19 bästa gratis WordPress Slider-plugins

15+ bästa gratis WordPress Slider Plugins

I ett nyligen inlägg diskuterade vi de bästa WordPress-reglaget för plugins. Och det fanns många fantastiska alternativ för dig att välja mellan! Men den här gången kommer vi att fokusera på de bästa gratis WordPress-reglaget-plugins.

“Varför?” – du frågar. De gratis plugins som du hittar på WordPress.org genomgår rigorösa tester och måste följa de senaste WordPress-konventionerna för att kunna publiceras. Även om du kan få ett reglage-plugin med inte så många alternativ, betyder dessa begränsningar att det finns mindre rörliga delar. Plugin är ofta mer stabil, säker, snabbare att konfigurera och lättare på din sidbelastning (och utmärkt för nya WordPress-användare).

Det är alltid bäst att använda ett WordPress-tema som har gjorts helt kompatibelt med reglaget plugins som det levereras med. Jag föreslår alltid att du provar vårt Total WordPress-tema, som har testats noggrant med två av de mest använda reglagen i dag.

Om du inte vill byta teman, men ändå vill ha en karusell på din webbplats kommer listan att vara fördelaktig. Plugins som listas här uppfyller två viktigaste villkor. Dom är:

  • Uppdateras regelbundet
  • Ge bra support via WordPress.org-forum

Det verkar som att det fortfarande finns en stor efterfrågan på reglage, vilket är fantastiskt, och om de används korrekt kan de förbättra användarupplevelsen och ibland till och med konverteringsfrekvenser. Nya och spännande kostnadsfria WordPress-reglage-plugins släpps ofta och vi kommer att göra vårt bästa för att hålla jämna steg.

Låt oss nu granska några av de bästa gratis reglaget för pluggen och ta reda på om de har några nya funktioner som kan fräscha upp din WordPress-webbplats.

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. Nivo Slider Lite

Nivo Slider Lite Gratis WordPress Slider Plugin

Om du letar efter en funktionsrik skjutreglage från kända utvecklare vill du prova den här. Nivo Slider Lite är ett gratis WordPress-skjutreglage-plugin baserat på den väl beprövade Nivo Slider som nu är en del av den otroliga skattkistan för WordPress-godsaker på ThemeIsle. Den levereras med en lättanvänd kortkod för att visa dina skjutreglage, såväl som många tillgängliga alternativ för reglaget, animationshastighet, paustid, navigationspilar, etc..

Dessutom om du uppgraderar till Nivo Slider från lite får du tillgång till massor av fler alternativ för reglagetyp (du kan till och med dra bilder från inläggstyper), responsiva layouter, teman, miniatyrnavigering, ytterligare övergångseffekter och mer. Plugin ingår till och med i Pirate club, så om du redan är medlem får du Nivo utöver alla andra fantastiska teman och plugins (plus livstidsuppdatering och uppdateringar) från Themeisle allt för ett lågt pris.

För att sammanfatta är Nivo Image Slider ett supersnabbt, responsivt WordPress-reglage-plugin som låter dig skapa obegränsade reglage, med några vackra effekter, ett unikt anpassat inlägg och kortkodssystem och det har testats med alla nuvarande webbläserversioner.

2. Övergångsreglage Lite

Transition Slider Lite

Du har antagligen hört talas om det populära plugin-programmet Transition Slider tidigare, men visste du att de erbjuder en Lite-version? Det är rätt – denna gratis, Gutenberg-kompatibla reglage erbjuder massor av fantastiska funktioner som du kan använda för att bygga snygga reglage för din WordPress-webbplats.

Med Transition Slider Lite-plugin kan du designa anpassade reglage med animerade textelement, imponerande WebGL-drivna övergångseffekter, navigationspilar, skjutreglage och autoplay, djuplänkning, videobilder, knappar, smart förladdare och mer. Det finns även inbyggda alternativ för skjutreglage i full bredd eller fullskärm (ett utmärkt sätt att göra ett varaktigt första intryck på besökarna på webbplatsen)

Transition Slider Lite är också lyhörd, stöder navigering genom att trycka och dra och är kompatibel med de mest populära webbläsarna. Och för mer kraft, se till att kassa Transition Slider Pro – som lägger till färdiga glidmallar, mobila och surfplattformiga lager, premiumstöd och mer.

3. SlideDeck Responsive Slider

SlideDeck Responsive Slider Free WordPress Plugin

SlideDeck är ett kraftfullt gratis WordPress-reglage-plugin som du kan använda för att lägga till visuellt intresse på din webbplats. Det bästa av allt SlideDeck är gratis och lätt att använda. Installera och använd bara SlideDeck-hanteraren för att skapa nya bilder från grunden, eller välj en gratis mall för att komma igång. Du kan sedan lägga till bilder, video (Youtube eller Vimeo), titlar och jämna knappar. SlideDeck innehåller inbyggda alternativ för bildlänkar (så att tittarna kan klicka var som helst), titlar, utdrag och läs fler länkar.

Letar du efter fler funktioner? Du kan uppgradera till SlideDeck Pro för att få fantastiska tillägg för textreglage, anpassad CSS, WooCommerce-integration, tillagda gallerikällor, flödesalternativ för sociala medier, call to action och massor av fler premium-bildmallar.

4. 10Web-skjutreglage

10Web Slider Free WordPress Plugin

Jag hittade Slider WD WordPress-plugin som en av de snabbaste. Det är ett effektivt verktyg för att skapa karuseller på din webbplats. Du kan infoga dem manuellt, med hjälp av kortkod, som en widget, men också i någon av dina temafiler med PHP-funktion.

Med Slider WD kan du lägga till obegränsade bilder, både bilder och videor (YouTube och Vimeo). Det finns gott om övergångseffekter och stöd för tre lager:

  • Textinnehåll
  • Bilder
  • Delningsknappar (Twitter, Google+, Pinterest, Facebook & Tumblr)

Det mest intressanta jag hittade på deras beskrivningssida är att de erbjuder att översätta plugin till vilket språk som helst inom tre dagar. Jag tror att det är ett exempel på ett bra plugin-stöd.

5. Meta Slider

MetaSlider Gratis WordPress-plugin

En av de populäraste WordPress-reglaget för plugins, med Meta Slider skapar du karuseller snabbt. Du gör det genom att välja bilder från ditt mediebibliotek, dra-n-släppa dem, ställa bildtexter, länkar och SEO-taggar.

Du kan lägga till den i inlägg och sidor, men också använda kortkod eller malltagg för att bädda in bildspel där du vill. Eftersom det är ett av de mest använda gratis reglaget för pluggen där ute har det översatts till 16 språk.

6. Ultimate Responsive Image Slider

Ultimate Responsive Image Slider Gratis WordPress-plugin

Ultimate Responsive Image Slider är ett annat bra alternativ om du letar efter en väl underhållen och stödd gratis plugin för gratis skjutreglage. Det ger dig möjlighet att ladda upp flera bilder i en batch, lägga till flera bilder i ett inlägg eller en sida, infoga det med kortkod, justera höjden och bredden på dina skjutreglage, konfigurera navigeringsknappar, etc..

Den mest intressanta funktionen är bildminiatyrbilder. Om du har flera bilder i ett skjutreglage kan du aktivera miniatyrbilder som visas under bilden, så att besökare kan förhandsgranska dem och hoppa framåt eller bakåt om de vill. En annan fördel med att använda detta plugin är att du kan definiera teckensnitt i den. Jag gillar inte plugins som har den här funktionen, helt enkelt för att den bromsar din webbplats om du aktiverar den. Men om du vill ha andra skjutreglage typsnitt än de som definieras av ditt tema, kan du göra det med detta gratis WordPress-skjutreglage plugin.

7. Skjutreglage av Supsystic

Supsystic Gratis WordPress Slider Plugins

Supsystic skjutreglage är en lyhörd lösning som låter dig bygga bild- och innehållsreglage med några snygga mallar och en hel del alternativ. Detta inkluderar lyhörda bildreglage, bildspel, bildtexter, miniatyrbilder, anpassade länkar och ett enkelt bildspelgränssnitt (videobilder, dynamiska inläggströmmar, karuseller och HTML-lager finns också tillgängliga med pro-versionen).

Det påstår sig också vara SEO-optimerat, men du kan göra vilken SEO-bild som helst för skjutreglaget genom att skriva unika och relevanta filnamn och alt-taggar. För närvarande är detta skjutreglage-plugin tillgängligt i 15 dialekter, så det är värt att överväga om du letar efter ett lokaliserat reglage-alternativ.

8. Slider av Soliloquy

Soliloquy Free WordPress Slider

Bygg vackra responsiva reglage och snabbt med Soliloquy-bildreglaget. Denna slimmade skjutreglage innehåller raka men kraftfulla alternativ via en intuitiv drag- och släpp-skjutbyggare. Lägg bara till dina bilder, använd standardlayouten (eller välj från förlagda mallar), lägg till anpassade CSS om du vill och du har en reglage redo att gå.

Vill ha mer? Soliloquy erbjuder tillägg för premiummallar, bildskydd, karuseller, miniatyrnavigering, lightbox, Instagram & Pinterest-integrationer, WooCommerce-produkter, dynamiska reglage och anpassningsbara standardvärden (som du kan få tillgång till alla med en dev-licens).

9. Master Glider

Master Slider Free WordPress Plugin

Master Slider är en fri och lyhörd bild och innehållsreglage. Det stöder smidiga övergångar och peknavigering.

Det påstår sig vara byggt med WordPress bästa praxis (backend och frontend), men gränssnittet verkar inte som något som tillhör WordPress (kanske det beror på att de ville ha en sömlös övergång mellan den fria och pro-versionen av plugin). Å andra sidan fungerar det bra med standard WordPress-teman, men också flera andra teman jag testade det med.

10. GIGA-reglage

GIGA Slider Free WordPress Plugin

Den här reglaget plugin är snabb, utan tvekan om det. Det stöder att lägga till obegränsad mängd bilder med titel och beskrivning, samt erbjuder 25 övergångseffekter, paginationsbilder eller knappar, auto-startinställningar, paus på muspekaren, 32 hudtyper och mer .. Du kan skapa bildspel- och videobilder för din WordPress-webbplats. Det är lyhört och fungerar bra på Android och iDevices.

På nackdelen använder GIGA-reglaget ett ganska irriterande meddelande om försäljning på plugins-sidan. Det är synligt hela tiden … så det är förmodligen en av de gratis skjutreglaget WordPress-plugins som du bör undvika att använda på en klientwebbplats. Men för personligt bruk, fortfarande ett fast val.

11. MotoPress Slider Lite

MotoPress Responsive Slider Free WordPress Plugin

MotoPress har varit känt för att skapa några WordPress-plugins av hög kvalitet. MotoPress Slider Lite är inget undantag. Det är en bra lösning för att skapa bilder med tonvikt på visuella effekter. Det har drag ‘n’ drop-gränssnitt (som jag inte är ett stort fan av), responsiv layout och svepnavigering.

Det är en solid, lite plugin med stöd för anpassade inläggstyper, lager och till och med WooCommerce. En annan bra funktion är att du kan importera och exportera reglage. Jag har inte sett ett annat gratis skjutreglage-plugin som ger dig det här alternativet. Så om du har flera webbplatser, men du vill använda samma skjutreglage, eller bara vill spara reglaget för senare användning, kan du göra det enkelt med MotoPress Slider Lite.

12. Smart Slider 3

Smart Slider 3 Gratis WordPress-plugin

Smart Slider 3 är en uppföljare till den äldre och beprövade Smart Slider 2 WordPress-plugin. Det påstår sig vara ett helt nytt och intuitivt WordPress-plugin som låter dig skapa reglage på ett sätt som aldrig sett förut med något gratis reglage-plugin. Så låt oss se vad som är bra och vad som inte är det.

Detta plugin ger dig möjligheten att skapa YouTube- och Vimeo-bilder och till och med använda dina WordPress-inlägg och skapa bilder från dessa, så jag fortsatte att prova om jag själv. Jag gillar att det finns en hel del videohandledning för hur man skapar vissa visuella effekter och en bra “komma igång” -guide. Det betyder att du har bra stöd om du väljer den här reglaget.

Men jag gillade inte det faktum att utvecklarna har övergivit bästa praxis för WordPress när det gäller hur saker ser ut och känns i instrumentpanelen. Det tog mig lite tid att vänja mig till hur saker fungerar här. Jag var inte ens säker på att jag använde WordPress, det såg ut som en konstig version av Android för mig. Andra än det verkar det som en snyggt stödd och väl avrundad plugin.

13. Ultimate Slider

Slider Ultimate Gratis WordPress Plugin

Ultimate Slider är ett gratis WordPress-plugin med autoplay-funktion, där du också kan ställa in skjutreglaget och skjutintervallstider. Använd den medföljande kortkoden [Ultimate-reglaget] kan du enkelt infoga reglage som du har skapat var du vill i dina inlägg och sidor.

Denna plugin är helt lyhörd och kompatibel med WooCommerce. Det låter dig skapa olika bilder med hjälp av kategorier som de tidigare, men du kan också mata in anpassade CSS för att justera utseendet på dina bildspel. Timer-fältet informerar besökarna när de kan förvänta sig bildändringar.

14. FA Lite Responsive Slider

FA Lite Responsive Slider Free WordPress Plugin

FA står för Featured Articles 3.0, som är ett WordPress-reglage-plugin som låter dig skapa reglage från det innehåll du redan har publicerat. Du kan skapa bilder från dina inlägg, sidor eller anpassade inläggstyper. Men du kommer inte att kunna skapa dem från dina bilder, eftersom den här funktionen är reserverad för premiumversionen.

Du hittar alla standardfunktioner, till exempel: navigationspilar och paginering, olika layouter och animationer, skjutreglage-teman, etc. Det finns till och med några icke-standardiska sådana som alternativet att infoga det med kortnummer, widgetar, automatiskt eller med mall tagg (PHP-funktion), så att placera den här skjutreglaget exakt var du vill det kommer inte att vara ett problem. Jag bör också nämna att det kommer med handlingar och filter, så alla ni WordPress-utvecklare kommer säkert att uppskatta detta plugin.

Det jag egentligen inte gillade med det här insticksprogrammet är att många av dess funktioner är reserverade för premiumversionen.

15. Skjut något

Skjut något gratis WordPress-plugin

Skapa en fantastisk skjutreglage gratis med Slide Anything. Denna kostnadsfria karusell- och reglage-plugin innehåller enkla alternativ för att lägga till bildbilder, text, HTML och mer. Med hjälp av Slide Anything-alternativ kan du säkert bygga en stor, lyhörd, touch-aktivera reglaget på nolltid.

Eftersom plugin nyligen uppdaterades för att använda Owl Carousel 2 finns det också nya alternativ för oändlig slinga, bildlänkar, CSS3 översätta 3D-övergångar och fantastiska övergångseffekter (som vänd, zoom, blekna, studsa, rulla ut och mer).

16. Seriös reglage

Serious Slider Free WordPress Plugin

Den gratis Serious Slider-plugin är ett allvarligt fantastiskt alternativ för att lägga till reglage på din webbplats. Inte bara är det lätt att använda, men plugin är också SEO-vänlig, översättningsklar och fullt lyhörd.

Bygg upp ett obegränsat antal anpassade skjutreglage med inställningar för text, knappar, länkar, utseendestilar, övergångseffekter, bildtexteranimationer, etc. Serious Slider innehåller också en enkel “media-knapp” så att du snabbt kan infoga dina reglage i inlägg och sidor med en klick.

17. Elementor Image Carousel Widget

Elementor Page Builder Plugin

Info & nedladdningVisa demonstrationen

Elementor är tekniskt en plugin för sidbyggare, den innehåller en ganska fantastisk bildkarusell med gratisversionen (om du uppgraderar till Elementor Pro lägger plugin till kraftigare bild- och videoklippare). Så om du ändå vill skapa anpassade layouter erbjuder Elementor redan ett enkelt sätt att bygga enkla bildreglage – inga extra plugins krävs. Image Carousel-widgeten innehåller alternativ för att välja navigationsstil, hastighet, bild / fade-effekt, autoplay och paus på muspekaren.

De Elementor Slides Widget å andra sidan kan man använda för att skapa snyggare skjutreglage med text, knappar, full bredd eller helskärmslayout, ken burns-effekt, innehållsanimering, anpassade övergångar och mer. Den här widgeten är dock endast tillgänglig med Pro, så du måste först uppgradera för att använda den.

18. Responsive Flipbook

Responsive Flipbook Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Om du vill presentera en online broschyr eller tidskrift kanske du inte vill ha en traditionell reglage. I vilket fall är en animerad flipbook ett absolut måste.

Om du vill lägga till animerade flipböcker till din webbplats ska du inte leta längre än den responsiva Flipbook WordPress-plugin. HTML och jQuery driver plugin, vilket innebär att alla användare kommer att kunna se animationerna – även de utan flash-spelare. Plugin är också fullt lyhörd, så dina blädderblock ser fantastiska ut på alla enheter.

Styling av dina blädderblock är en viktig prioritering, så plugin-utvecklarna har lagt till en imponerande mängd anpassningsfunktioner. Detta inkluderar 1 000 ikoner, över 650 Google-teckensnitt och 11 fördefinierade bokformat att välja mellan. Kasta i obegränsade färger, svävaeffekter och tre layoutalternativ, och du har en stor möjlighet att bygga den perfekta blädderblocket för att spegla ditt märke – särskilt viktigt om du vill att din blädderblock ska konvertera kunder.

Att bygga din flipbook är oerhört enkelt: utvecklarna har arbetat hårt för att se till att gränssnittet är så intuitivt som möjligt. Detta inkluderar ett massuppladdningsalternativ, två sätt att visa dina sidor och en PDF-guide för att konvertera PDF-filer till blädderblock direkt.

19. Avartan Slider

Avartan Slider Responsive WordPress Plugin

Avartan är ett lättanvänt gratis responsivt WordPress-reglage-plugin fullpackat med många funktioner. Lägg till imponerande bildreglage, videobrytare, innehållsreglage, text och animationer på din webbplats. Den innehåller också kortkods- och knappelement.

Avartan-skjutreglaget ger ett enkelt admingränssnitt med moderna funktioner som drag-and-slider-skjutbyggare, live-förhandsvisning och olika typer av elementalternativ. Det innehåller alternativ för livliga bildspel för presenterade sidor, inlägg, anpassade inläggstyper, mediebilder på WordPress-webbplatsen. Den är också kompatibel med flera webbläsare för stora webbläsare inklusive Firefox, Opera, Chrome, Safari och IE.

Avartan-reglagens elementfunktion täcker alternativet för autoplay-video, alternativet för nästa bild på slutet video, alternativet för loop-video, fullskärm YouTube, Vimeo och self-host HTML5-videor. Dessutom har den möjlighet för skala avbilda, tvinga spola tillbaka video, stänga av video.

Det finns 13 typer av övergångar och animationer med tillägg av HTML + enkel text, anpassad CSS och många fler. Du behöver bara välja bilder från ditt WP-bibliotek, dra och släpp dem på en viss plats, ställa in länkar, bildtexter och SEO-fält från en sida.

Det är ett progressivt plugin-plugin för WordPress som också fungerar på skrivbord och mobila enheter. Avartan-skjutreglaget ger en vacker upplevelse för användare med eleganta effekter. Det är inte bara ett skjutreglage – det är ett nytt sätt att leverera idéer!

Inpackning av de bästa gratis WordPress Slider Plugins

Alla de nämnda kostnadsfria WordPress-reglage-pluginsna påstår sig ha ett intuitivt gränssnitt, men jag föreslår att du provar dem själv och ser vilken som erbjuder det bästa funktionalitet-till-intuitivitet för dig. Eftersom ingen WordPress-webbplats bara har ett plugin, är belastningen som alla lägger på din webbplats också att tänka på.

Förhoppningsvis kommer informationen i den här artikeln att göra det lättare för dig att avgöra vilka av de bästa gratis WordPress-reglaget för plugins som är rätt för dig. Var noga med att låta mig hur det går!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me