20+ Bästa kontaktformulär 7-tillägg och tillägg

20+ Bästa kontaktformulär 7-tillägg och tillägg

Mycket har sagts om kontaktformulär 7, men det finns ännu mer att säga. Visste du till exempel att det fanns hundratals fantastiska tillägg till kontaktformulär 7? Åh ja, kontaktformulär 7 har oh-så trevliga tillägg. Vi pratar om kraftfulla tillägg för att ladda dina formulär på alla spännande sätt.

Du kommer att acceptera Kontaktformulär 7 är ganska populärt plugin-kontaktformulär, vad med mer än fem miljoner aktiva användare. Jag använder det själv, men tills den andra dagen visste jag aldrig att dessa förlängningar fanns. Det visar sig att jag kan vända mina former på vilket sätt jag önskar, och det är spännande. Vänta, känns som om jag glömmer något viktigt. Åh ja, kontaktformulär 7 är helt gratis.

Om du använder kontaktformulär 7, välkommen till den stora avslöjan. Om du använder ett annat kontaktformulär plugin, se dig i kommentarrutan. Vi säger detta eftersom vi skulle älska din insikt om de bästa kontaktformulär-plugins – både gratis och premium. Har du en favorit förlängning av kontaktformulär 7? Dela det också. Vi ser alltid fram emot din feedback.

Det ur vägen, låt oss gräva in.

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. Släpp Uploader Premium File Upload Add-on för CF7

Dra och släpp filuppladdaren för CF7

Info & nedladdning Visa demonstrationen

När du skapar ett formulär finns det många skäl till varför du kanske vill tillåta användare att ladda upp en bilaga. Oavsett om du vill lägga till ett alternativ för att ladda upp ett CV för en jobbförfrågan, foton för en tävling eller felloggar för att få support eller något annat är Drop Uploader för CF7 ditt bästa alternativ. Denna lättanvända plugin gör alla dina formulär mer användbara!

Lägg till flera uppladdningsfält, ställ in en gräns för antalet uppladdade filer, lägg till en max filstorlek och till och med begränsa filtypen (kassan Släpp uppladdaren i aktion för att se själv). Du kan också välja alternativet för att visa en filminiatyrbild (bra för bilder) och aktivera dra & släpp eller bläddra för att välja en fil som ska laddas upp.

Bäst av allt kan du ansluta Drop Uploader till ditt Dropbox-konto. Så när användare skickar in filer får du dem direkt i en viss undermapp. Och du kan aktivera aviseringar för att skicka den överförda filbilagan direkt, en länk till filen eller båda. Orolig för GDPR? Använd bara Drop Uploader för att radera gamla filer för att radera filer automatiskt efter ett bestämt antal dagar.

När det gäller styling, innehåller Drop Uploader anpassningsbara färgalternativ för gränser (plus kanttjocklek), svävar, framstegsfält, titlar och ikoner. Andra funktioner inkluderar crossbrowser-kompatibilitet, AJAX-uppladdning, lokaliseringsstöd och flera plugin-översättningar ingår (engelska, spanska, franska, italienska, tyska, ryska och ukrainska).

2. Kontaktformulär 7 Honeypot Free Plugin

Kontaktformulär 7 Honeypot-förlängning

Anslut bara Honeypot-tillägget till kontaktformulär 7 så har du en skräppost som ingen annan. Återigen ingen captcha, så yay! Vem uppfann captcha ändå? Plugin fungerar som WPBruiser men du behöver inte installera två plugins. Men det är inte den saftiga delen; detta kontaktformulärstillägg spelar en roll och verkställer nämnda roll underbart.

Skräppostbots fyller i alla formulärfält eftersom de är kodade för att göra det. De kommer att anlita dina formulär för kontaktformulär 7 och släppa sin nyttolast – oändliga strängar med skräp och fruktansvärda länkar som är lika giftiga för din blogg som länkrotning (varför du bör fixa trasiga länkar). Människor fyller däremot bara de synliga formulärfälten.

Lång historia kort, Skräppostbot utlöser formfält som inte ses av mänskliga besökare ogiltiga formuläret på plats. Detta innebär att skräppostbottar raderas långt innan de kommer på din webbplats.

3. WPBruiser-kontaktformulär Premium-förlängning

WPBruiser-kontaktformulär 7-förlängning

Ja, det finns ett tillägg till kontaktformulär 7 som kallas kontaktformulär 7. Ja, och det finns på WPBruiser. Om du bor under en sten låter WPBruiser dig avsluta skräppost på din blogg utan att irritera captcha-bilder. Jag använder WPBruiser också och tycker personligen att det är en av de bästa antispam-pluginsna. Installera bara plugin och spela.

Tidigare känd som Goodbye Captcha, är WPBruiser den ultimata gratis spam-plugin. Saker börjar bli hetare med den här utvidgningen. Det låter dig lägga till WPBruisers skräppostmordförmåga i dina formulär för kontaktformulär 7. Lätt att installera och konfigurera.

Obs – du måste installera WPBruiser för att använda den här utvidgningen.

4. Kontaktformulär 7 Gratis PayPal & Stripe-tillägg

Kontaktformulär 7 Gratis PayPal & Stripe-tillägg

Ditt kontaktformulär behöver inte bara samla in kundinformation. Kom igen, du kan göra mycket mer som att förvandla dina formulär till utcheckningssidor om du behöver sälja ett toppsäljande tema eller e-bok. På alla sätt är detta bara ett av de många sätten du kan använda kontaktformuläret 7 PayPal-tillägg.

Om du är lite intresserad så skickas det här pluginet med några fina funktioner som möjlighet att ställa in artikelnamn, pris och SKU / ID, support för alla 25 PayPal-valutor, 18 språk och auto omdirigeringar. Du har inte hört allt; det finns en PRO-version med fler funktioner.

Att sälja via PayPal med kontaktformulär 7 är bara ett par klick bort med den här förlängningen.

5. Moana-kontaktformulär 7 Builder Premium Plugin

Moana-kontaktformulär 7 Builder Premium Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Anpassa och bygg formulär med kontaktformulär 7 och utvidgningen av Moana Builder. Moana gör det möjligt att använda WPBakery-sidbyggaren för att skapa dina formulär. Redigera enkelt utformningen av dina formulär med kraften i dra och släpp! Lägg till kolumner, nya fält och mer utan att behöva koda.

6. Kontaktformulär 7 MailChimp-förlängning

Kontaktformulär 7 MailChimp-förlängning

Låt oss välkomna Renzo Johnson, killen som förde oss kontaktformuläret 7 MailChimp-förlängning, som – om du undrar – ger dina listuppbyggnadsarbeten en hög ökning. Ovanpå att samla in information från läsarna kan du få användare att prenumerera på valfri MailChimp-lista automatiskt.

Detta kontaktformulär MailChimp-tillägg är enkelt att använda, stöder flera e-postlistor och har anpassade fält, en opt-in-kryssruta i slutet av varje formulär och prenumerationsalternativ för en eller dubbla opt-in. Denna tillägg uppdateras regelbundet och kräver mindre än två minuter att konfigurera.

7. Kontaktformulär 7 Popup Message Premium Extension

Kontaktformulär 7 Popup-meddelande Premium-förlängning

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Få dina formulär för kontaktformulär 7 att bli mer professionella genom att lägga till valideringar och popup-popups. På så sätt vet användare vilken tilläggsinformation som krävs eller om deras formulär skickades in. Plugin innehåller 10 förinställda färgscheman, som alla svarar.

8. Kontaktformulär 7 Kostnadskalkylator Premium-tillägg

Kontaktformulär 7 Kostnadsberäknare Premium-tillägg

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Erbjuder du en anpassad tjänst? Kanske webbdesign? En typ av kläder? Arkitekturplaner? Affärsbedömning? Eller ett annat anpassat erbjudande? Kostnadskalkylatorn för kontaktformulär 7 är ett enkelt plugin som lägger till ett offert- och kostnadsberäkningsalternativ till dina formulär.

Lägg till kryssrutor för priser, radioknappar, rullgaller eller kostnadsreglage. Du kan till och med skapa skattfält för att uppskatta lokala eller momsskatter. Skapa sedan totala fält för att lägga till valen. Detta är ett utmärkt sätt att få en mer exakt bild av vad en klient behöver och för att klienten får en snabb och enkel offert.

9. Kontaktformulär 7 flerstegsformulär

Kontaktformulär 7 Multistep Forms Extension

Användarupplevelsen kräver att vi skapar korta former som fångar information medan läsarens intresse varar. Långa former är ingen väg. Nej nej. Nah. Varför är detta? De är utmattande att fylla på för – i dagens internetvärld, som ändå har tid?

Vad gör du om du behöver samla in mer information? Kanske behöver du besökare för att fylla i en undersökning som går utöver bara personlig information. Hur håller du läsaren intresserad tillräckligt länge för att fylla i dina längre formulär? Det finns ett psykologiskt trick som du kan spela till din fördel med största enkelhet och enorma fördelar.

Tricket ligger i att dela dina utdragna formulär i flera delar, vilket är exakt vad denna förlängning av flera steg gör. Du kan till och med lägga till en “föregående” knapp i varje steg för att lägga till i navigering. Det är lätt att integrera med kontaktformulär 7, du bör skapa långa men engagerande formulär på nolltid.

10. Kontaktformulär Seven 7 Multi-Step Pro Extension

Kontaktformulär Seven 7 Multi-Step Pro Extension

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Skapa ett steg för steg-formulär med kontaktformulär 7 och Multi-Step Pro-tillägget. Liksom det gratis plugin som vi just nämnde kan du använda Multi-Step Pro för att göra dina formulär mer intuitiva. Det är ett bra sätt att göra komplexa former mer hanterbara för användare.

Så varför välja Pro? På grund av de tillagda funktionerna för vertikal eller horisontell orientering, bekräfta steg, bekräfta sista steg, anpassad styling (färger, bakgrunder och text) och mer. Plus att plugin är fullt lyhörd, kompatibel med webbläsare och fungerar bra med alla WordPress-teman.

11. Kontaktformulär 7 Skins Gratis tillägg

Kontaktformulär 7 Skins Gratis tillägg

På egen hand saknar kontaktformulär 7 i utseendet. Men koppla ihop det med kontaktformuläret för kontaktformulär 7 och du har en absolut vinnare. Oavsett om du vet kod är ingen betydelse; du kan enkelt bygga vackra former med hjälp av ett stort antal mallar och stilar.

Denna förlängning packar en ganska stans när det gäller användbarhet. Plugin hjälper dig att skapa ett brett utbud av enkla och komplexa former med hjälp av en samling förbyggda mallar som du kan anpassa efter ditt hjärts innehåll. Tillägget kommer med en extra lista med tillägg som du kan använda för att lägga till fler funktioner i dina formulär.

12. Kontaktformulär 7 reCaptcha v2 Free Add-on

Kontaktformulär 7 reCaptcha v2 Gratis tillägg

Ursprungligen kontaktformulär 7 inkluderade inbyggt stöd för reCaptcha, men eftersom version 5.1 släpptes tappades denna funktion. Men oroa dig inte – det är lätt att lägga till det tillbaka med den kostnadsfria reCaptcha v2-förlängningen. Detta enkla plugin lägger till “recaptcha” -taggen så att du enkelt kan lägga till fältet i dina formulär.

13. Avancerat kontaktformulär 7 DB-förlängning

Avancerat kontaktformulär 7 DB-förlängning

De mest uppenbara fördelarna med att lagra formulärinsändningar i din WordPress-databas inkluderar att ha centraliserad datalagring och att aldrig behöva kontrollera ett dussin e-postmeddelanden för att fastställa leads och vad inte. Advanced Contact Form 7 DB gör det oerhört enkelt att lagra formulärdata i din WordPress-databas och visa samma antingen inne i WordPress-administratören eller på din webbplats med kortkoder.

Om du har flera formulär över hela din webbplats, oroa dig inte, det här tillägget har ett filter-dropdown så att du kan välja varje form oberoende. Dessutom är den kompatibel med flera sidor. Dessutom kan du exportera dina inlagor (alla eller filtrerade resultat) via ett par metoder inklusive CSV, Excel och PDF.

14. Schemaläggningsrapport för avancerat CF7 DB Premium-tillägg

Schemaläggningsrapport för avancerat CF7 DB Premium-tillägg

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Genom att bygga upp det sista insticksprogrammet, om du lägger till Schedule Report-tillägget kan du ställa in dagliga, veckovisa, månatliga eller årliga rapporter för Advanced Contact Form 7 DB. Denna premiumförlängning är ett bra alternativ för företag och upptagna individer, eftersom det kan spara massor av tid. Välj valfritt formulär, skapa händelser för att utlösa rapportering, välj datakolumner och lägg till avancerade filter.

Andra plugin-funktioner inkluderar exportfiltyp (CSV, XLS eller EXCEL), e-postinställningar (till, från och meddelande), schema mer än en händelse och GDPR-kompatibel (Ställ bara in schema för att radera poster). Om du använder Advanced Contact Form 7 DB är tillägget Schedule Report ett måste.

15. Kontaktformulär 7 Förlängning av omdirigering

Kontaktformulär 7 Förlängning av omdirigering

Kontaktformulär 7 låter dig skapa ett enkelt meddelande som visas när användaren skickar in ett formulär. Även om detta är bra kan du uppnå mycket mer med dedikerade hela sidor som bidrar direkt till din nedersta rad.

Kanske kan du omdirigera besökaren till en sida “Tack” som riktar sig mot att bekräfta varumärkesmedvetenhet. Kanske kan du skicka användaren till en försäljningssida, en toppsäljande produkt eller ett populärt innehåll. Du kan omdirigera dina läsare till vilken sida du önskar, det är upp till dig. Du behöver bara installera den kostnadsfria kontaktformuläret för kontaktformulär 7 för att hantera dina omdirigeringar. Plugin är enkel att installera och använda.

16. Materialdesign för kontaktformulär 7 Gratis plugin

Materialdesign för kontaktformulär 7 Gratis plugin

Ge kontaktformuläret 7 ett nytt utseende med tillägget Material Design. Detta gratis plugin innehåller massor av enkla kortkoder som du kan använda runt dina vanliga kontaktformulärfält för att lägga till materialdesignstyling. Plugin innehåller ett ljust och mörkt huvudtema, fält med rutor och konturer, skicka knappen, reCaptcha och mer.

17. Villkorade fält för kontaktformulär 7

Villkorade fält för kontaktformulär 7

Lägg till komplexa villkorade fält till dina kontaktformulär med detta gratis tillägg. Är du inte säker på vad exakt villkorade fält är? Inga problem – de är i grund och botten alternativ om-detta-då-än. Om du till exempel erbjuder support för gratis webbmallar kanske du vill bygga en villkor där användaren kan välja ett CMS, om de väljer WordPress kan de välja ett tema och slutligen basera på temat välja ett versionnummer. På så sätt kan de välja det mest exakta alternativet för ett fält.

Med villkorade fält för kontaktformulär 7 kan du skapa anpassade fältgrupper och skapa (du gissat det) avancerade villkor. Lägg till alla dina om lika, om inte lika, och – liksom alla dina variationer.

18. Kontaktformulär 7 – Premium Salesforce CRM-integration

Kontaktformulär 7 - Premium Salesforce CRM-integration

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Salesforce är en av de bästa cheferna för kundrelationer. Och det är lätt att se varför – den innovativa plattformen låter dig se och hantera din försäljningstratt från början till slut. Och med hjälp av CF7 Salesforce Integration-plugin kan du också följa leads från det ögonblick de använder dina formulär.

Använd bara inbyggda alternativ för att kartlägga Kontaktformulär 7-fält till dina Salesforce-fält. När installationen har installerats kan du använda detta tillägg för att automatiskt lägga till kontakter, ärenden och leads genererade av skickade formulär till ditt Salesforce-konto.

19. Kontaktformulär 7 Google Analytics gratis tillägg

Kontaktformulär 7 Google Analytics Gratis tillägg

Varje webbplats bör använda Google Analytics för att förstå webbplatstrafik. Men du kan också dra nytta av de inbyggda alternativet för spårning av evenemang i Google Analytics för att se om besökarna använder dina formulär. Med kontaktformuläret Google Analytics-tillägget skapar du en “Kontaktformulär” -händelsekategori, “Kontaktformulär 7” -händelseåtgärd, och sedan händelsetiketter baserade på formulärnamn (t.ex. “Kontaktformulär” eller “Servicepris”).

Med insticksprogrammet kan du se ogiltiga inlämningar, skräppostaktiviteter, skickade eller misslyckade inlämningar och mer beroende på vilka inställningar du har valt. Det fungerar också bra om du också har konfigurerat Google Tag Manager för WordPress.

20. Kontaktformulär 7 Gratis dynamisk textförlängning

Kontaktformulär 7 Gratis dynamisk textförlängning

Lägg till förbefolkningsfält till ditt kontaktformulär med den kostnadsfria dynamiska textförlängningen. Med detta plugin kan du lägga till autofyllningsfält för URL, postinformation (ID, titel eller snigel), produktnummer, användarinformation etc. Du kan till och med skapa dina egna anpassade kortkoder för att returnera alla värden du har tillgång till.

Installera och aktivera bara plugin-programmet för att börja använda Dynamic Text Extension. Plugin lägger till nya taggtyper: Dynamiska textfält och Dynamiskt dolda fält. Välj din taggenerator och ange alternativ för önskat fält, taggnamn, dynamiskt värde samt ID och / eller klassattribut. Sätt sedan in taggen när du är klar.

21. Kontaktformulär 7 Anpassad validering Gratis tillägg

Kontaktformulär 7 Anpassad validering Gratis tillägg

Dina användare behöver inte fylla i ett helt formulär och bara trycka på “skicka” -knappen för att ta reda på att informationen som de gav var ogiltig. När det gäller användarupplevelsen kan du se hur det gynnar dig om läsaren kan berätta den information de ska skicka är ogiltig. Detta ger dina besökare chansen att redigera sina inlägg istället för att gå fram och tillbaka.

Kontaktformuläret 7 Anpassad valideringsfri WordPress-plugin gör att du kan lägga till anpassade felmeddelanden. Välj vad dina fel ska läsa för dina fält – inklusive text, e-post, telefonnummer, url, radioknappar och mer. Detta tillägg till kontaktformulär 7 är enkelt att installera och fungerar med flera formulär.

Sista ord

Kontaktformulär 7 älskas av många WordPress-användare. Det erbjuder dig en enkel men ändå effektiv WordPress-kontaktformulösning som är en nedskärning över genomsnittet. Med de extra tilläggen är det uppenbart att du kan uppnå mycket mer med liten ansträngning. Vad tror du?

Vilket är din favorit plugin för WordPress-kontaktformulär? Om du handlar om kontaktformulär 7, vilka är du favoritförlängningar? Wow oss i kommentarsektionen. Skål!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me