20+ Bästa dra och släpp Page Builder WordPress Plugins

Bästa dra och släpp Page Builder WordPress Plugins

Eftersom webbbyggnadsplattformar utvecklas för att inkludera de som inte nödvändigtvis är välkända i kodvärlden leder drag-och-släpp-sidbyggare vägen för att låta folk glömma att behöva stirra på en tråkig WordPress-redigerare för att skapa webbplatser Kom till liv.

En dra-och-släpp-sidbyggare slutför två uppgifter:

 1. det gör att du faktiskt kan se vad du skapar medan du skapar det, och
 2. det minskar tiden det tar att bygga en webbplats.

Låt oss inse det: att dra och släppa komponenter är alltid snabbare, och du behöver inte växla fram och tillbaka från baksidan till framsidan av din webbplats för att se resultat.

Dra och släpp-redaktörer är fantastiska för nybörjare och experter som vill påskynda sin produktion. Låt oss ta en titt på de bästa dra-och-släpp-sidan Builder WordPress-plugins som du kan välja mellan. (Du kan också kolla in vår guide för att dra och släppa sidbyggnad om du känner dig lite nervös för hela ämnet.)

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. WPBakery Page Builder ($ 46 eller Gratis med totalt)

Visual Composer Frontend Editor

Info & nedladdning Visa demonstrationen

WPBakery Page Builder-plugin är ett av de mest sålda dra och släpp-plugins på marknaden. Och med goda skäl är det en ganska cool premium-plugin. Det är så bra att vi inkluderade det (gratis) i vårt mest sålda tema Total. Med den visuella sidbyggarenWPBakery får du välja om du vill designa din webbplats på framsidan eller baksidan. Det fungerar också med alla teman du väljer att installera på din WordPress-webbplats, och de över 40+ innehållselementen som plugin-programmet innehåller är redo att användas direkt ur rutan.

En annan stor funktion i detta plugin är dess flexibilitet. Du kan enkelt lägga till fler moduler om du vet vad du gör. I själva verket har vi lagt till massor av anpassade byggare-element till vårt totala WordPress-tema med hjälp av WPBakery Page Builder, som ikonlådor, milstolpar, posttyper rutnät och mer. Eller så kan du använda en av de hundratals premiumförlängningarna för att lägga till alla funktioner du kanske vill ha eller behöver.

2. Elementor (gratis)

Elementor Live Page Builder-hemsida

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Elementor Live Page Builder är en front source-redigerare med öppen källkod som tar drag och släpp av sidbyggnad till nästa nivå. I själva verket var den första kostnadsfria sidbyggaren med full designfunktioner, ett unikt och supervänligt användargränssnitt och ett snabbt och svarsfria gränssnitt som fortfarande är mycket snabbare än tävlingen. Den här avancerade dra-och-släpp-live-sidbyggaren ger dig omedelbara resultat, så du behöver inte vänta tills ändringarna träder i kraft. Det kan tyckas obetydligt till en början, men dessa stegvisa förändringar läggs upp, och det kommer inte att ta lång tid innan Elementor har sparat timmar i sidbyggnadstiden.

Elementor kan användas med vilket tema som helst och på vilken sidtyp som helst, så gå till stan på din hemsida, försäljningssidor, blogginlägg och mer. Elementors intuitiva layoutalternativ gör att du enkelt kan ändra allt från sektionsbredd och höjd, till kolumn- och innehållsposition, samt utfyllnads- och marginalinställningar.

Sedan lanseringen har många utgåvor och uppdateringar gjorts. Mest inspirerad av förfrågningar från användare. En viktig utgåva var Template Library, med möjligheten att spara sidor och sektioner som mallar, och använda en av många förkonstruerade och vackert gjorda mallar, läggs till på sidan med ett klick. Den andra stora utgåvan var Mobile Editing, den första verktygssatsen för att anpassa vilken sida som helst och göra den lyhörd och vacker på alla enheter. Det här är första gången designare kan vända en sida fullt responsiv utan att koda. Mobilredigering har aldrig tidigare funktioner som möjlighet att ställa in olika storlekar per enhet, möjligheten att ordna kolumner per enhet så att du får kontroll över mobillayout, möjligheten att ställa in olika utfyllningar, marginaler och justeringar per enhet och många andra unika funktioner.

En annan bra funktion hos Elementor är att alla dina tredjeparts widgets och plugins automatiskt är tillgängliga för dig att dra och släppa till dina sidor. Dessutom kommer Elementor med massor av anpassningsbara widgetar, 400 unika ikoner och över 600 Google-teckensnitt.

Den bästa delen? Det är gratis! Och det är förmodligen den bästa gratis sidbyggaren på webben.

3. WP Page Builder (gratis)

WP Page Builder av Themeum

WP Page Builder är ett enkelt alternativ för att skapa dina egna egna sidor. Dra och släpp-byggaren är lika enkelt som att klicka på en knapp – bokstavligen. Välj bara den modul du vill lägga till, redigera alternativen, klicka och dra för att ändra storleken eller dra och släpp för att ordna om element på din sida.

För närvarande WP Page Builder innehåller över 60 sidblock att välja mellan. Med alternativ för dragspel, varningar, ikoner, funktionslådor, prissättningstabeller, video, bildskärmar och mer finns det ingenting du kan bygga! Plugin stöder också upp till 6 kolumner, alla helt responsiva och mobilklara. När du skapar en layout som du älskar kan du spara den i ditt bibliotek för att återanvända eller använda ett förutformat block för att påskynda din webbplatsbyggnad. Och om du älskar plugin kan du uppgradera till premium för att få support, uppdateringar och fantastiska layoutpaket.

4. Beaver Builder ($ 99)

beaver_builder

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Beaver Builder-plugin är en premium drag & drop-sidbyggare, men du kan också ta tag i lite-versionen genom att gå till plugins i din WordPress-instrumentpanel. Plugin kommer också med ett tema om du väljer en av premiumplanerna, och vissa planer ger dig till och med flera platsfunktioner.

Men anledningen till att det här är ett av de bästa dra och släpp-sid-plugin-plugins beror på att många teman redan finns med sidbyggare, men de låser ändringarna i ditt tema. Vad händer om du någonsin vill ändra temat? Beaver Builder är ett tredjeparts plugin, så det låser inte dina ändringar till ett visst tema eller design. Du kan alltid ändra saker utan att behöva börja om med dina ursprungliga mönster.

Så vad kan BeaverBuilder göra? Massor! Plugin kommer med 20+ sidelement (inklusive text, rubriker, separatorer, bilder, gallerier, videor, ikoner, innehållsreglage, kontaktformulär, sociala länkar, vittnesmål, produkter, kartor, senaste inlägg, call to action, knappar och mer) att du kan infoga, dra och släppa på plats och redigera alla med några musklick. Du kan också dra och släppa alla widgetar du har aktiverat för att skapa anpassade sidfält för dina sidor (ett bra alternativ, eftersom du kanske vill visa olika widgetar på din butiksida kontra din blogg).

Åh, och det är WooCommerce-kompatibelt också. Det betyder att du kan skapa fantastiska butiksidor som är lika fantastiska som ditt företag. Du kan dra och släppa nya produkter, senaste recensioner, försäljningsartiklar, alla dina WooCommerce-widgetar och mer.

Beaver Builder är också fullt lyhörd för att se bra ut på alla dina enheter, kan utökas genom API: er för anpassade moduler (så att du kan lägga till nischspecifika sidelement som restaurangmenyer, personalprofiler, fastighetsförteckningar eller något annat), och plugin är översättning klar. Så vad hindrar dig? Gå över till demonstrationen för att prova BeaverBuilder live – skaffa sedan en kopia till din WordPress-webbplats idag!

Visa en fördjupad granskning av pluginprogrammet Beaver Builder om du vill veta mer, och kom ihåg att detta plugin till och med sparar dina ändringar om du väljer att sluta använda Beaver Builder. Detta är inte alltid fallet med vissa sidbyggare-insticksprogram.

5. Eleganta teman Divi Builder ($ 89)

Eleganta teman Divi Builder

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Divi Builder för eleganta teman erbjuder oändliga möjligheter att skapa otroliga siddesign. Inom denna intuitiva byggare staplar du helt enkelt rader med kolumner och lägger till så många element du vill. Divi Builder levereras med över 40 inbyggda moduler inklusive reglage, räknare och knappar. Varje modul har många anpassningsalternativ, inklusive en anpassad CSS-flik om du behöver lägga till din egen kod.

Divi Builder-plugin ingår i det årliga medlemskapet för eleganta teman. För $ 89 får du tillgång till alla deras plugins och teman – inklusive det mest sålda Divi-temat.

6. Page Builder av SiteOrigin (gratis)

Page Builder av SiteOrigin

Page Builder-plugin är ett helt gratis alternativ som innehåller WordPress-widgetar som hjälper dig att bygga och ändra responsiv siddesign. Eftersom plugin använder widgets är det lätt för nybörjare att lära sig. Dessutom gör det inte mycket för att ändra gränssnittet på din WordPress-instrumentpanel.

Den levande redigeringen är underbar för att se dina ändringar omedelbart, och historikfliken fungerar bra för att bläddra tillbaka för att se alla dina ändringar. Så om du gör ett misstag kan du bara gå tillbaka och göra det igen.

7. MotoPress Content Editor ($ 29)

Info & nedladdning Visa demonstrationen

MotoPress Content Editor är en sidbyggare WordPress-plugin som gör att skapa, redigera och anpassa dina WordPress-inlägg och sidor till en bris. Det är ett premium-plugin, men du kan alltid leka med demo om du inte är säker på att betala direkt. Denna plugin ersätter helt WordPress-standardredigeraren så att standarden inte kommer i vägen för dig att dra och släppa alla dina komponenter.

Detta smarta plugin är en innehålls- och sidredigerare som integreras med de flesta WordPress-teman och ersätter standard WordPress-redigeraren när den installeras. Detta ger dig större kontroll över utseende och känsla för dina inlägg och sidor. Kom bara ihåg att MotoPress bara kan anpassa innehållet du skapar när du använder plugin (det innebär att allt innehåll du har lagt till innan du installerar plugin inte kan redigeras med MotoPress, och du måste använda standard WordPress-redigeraren istället).

MotoPress innehåller ett antal fantastiska sidelement (som knappar, tabeller, avstånd, textrutor och mer) som du kan använda för att skapa anpassade layouter. De flesta element inkluderar ytterligare alternativ för marginaler, justering, länkar, färg, storlek och till och med anpassade klassnamn (för utvecklarna där ute). För att lägga till ett element, dra och släpp det från redigeringsfältet på plats. Klicka sedan på elementet för att göra ytterligare justeringar. Denna fantastiska front-end redaktör kommer att göra det enklare än någonsin för dig att bygga sidor och redigera ditt innehåll.

Andra fantastiska funktioner inkluderar en lyhörd design, anpassade inläggstyper, WPML-kompatibilitet och förlängning via kortkoder. Plus plugin innehåller regelbundna uppdateringar och fullt stöd från plugin-författaren, så du kan vara säker på att den alltid fungerar perfekt.

8. Themify Builder (gratis)

Themify Builder Lite

Themify Builder ger dig både backend- och frontend-redigerare, så du har flexibiliteten att välja var du vill göra din redigering. Denna plugin fungerar med alla teman och kommer med många alternativ för att skapa perfekta sidor för din webbplats. Inom redigeraren kan du enkelt duplicera moduler och rader och enkelt importera eller exportera Themify-layouter.

Premiumversionen av plugin är 39 $ och erbjuder ytterligare användbara funktioner som över 60 förutbestämda layouter och dussintals animationseffekter.

9. Nimble Page Builder (gratis)

Ladda ner Nimble Page Builder

Nimble Page Builder-plugin-programmet erbjuder gratis dra-och-släpp-funktionalitet med en kraftfull layout och helt responsiv design så att folk kan visa din webbplats på olika enheter. Du kan också enkelt lägga till element som kolumner, bilder, kontaktformulär, parallaxeffekter, tweets och mer.

Jag gillar verkligen det faktum att du kan lägga till widgetar på valfri sida i din WordPress-redigerare. Dra och släpp bara en standardwidget i din sidredigerare så kan du börja redigera direkt.

10. Live Composer Site Builder (gratis)

Live Composer Site Builder

Live Composer är ett premium-WordPress-plugin för front-content-skapare – vilket råkar vara gratis nu! Med detta plugin kan du snabbt skapa anpassade innehållslayouter i framsidan av ditt tema – vilket innebär att du kan se ditt innehåll när du bygger det!

Det finns många sidbyggare som bara använder WordPress-redigeraren för att skapa inlägg eller sidlayout. Även om detta fortfarande är ett superlätt sätt att bygga din webbplats genom att sätta in innehållsblock, skulle det inte vara ännu enklare om du kunde se ditt faktiska innehåll när du lägger till det? Med Live Composer kan du. Installera bara plugin på din WordPress-webbplats och börja bygga i front-end!

Live Composer har över 30 moduler du kan använda för att skapa dina sidlayouter. Med alternativ för nya inlägg, bilder, portföljobjekt, WooCommerce-produkter, kommentarer, miniatyrbilder, widgets, reglage och så mycket mer kan du skapa ungefär vilken layout du vill eller behöver. Dessutom eftersom du kan se vad du skapar när du bygger dina sidor vilket innebär mindre uppdatering av sidan och mer tid sparas.

Andra plugin-funktioner inkluderar responsiva alternativ, massor av modulalternativ (dvs färger, teckensnitt, gränser, bakgrunder, etc), mallstöd, åtkomstkontroller (så bara de användare du väljer kan komma åt kompositören) och mer. Dessutom finns det till och med interaktiva självstudier så att du kan få tag på plugin-enheten så snart som möjligt och börja bygga dina egna anpassade inlägg och sidlayouter idag.

11. FormCraft Drag and Drop Form Builder (gratis)

FormCraft - Form Builder för WordPress

Det här är inte exakt en fullsidebyggare, men det låter dig skapa formulär med en dra och släpp-redigerare. Med FormCraft kan du snabbt sätta ihop en fantastisk form, och du kan även hantera inlämningar med lätthet. Pop-up- och inlineformer ingår också. Jag bör också nämna att plugin-skaparen har inkluderat några tutorials för att komma igång.

Men om du vill ha fler funktioner, kolla in premiumversionen av plugin – det kan göra mycket mer än dess kostnadsfria motsvarighet. Läs mer om FormCraft Drag & Drop Form Builder-plugin här.

12. Thrive Architect Content Builder ($ 67)

Triva arkitektinnehållsbyggare

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Thrive Content Builder är en intuitiv front-end editor som gör att du snabbt och enkelt kan redigera din WordPress-webbplats. Skaparna av detta plugin är i uppdrag att ta WYSIWYG (vad du ser är vad du får) redigering till nästa nivå. Det fungerar på en grundläggande men bekväm och intuitiv klick-för-redigering-princip. Om du vill redigera ett element klickar du helt enkelt på det och börjar redigera.

Förutom intuitiv redigering i front-end, kommer Thrive Content Builder också med många andra fantastiska funktioner, som CTA-knappar, ett vitsordelement och lyhörd prissättningstabeller.

13. Page Builder Sandwich (gratis)

Page Builder Sandwich - Front-End Page Builder

Page Builder Sandwich är en annan frontend-redigerare som är oerhört enkel att använda. Författarna är stolta över att ha skapat “pop up-less” redigering i frontend. Du klickar helt enkelt på innehållet du vill redigera och börja skriva. En stor funktion i detta plugin är dess enorma globala kortkodskartläggningsdatabas. Från denna databas kan du enkelt komma åt kortkoder från hundratals populära plugins som Jetpack, WooCommerce och bbPress. För att lägga till videor i byggaren kan du helt enkelt klistra in en URL eller bädda in kod och du är klar.

Medan Lite-versionen är gratis kan du uppgradera till Premiumversion för $ 39. Detta erbjuder en mängd ytterligare funktioner, som förbättrade kortkodskartläggningskontroller och ett karusellreglageelement.

14. Frontend Builder ($ 57)

Frontend Builder hemsida

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Frontend Builder är ett annat bra alternativ om du föredrar att göra din redigering från frontend. Med den här byggaren skapar du en sida i baksidan och aktiverar sedan byggaren för den sidan. Du hoppar sedan över till frontend och bygger ditt sidinnehåll därifrån.

Skapa din sidlayout genom att lägga till rader och dela dem i flera kolumner. Du kan sedan dra, släppa och redigera önskade sidelement för att slutföra din design. Element, inklusive rubriker, knappar, formulär och menyer, kan alla anpassas i huvudgränssnittet.

15. Cornerstone Page Builder (39 $)

Cornerstone Page Builder förhandsvisningssida

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Cornerstone Page Builder är en front-end editor som kan användas med både sidor och inlägg. Denna rörliga och intuitiva byggare gör att du snabbt och enkelt kan skräddarsy ditt innehåll utan att behöva växla mellan skärmar. En snygg funktion med detta plugin är Skelettläge som låter dig visualisera din sidstruktur (eller skelett) med ett klick på en knapp. Cornerstone kommer också med ett kontinuerligt uppdaterat bibliotek med element, mallar och verktyg från tredje part.

16. King Composer (gratis)

KingComposer - Gratis drag-and-drop-sidbyggare

Den kostnadsfria versionen av King Composer erbjuder en responsiv dra och släpp back-end editor. Inom detta intuitiva användargränssnitt kan du skapa och organisera ditt innehåll genom att lägga till rader, kolumner och element. En bra funktion som skiljer denna byggare från mycket av konkurrensen är att sidor byggda med King Composer kommer att förbli intakta även om du inaktiverar eller tar bort plugin.

Om du föredrar att arbeta från en front-end-editor kan du uppgradera till King Composer Pro för $ 29 och få möjligheten att bygga sidor från front- eller back-enden.

17. Brix Builder (gratis)

Brix: WordPress-sidbyggare

Brix Builder är en dra-och-släpp-byggare som ger dig full kontroll över varje detalj i din siddesign. Det avancerade nätsystemet och det intuitiva gränssnittet gör att du kan skapa fantastiska resultat. Brix Builder har utformats för att vara modulär och skalbar så att den kan förlängas över tid utan problem.

Denna plugin kommer med 16 moduler, eller byggstenar, från grundläggande text och bilder till mer avancerade funktioner som framsteg och räknemoduler. Det innehåller också Font Awesome-biblioteket, inbyggda färgpaletter och ingångseffekter för att kontrollera hur element visas i rullning.

18. Brizy Page Builder (gratis)

Brizy Page Builder

Brizy är en front-end-byggare med otroliga alternativ, särskilt för en gratis plugin. Brizy stadierar ditt innehåll istället för att tvinga dig att arbeta på publicerade sidor. På det sättet kan du redigera dina sidor från framsidan, men de kommer inte att publiceras förrän du är redo för dem att gå live. En annan bra egenskap hos Brizy är att det finns mer än 150 förgjorda block – så att du snabbt kan designa dina sidor på några minuter!

19. Fet sidbyggare (gratis)

Fet sidbyggare

Bold Page Builder är en drag-and-drop-sidbyggare som är utformad för att fungera utmärkt med WordPress-teman 2016 och 2017. Det är ett snabbt, enkelt och gratis sätt att bygga en bättre nischplats med ett av dessa gratis kärnämnen.

Plugins intuitiva gränssnitt passar för att skapa de flesta typer av sidor. Det stöder många typer av element inklusive video, murgitter, bilder och rik text. Det stöder också Font Awesome-ikonbiblioteket, så att du enkelt kan anpassa dina sidor med valfri ikon.

20. Cornerstone & The Ultimate Elements Bundle

Cornerstone Page Builder

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Från tillverkarna av X Theme är Cornerstone ett utmärkt plugin för sidbyggare, vilket ger byggstenarna för dess flaggskeppet i WordPress-pluginform. Cornerstone är en frontend-sida byggare med alternativ för anpassade inlägg och sidor. Lägg till knappar, blockerbjudanden, kartor, skill-barer, reglage, flikar, prissättningstabeller och mer.

Men det har gjort ännu bättre när det kombineras med en Cornerstone-förlängning som Essential Addons for Cornerstone.

Plugin introducerar en mängd nya element, särskilt en helt ny karusellreglage. Du kan fylla dessa karuseller med alla typer av innehåll – bilder, logotyper, vittnesmål, teammedlemmar, blogginlägg och till och med WooCommerce-produkter. Varje karusell erbjuder också många anpassningsalternativ med ett urval av stilar, layouter, storlekar och bläddringsknappar. Du kan också bygga ett anpassat färgschema och ladda upp en anpassad bakgrundsbild för dem, vilket ger dig en plattform för att visa upp din kreativa stil.

Andra moduler inkluderar ett Instagram-rutnät och, min personliga favorit, interaktiva kampanjer.

21. WordPress Page Builder av AZEXO

WordPress Page Builder av AZEXO

WordPress Page Builder av AZEXO är ett resultat av många försök och misstag under WordPress-temat utveckling för Themeforest av AZEXO-teamet. De undersökte nästan alla sidobyggare som finns tillgängliga på marknaden och redo för integration med WordPress-teman från tredje part.

De letade efter den ideala byggaren för användare och utvecklare med följande villkor i åtanke:

 1. 100% främre sidbyggare med minst möjliga popup-dialogrutor – så varje sidbyte måste initieras med vänster eller höger musklick direkt ovanför objektet.
 2. Front-end CSS / HTML / JS av byggaren måste garanteras inte stör funktionen på sidan – noll CSS- och JS-konflikter för alla möjliga miljöer.
 3. Skapa sidor med färdiga avsnitt så att användaren kan bygga sidor med maximal hastighet som möjligt.
 4. Full front-end-kontroll för nästan alla CSS-stilar i varje HTML-tagg – om användaren behöver det.
 5. Front-end Builder-prestanda – inte mer än 500 millisekund för varje action även på stor sida.
 6. Det är omöjligt att bryta sidan efter slarviga åtgärder – dra till exempel.
 7. Minsta möjliga specialattribut och klasser som krävs för att Front-end Builder fungerar.
 8. Varje sektion / element / block – implementerat via ren HTML utan PHP-generation (en plats för källkod) – för enklaste som möjligt utveckling och anpassning av sektion / element / block
 9. Page Builder får inte lägga till några nya taggar, attribut, klasser för dess interna syften – bara hjälpa användaren att ändra HTML som skapats av utvecklaren.

Eftersom AZEXO inte kunde hitta en produkt som skulle uppfylla alla dessa villkor samtidigt, bestämde de sig för att skapa en ny WordPress-sidbyggare att använda i sina teman. De beslutade att inte utveckla en front-end CSS-stilredigerare utan gjorde istället sidbyggaren kompatibel med en mycket bra tillgänglig lösning på marknaden för en sådan uppgift – Yellow Pencil.

Efter att utvecklarna hade integrerat denna sidbyggare i sina utvecklingsprocesser för WordPress-teman kunde de öka hastigheten med cirka 20-30%. De tillbringar aldrig sin tid för CSS / JS-konflikter och nu kan de slå samman nya teman i enstaka avsnitt / element / block-bibliotek som kan kombineras med varandra.

22. Gutenberg (gratis)

Gutenberg WordPress Editor

Inbyggt i WordPress 5.0 Gutenberg är ett alternativ för nyare webbplatser som letar efter en enkel innehållsredigerare. Jag skulle förmodligen inte kalla detta för en sidbyggare, men det innehåller många alternativ för att skapa inlägg eller enkla sidlayouter. Medan ingenstans är så lika funktionsrik som alternativen ovan, erbjuder Gutenberg användare block för stycken, rubriker, kod, media, kommentarer, listor osv..

Avsluta de bästa dra och släpp Page Builder WordPress Plugins

Alla bör använda dra-och-släpp-sidan Builder WordPress-plugins, eftersom de förbättrar din produktivitet och sparar pengar på lång sikt. Om du har några frågor om dessa plugins, släpp en rad i kommentaravsnittet nedan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me