20+ Bästa WordPress-affärsteman 2020

Bästa WordPress-affärsteman

För alla företag bör en nyckelaspekt av din affärsplan vara din webbplats. Vår generation blir mer teknisk fokuserad med dagen, och om du inte har en mobilklar webbplats kommer du att missa en enorm marknadsdel. Är du inte säker på var du ska börja?

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

Vad som gör ett stort företag WordPress-tema?

Det här är en bra fråga – vad gör ett bra affärstema? Vilka funktioner eller alternativ? Det kommer verkligen att bero på ditt företag. WordPress har något för alla, och du kan alltid lägga till extra funktioner på din webbplats med ett plugin eller två. Men det finns några viktiga funktioner som du förmodligen vill ha direkt ut ur rutan.

tjänster
Du är trots allt ett företag, så du behöver ett sätt att dela med dina kunder exakt vad du gör. Förklara dina tjänsteerbjudanden Du kan uppnå detta med en dedicerad tjänster för kundtjänster, eller en anpassad personalmodul eller till och med ikonlådor.

Personal
Skulle du inte vilja träffa teamet av folk i ditt favoritföretag? Tja, dina kunder vill träffa dig – eller åtminstone lära känna dig lite. Dela foton av ditt team, deras titlar eller kanske några intressanta lurar om varje person. Att göra din företagswebbplats mer personlig kan bidra till att skapa en koppling mellan dig och kunden och hålla dig på deras sinne.

Portfölj & Galleri
Detta följer vad som sades om personal – kunder vill lära känna dig, ditt företag och dina produkter eller tjänster. Genom att lägga till ett galleri eller en portfölj har du chansen att verkligen spela dina saker för potentiella nya kunder. Lägg till ditt bästa arbete, visa upp resultaten du fick för en klient eller visa bara ditt team i aktion. Återigen vill du ansluta till din kundkrets.

vittnesmål
Bara var ärlig. Har du någonsin använt Yelp, Angies List eller en annan webbplats av recensionstyp för att fatta ett beslut? På din företagswebbplats kan du visa bevis på din solida meritlista över nöjda kunder med vittnesmål. Vissa teman lägger till anpassade inläggstyper, andra har sidbyggmoduler eller widgetar, eller så kan du lägga till dem i dig själv med hjälp av en textruta. Men de läggs till, vittnesmål är en kraftfull påverkare för nya kunder.

Sociala länkar
Vill du hålla kontakten med dina kunder? Vill du nå nya kunder? Vill du dela en kampanj? Du behöver sociala medier. Teman varierar i var de lägger till sociala länkar (rubriker, widgetar, moduler för sidbyggare, personalprofiler etc.), men se till att du har dem någonstans på din webbplats (och naturligtvis de aktiva sociala mediekonton som matchar).

Naturligtvis är det bara en handfull funktioner som majoriteten av företagen kommer att behöva. Beroende på ditt specifika företag kanske du också vill leta efter WooCommerce support om du vill sälja dina egna produkter, WPML-kompatibilitet och översättning filinföring om du enkelt kan översätta din webbplats till flera språk, eller till och med evenemang hanteringsfunktioner om du planerar att vara värd för ett antal evenemang i framtiden.

De bästa gratis och premium WordPress-teman för företag

Så nu när du vet vad du ska leta efter är det dags att ta sig dit och hitta ett tema. För att hjälpa dig har vi samlat en lista över några av de bästa WordPress-teman från företag och företag från hela webben (Obs! Vi har inte testat vart och ett av dessa teman, våra val är baserade på information som finns på temasidorna). Vi har gjort vårt bästa för att inkludera en bra blandning av gratis- och premiumtema, så oavsett vilken verksamhets budget du har kan det finnas ett WordPress-tema för dig (men titta på denna lista med mallar förbi WPThemesChecker för fler val). Så låt oss gå vidare med vad du verkligen är här för!

1. Totalt

Totalt drag & drop WordPress-tema för flera funktioner

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Om du vill ha ett tema med alla klockor och visselpipor är Total vägen att gå. Ett av de mest sålda teman på Themeforest, Total kan göra allt. Den medföljande sidanbyggaren av Visual Composer gör det möjligt för dig att dra och släppa sidelement för att skapa helt anpassade layouter – ingen kod behövs! Det finns obegränsade färgalternativ för nästan varje element, hundratals ikoner och massor av anpassade sidbyggnadselement som du inte hittar i andra teman. Lägg till all din personal, kundbedömningar, tjänster, om sidor, obegränsade portföljer, butiksprodukter, evenemang, kontaktformulär och mer. Dessutom är hela temat lyhört, så dina sidor och inlägg kommer att se bra ut på mobil också.

2. Elegant (gratis)

Elegant kostnadsfri WordPress-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Behöver du ett enkelt affärstema? Prova Elegant. Detta professionella och helt gratis affärstema för WordPress har allt du behöver för att skapa din företagswebbplats utan kostnad. Temat inkluderar en presenterad hemsida glidare, en härlig portfölj anpassad inläggstyp, en användbar personal anpassad inlägg typ, ett funktioner avsnitt med ikoner (perfekt för att lägga till vissa tjänster) och naturligtvis en fullständig blogg. Dessutom finns det alternativ för teckensnitt, anpassad logotyp, anpassad upphovsrätt och mer.

3. Fram

Front Professional Multipurpose WordPress Theme

Front är ett fantastiskt mångsidigt tema som är perfekt för affärssidor, såväl som bloggar, appar, hjälpbord, byråer och mer. Med mer än 150+ Gutenberg-sidbyggare-block plus 25+ förbyggda demonstrationer är det enkelt att skapa din perfekta webbplats. Det här kraftfulla temat har funktioner för megameny, parallaxrulle, innehåll eller bildreglage, murväggslayouter, anpassade färger och lutningar plus massor mer. Och eftersom det är byggt på Gutenberg använder du Core WordPress för att bygga din webbplats – håller saker super snabba!

Temat är också utformat för att fungera perfekt med populära plugins för att lägga till omfattande funktionalitet. Installera WP Job Board för att bygga din egen jobb listning webbplats med front. Eller lägg till WooCommerce, så att lägga till en butik på din webbplats är en bris. Det finns verkligen ingenting som Front inte kan göra!

4. Zerif PRO

Zerif Pro Business WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Om du någonsin har granskat de gratis teman på WordPress.org, har du säkert sett det mycket populära Zerif Lite-temat. Tja, Zerif Pro är premiumversionen som är superladdad med fantastiska funktioner för ditt företag. Temat har en anpassningsbar hemsida laddad med alternativ för att lägga till dina funktioner, portfölj, team, prissättning, vittnesmål, kontaktformulär och mer. Dessutom finns det alternativ för färger, parallaxbakgrunder och några fantastiska anpassade widgets.

5. Parallax One

Parallax One Free WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Parallax One är ett gratis WordPress-tema på en sida som är perfekt för företag. Detta tema innehåller avsnitt som är lätta att använda för att lägga till dina tjänster, team, vittnesmål, utrop och en blogg. Detta gratis tema har till och med en butik. Så bara för att du har en liten budget betyder det inte att du inte kan skapa en härlig webbplats med en enda sida – bara ge Parallax en gång.

6. FreelanceEngine

FreelanceEngine Business WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

FreelanceEngine designades för att vara en omfattande lösning för jobbtavlor för företag och frilansare att ansluta (ungefär som Upwork). Men detta tema kan göra så mycket mer än listor. Eftersom det innehåller Visual Composer kan du dra och släppa element för att skapa alla anpassade sidor du behöver, förutom att du publicerar dina egna jobböppningar (eller är värd för andra).

7. OneEngine (gratis)

OneEngine Free Business WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Om du vill ha en enstaka sidlösning ska du kolla in OneEngine. Detta kortfattade tema är ett bra alternativ för att skapa en landnings- eller stänk-sida för ditt företag. Med en härlig sidlastare, enkel skjutreglage, tjänster, om tidslinje, kompetensfält, personal, räknare, prissättning och mer allt inbyggt, är OneEngine en bra start för alla små företag.

8. CleanPort

CleanPort Business WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Om du behöver ett professionellt, affärstema med fokus på din portfölj är CleanBold ett bra val. Detta affärsportfölj WordPress-tema har en unik hemsida för att visa upp ditt arbete, dina tjänster och senaste blogginlägg. Temaens höjdpunkt skulle vara den vackra portföljen, där du kan visa ditt teams arbete med tidigare projekt. Dessutom finns det massor av anpassningsalternativ för att justera färger, teckensnitt och stilar för att skapa en unik webbplats.

9. Media Consult

Media Consult WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Media Consult är ett Premium WordPress-tema som har utformats med tanke på företagsföretag och portföljsidor, men det kan också användas för nästan alla typer av webbplatser, till exempel personliga bloggar. Temat erbjuder stöd för Elementor-sidbyggaren, ett användbart resursbibliotek (för whitepapers, rapport och e-böcker), massor av mallar och kortnummer plus mer.

10. Ultra

Ultra Business WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Ultra är ett flexibelt WordPress-tema som du kan skapa för att skapa ett antal professionella affärssidor. Med drag & drop-layoutbyggaren är du bara begränsad av din fantasi. Lägg till reglage, videor, parallaxbakgrunder, utrop, portföljer, WooCommerce-butiker och mer. Dessutom finns det lättanvända färger, teckensnitt, bildhöjare och sidelementanimationer för att annonsera lite extra pizazz.

11. Kollektiv

WordPress Theme för kollektiv verksamhet

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Collective är ett kreativt WordPress-tema med lekfulla färger och stilar som dina kunder kommer att komma ihåg. Temat har djärva färgval (som du enkelt kan justera med de inbyggda färgväljarna), en imponerande HTML5-skjutreglage, inbyggda mega-menyer, anpassade kortkoder och mer.

12. Gadgetry (gratis)

Gadgetry Gratis WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Detta härliga lilla gratis tema är perfekt för professionella webbplatser. Gadgetry kommer med alternativ direkt från rutan för att lägga till reglage, anpassade färger och tommar med kortkoder för att skapa anpassade sidor (lägg bara till koderna för knappar, diagram, kolumner, ljusrutor, kartor och mer för att skapa sidor för din tjänster och personal).

13. Företag (gratis)

Corporate Free Business WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Det sista teman som vi vill dela är det kostnadsfria företagets WordPress-tema. Detta rena och minimala tema har några fantastiska funktioner för att komma igång som ett lättanvänt hemsida reglage & funktioner avsnitt, inbyggd portfölj för att visa upp dina projekt, personal anpassade inläggstyp för att lägga till alla dina teammedlemmar, en fullständig blogg, stil typografi och support för Symple Shortcodes 2.0 (som du kan använda för att lägga till sociala ikoner, flikar, dragspel, prissättningstabeller, färdighetsfält, skjutreglage och massor mer).

14. Hamn

Harbour Business WordPress Theme

Hamnet-temat är ett vackert minimalt och modernt tema som passar perfekt för många företag. Den rena och professionella utformningen gör det lätt att anpassa sig till ett antal branscher. Använd portföljen för din fotograferingswebbplats, hjälteområdena och kundbedömningar för en övertygande byråsajt, eller ta med det inkluderade barntemat och bygg din drömwebbplats för att visa upp dina webbdesignförmågor. Temat inkluderar också anpassade menyformat, 10+ gratis ThemeBeans-plugins, flera portföljstilar och mer.

15. Monstroid 2

Monstroid 2 Business WordPress Theme

Bygg en bättre webbplats för ditt företag med Monstroid WordPress-tema. Detta kraftfulla tema innehåller 9 förbyggda provdemos för att starta din webbplats med snabbt. Utnyttja sedan de inbyggda alternativen för rubriken, blogglayout, anpassade widgets, användbara plugins (som händelsekalendern, Cherry Trending Posts, MotoPress Menu, Cherry Socialize, etc.), e-handel, socialt och mer för att skapa din egen unika webbplats.

16. Advokat och advokat

Advokat & advokat Professional WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Skapa en professionell online närvaro med advokat & advokat WordPress tema. Detta finansiella branschtema är ett bra sätt att göra ett positivt första intryck när man hittar nya kunder. Temat kommer med alla de funktioner du behöver för att dela dina ekonomiska affärsmässiga kunskaper som företagstjänster, milstolpar, personal, portfölj och mer. Dessutom är det lätt att komma igång. Layer & Attorney-temat levereras med ett enkelt demo-innehållsinstallationsprogram, 30+ redo att gå sidmallar, parallaxreglage, sidhuvud- och sidfotlayouter plus en temaskinnväxlare.

17. Divi

Divi Multiuse WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Visst har du hört talas om Divi WordPress-temat av eleganta teman? Detta populära alternativ är ett mångsidigt tema som levereras förpackat med enkla att använda prov-demonstrationslayouter, responsiv redigering, enkla anpassningsalternativ för färger / storlek / avstånd / etc och anpassade plugins inklusive Divi-drag-and-drop-sidbyggaren. Med sidbyggare-element för ljudspelare, skicklighetsfält, uppmaningar till handlingar, flikar, socialt följa, postnavigering, videolidare, filtrerbara portföljer, prissättningstabeller och mycket mer kommer du att kunna skapa en webbplats som är värd för ditt företag.

18. Temna Ultra

Themify Ultra WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Themify Ultra är ett flexibelt WordPress-tema med fullt svar och stilalternativ för att skapa din egen anpassade webbplats. Dessutom innehåller temat över $ 100 i premiumtillägg för nedräkningar, framstegsfält, räknare, kontakter, WooCommerce, tidslinjer, bildgallerier, skrivmaskin, kartor, prissättningstabeller och pro glider. Det finns massor av anpassningsalternativ, men förinställda färgval och sidlayoutmall gör det snabbt och enkelt att komma igång även för nybörjare.

19. Jobify

Jobify Business WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Jobify är ett kraftfullt jobbkorts WordPress-tema med JSON-drivna rika utdrag, autoplay-innehållsinställningar, platsfiltrering, återuppta support, lokaliserade filer för översättning och retina-bildstöd. Det är enkelt att bygga ditt företag och hitta nya anställningar. Dessutom innehåller temat en intuitiv drag-och-släpp-startsida-byggare i den levande WordPress-anpassaren. Vill du bygga en ännu bättre jobbmotor? Jobify är kompatibel med populära plugins som WP Job Manager, Resume Manager, WooCommerce Listningar, Slider Revolution och många fler som kan lägga till funktioner och funktionalitet på din webbplats.

20. Gjuteri

Foundry Multipurpose Business WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Foundry är ett dynamiskt WordPress-tema skapat för alla typer av företag. Tack vare funktioner inklusive webbläsarkompatibilitet, responsiv design, kraftfulla temalternativ, obegränsade layouter och översättningsstöd. Gjuteriet passar perfekt för både små och stora företag. Installera bara temat och använd sedan den medföljande Visual Composer-plugin-enheten för att dra och släppa dig till den perfekta webbplatsen eller målsideslayouten.

21. Finansgrupp

EkonomiGruppredovisningsverksamhet WordPress Theme

FinanceGroup-temat är ett klassiskt utformat affärs- och redovisnings WordPress-tema. Med den medföljande TemplateMonster-drag-och-släpp-sidbyggaren kan du snabbt bygga en anpassad webbplats med hjälp av 25-sidmoduler, förinställningar och konfigurationsalternativ. Temat är också Ecwid-kompatibelt, så om du väljer att erbjuda ytterligare produkter eller företagstjänster online kan du sälja tema direkt från din egen webbutik.

22. iBusiness

iBusiness WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

iBusiness är en del av en unik ny rad med lättanvända klick och redigering av WordPress-teman. Du går helt enkelt till live-demonstrationen, klickar på knappen för att anpassa och använder sedan den visuella redigeraren för att bokstavligen klicka och redigera de olika komponenterna i temat (utrop, tjänster, bakgrundsbilder, personal, portfölj, blogg, prissättningstabeller, kontaktinformation, etc.). När du är klar exporterar du dina färdiga temafiler som du pop till din live-webbplats. Lätt som en plätt.

Fler resurser för ditt företag

Men sluta inte bara med en professionell webbplats, det finns massor mer du bör göra för din online närvaro, marknadsföring och mer. Här är några hjälpsamma artiklar från våra författare för att få dig pekad i rätt riktning.

  • Förenkla din närvaro online med WordPress
  • Den ultimata guiden för marknadsföring av din WordPress-webbplats
  • Hur du ökar dina omvandlingsfrekvenser
  • Hjälpsamma WordPress-plugins för lokala företag
  • Hur man bygger ett frilansföretag, en enkel WordPress-guide

Om du har andra tips kan du dela dem i kommentarerna nedan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me