17 bästa Quiz-plugins för WordPress för att förbättra användarengagemang

Bästa Quiz-plugins för WordPress för att förbättra användarengagemang

Vid någon tidpunkt under kursen vår online entreprenörsresa, frågar vi oss vad nästa? Vad kan vi göra för att hålla våra läsare engagerade? Visst är video ett bra sätt att förbättra användarens klibbighet. Så är podcasting. Men ibland har vi bara inte bandbredden för att utföra dessa aktiviteter. Att skapa bra videor och podcaster tar tid och ansträngning – inte bara för att planera, utan också att förbereda och marknadsföra.

Här är en idé – frågesporter! Frågor är ett utmärkt sätt att hålla dina användare engagerade. Människor tillbringar tid på att interagera med frågesporten, vilket gör att de tillbringar mycket tid på din webbplats. Därför är frågesporter bra för dina insatsmarknadsföringsinsatser:

 • Folk börjar spendera mer tid på din webbplats. Detta betyder lägre avvisningsfrekvens.
 • Lägre avvisningsfrekvens betyder bättre SEO-poäng.
 • frågesport förbättra användarens engagemang och klibbighet – de skiljer dig från testet
 • Folk tenderar att börja följa dig som ett varumärke som bygger märkeslojalitet.
 • Lojala användare är de mest troliga människorna till köpa din produkt eller service och klistra igenom den.
 • Om produkten är bra, blir lojala användare långsiktiga användare, som ökar kundens livstid.
 • Lojala användare brukar också rekommendera din produkt eller service till sina vänner, familj och kollegor – klassiskt mun-till-mun-marknadsföring.
 • Alla ovanstående faktorer direkt öka konverteringar och intäkter.
 • Dessutom är frågesporter en pokker mycket kul att skapa!
Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

Varför frågesporter är den riktiga affären

För att ge dig en idé om att vi inte lurar runt, kolla in denna BuzzSumo-rapport som belyser det mest delade innehållet i sociala medier 2015. # 8 i listan är frågesporter. Till exempel en frågesport med titeln Vad är din mest dominerande egenskap? från PlayBuzz fick nästan 4 miljoner aktier på sociala medier.

Här är några webbplatser som dödar sina sociala aktier med hjälp av frågesporter:

Disney

skärmdump av Disneys frågesport

Disneys toppquiz “Vem är ditt Disney Spirit Animal” fick över 800 000 aktier.

Barcelona fotbollsklubb

Barcelonas Big League Quiz fick över 100 000 aktier.

Liverpool Football Club

Deras Beatles-textsquiz var det mest delade innehållet på hela webbplatsen förra året och fick över 600 000 aktier.

Country Outfitter (modemärke)

Detta modemärkes Garth Brooks textsquiz fick över 60 000 aktier, vilket gör det till det tionde högsta delade innehållet under de senaste 12 månaderna.

Buzzfeed

Det är Buzzfeed.

De bästa Quiz-plugins för WordPress

Nu när du (förhoppningsvis) är övertygad om att frågesporter gör bra för dig, låt oss komma igång. Dagens inlägg kommer att täcka några av de bästa gratis och premium frågesprogrammen för WordPress.

OnionBuzz Viral Quiz Creator Premium WordPress Plugin

OnionBuzz Quiz Maker

Om du vill bygga dina egna BuzzFeed-liknande frågesporter är OnionBuzz quizskaparen plugin för dig. Detta kraftfulla plugin innehåller enkla alternativ för frågespecifika layouter, flöden / kategorier, MailChimp-integration (lås-frågesportresultat) och till och med anpassade format inklusive:

 • Personlighet
 • Trivia
 • listor
 • Rangordnade listor
 • Vänd kort
 • Och mer framöver!

Använd bara de inbyggda alternativen för att skapa din anpassade frågesport, använd sedan den automatiskt genererade kortkoden för att infoga den på alla inlägg, sidor eller widgetar som är färdiga på din webbplats. Plus alla frågesporter du skapar med OnionBuzz är helt lyhörda och mobilvänliga – så det är det perfekta tillskottet till din virala webbplats!

OnionBuzz Quiz Maker låter dig använda 3 olika typer av svar för dina frågesporter: listor, rutnät eller matchningar. Dessa svarstyper ger alla dina frågesporter intressanta val, som till och med kan förvandlas till en spännande berättelse eller interaktivt äventyr för dina användare. Alternativ efter svar kan visa rätt variant strax efter användarens val eller efter slutet av hela testet.

Sociala delningsknappar kan enkelt läggas till någon av dina frågesporter, vilket ger gott om möjligheter för ditt innehåll att bli riktigt viral. Du kan också lägga till prenumerationsformuläret till ditt nyhetsbrev via e-post. Detta hjälper dig att förstora din prenumerationsbas avsevärt, särskilt i samband med innehållsskåpet (tillhandahåller en e-post för användaren för att fortsätta en frågesport eller för att se resultaten). Mailchimp-integration gör det möjligt att lägga till nya prenumeranter direkt till din bas på den här tjänsten.

OnionBuzz Viral Quiz Maker garanterar de breda anpassningsmöjligheterna för stilar, layouter och frågeställningar. Du kan visa frågesporter som en fullständig lista eller som en reglage med en fråga per bild. Användardefinierad eller slumpmässig frågeställning kan öka revisionsvärdet för varje frågesport.

OnionBuzz passar inte bara för underhållningsändamål, utan också för seriöst test på vissa skol- eller universitetsämnen, samt ett verktyg för att förbereda och kontrollera dina kunskaper.

OnionBuzz Viral Quiz Maker är helt mobilkänslig och optimerad för användning med WordPress-widgetar. Alternativ med specialflöden kan hjälpa dig att filtrera dina frågesporter efter kategorier.

WP-Quiz Freemium WordPress Plugin

WP-Quiz är ett allt-i-ett-quiz-plugin som låter dig skapa obegränsade frågesporter, som är optimerade för mobilvy och fungerar med alla WordPress-teman. Plugin gör det mycket enkelt att skapa tre typer av frågesporter:

 • Trivia
 • Personlighet
 • Flip

Det ger dig ett intuitivt gränssnitt för var och en av dessa frågesorter. När du har skapat en frågesport kan du inkludera den i valfritt inlägg eller sida med en kortkod. Du kan också dela frågesporten i flera sidor, vilket ökar sidvisningarna. Vissa användare (inklusive mig själv) kanske emellertid tappar av om de inte kan få en en-sidig vy av frågesporten.

Bortsett från dessa funktioner ger proversionen av plugin dig förbättrade funktioner som Google Analytics och Facebooks Open Graph-integration, randomiserade frågor osv..

En uppsättning funktioner som jag speciellt tyckte intressanta var de “konverteringscentriska”. Människor av naturen är nyfikna människor (det var så vi kom dit vi är idag), och denna funktion utnyttjar den aspekten av mänsklig psykologi. Funktioner som prenumerera eller dela inlägget för att se resultatspel på användarens nyfikenhet och tvingar dem att vidta åtgärder (dvs. dela eller prenumerera) för att se deras resultat.

WordPress Viral Quiz Builder Premium WordPress Plugin

Med Viral Quiz Builder kan du göra det snabbt bygga frågesporter i BuzzFeed-stil, som också kan fånga leads. Plugin stöder MailChimp och Aweber och ActiveCampaign e-postmarknadsföringsprogramvara.

Det finns två typer av frågesporter – personlighetstest och trivia, med möjlighet att randomisera ordningen till frågor. Du kan också skapa flersidiga frågesporter med funktionen “webbläsareuppdatering”, vilket ökar sidans sidvisningar.

Plugin stöder dölja frågesportresultaten bakom innehållsskåp som en e-postoptinbox eller social delning, vilket tvingar användaren att prenumerera eller dela ditt inlägg innan de kan se resultaten.

Quiz and Survey Master Gratis WordPress-plugin

Quiz och enkätmästare hjälper dig att skapa anpassningsbara frågesporter och undersökningar på din WordPress-webbplats. Frågestypen innehåller flera val med radioboxar, rullgardinsmenyer, flera poster med kryssrutor, binära svar (som sant / falskt, ja / nej, etc.) och öppna frågor.

Plugin har andra användbara funktioner som e-post till resultaten, inställning av tidsbegränsning, visning av tips, placering av svarsförklaringar, kommentarrutor för varje fråga, användarinloggning osv..

Watu Freemium WordPress Plugin

Watu gör det möjligt för dig att utföra frågesporter med öppna, flervalsfrågor och enkelvalsfrågor. Frågor kan också ställas som obligatoriska, där användaren måste svara på den för att delta i frågesporten.

Liksom de flesta plugins kan varje fråga tilldelas en unik poäng, som i slutet av frågesporten beräknas i resultatet. Watu kan också generera ett grundläggande stapeldiagram som visar användarpoäng kontra genomsnittspoäng på en given frågesport, tillsammans med en lista över alla deltagare.

De Watu till MailChimp Bridge är ett intressant kompis-plugin som automatiskt lägger till användningar som tar din frågesport till din MailChimp-lista. Det är alltid en bra praxis att anmäla (eller till och med använda en bortkryssningsfält) till frågesportdeltagaren att han / hon kommer att prenumerera på listan när han tar frågesporten. På det sättet skulle du undvika negativ känsla för ditt varumärke.

Premiumversionen av plugin-programmet börjar på $ 49 (inklusive ett års support och uppdateringar) och ger funktioner som export av frågesportresultat, quizfunktioner som bara är inloggade med mera. De högre planerna på $ 87 + ger dig möjlighet att debitera användare för att få tillgång till ett frågesport. Dessutom har den ytterligare frågetyper som “Fyll i tomma ämnen” och “Sortera värdena” och andra användbara funktioner som intelligens- och rapporteringsmoduler.

Quiz Cat Gratis WordPress-plugin

Quiz Cat gör det möjligt för dig att skapa uppslukande landingssidor för frågesport. Den här funktionen i sig kan leda till en möjlig ökning av sociala andelar, jämfört med efterfrågade efterfrågningar. Plugin stöder flervalsfrågor och möjligheten att randomisera alternativen för att säkerställa att läsaren faktiskt läser frågorna. I slutet av frågesporten kan du skapa obegränsat anpassat meddelande baserat på användarens poäng.

Chained Quiz Gratis WordPress-plugin

En ganska ny plugin i familjen, Kedjad frågesport har bara över 1000 installationer vid skrivandet av detta inlägg. Plugin gör att du kan skapa dynamiska frågesporter där nästa fråga är beroende av svaret på föregående fråga. Det kan användas för att skapa ganska coola frågesporter som avslöjar din personlighet eller känslomässiga kvotient.

Du skapar enkelvals-, flervals- eller uppsatsfrågor i din frågesport och tilldelar poäng till varje svar. Resultaten beräknas baserat på slutresultaten.

OpinionStage Freemium WordPress Plugin

OpinionStage är en värdlösning för innehållsförbättring som litar på märken som BBC, MTV och ReadersDigest. Plattformen kan användas för att skapa vackra enkäter, detaljerade undersökningar och engagerande frågesporter. (Vi kommer att hålla oss till frågesportdelen.)

Till att börja med är lösningen värd, det betyder att serverns resurser sparas – beräkningen hanteras av OpinionStage. Du kan skapa personlighets- och trivia-frågesporter och anpassa element i frågesporten inklusive teckenstorlek, färger osv.

När du skapar en frågesport värderar du antingen på OpinionStage-webbplatsen eller bäddar in den på din egen webbplats. Vi rekommenderar det sistnämnda, eftersom vårt mål är att öka användarnas engagemang i vår webbplats.

Premiumversionen av plugin-programmet börjar på $ 19 / mo och ger dig tillgång till djupare integration i det sociala nätverket, bättre analyser och möjligheten att generera leads från dina frågesporter..

Gåta gratis WordPress-plugin

Gåta är en enkätundersökning, enkäter och värdtjänst för frågesport med förmågan att fånga leads när en besökare deltar i en frågesport. Liksom OpinionStage används tjänsten av stora märken som AdWeek, The Huffington Post, etc..

Pluginet stöder blyupptagning till flera kanaler som Aweber, MailChimp eller andra CRM via Zaiper. De integrationer -funktionen gör det möjligt för dig att söka och bädda in bilder från Facebook, Instagram och Google Images, direkt i din frågesport.

mTouch Quiz Gratis WordPress-plugin

mTouch-frågesport är ett enkelt quiz-plugin som stöder flervalsfrågor. Plugin gör det möjligt att ange tips baserat på svarsval, ge en detaljerad förklaring av lösningen, ange när rätt svar visas och slumpmässigt ställa både flödet av frågor och svaralternativ.

WP-Pro-Quiz Gratis WordPress-plugin

WP-Pro-Quiz är ett funktionsrikt plugin som stöder fem frågetyper inklusive:

 • Enskilt val
 • Flera val
 • Val av “sortering”
 • “Fritt val
 • Val av “Matrix Sorting”

Du kan randomisera både frågor och svar, tilldela olika punkter till varje svar och ha multimedia som bilder och video i frågorna. Plugin har också coola funktioner som en topplista, import / export frågesport, e-postmeddelanden för quizöversikt och mer.

SlickQuiz gratis WordPress-plugin

Även om plugin-programmet inte har uppdaterats i över två år vid skrivandet av detta inlägg, SlickQuiz har fortfarande 4000 aktiva installationer. Det innehåller alla de grundläggande funktionerna i frågesprogrammet inklusive flervalsfrågor och randomisering av både frågor och svar. I slutet av frågesporten visas resultaten tillsammans med en anpassningsbar rangordning.

WordPress Simple Surveys Freemium WordPress Plugin

Liknar SlickQuiz, WordPress enkla undersökningar har inte uppdaterats på över två år, med 5000 aktiva installationer vid skrivandet av detta inlägg. Pluginet stöder flervalsfrågor, vägda resultat och CSV-export av frågesportresultaten.

Den utökade versionen av plugin ($ 35) gör att du kan lägga till text eller bilder till ditt inlägg och ge användaren en URL som innehåller sina svar.

WordPress Quiz Premium WordPress Plugin

WordPress Quiz gör att du kan skapa mycket anpassningsbara frågesporter med möjligheten att begränsa frågespecifikationer baserade på användarens cookie och IP-adress.

Du kan använda bilder och videoklipp i frågorna, begränsa antalet frågor som en person besvarar och slumpmässigt sortera frågorna i frågesporten. Plugin visar statistisk information om avslutade frågesporter – vilket ger dig en uppfattning om dina besökare svarar på ditt frågesport.

ViralPress – Virala nyheter, listor, frågesport, videor och undersökningar Premium WordPress Plugin

ViralPress är din enda destination för att skapa mycket engagerande innehåll med exklusiva funktioner som meme-generatorer, som / röstknappar, GIF-reaktioner, bildkommentarer etc. med avancerad integration i sociala medier.

När det gäller frågesporter stöder ViralPress fyra typer av frågor – trivia, två personlighetstyp-frågesporter och standard-flervalsfrågor. De sociala aktierna spåras, numret sparas i din databas för varje inlägg.

Det finns mycket mer till det här insticksprogrammet än frågesporter. Om du vill skapa en BuzzFeed- eller 9GAG-webbplats, kan ViralPress vara ett bra alternativ för dig!

GuessOn – Allt i ett Viral Quiz & Polls Premium WordPress Plugin

Gissa på WordPress stöder flera frågetyper för frågesport som:

 • Flervalsfrågor
 • Vänd typ av frågor
 • Före och efter frågor
 • Personlighetstest
 • Trivia-tävling

Plugin stöder låsningsquizresultat bakom sociala skåp och anpassade, timer nedräkning för personlighet och trivia baserade frågesporter, automatiserade Twitter hashtags och stöd för annonser. GuessOn stöder också ranglistor och öppna inlägg som kan vara bra för att bygga ett samhälle och en lojal användarbas.

WordPress Quiz Engine Plugin Premium WordPress Plugin

WordPress Quiz Engine Plugin är jack-of-all-trades quiz-plugin för WordPress med fem frågetyper:

 1. Singel och flerval
 2. Val av “sortering”
 3. “Fritt val
 4. Val av “Matrix Sorting”

I varje fråga kan du bädda in multimediafiler, tilldela olika poäng, bädda in anpassade fält och visa tips tillsammans med ett korrekt eller felaktigt svarmeddelande.

I frågesporten kan du definiera en tidsgräns, randomisera frågorna, förhandsgranska frågesporten innan du skickar in och visa frågesportstatistiken i topplistan. Plugin som andra intressanta funktioner som import / export av en frågesport och att tvinga fram ett krav för att avsluta ett beroende frågesport innan du startar en specifik frågesport.

WordPress Quiz Engine är helt kompatibel med cache-plugins som WP Super Cache och W3 Total Cache, vilket säkerställer en snabb webbplats och en sömlös användarupplevelse.

Slutsats

Det är en trångt bloggvärld där ute, eller hur? Vi vill alla sticker ut. För det behöver vi följande – en lojal användarbas. Att bygga en lojal användarbas är dock ingen enkel uppgift.

När du börjar få stadig trafik på din webbplats bör du parallellt starta näring bearbeta. Det tar tid att vårda dina besökare och konvertera dem till läsare och så småningom till lojala fans.

När du förbereder en frågesport för dina besökare tenderar du att stå åtskild från resten. Ju mer relevant frågesporten är för ditt innehåll – högre chansen att bygga lojala besökare.

Bonusläsning: Kolla in det här infographic från PlayBuzz som talar om vilka frågesporter som fungerar bäst med din publik.

Kom bara ihåg – trafik är en generisk term. Alla webbplatser får trafik. Nisch webbplatser får riktad trafik. Att få trafik får besökare.

Besökare konverterar inte enkelt. Läsare till. Lojala användare konverterar bättre.

Så nästa gång du lanserar en tjänst eller produkt, vem tror du kommer att köpa den??

Vilka är dina favoritquiz-plugins för WordPress? Missade vi ditt plugin? Låt oss veta i kommentarerna nedan!