som är författat av rtCamp och 40 andra utvecklare, låter dig lägga till foto- / videoalbum, inställningsdelning och sekretesspreferenser, implementera front-end-uppladdningar och koda (konvertera) både ljud- och videofiler.

Och det är bara toppen av isberget eftersom plugin-programmet har många andra funktioner, inklusive ett mallsystem, sömlös BuddyPress- och WordPress-integration, en rtMedia-uppladdare som stöder drag-and-drop-uppladdning, presenterade media och möjligheten att koppla media till aktivitetsströmmar.

Denna plugin finns i två versioner. Du kan välja gratisversion eller rtMedia premium-tillägg som kommer med en miljon och en annan funktioner, moderering och prioriterat stöd. rtCamp rekommenderar att du provar den kostnadsfria versionen innan du gör köpet. De är övertygade om att du kommer att älska det.

7. BuddyPress-användare Chatta (gratis)

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Öka användarengagemanget på din BuddyPress-webbplats med en chat-plugin som ingen annan. Om du letar efter en chattlösning för ditt samhälle erbjuder BPChat dig en rad spännande funktioner som:

 • Facebook-chatt för alla inloggade användare
 • Sömlös BuddyPress-integration
 • Lätt att anpassa med obegränsade färger, bakgrunder och bilder bland andra
 • Ljudvarningssystem
 • Meddelanden om webbläsartitel
 • Stöd för flera språk
 • Online / offline-indikator
 • 80 smiley ikoner
 • Chatt med flera användare
 • Vänssökning
 • Responsiv design och Ajax support
 • Och mycket mer

Plugin ger dig möjligheten att ge en användande chattupplevelse till dina användare. Det bästa är att plugin är kompatibel med BuddyPress, WordPress och WordPress MU, vilket innebär att du kan använda det på nästan varje WordPress-projekt. Kort sagt, du måste prova BPChat för att få spänningen.

Ge dina användare en bättre användarupplevelse och öka engagemanget på din webbplats med BPChat. Det säljer endast till $ 35 dollar.

8. BuddyPress standarddata (gratis)

BuddyPress standarddata Gratis WordPress-plugin

Om du just började använda BuddyPress, kommer du att testa din plattform vid någon tidpunkt före lanseringen. Med BuddyPress Standard Data-plugin kan du fylla i din BuddyPress-installation automatiskt för teständamål.

BuddyPress standarddata är lätta att installera. Installera och aktivera bara plugin-programmet och öppna det sedan under “Verktyg” på din WordPress-adminskärm. När plugin startar, behöver du bara markera två kryssrutor och klicka på “Importera utvalda data”. Det är så enkelt. Din installation kommer att fyllas direkt med 25 användare och 75 aktivitetsartiklar, som faktiskt citeras från kända personligheter.

Det är inte allt. Plugin importerar mer data som 100 privata meddelanden, 45 nya grupper, 440+ gruppmedlemmar, 95+ vänanslutningar och 225 profilposter bland andra.

Alla användare har samma lösenord som visas för dig, så oroa dig inte för det. Dessutom kan du rensa dummy-data på en gång genom att klicka på Rensa BuddyPress-data knapp.

BuddyPress standarddata är fantastiska för teständamål, men använd dem inte på en live-webbplats. Stäng av e-postmeddelanden i din profil eller skräppost själv.

9. BuddyPress Analytics

BuddyPress Analytics WordPress Plugin

För att hålla dig uppdaterad och driva riktade kampanjer måste du förstå dina användare bättre. BuddyPress Analytics-insticksprogrammet lovar dig just det.

Med det här insticksprogrammet kan du se det totala antalet användare som besöker ditt BuddyPress-nätverk. Vad mer? Du kan konsolidera statistik för att sätta fingret på den tid som varje användare tillbringar på din webbplats.

Dessutom kan du berätta vilka nyckelord användare anger mest i en sökning. Utöver det visar BuddyPress Analytics antalet besök per användare, grupp och sida.

Dessutom kan du se antalet användare med tomma profiler och få support för hela året med hela versionen.

Plugin levereras med en lättanvänd instrumentpanel som sammanfattar profilstatistik och visar användarantal. Du får också några fina diagram och författaren lovar fler funktioner i framtiden. Lite-plugin är gratis, men du kan välja hela versionen när som helst för $ 55.

10. iThemes Security för BuddyPress

iThemes Security for BuddyPress Freemium WordPress Plugin

När din WordPress-marknadsföring börjar betala sig är du säker på att locka hackare och spammare i trålar. Det är oundvikligt, och du kan inte göra någonting för att hindra dessa oönskade användare från att komma till din webbplats.

Du kan emellertid hindra dem från att registrera och utöva förödelse med iThemes Security. Med fantastiska funktioner som säkerhetskontroller, användarförbud, detektering av filändringar, databasbackup, skydd mot brute force attacker och så mycket mer, betyder iThemes Security affär.

Plugin-programmet är gratis att använda men du behöver premiumversionen om du behöver extra funktioner som tvåfaktorautentisering, re-CAPTCHA, lösenordets utgång, schemaläggning av skanningsprogram för malware och magiska länkar bland andra.

Men du tittar på det, det är en bra stjäla eftersom iTheme Security pro kostar dig mellan $ 80 och $ 197 dollar per år. Det är verkligen ett litet pris att betala för säkerhet i världsklass.

11. Ultimate Membership Pro

Ultimate Membership Pro Premium WordPress Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Den största säljer medlemskapsplugin på Envato, Ultimate Membership Pro hjälper dig att tjäna pengar på ditt BuddyPress-nätverk, vad med en mängd funktioner för låsning av innehåll.

Du kan låsa ditt mest värdefulla innehåll vare sig det är en sida, inlägg, anpassade webbadresser, produkter, innehållsavsnitt, menyer, kategorier och så vidare, och ställa in omdirigeringar eller ersättningsinnehåll.

Plugin har några attraktiva funktioner inklusive:

 • Social inloggning som stöder 7 sociala nätverk
 • Stöd för flera betalningsportar
 • Gratis / betalda / prövningsmodeller
 • Droppa innehåll, så att du kan släppa innehåll med jämna mellanrum
 • Innehållsskåp för att begränsa allt innehåll på en sida
 • Anpassade fält för användarprofiler och registreringsformulär
 • Integration med 9 e-postmarknadsföringsplattformar
 • Woocommerce-kompatibilitet
 • Visuell kompositör
 • Kupongkoder
 • Och så mycket mer!

Vi kan omöjligt lista alla funktioner i Ultimate Membership Pro, så du vill ta en titt på dig själv.

12. Yellow Pencil Visual CSS Editor

Yellow Pencil Visual CSS Editor Premium WordPress Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Bra design går hand i hand med bättre användarengagemang och konverteringar. Uppenbarligen är det sista du vill ha en BuddyPress-webbplats som ser ut som en annons från 1960-talet eftersom vi är ärliga, vi har inte en enorm samling av visuellt tilltalande BuddyPress-teman.

Vad ska man göra? I de flesta scenarier nöjer du dig med ett genomsnittligt tema och några anpassningar. Tja, det är om du har kodningskunskapen eller designfärdigheterna för att anpassa ditt tema. Det räcker med att säga att gå den här rutten är inte ett alternativ för de flesta BuddyPress-användare, du inkluderade.

Anger YellowPencils visuella CSS-stilredigerare och dagen sparas. Oavsett din kodupplevelse kan du använda YellowPencil för att göra omfattande designändringar för alla teman. Ja, du kan redigera din webbplatsdesign i realtid och i front-enden utan att röra vid en kodrad.

Funktioner till ditt förfogande inkluderar 600+ teckensnitt, 300+ bakgrunder, visuell storleksändring, dra och släpp, 50+ animationer, livekodredigerare, färgväljare, parallaxbakgrunder, CSS3-filter, 50+ CSS-egenskaper, responsiv design och vi kunde gå vidare , men det skulle bara tröttna dig.

13. ADS PRO Annonshantering

ADS PRO Annonshantering Premium WordPress Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Att sälja annonser är ett av de bästa sätten att tjäna pengar på din webbplats, vad med annonsörer som spenderar över 150 miljarder dollar på digital annonsering per år.

Medan du kan skapa betalda medlemskap på din BuddyPress-webbplats, finns det inget som hindrar dig från att komplettera din inkomst med ett par annonser.

Samtidigt är det inte en lätt uppgift att hantera annonser för den perfekta nybörjaren. Om du inte vet vad du ska göra eller var du ska börja så långt som att sälja reklamutrymme på din webbplats går vi pekar du på Ads Pro Plugin.

Ads Pro Plugin levereras med funktioner som 20+ annonsvisningsplatser, 30+ annonseringsalternativ, 3 betalningsmetoder, 3 faktureringsmetoder (CPC, CPM och CPD), annonsplanering, A / B-test, 25+ annonsmallar, en avancerad backendadministratörspanel, full statistik, WooCommerce-stöd och geo-inriktning bland andra.

14. WPAchievements Community Rewards

WPAchievements Community Rewards Premium WordPress Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Som människor trivs vi med konkurrens och mer tillfredsställelsen av att komma ut på toppen. Vår medfödda önskan att vinna är exakt anledningen till att WPAchievements gör underverk för din BuddyPress-webbplats.

Plugin hjälper dig att öka användarens interaktion tack vare möjligheten att skapa obegränsade prestationer och uppdrag som gör att användare på din webbplats jagar efter nya prestationer. Dessutom kan du skapa en miljon och en rang för att hålla användaren drömmer om en högre rang.

Du kan ställa in triggers för dina prestationer och uppdrag för maximal autonomi. Vad mer? Du kan använda WPAchievemens för att belöna användare som deltar i någon av dina offline, även tack vare speciella aktivitetskoder som användare kan använda för att låsa upp prestationer.

I designavdelningen startar WPAchievements-insticksprogrammet dig med över 60 anpassade ikoner och interaktiva framstegskartor som motiverar dina användare att fullfölja uppdrag. Dessutom levererar plugin-kortet en kortkodredigerare som hjälper dig att hantera WPAchievements-kortkoder, så att du kan släppa dina prestationer och uppdrag vart du vill. Vidare kommer WPAchievements med pop-up-aviseringar för att omedelbart informera användaren när de låser upp en ny prestation.

För att vi inte glömmer, kommer detta plugin att skickas med en speciell sida om prestationer och uppdrag där användare kan jämföra vad de har låst upp och avslöja vad som finns kvar att vinna. Om detta plugin låter intressant, kommer du gärna att veta att det publicerar genomförda resultat och uppdrag till användaraktivitetsströmmen automatiskt, vilket ökar interaktiviteten.

Utöver detta skickas WPAchievements med ett innehållsskåp, detaljerade rapporter, användar- och poänghantering, flera webbplatser / nätverksstöd, social delning så att användare kan dela sina prestationer, anpassade widgetar och en avancerad inställningspanel bland andra.

15. Aktivitetsreaktioner för BuddyPress (gratis)

Aktivitetsreaktioner för BuddyPress gratis WordPress-plugin

Du måste hålla jämna steg med tiderna om du ska locka dina användare och tävla med killarna som ser dina medlemmar. Bara förleden släppte Facebook ”Reactions” som en förlängning av den ökända “Like” -knappen.

Nu vet du inte vad du ska ha kvar med vad som kommer med aktivitetsreaktionerna för BuddyPress-plugin. På en enkel linje tillåter detta plugin dig att lägga till Facebook-liknande reaktioner till din BuddyPress-aktivitetsström.

Det bästa är att plugin kommer med en extra reaktion, Tacksam reaktion som Facebook tappade eftersom det bara var avsett för mors dag.

Aktivitetsreaktioner för BuddyPress är enkelt att installera och använda. Du behöver inte konfigurera någonting eftersom plugin-programmet fungerar som det annonseras direkt ur rutan.

16. GEO My WordPress (Gratis)

GEO My WordPress Gratis WordPress Plugin

Internet har verkligen gjort världen till en global by, så varför tar du inte dina BuddyPress-nätverksanvändare ännu närmare med ett plugin som ingen annan? Om du tänker på platsbaserade tjänster eller vill hjälpa dina BuddyPress-användare att hitta andra användare i närheten, är GEO my WordPress det plugin du behöver.

I orden av Eyal Fitoussi, utvecklaren, GEO my WordPress är den “… ultimata geolokaliserings-, kartläggning- och närhetssökningslösningen för WordPress.” Ja, detta inkluderar BuddyPress också, så oroa ingen. Detta plugin har funktioner som:

 • Möjlighet att geotagga något av dina inlägg eller sidor
 • Obegränsade sökformer för närhet
 • BuddyPress-medlemmars locator
 • Widgets och kortkoder
 • Kör på Google Maps API

Men så långt BuddyPress går, hjälper plugin-programmet dina användare att “… söka och hitta andra medlemmar nära dem eller nära någon adress med hjälp av ett avancerat sökformulär för närhet.”

17. SimplyChat

SimplyChat

Info & nedladdning Visa demonstrationen

SimplyChat utvecklades speciellt för BuddyPress. Det är ett fristående plugin som körs på din egen server och inte kräver användning av en extern tjänst. Det integreras fullt ut med BuddyPress genom att ta information om användare och grupper, profilbilder, konton, vänner, medlemmar och mer. Detta inkluderar också att chat-plugin automatiskt skapar en gruppchatt när en BuddyPress-grupp skapas. Dessutom läggs till / tas bort användare från den gruppchatten om medlemmarna i BP-gruppen redigeras.

Erbjuder privata och offentliga grupper, omfattande verktyg för communityhantering och inställningar för webbplatsadministratörer, och utvecklarna kallar det stolt det främsta BuddyPress Livechat-plugin.

SimplyChat har utvecklats med lyhördhet i åtanke, så dina chattanvändare kommer att ha bästa möjliga användarupplevelse även på sin mobiltelefon. Möjligheten att förbjuda användare, filtrera banning och mer avrunda detta kompletta livechat-plugin.

Den är kompatibel med den senaste versionen av WordPress och BuddyPress och kommer att uppdateras ständigt. Vår färdplan innehåller många fantastiska nya funktioner som kommer att lanseras snart, inklusive en komplett kryptering, fler communityhanteringsverktyg och mer.

18. Användarprofiler Made Easy

Användarprofiler Made Easy

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Användarprofiler Made Easy är ett plugin för användarprofilhantering som lägger till fantastiska användarprofiler samt anpassade registrerings- och inloggningsformulär.

Användarprofiler Made Easy (eller UPME i korthet) är ett lättanvänt plugin som lägger bra användarfunktioner till alla WordPress-teman. Plugin ger dig alternativ för anpassade registreringsformulär, anpassade inloggningsformulär, obegränsade anpassade fält, privata fältalternativ, anpassade fältalternativ, en anpassad inloggningswidget och mycket mer. Du kan skapa en enkel medlemsregistrering med ett formulär som är specifikt för din webbplats (om du har en matlagningswebbplats kan du fråga om människors favoritmat, om du har en musikwebbplats, låt medlemmarna lägga till sina favoritband etc.).

Plugin-programmet har integrerats med Gravatar, så när användare registrerar sig med samma e-post kommer deras Gravatar-bild automatiskt att dyka upp. UPME-pluginet byggdes också med WooCommerce User integration. På det här sättet om du har en WooCommerce-butik på din webbplats kan användare komma åt sitt konto och beställa information utan att behöva logga in två gånger. Andra fantastiska funktioner inkluderar responsiva layouter, översättningsbara filer, massor av ikoner och några riktigt fantastiska kortkoder för att göra det enkelt att lägga till formulär till din webbplats.

19. Profile Builder Pro

Profilbyggare

Info & nedladdning

Profile Builder Pro är ett användbart plugin som ger dig kraften att anpassa WordPress-registreringen för din webbplats. Skapa dina egna egna anpassade registrerings-, profil- och inloggningsformulär med hjälp av de fantastiska alternativen i Profile Builder Pro.

En av de bästa funktionerna i Profile Builder Pro är möjligheten att använda kortkoder för att lägga till dina anpassade formulär. Allt du behöver göra är att skapa en ny standardsida, ge den namnet på ditt formulär, lägga till kortkoden och publicera. Det är allt. Du är bara några klick bort från ett anpassat registreringsformulär, inloggningsformulär, uppdatering av profilformulär osv.

En annan bra funktion är den avancerade hanteraren av användarlistor. Med detta kan du snabbt redigera mallar för listning av alla dina användare, inloggade användare, specifika användarroller, användare med en specifik meta_value och mer. Det här är bra för att hålla reda på dina användare, dina författare och mer.

Profile Builder Pro stöder också anpassad CSS så att du kan utforma den så att den matchar resten av ditt tema, anpassade avatarer (så att användare kan ladda upp sin egen bild för att visas på sin profilminiatyr i kommentarer, forum och mer), anpassning av anpassad form mycket mer. Besök plugin-sidan för att lära dig mer och se alla Profil Builder Pro fantastiska funktioner.

Över till dig…

Vilka plugin (er) använder du på din BuddyPress-webbplats? Hur hjälper de och vill du dela din erfarenhet? Du kan gärna dela med dig av ditt hjärta i kommentaravsnittet nedan.