20 Bästa WordPress-kontaktformulär Plugins 2020

Bästa pluginprogram för WordPress-kontaktformulär

En av de viktigaste delarna av varje webbplats är ett sätt för kunder eller klienter att kunna kontakta dig snabbt och enkelt. Det vanligaste sättet att göra detta är via ett kontaktformulär som finns på en dedikerad kontaktsida eller placerad i en sidofält eller sidfot som är synlig från alla sidor. Det här inlägget listar några av de bästa kontaktformulär-plugins att välja mellan. Kontaktformer är fördelaktiga eftersom de:

  • Tvinga kunder att mata in data: Du kan berätta för användaren exakt vilken information du letar efter (t.ex. deras telefonnummer, adress osv.).
  • Kan hjälpa affärsverksamheten: Om du inkluderar en rullgardinsmeny i ditt kontaktformulär kan frågan enkelt skickas till den avdelning som är bäst utrustad för att hantera den.
  • Förbättra estetik: Ett kontaktformulär ser helt enkelt mer professionellt och engagerande ut än alternativet.

Sammantaget kan kontaktformer hjälpa till att stärka den professionalism som du förhoppningsvis har visat på resten av din webbplats. Dessutom är de nästan lika enkla att konfigurera som att lägga till din e-postadress!

Men inte alla kontaktformer är lika, så ett enkelt sätt att skapa och anpassa dem behövs. Lyckligtvis gör WordPress-plugins det enkelt att skapa kontaktformulär, placera dem på din webbplats och samla in information från kunder som fyller i dem.

Den här artikeln kommer att titta på några av de bästa tillgängliga plugin-tilläggsformulärerna för WordPress. Vi har sammanställt en snabb sammanfattning av vad varje kontaktformulär kan göra och vad som gör det sticker ut. Njut av!

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. Gator-formulär (gratis)

Gator bildar gratis WordPress-plugin

Skapa dina egna kontaktformulär med Gator Forms. Plugin innehåller enkla alternativ så att du kan ha ditt formulär klart i så få som 5 klick. Vill du ha något mer anpassat? Använd formulärbyggaren för att skapa exakt vad du vill.

Gator Forms har alternativ för obegränsade fält (text, namn, e-post, textområden ingår i den fria versionen), dra & släpp fältresortering, verktygstips, valideringsregler, färdiga teman, inbyggda animationer och visuell styling. Alla former är lyhörda, integrerade med avancerat skräppostskydd och inkluderar spårningsalternativ (för att se vilka webbadresser som genererar formulär och omvandlingar).

Överväg fler alternativ Gator Forms Pro som erbjuder massor av byggnadsfunktioner. Detta inkluderar ytterligare formulärfält (telefon, väljlista, kryssruta, radioknappar, kalender- / datumväljare och mer), inline fältetiketter, ladda upp filalternativ, kontakt för menylänk, biljettsystem och mer.

2. HappyForms (gratis)

HappyForms gratis WordPress-plugin

HappyForms är ett kraftfullt och GRATIS formbyggnadsprogram för WordPress. Plugin använder det välbekanta anpassningsgränssnittet. Det är lätt för alla att bygga en anpassad kontakt, möte, feedback eller annan form utan att behöva räkna ut HTML.

Installera bara plugin, ge ditt formulär ett namn, välj de element du vill ha i din form (som länkar, kort & lång text, e-postadress, telefonnummer, radioknappar, kryssrutor, webbadresser och mer), lägg till platshållare text, ställa in bredden och till och med göra fält krävs Se till att du inte glömmer att ta med din e-post (för svar) och använda formuläralternativen för anpassade färger och teckensnitt. När du är klar sparar du bara ditt formulär och infogar med den inbyggda formulärinsättaren när du skapar dina inlägg, eller den anpassade widgeten för att lägga till dina formulär i sidofält. Det är ett av de snabbaste sätten att lägga till formulär till en WordPress-webbplats.

3. FluentForms

FluentForm - Bästa dra och släpp Form Builder Plugin för WordPress

Om du har letat efter en lättanvänd, dra & släpp, formgivare som är kompatibel med GDPR, är FluentForm perfekt för dig! Detta kraftfulla kontaktformulär-plugin innehåller funktioner för villkorad logik, återanvändbara mallar, Google recaptcha, Ajax-formulärinsändningar, bekräftelsemeddelande (eller omdirigering) och till och med tidsbegränsningar. FluentForm erbjuder också integrationer för ett antal tjänster inklusive MailChimp-nyhetsbrevlistor och Slack-aviseringar.

Och alla dessa funktioner finns bara i gratisversionen! För extra Zapier-, iContact-, Campaign Monitor-, ActiveCampaign- och villkorade CRM-integrationer samt premiumbetingade personliga e-postmeddelanden, actionkrokar, formulärsteg, enkla att använda kortkoder och mer bara uppgradera till PRO.

4. ARForms

ARForms

Info & nedladdning Visa demonstrationen

ARForms är en annan formbyggare full av funktioner. Detta premium-plugin erbjuder en enkel att använda live-redigerare, så att du kan se ditt formulär när du bygger det. Och med över 25+ formelement att välja mellan är det mycket bra att kunna se vad du gör! Andra formfunktioner inkluderar dig formstilar, formmallar, verktygstips, ändringsbara kolumner, mediebäddar, villkorad logik, matematiklogik och mer. Dessutom finns det inbyggd analys för att se hur dina formulär fungerar. Visa alla de kraftfulla alternativen för plugins i vår ARForms-granskning.

5. Kontaktformulär 7 (gratis)

Kontaktformulär 7 Plugin

Kontaktformulär 7 är en av de mest populära plugin-tilläggarna för kontaktformulär på grund av dess enkelhet.

Standardformuläret är mer än tillräckligt för de flesta, men du kan också skapa och hantera ytterligare formulär. Varje formulär och dess e-postmeddelanden kan enkelt anpassas med enkel markering. Funktioner som Ajax-inlämning, CAPTCHA och skräppostfiltrering hjälper till att göra detta plugin mycket kraftfullt. Det finns också många tillägg för att lägga till ännu mer funktionalitet.

Dessutom, om du behöver hjälp med att komma igång med kontaktformulär 7, kolla bara vår guide. Vi går igenom varje steg så att du kan bygga dina formulär snabbt.

6. Jetpack Forms (gratis)

JetPack-plugin

Jetpack är inte ett fristående plugin för kontaktformulär, utan istället en samling plugins från Automattic som tillhandahåller WordPress.com-funktionalitet till WordPress-webbplatser med självhost. Det används ofta för många av de funktioner som den innehåller, och kontaktformerna integreras bra med andra plugins som Akismet.

Med Jetpacks kontaktformulärfunktionalitet kan du lägga till ett formulär i valfritt inlägg eller sida från inläggsredigeraren och anpassa det med den inbyggda formulärbyggaren.

7. WPForms Form Builder Lite (gratis)

WPForms WordPress Plugin

Info & nedladdningVisa demonstrationen

WPForms är en kraftfull drag-and-drop-formbyggare för WordPress. Detta plugin gör det enkelt att skapa formulär. Välj bara de formavsnitt som du vill inkludera och dra och släpp dem på plats. Dessutom finns det förbyggda mallar som du kan använda för att komma igång. Medan det finns massor av inbyggda alternativ (textfält, radioknappar, filuppladdningar osv.) Kan du alltid lägga till fler funktioner i dina formulär med HTML eller anpassad CSS. Läs mer om WPForms på deras webbplats.

8. Gravity Forms

Gravity Forms Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Gravity Forms är en mycket populär premiumformulärare som möjliggör avancerad formfunktionalitet.

Från $ 59, det ger en dra-och-släpp-form builder, flersidiga formulär och villkorad logik, bland andra funktioner. Högre licensnivåer inkluderar tillägg för integration av e-postmarknadsföring, betalningar och automatisering.

Gravity Forms går utöver enkla former till anpassad applikationsliknande funktionalitet. Det är ganska sött.

9. Ninja Forms (Free & Pro)

Ninja bildar plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Ninja Forms är en flexibel dra & släpp form plugin-plugin för WordPress. Det finns inga begränsningar för antalet fält, e-postmeddelanden, åtgärder eller inlämningar. Skapa anpassade kontaktformulär och mer som en proffs! Du kan också spara fält och deras inställningar för återanvändning i andra former och importera och exportera både formulär och fält. Fyra alternativ för skräppost är tillgängliga för att skydda dig från irriterande inlägg.

Ett bra inslag i Ninja Forms är, ja, alla fantastiska funktioner. Plugin byggdes med en ren och minimal design så att dina former ser bra ut med alla WordPress-teman. Eller så kan du justera stilen med hjälp av anpassad CSS. Ninja Forms innehåller också många anpassade fält, återanvändbara fält, valfri AJAX, anti-spam support och mer.

Utvecklare älskar Ninja Forms. Plugin laddar bara JavaScript på de sidor där det behövs, vilket håller Ninja Forms snabbt och lätt så att det inte bromsar din webbplats. Och ur utvecklarens perspektiv är Ninja Forms lätt att anpassa och utöka. Funktioner, actionkrokar och filter kan användas för att lägga till extra alternativ om du behöver dem.

Så vad händer om du behöver integrering av nyhetsbrev? Eller bilda säkerhet? Eller användaranalys? Skaffa ett tillägg. Det finns massor av premiumtillägg för Ninja Forms inklusive MailChimp, FreshBooks, Pushover, Stripe, Capsule CRM, etc..

10. Formidabla formulär (gratis och pro)

Formidabla formulär - Form Builder för WordPress

Info & nedladdningVisa demonstrationen

Skapa och anpassa WordPress-former på ett snabbt och enkelt sätt med Formidable Forms enkla drag-and-drop-gränssnitt (och en visuell formstyler i version 2.0). Inbyggt skräppostskydd och anpassad HTML och CSS gör denna formbyggare till ett kraftfullt alternativ.

Pro-versionen (från 49 $) lägger till fler fälttyper och professionella funktioner som fältberäkningar, villkorad logik och datavisning via diagram. Äldre klagomål om bristen på funktionalitet har lösts med deras senaste uppdateringar, så att du kan känna dig bekväm med även gratisversionen.

11. Visual Form Builder (gratis)

Visual Form Builder

Visual Form Builder gör det mycket enkelt att skapa fullt funktionella kontaktformer på några minuter utan kod. Fält kan läggas till med ett enda klick, och dra-och-släpp-byggaren möjliggör snabb omorganisation. Formposter lagras automatiskt och kan exporteras till en CSV-fil. Anpassade CSS och flera layoutalternativ innebär att du kan anpassa formulärerna så att de matchar din webbplats. En proversion är tillgänglig för extra funktionalitet som flera filuppladdningar och en e-postdesigner, men för de flesta användare fungerar gratis bra.

12. WeForms (gratis)

weForms Kontaktformulär Plugin för WordPress

Enkelt sagt: weForms är mer än en enkel kontaktformulär plugin. Det är och enkelt och snabbt formbyggare som du kan göra alla typer av formulär du vill – professionella och anpassade.

weForms är byggt med den genomsnittliga användaren i åtanke, det är alltså en svett sak för någon utan kodningskunskap eller teknisk savviness. Den minimalistiska designen har ett intuitivt gränssnitt som gör weForms extremt användarvänligt. Dessutom förbättrar live-förhandsvisningsfunktionen dess inbyggda drag-and-drop-funktion enormt. Hur ditt formulär kommer att se ut efter att du publicerat det – du kan kolla in det i realtid!

Med weForms förinstallerade färdiga mallar och utforma specifika formulär kan du komma igång med bara några klick. Men glöm inte flexibiliteten. Använd CSS-kod för att anpassa din formdesign sömlöst. Friheten att skapa industristandardformulär för dina webbplatser och företag är all din.

Det ser bra ut på alla WordPress-teman. Glasyren på tårta: weForms levereras inbyggt med ett plugin för inlämning av frontend-inlägg för WordPress, WP User Frontend. Så med weForms får du ett komplett paket för alla dina frontendbehov!

Håll dina inlägg organiska och fria från spammare med reCaptcha-funktionen. Anpassa smart och effektivt till din användares beteende med hjälp av weForms villkorade logikfunktion. Eller använd flerstegsfunktionen för att skapa segmenterade långa former som är lätt för dina användare att följa. Det finns mer än 23 fälttyper att välja mellan!

13. QuForm

QuForm-pluginlogotyp

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Quform är ett premiumformulär-plugin-plugin ($ 29) som gör att du kan skapa enkla och komplexa formulär med hjälp av ett klick-skapare och dra-och-släpp-funktionalitet.

Det har ett unikt formtema-system så att du kan använda de medföljande teman, bygga egna eller importera andra temadesigner. Tillsammans med det stora antalet layoutalternativ kan du helt anpassa utseendet och känslan i dina formulär.

14. Form Craft Form Builder (gratis)

FormCraft - Form Builder för WordPress

Info & nedladdningVisa demonstrationen

Form Craft Form Builder är en drag-and-drop formulärbyggare för att skapa och bädda in formulär och spåra inlämningar.

WYSIWYG-formbyggaren är snabb, lätt och producerar snygga responsiva former. Formmallar kan exporteras och importeras så att du kan dela dina specialdesignade formulär. Premiumversionen (uppåt nästa) ger ännu mer funktionalitet .

15. Form Craft Builder Pro

Form Craft Builder Pro

Info & nedladdning Visa demonstrationen

FormCraft är ett lättanvänt WordPress-plugin för formbyggare som gör det enkelt att skapa anpassade formulär utan att behöva skriva ett enda kodavsnitt. Denna plugin är perfekt för att skapa kontaktformulär, supportformulär, kundgranskningsformulär, frågesporter, popups och allt annat du kan drömma om.

Blanketter är ett bra sätt att samla in information och data från dina läsare eller kunder, men det kan vara svårt att skapa tema från grunden. Var inte rädd – FormCraft gör det superlätt att skapa anpassade formulär på några minuter. Detta fantastiska WordPress-plugin har en enkel drag-and-drop-formbyggare med över 20 fält för att lägga till betyg, reglage, tidsväljare, dolda fält, filuppladdningar och mer.

En annan stor funktion hos FormCraft är den inbyggda rapporteringspanelen. Du kan se hur många visningar dina formulär har samlat in, hur många inlagor som har tagits emot och din totala konverteringsfrekvens. Dessutom kan du visa din statistik per form, eller för alla dina formulär totalt. Detta är ett bra sätt att se vilka former som konverterar!

Andra fantastiska funktioner inkluderar villkorad logik, en dashboard-inlämningshanterare, tillägg till e-postlistor (MailChimp, Campaign Monitor, AWeber och GetResponse), plats för 3 formulär (popup, fly-in och klibbigt) och massor av stylingalternativ för att skapa en härlig form som matchar din webbplats. Kolla in fler FormCraft-plugin-funktioner nedan!

16. Enkelt grundläggande kontaktformulär (gratis)

Enkelt grundläggande kontaktformulär

Enkelt grundläggande kontaktformulär är ett kontaktformulär som inte är krusiduller som är lätt att installera och anpassa.

Trots sin minimala presentation är den mycket flexibel. Du kan använda kortkoder eller malltaggar för att visa formuläret var som helst. Den har inbyggt skräppostskydd via CAPTCHA och en brandvägg, meddelanden i vanlig text e-post och är helt anpassningsbara från inställningssidan eller med anpassad CSS.

17. CaptainForm (gratis)

CaptainForm Form Builder

Om du letar efter en formulärbyggare som är snabb och enkel att använda, kommer CaptainForm med ett vänligt dra-och-släpp-gränssnitt som hjälper dig skapa fantastiska formulär inom några minuter.

Alla typer av formulär kan byggas med CaptainForm, till exempel: beställningsformulär, registreringsformulär, begärningsformulär, ansökningsformulär, tidsformulär, kontaktformulär, betalningsformulär, offertförfrågningar, supportformulär, prenumerationer på nyhetsbrev, enkäter, frågesporter, användarinlämnade inlägg och många andra.

Plugin är integrerad med många betalningsprocessorer och applikationer: Mailchimp, Active Campaign, FreshBooks, WordPress-användare, WordPress Posts, Marketo, Zoho, Webhooks, Exact Target, Google Drive etc. När det gäller betalningsprocessorer hittar du PayPal, PayPal Pro, PAyPal Payflow, Stripe, Authorize.net, Sisow, SagePay och mer.

Beträffande funktioner erbjuder CaptainForm ett stort antal funktioner: ta emot e-postmeddelanden varje gång ett formulär skickas in, skicka en kopia av det ifyllda formuläret eller anpassade autosvar till användare, exportera data till EXCEL, CSV eller PDF, låt användare spara sina framsteg för en senare tid, ta emot SMS-meddelanden, generera rapporter, publicera formulär som popup-fönster, inuti widgets, sidor, inlägg eller som funktionssamtal. Du får också bra kundsupport för varje serviceplan.

18. Avancerade formulär

Avancerade formulär ACF-plugin

Advanced Forms är en kraftfull formbyggare som utnyttjar flexibiliteten i Advanced Custom Fields. Det ger dig tillgång till den fulla uppsättningen av fälttyper som tillhandahålls av ACF, såsom repeatrar, datumväljare och gallerier samt sådana som tillhandahålls av tredjeparts plugins. Denna robusta bas gör avancerade formulär till den perfekta formulärbyggaren oavsett om du skapar ett enkelt kontaktformulär eller en anpassad användarredigeringsupplevelse. Den minimala mängden styling som tillhandahålls gör det enkelt att integrera dina former med vilket tema som helst.

Plugin kommer med ett enkelt gränssnitt för att definiera e-postmeddelanden som skickas till dina administratörer eller adresser som tillhandahålls via formuläret. Det har också valfri möjlighet att automatiskt spara formulärinsändningar till en post. Du kan senare komma tillbaka och komma åt dem via WordPress. Ovanpå detta formulär kan det enkelt begränsas till ett specifikt schema, endast inloggade användare eller bara tillåta en viss mängd inlämningar.

Advanced Forms har byggts med utvecklare i åtanke och tillhandahåller en mängd olika funktioner och krokar för att göra skapande av anpassade former till en bris. Med bara en liten kodkod kan du skapa formulär som genererar inlägg, redigera användarprofiler, registrera personer till evenemang eller något som en front-form kan behöva göra. Den omfattande dokumentationen uppdateras ständigt i takt med att plugin-programmet växer och innehåller både guider för vanligt bruk och referenser för funktioner, åtgärder och filter.

19. BuddyForms

BuddyForms WordPress och BuddyPress Form Builder

BuddyForms är ett formulärbyggnadsprogram för WordPress och BuddyPress. Det automatiserar och stöder hela processen för att generera innehåll i ett samhälle, nätverk eller användare. När plugin installeras sparar det massor av kundutveckling och ger full kontroll över användarens inlämnade innehåll.

Målet med BuddyForms är att tillhandahålla enkel installation och ett användarvänligt gränssnitt som gör att alla kan bygga kontakt och avancerade formulär på några minuter. Allt utan att behöva någon kodningskunskap. Det tillåter också vem som helst att interagera, engagera och skriva innehåll för webbplatsen direkt från gränssnittet, utan att behöva lära sig WordPress eller BuddyPress.

BuddyForms har också en moderationsköfunktion som håller det ursprungliga inlägget live medan ändringar väntar på recensioner av en administratör. Detta gör att administratörer genererar ett stort arbetsflöde och att ha full kontroll över det skickade och publicerade innehållet på deras webbplats.

Med de tillägg som BuddyForms kommer med kan den utökas med andra plugins som WooCommerce, BuddyPress, ACF, Ultimate Member och många fler!

20. eForm Builder

eForm - WordPress Form Builder

Info & nedladdning Visa demonstrationen

EForm Builder är ett premium WordPress-plugin som säkert kommer att göra att skapa formulär och frågeformulär för din webbplats mycket, mycket enklare.

Byggnadsformulär kan vara tråkiga, särskilt om du är ny till det plugin du använder. Med eForm Builder kan WordPress Plugin-formbyggnad inte vara enklare tack vare den inbyggda drag & drop-formbyggaren. Välj bara de element och behållare som du vill lägga till i formuläret och släpp dem på plats. Ingen kodningskompetens krävs. eForm Builder innehåller också 25 olika teman. Så du måste bara välja den färghud som bäst matchar din webbplats (men du kan alltid finjustera den med lite CSS).

En annan bra funktion är de inbyggda rapporteringsalternativen. En användare fyller i dina formulär, undersökningar och frågesporter du kan köra detaljerade rapporter direkt från din WordPress adminpanel. Se resultaten från ditt frågeformulär med hjälp av alternativ för cirkeldiagram, stapeldiagram, kolumndiagram eller tabelluppgifter. Plus med eForm Builder finns det också ett alternativ att ta emot e-postmeddelanden när nya formulär skickas, så att du kan hålla dig uppdaterad om dina resultat.

Andra plugin-funktioner inkluderar användarhantering, support med rich media (så att du kan lägga till bilder, bildspel och mer till dina formulär), hopfällbara behållare, support med villkorad logik, en fullständig design på näthinnan, anpassade omdirigeringar och allt annat som listas nedan. eForm Builder är en stor ajaxed formbyggare som du definitivt bör överväga för din nästa WordPress-webbplats eller projekt.

Avsluta de bästa kontaktformulärens plugins för WordPress

Ett lättanvänt kontaktformulär kan hjälpa dig att få kontakt med dina webbplatsbesökare. Men du måste kunna hantera formuläret och dess inlagor enkelt.

I listan ovan har vi delat ett brett utbud av plugins för kontaktformulär som passar olika scenarier. Du bör kunna hitta ett kontaktformulär-plugin som uppfyller dina behov, så om du inte har ett, lägg ett formulär på din webbplats idag för att börja höra från dina besökare!

Använder du någon av dessa kontaktformulär-plugins på din webbplats? Vi skulle gärna höra dina erfarenheter med ovanstående kontaktformulär plugins, så dela i kommentarerna nedan! Vi vet att det finns många fler plugins som vi inte har täckt för, så se till att vi berättar om du tror att vi har missat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me