20+ Bästa WordPress Portfolio & Gallery Plugins 2020

Bästa WordPress Portfolio & Gallery Plugins

Om du är en kreativ typ, kommer att visa upp kvaliteten på ditt arbete vara en av de mest inflytelserika faktorerna när det gäller att säkra arbete. Som sådant är det viktigt att visa ditt arbete i en snygg portfölj.

Standardversionen av WordPress låter dig lägga till bilder till inlägg och sidor, men det är ganska begränsat – om du är seriös när det gäller att locka till sig nya klienter kommer den bara inte att klippa den. Kom ihåg: om du hävdar att du är en professionell, kreativ individ, behöver du en professionell, kreativ portfölj, rätt?

De goda nyheterna: det finns massor av fantastiska portfölj plugins tillgängliga för WordPress, så att du kan bygga en vacker showcase för ditt arbete. Många av dem är nybörjarvänliga och har tillräckligt med anpassningsalternativ för att göra din portfölj till din egen. Idag vill jag presentera 20+ av mina favoritportfölj plugins.

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. Essential Grid

Väsentligt rutnät

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Essential Grid fakturerar sig själv som en heltäckande nätbyggnadslösning med obegränsade möjligheter. Det är ett mångsidigt WordPress-plugin som du kan använda för att skapa murrutnätlayouter för bloggar, portföljer, gallerier, butiker och mer.

Det är enkelt att visa ditt innehåll som ett murnät. Installera bara Essential Grid. Plugin fungerar med de flesta innehållstyper – inlägg, sidor, portföljer och till och med din WooCommerce-butik. Du kan till och med förfina ditt val till specifika kategorier eller taggar, definiera postmediaprioritet och även välja en källbildsstorlek.

När du väl har bestämt vilket innehåll du vill visa som ett rutnät är det dags att anpassa utseendet på ditt innehåll. Essential Grid kommer med massor av pre-made skinn som du kan använda för att göra ditt innehåll rutnät ser fantastisk ut. Men du kan också använda den visuella hudredigeraren för att göra något helt anpassat. Varje hud har sin egen layout och överläggstil, av vilka många är animerade. När du är klar med att skapa ditt mästerverk är det enkelt att lägga till ditt anpassade rutnät till alla inlägg eller sidor. Plugin skapar en lättanvänd kortkod för varje rutnät du skapar. Klistra bara in det på alla relevanta inlägg, sidor eller widgetar. Alla rutnät svarar helt och kan filtreras ned av besökare – du kan slå på eller stänga av det här alternativet.

Essential Grid är ett fantastiskt nätverksbyggare WordPress-plugin som tillför fantastiska funktioner till alla WordPress-teman. Med tillagda alternativ för layouter (boxade, fullbredd eller fullskärm), WooCommerce-kompatibilitet, anpassade metalternativ och mer kommer du säkert att älska Essential Grid!

2. JetPack Tiled Galleries (gratis)

JetPack Tiled Galleries Gratis WordPress-plugin

Om du föredrar a fri plugin för att visa din portfölj på ett iögonfallande sätt, leta inte längre än JetPack. WordPress ‘egen allt-i-ett-stil-plugin innehåller inbyggt stöd för utformade, kaklade gallerier. Detta gör det superlätt att lägga till gallerier på din webbplats (kanske utan nytt plugin behövs om du redan har installerat det).

Jetpack-gallerierna innehåller några stilar (brickor, rutor, cirklar), flera kolumnalternativ, anpassade bredd och en valfri bildgallerivyn. Portföljerna är också helt lyhörda. När du har aktiverat Jetpack-kakelfilmfunktionerna enkelt sätter du in gallerier i inlägg som vanligt – förutom att de kommer att utformas (automatiskt) enligt dina Jetpack-inställningar.

3. Nätet

Rutnätet - Responsive WordPress Grid Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Rutnätet är en av de mest kraftfulla byggare för att skapa ditt eget anpassade fotogalleri eller portföljnät (även om du kan använda det för att bygga din blogg, personalsida, vittnesmål och till och med din WooCommerce Store). Med rutnätet är du inte begränsad till ett visst antal stilar – du kan skapa dina egna från början. Använd hudbyggaren för att välja anpassade teckensnitt, redigera svävningstillståndet, välja media, lägga till animationer, definiera utdrag och ändra storlek på element. Använd sedan din styling på ett rutnät, murverk eller motiverad layout.

Men det är inte allt. Rutnätet innehåller också en live förhandsgranskad ajaxed, stöder anpassade inläggsformat, integreras med WPML (för översättningar), innehåller justerbara rader och kolumner och till och med rutor med full bredd / höjd. Dessutom stöds många medieformat, inklusive html, Vimeo, Youtube, SoundCloud och naturligtvis bilder.

4. Portfolio & Gallery Designer

Portfolio & Gallery Designer för WordPress

Portfolio Designer är ett annat bra alternativ om du vill skapa din egen portfölj eller galleri design. Installera bara plugin och använd de medföljande alternativen för att bygga din perfekta portfölj. Välj ett rutnät, murverk, skjutreglage eller motivera layout med pagination, ladda mer eller autoload. Lägg till titellänkar, gränser, rutskuggor och anpassade färger. Välj mellan 50+ bild- och museffekter. Portföljdesignen är också fullt lyhörd och crossbrowser-kompatibel.

5. NextGen Gallery av Imagely

NextGen Gallery av Imagely

Info & nedladdningVisa demonstrationen

Med över en miljon nedladdningar kan NextGen Gallery hantera både enkla fotogallerier såväl som avancerade professionella behov. Inom några minuter kan du skapa vackra album. Plugin kan ladda upp foton i partier, så att du kan sortera dem och dela dem i grupper. Om du arbetar från fliken Galleri på din instrumentbräda kan du variera storlek, färg, stil, ljusboxeffekter, timing, övergångar och hantera alla inställningar.

NextGen är lyhörd och är kompatibel med de flesta teman. Det låter dig redigera miniatyrbilder, importera metadata och anpassa ljuslådan. Du kan numrera dina albumsidor, lägga till text, vattenstämpel och externa länkar till bilder. Inte bara det, du kan lösenordsskydda gallerierna genom att falla tillbaka på inbyggda WordPress-funktioner.

Den kostnadsfria plugin tillåter besökare att se bilder som bildspel och miniatyrbilder, liksom i ett kompakt eller utökat album. Dessutom erbjuder olika premiumpaket olika tillägg. De hjälper dig att visa gallerier i ytterligare format, sälja foton online, tillåta digitala nedladdningar, visa prislistor och erbjuda kuponger.

6. UberGrid Responsive Grid Builder

UberGrid Responsive Grid Builder WordPress Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

UberGrid är en av de bästa WordPress portfölj plugins för att skapa ett galleri för att dela och visa ditt arbete. Det är ett mycket mångsidigt plugin som kan användas för att bygga vackra fyrkantiga rutnät: du kan använda rutnätet för att visa upp din portfölj, teammedlemmar, blogginlägg, bilder, klientlogotyper och nästan allt annat du kan tänka på! Plugin är också kompatibel med WooCommerce, vilket innebär att du kan presentera dina produkter i ett snyggt rutnät.

Använd de medföljande plugin-funktionerna för att bygga anpassade rutnät för posttyp, applicera filter och till och med lägga till lightbox. UberGrid är också lätt att anpassa. Det finns 12 celllayouter, titelstilar, etiketter, avståndsalternativ, kantlinje, blockeringsstorlek, teckensnitt, färger och animationer.

Rasterna är helt lyhörda och ser fantastiska ut. Du kan konfigurera innehållet manuellt, eller så kan plugin automatiskt dra igenom dina senaste inlägg, sidor, anpassade inlägg eller WooCommerce-produktsidor – du kan också välja vissa kategorier för inkludering. Designen för varje rutnät kan också anpassas fullt ut: du kan ställa in standard- och specifika blockstorlekar, välja kantstil och färg och också välja vilken typsnitt som ska användas.

När en besökare klickar på ett objekt i rutnätet visas en expanderad ljuslåda som låter dig ge ytterligare information – du kan lägga till text, bilder, videor och Google-kartor i ljuslådan. UberGrid kommer med inbyggd lightbox-funktionalitet, men om du vill ha något mer sofistikerat kan plugin också integreras med fem av de stora lightbox-plugins: PrettyPhoto, JetPack Gallery, Swipebox, iLightbox och FooBox. För besökare som letar efter specifik information kan de också filtrera ner vilka kategorier de vill visa i varje rutnät.

Du kan lägga till en UberGrid till valfritt inlägg eller sida med hjälp av en kortkod eller till vilket widgetområde som helst med en dedicerad widget.

Det bästa av allt är att UberGrid inte behöver någon kodningskunskap för att skapa och anpassa din portfölj. Det stöder också Vimeo och Youtube – så om ditt arbete visas bättre i en video kan du enkelt lägga till dem i din portfölj.

7. Easy Media Gallery

Easy Media Gallery

Info & nedladdning

Easy Media Gallery Pro är utan tvekan en av de mest mångsidiga pluginprogrammen för galleriportföljer, och kommer att sätta dig tillbaka bara $ 24 – det finns också en gratis version av plugin vilket inkluderar mer begränsad funktionalitet.

Du kan lägga till bilder, gallerier, fotoalbum, bildkaruseller, videor, ljud och till och med Google Maps i en portfölj. Pluginet optimerar bilder för SEO genom att automatiskt lägga till alt-taggar och titelattribut till bilder. Det är också mycket mångsidig, stödjande videor från 15 källor och ljud från tre källor.

Easy Media Gallery är användarvänligt, så att du kan lägga till objekt med bara några klick. Det är också superlätt att anpassa positionering, färger (obegränsade färger tillgängliga) och lägga till specialeffekter till objekt i din portfölj. Som en extra bonus stöder plugin tio olika lightbox-stilar för när besökare klickar på ett objekt i din portfölj. Portföljerna svarar fullt ut och du kan välja att lägga till filter för enklare navigering.

8. Nimble Portfolio (gratis)

Vig

Nimble Portfolio är ett funktionsrikt, gratis portfolio-plugin för WordPress-användare. Plugin kan du lägga till inlägg, sidor, anpassade inläggstyper (inklusive WooCommerce-produkter), bilder och videor i ett galleri. Gallerierna själva ser rena och eleganta ut med uppmärksamhetsriktade cirkulära miniatyrer.

Gallerierna är helt lyhörda och kan filtreras ned av besökare för att göra det lättare att hitta de artiklar som intresserar dem. Du kan välja antalet kolumner som ska inkluderas, liksom ikonen som visas när en besökare svävar över ett objekt. När en besökare klickar på en av miniatyrbilderna, dyker upp en lightbox för att visa den utvidgade bilden, video- eller ljudfilen.

Nimble Portfolio-pluginet kan utökas genom att köpa premiumtillägg. Det finns för närvarande sju tillgängliga – två skinn, fyra ljuslådor och en förlängning för en sorteringsfunktion.

9. Media Grid

Media Grid

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Media Grid är ett användarvänligt, premiumportfölj-plugin som låter dig bygga vackra, lyhörda rutnät med en intuitiv visuellt nätbyggare. Du kan lägga till bilder, videor, ljud, WooCommerce-produkter, text- och bildreglage till dina rutnät. När besökare svävar över ett objekt visas ett överlägg som ger ytterligare information – om de klickar på det visas en snygg lightbox, från vilken du kan lägga till en ytterligare beskrivning och visa ikoner för social delning.

Alla raster kan filtreras av besökare för att hjälpa dem hitta vad de vill ha. Det finns också många anpassningsalternativ: du kan ställa in kantstorlek och färg, marginal mellan bilder och överläggningsfärgen. Om du inte har tid att ändlöst anpassa ditt rutnät för att hitta den perfekta installationen, finns det tio förinställningar med ett klick. Du kan lägga till ditt rutnät till valfri sida, inlägg, anpassat inlägg eller widgetområde med en enkel kortkod.

Du kan också utöka Media Grid genom att lägga till fler överläggsstilar genom att köpa tillägget Media Grid Overlay Manager för $ 15.

10. Gå Portfölj

Gå

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Go – Responsive Portfolio For WordPress är en premium WordPress-plugin som gör det enkelt att lägga till vackra och unika portföljer till din WordPress-webbplats. Go Portfolio innehåller fyra olika “stilar”, som alla ser fantastiska ut med en mängd överlägg, miniatyrstorlek / former, animationer och visuella effekter.

Kanske blev du förälskad i ett tema som inte innehåller en anpassad posttyp för portföljen, eller kanske din nuvarande portfölj bara inte har tillräckligt med alternativ. Tja, med Go-Responsive Portfolio WordPress-plugin kan du lägga till vackra och lyhörda portföljer till din WordPress-webbplats. Plugin fungerar med alla anpassade inläggstyper eller din blogg för att ge dig möjligheter att designa och lägga till dina egna anpassade portföljer till alla inlägg eller sidor. Installera bara plugin och börja lägga till dina media!

Go – Responsive Portfolio För WordPress fungerar med bilder, videor och till och med ljudfiler så att du kan skapa en portfölj som uppfyller dina behov. Dessutom innehåller plugin massor av fantastiska anpassningsalternativ. Användare har ett obegränsat antal färger att välja mellan, 600+ Google-teckensnitt, plus att de kan välja storlek och avstånd för varje objekt för att få rutnätet bara efter dina önskemål – du kan också ställa in om dina rutnät är filtrerbara. Välj mellan fyra unika färgskal, lägg till ditt eget anpassade avstånd (vertikalt och horisontellt), välj ett rutnät eller karusellstil, anpassa miniatyrbilder och mycket mer. Plugin är till och med kompatibel med WooCommerce, så du kan lägga till portföljer för dina produkter och tjänster till din webbplats om du vill.

Du kan lägga till så många rutnät som du vill till din webbplats, vilket görs genom att lägga till en kortkod till det relevanta inlägget, sidan eller widgetområdet.

11. Envira Gallery

Envira Gallery Lightbox

Info & nedladdning

Naturligtvis kan vi inte glömma EnviraGallery. Denna plugin är ännu ett bra alternativ för att lägga till responsiva bildgallerier till din WordPress-webbplats. Vi gjorde en fullständig granskning av EnviraGallery för inte länge sedan, men bara för att nå höga poäng inkluderar detta plugin lightbox-stöd, anpassade marginaler, bildbeskärning, alternativ för mobilgallerier, anpassade miniatyrbilder, stöd för anpassade galleriklasser (bra för utvecklare) och så mycket mer . Dessutom finns det många tillägg för alla andra funktioner du behöver, till exempel Pinterest-integration, taggar, bildspel, skinn, fullskärmsstöd och mer.

12. Raster FX

Raster FX

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Med fyra unika skinn är Grid FX en mycket mångsidig portföljplugin. Det låter dig placera bilder, videor, ljud, blogginlägg och WooCommerce-produkter i eleganta rutnät, Pinterest-gallerier och bildkaruseller.

Anpassning är King med detta plugin, med över 80 olika stylingalternativ. Du kan välja mellan en mängd skinn, lightbox-bakgrunder, titelanimationer, färger och knappar. Du kan också ställa in hur många objekt som ska visas i portföljen, storleken på varje objekt och antalet kolumner.

För att förbättra navigering kan besökare filtrera ner rutnätet för att hitta vad de letar efter. Att lägga till en portfölj på din WordPress-webbplats är lika enkelt som att klistra in en enkel kortkod i alla inlägg, sidor eller widgetar.

13. FooGallery (gratis)

FooGallery

Om du är bekant med att skapa ett inlägg i WordPress, hittar du det enkelt att skapa ett galleri med Foo Gallery. Det lägger till en knapp till inläggsredigeraren som du måste klicka för att skapa ett galleri. Det inbyggda mediebiblioteket hjälper till med bildhantering. Plugin kan du dra och släppa bilder och ordna dem i valfri ordning. NextGen Gallery-importverktyget gör det enkelt att importera gallerier och album.

Om du arbetar med kortkoder kan du visa ett galleri var som helst på din webbplats. Inom några minuter kommer du att ha snabba laddningsbara gallerier såväl som skarpa miniatyrer. Det finns ett val av inbyggda gallerimallar, men du kan också välja att utforma både gallerier och album med CSS. För att komma åt inbyggda album måste du aktivera ett tillägg. En anständig lightbox finns på listan över funktioner i gratis plugin. Det som är trevligt anslutet till plugin är att det förlitar sig på ett tilläggsram. Detta gör det både lätt och utvecklarvänligt.

För många ytterligare funktioner som att lägga till videor måste du dock köpa premiumförlängningar. Pro-funktioner inkluderar också vackra svävande effekter, oändlig rullning och avancerad pagination.

14. Anpassad innehållsportfölj (gratis)

Anpassad innehållsportfölj

Anpassad innehållsportfölj byggdes med mer än bara portföljer och gallerier i åtanke. Det är design som ger användare möjlighet att byta teman utan att förlora något innehåll. Varje utvecklare kan också bygga ett tema ovanpå detta plugin.

Att arbeta med plugin är lika enkelt som att skapa nya inlägg eller sidor. Skapa helt enkelt enskilda projekt för din portfölj och tagga och kategorisera dem. Du kan lägga till projektdetaljer som bild, URL och beskrivning, anpassa portfölj permalinks och göra alla projekt klibbiga. Om du kombinerar plugin med ett Role Management-plugin, kan du låta andra hantera portföljer på din webbplats. Och om ditt tema tillåter det kan du också ha ljud- och videoformat.

15. Fotogalleri av Supsystic (gratis)

Fotogalleri av Supsystic

Photo Gallery av Supsystic erbjuder både gratis- och proversioner för att visa valfritt antal portföljer och gallerier. Med gratisversionen kan du skapa lyhörda fotogallerier och tagga dem med länkar, ikoner och HTML-bildtexter. Du kan välja att lägga till ett vattenstämpel i bilder för att skydda dem.

Med detta plugin kan din webbplats spela gallerier i full bredd och använda ett antal layouter, design, polaroid och stileffekter. Du kommer att kunna importera bilder från ditt sociala nätverk till ditt galleri.

Ett antal övergångseffekter är tillgängliga, och användare kan komma åt bilder snabbt via miniatyrbilderna. Kortkoder låter dig lägga till gallerier var som helst på din WordPress. Bildhantering blir enkelt med detta plugin eftersom det stöder massuppladdning och publicering.

Att lägga till kategorier och sidvisningar i ditt galleri är bara möjligt med pro version. Med den här versionen kan du också inkludera videor i ditt galleri.

16. Bildfotogalleri Slutkakel (gratis)

Slutplattor

Image Photo Gallery Final Tiles är en idealisk plugin för att visa fotoalbum, visa upp produkter eller ställa ut foton. Den använder flexibla rutnätslayouter, så att du kan blanda liggande och porträttbilder i alla storlekar. Du kan ha ett fotogalleri av Pinterest-typ eller ett kaklat galleri och inkludera videor också.

Med hjälp av en speciell algoritm behåller pluginet de ursprungliga bildstorlekarna så långt det är möjligt. Dessutom svarar plugin-programmet för smidig animering på mobila enheter.

Plugin stöder delning på sociala medier. Med pro version det är möjligt att filtrera bilder, lägga till kategorier och välja mellan sju ljuslådor. Hover-effekter på bildtexter och bilder, bildbelastningseffekter och WooCommerce-stöd utgör också en del av premiumfunktioner.

17. Videogalleri

video galleri

Info & nedladdning Visa demonstrationen

För att strömma innehåll från YouTube, spellistor, Vimeo eller LiveDash, är Video Gallery det plugin du väljer. Du kan skapa ett galleri som strömmar från flera gallerier och blanda och matcha videor från flera strömmar i ett enda galleri. Plugin är näthinneklar och garanterar skarp bildkvalitet.

När du länkar videorna i galleriet kan användare välja från en spellista. Videorna kan bekvämt ställas in så att användaren slutade. Videominiaturerna visas på sociala kanaler. Exportera databasen för att skapa säkra säkerhetskopior av ditt galleri. Analytics hjälper dig att spåra användarvyer, särskilt användbara för utbildningskanaler.

18. Modula Grid Gallery (gratis)

Modula

Både de gratis och betalda versionerna av Modula Grid Gallery hjälper till att skapa snygga gallerier i komplexa rutstilar med anpassade marginaler. Allt du behöver göra är att ange maximal höjd och bredd, och Modula-guiden beställer bilderna så att de ser bra ut. Du kan lägga till anpassade bildtexter för enskilda bilder och filter för att låta användare sortera genom ditt galleri efter taggar. Displayen kan varieras med 6 olika lightboxar och 12 olika hovereffekter.

Även om det inte är lika funktionsrikt som vissa plugins på den här listan, är Modula mer än tillräckligt för de flesta webbplatser. Plugin har ett väl utformat, lättanvänt gränssnitt. Det låter dig skapa ett filtrerbart fotogalleri och genererar kortkoder som hjälper dig att lägga till dem var som helst på din webbplats. Du kan lägga till flera gallerier med flera kortkoder. Och dessutom gör den inbyggda sociala delningsfunktionen det enkelt att dela bilder på sociala medier.

19. Cube Portfolio Responsive Grid

Kubportfölj

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Om en webbplats är rörig och ororganiserad kan det göra det svårt för en besökare att hitta det de letar efter. När detta händer kommer de inte att hålla sig länge – en förlorad möjlighet. Med Cube Portfolio-plugin kan du organisera alla aspekter av din webbplats i eleganta rutnät, vilket gör det mycket lättare att navigera.

Cube Portfolio låter dig lägga till inlägg / sidor, bildgalleri, portfölj, teammedlemmar, videor, projekt och till och med WooCommerce-produkter till ett vackert och lyhört rutnät. Plugin kommer med sex mallar: det finns tre för specialiserade innehållstyper (blogginlägg, träffa teamet och saftiga projekt) och tre mallar för visuell design (murverk, lightbox och fullbox). Varje mall ser fantastisk ut och har vackra, smidiga CSS3-animationer – det finns 10 rutnätanimationer och 11 bildtexteranimationer. Du kan lägga till ett obegränsat antal objekt till varje rutnät, som kan förhandsgranskas i realtid med hjälp av levande byggare. Varje mall är också helt anpassningsbar och har över 20 olika alternativ.

20. Zoomfolio

ZoomFolio - WordPress Portfolio Plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

ZoomFolio är en fantastisk portföljhantering av WordPress-plugin som gör det superlätt att lägga till skapa, anpassade och unika portföljer till en WordPress-webbplats. I själva verket är detta en så stor plugin som vi rekommenderade det i vårt blogginlägg om hur man skapar en onlineportfölj.

Hur Zoomfolio fungerar är genom att lägga till en anpassad posttyp för portföljen till din WordPress-installation. På så sätt kan du infoga portföljkodkoder var som helst i ditt tema och låta dem dra in inlägg från din nya portfölj. Att anpassa portföljer är lika enkelt som att lägga till dem. Sin plugin kommer med en kortkodgenerator för att göra det enkelt för dig att infoga en perfekt bildportfölj varje gång.

Det finns massor av alternativ för att skapa den portfölj du vill använda Zoomfolio. Du kan skapa ett grundläggande fotogalleri, ett mediagalleri eller en fullskärms (eller “vägg”) stilportfölj. Eller så kan du skapa och bygga ett rent rutnät med klientlogotyper, ett omedelbart nyligen publicerat rutnät, ett rullningsbart kundbedömningsavsnitt eller något annat. Några av de andra fantastiska funktionerna inkluderar dragspelstöd, textalternativ, lutning på svävar, pagination och mer.

21. Motiverat bildruta

Rättfärdigade bildrutor

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Justified Image Grid är ett premium WordPress-plugin som gör det enkelt att lägga till underbara motiverade bildgallerier precis som Google och Flickr på din WordPress-webbplats. Installera bara plugin, lägg till dina foton och börja skapa anpassade gallerier!

Om du är en fotograf, designer eller konstnär med massor av bilder att dela Justified Image raster är ett bra sätt att göra just det. WordPress-standardgallerierna är tråkiga och inget speciellt, men med detta plugin kan du skapa anpassade bildgallerier som du kan lägga till i alla inlägg, sidor eller widgetar. Skapa bara ditt galleri och sätt in din kortkod – det är så enkelt.

En stor funktion i detta plugin är förmågan att dra bilder från 7 olika källor. Du kan använda bilder från ditt WordPress-mediagalleri, de presenterade bilderna från dina senaste inlägg, bilder från ditt RSS-flöde, ta bilder från ditt NextGEN-galleri eller dra bilder från dina sociala mediekonton (Flickr, Facebook eller Instagram). På så sätt missar dina läsare aldrig en bild oavsett var du ursprungligen laddade upp den.

Justified Image Grid kommer också med över 250 galleriinställningsalternativ inklusive 20 olika rutnätslayouter, 7 ljuslådor, anpassade färgalternativ, oändlig rullning eller ladda mer, anpassade aspektrationer, gallerifilter, bildanimationseffekter, miniatyrtexter och mer.

Slutgiltiga tankar

Om ditt tidigare arbete är en inflytelserik faktor för att du säkra nya kunder är visning av ditt arbete i en portfölj ett absolut måste. Kom ihåg: hur du visar ditt arbete kommer att säga nästan lika mycket om dig som själva arbetet, så visa upp det med stolthet – det finns gott om fantastiska WordPress-portföljplugins där ute, så du har ingen ursäkt för en illa utseende portfölj.

Eller, om plugins inte är din sak, ta en titt på vår andra sammanfattning av de bästa portfolio WordPress-teman. Det finns massor av bra alternativ tillgängliga för dig!

Finns det några fantastiska portfolio-plugins som jag har missat den här listan? Låt mig veta i kommentarerna nedan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me