25+ Bästa Cafe & Restaurant WordPress-teman

I dagens mobil-första värld behöver du en online-närvaro för att växa ditt företag. Vissa människor kanske tror, Åh jag behöver inte en webbplats, alla mina kunder är lokala! Men du har fel. Du kan inte entydigt säga att en snygg webbplats kommer inte att få fler kunder, eller att kostnaden för den första installationen överstiger avkastningen. Särskilt inte när vi har en lista över några av de bästa restaurang WordPress-teman tillgängliga.

Med WordPress är det enkelt att bygga en webbplats för ditt företag – allt du behöver är en gratis eftermiddag. Annat än din tid behöver du bara några prisvärda verktyg för att komma igång:

 • värd: Mer specifikt, en optimerad för att fungera bra med WordPress. Här är våra val för bästa WordPress-värd om du behöver lite hjälp med att välja.
 • Domän namn: Detta kommer förmodligen ditt företagsnamn – eftersom du kan se vårt är WPExplorer.com, för det är vem vi är. Du kan få ett $ 4,99 domännamn från GoDaddy – de är vår valbara registrator.
 • Tema: Slutligen behöver du ett fantastiskt restaurang WordPress-tema (så fortsätt att läsa).

Genom att välja ett WordPress-tema som är specifikt utformat för restauranger, kaféer, delikatesser och andra matställen sparar du dig en massa tid. Dessa teman inkluderar vanligtvis inbyggda funktioner som restauranger behöver för menyer, bokningar och mer.

Medan du kunde spendera timmar på att bläddra i alla tillgängliga restaurang WordPress-teman, trodde vi att vi skulle spara lite tid. Här är våra favoriter och toppval för den bästa restaurangen WordPress-teman. Vi har berört basen på ett gäng nischer (bryggerier och matbilar inkluderade), så förhoppningsvis är ditt drömtema nedan!

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. ROSA

ROSA bästa restaurang WordPress-teman

Info & nedladdning Visa demonstrationen

När du tittar på den bästa restaurangen WordPress-teman måste du helt enkelt titta på ROSA. Detta vackra tema är perfekt för alla kulinariska platser – från fina restauranger till tacobilar. Detta responsivt designtema innehåller allt du behöver för att få din restaurangwebbplats igång. Lägg till matmenyer, boka, bygg imponerande parallaxsidor. Du kan till och med aktivera online-beställning med tematets WooCommerce e-handelsalternativ.

I dagens värld av smarta telefoner gör kunderna sin forskning innan de köper eller äter något. Så det är viktigt, nu mer än någonsin, att ha en härlig webbplats där dina kunder kan bläddra. Med Rosa kan du visa upp din restaurang och dina menyer med alla temaens fantastiska funktioner. Bygg en iögonfallande hemsida med smidig parallaxbildbakgrunder, lägg till din meny med det klassiska menysystemet och dela alla dina kommande evenemang i bloggen.

Och temat innehåller inbyggda alternativ för Open Table-integration. Med detta kan du lägga till ett bokningsformulär till varje inlägg eller sida med restaurangens Open Table-konto. På så sätt kan kunder boka varje veckodag direkt från din webbplats.

En annan anmärkningsvärd temafunktion är den snabba 1-klickdemoninstallationen så att du kan ha din webbplats snabbt upp. Dessutom är temat kodat för hastighet och SEO, så dina kunder bör inte ha några problem med att hitta och använda din webbplats. ROSA innehåller också massor av live Customizer-stilalternativ, 600+ Google-teckensnitt, översättningsklar .po-fil och bra support. Allt detta (och mer) gör ROSA till ett utmärkt val för att få din restaurangs webbplats från marken.

2. CafeDia

CafeDia - Restaurang WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Bygg en vacker webbplats för din stora öppning med CafeDia WordPress-tema. Oavsett om du behöver en webbplats för din kafé, café, matplats eller fin restaurang CafeDia är ett bra val. Kom igång snabbt med demoimportören med 1 klick. Välj sedan från tre unika hemsidedesigner, om sida, 2 menyformat, kraftfull blogg, gallerier och till och med en bokningsformulär. Eller skapa en anpassad, unik utformning med den medföljande WPBakery-sidbyggaren – en av de mest kraftfulla och populära plugins för sidbyggare på marknaden. Vad som helst

CafeDia är också Gutenberg-kompatibel – så du kan skapa blogginlägg med den intuitiva blockredigeraren. Och utvecklare kommer att älska det medföljande barntemat, så att du kan anpassa temat till ditt hjärtas innehåll och ändå kunna uppdatera det. Andra funktioner inkluderar en stick-meny, svepreglaget, Ajax-prenumerationswidget för nyhetsbrev, obegränsade färgalternativ, Google-teckensnitt, responsiv och retina-klar design, kompatibilitet mellan webbläsare och mer.

3. Totalt kafé

Cafe av Total Best Restaurant WordPress-teman

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Cafe är en härlig enkelsidescafé och restaurangstil WordPress-temademono med det kraftfulla Total drag & drop WordPress-temat. Detta fantastiska exempel på vårt # 1-tema visar hur du kan sätta din restaurang på kartan (eller åtminstone på webben) med WordPress.

Varje restaurang måste ta in nya kunder. Dina lojala kunder är bra, men om de inte berättar för sina vänner hur kommer ditt företag någonsin att växa? Det enklaste sättet att marknadsföra ditt matställe är via en webbplats som kan delas via Yelp, nyhetsbrev och andra sociala medier. Och med vår Cafe-temademono är du säker på att göra ett varaktigt första intryck.

Cafe byggdes helt med Total och den inkluderade exklusiva utökade versionen av Visual Composer. Revolutionens skjutreglage användes också för att skapa en fullskärmsreglage (med ken burns-effekt) som visar en logotyp, presenterade menyalternativ och naturligtvis öppetider. Temat visar också din meny i ett elegant och lättläst format med den anpassade Total Leads-modulen.

Ta en titt för att se vad vi annars har packat i denna fantastiska café & restaurangdemo! Cafe är fullt lyhörd, översättningsklar och inkluderar integration i sociala medier. Och eftersom det finns så många färg- och teckensnitt som är inbyggda är det enkelt att importera Cafe-exempeldata, justera designen lite i den levande WordPress-anpassaren och ha din webbplats igång på kort tid!

Totals temafunktioner inkluderar:

 • Fyra premium-plugins GRATIS: Visual Composer, Templatera, Slider Revolution & Layer Slider
 • Hundratals anpassningsalternativ via Live Customizer
 • 700+ Google-teckensnitt att välja mellan plus teckenstorlek, färg, avstånd och mer
 • En anpassad sidhuvud och sidfotbyggare
 • Helbredd & rutor-layouter
 • Anpassade inläggstyper för portfölj, personal och vittnesmål
 • En vacker (och anpassningsbar) blogg
 • Och så mycket mer!

Total är ett bra tema om du vill ha kraftfulla alternativ med flexibilitet att skapa den webbplats du vill ha. Med alla anpassade Visual Composer-element, alternativ för anpassning av live-tema och premium-plugins finns det ingenting du kan skapa.

4. Ristorante

Ristorante - Creative Restaurant WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Ristorante-temat som är briljant designade med en handfull fantastiska alternativ.

 • Den första var rätter – du kan kategorisera dem under förrätter, efterrätter etc. (något som Will kunde använda senare)
 • Taxonomi hjälpte till att filtrera olika matvaror för människor med mycket speciell smak – till exempel bara brasilianska kaffebönor.
 • Alternativet Händelser var där bara för att Will bestämde sig för att köra en speciell 2 timmars kaffepromo.
 • Utöver detta hade temat en sidbyggare-plugin och dedikerad WooCommerce-integration, så att Wills kunder kunde boka en reservation!

Ur ett visuellt perspektiv stöder temat 6 olika layouter – till exempel en kolumn (med eller utan bilder), två kolumner sida vid sida (med eller utan bilder) och en underbar karusellvisning med tre eller fem objekt.

5. Montmartre

Montmartre Cafe Restaurant WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

CMS Masters gör fantastiska teman, och Montmartre är inte annorlunda. Detta nya tema är också en stunner. Den har händelseplanering, anpassade posttyper, snäv WooCommerce-integration för bordbokningar och hemleveranser och kortkoder för meny. Plus den kraftfulla CMS Masters adminpanelen som ingår i temat gör det enkelt att anpassa nästan alla aspekter av temat.

6. Grand Restaurant

Grand Restaurant Restaurant Cafe Tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Trots sitt namn är Grand restauranttema imponerande. Ingen sten lämnades orolig när man utvecklade detta tema. Temat har en live-anpassare så att du kan spåra och göra ändringar i realtid. Den har också drag-and-drop-innehållsbyggaren, flera Google Maps-support (så att vem som helst kan hitta vilken gren som helst) och WooCommerce-integration för matleverans.

Gör ett uttalande och fyll i dina bokningar på Open Table med Grand Restaurant WordPress-tema. Detta tema är redo för dig att lägga till din egen meny, kock bios och mer och att börja boka! Temat kommer också med en innehållsbyggare så att du kan ändra dina anpassade inläggstyper (för personal, prissättning, menyer, vittnesmål osv) för att se hur du vill att de ska.

Temat är också WooCommerce redo. På detta sätt kan du sälja dina egna leverans- och uttagsmenyobjekt från din egen webbplats istället för att använda en tredje part. Så sluta förlora en procentandel av försäljningen till Grubhub, och få kunder att beställa direkt från dig!

Andra temafunktioner som du måste se fram emot för att inkludera parallaxbilder, en omedelbar Ajaxed-sökning, anpassade rubrikbilder, massor av kortkoder och widgets, anpassade menyer, Google-teckensnitt och så mycket mer.

7. Dina

Dina - Restaurang, bar, café, mat WordPress-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Om du letar efter ett trevligt modernt WordPress-tema för din restaurangverksamhet och vill hålla det läsbart och minimalt, är Dina rätt val för dina kunder. Det hjälper dig att utveckla ditt ätthus, pub, bar, kafé, bageri, pizzarestaurang eller bistro genom dess användarvänliga bokningsformulär, fem olika menymallar och kökfunktioner.

Dina har en hemskärm med full skärm, såväl som oändliga färgalternativ att välja mellan för att du kan anpassa din webbsida så mycket du vill. Dess eleganta galleri låter dina framtida gäster veta vad de kan förvänta sig och får dem att vilja besöka din plats så snart de kan för att njuta av dina läckra måltider eller drycker och koppla av på en vacker plats. Med de olika teammallarna kan du också presentera dina lagkamrater för allmänheten. Att veta vem som lagar mat är ett stort plus!

Färger finns tillgängliga via Live Customizer, såväl som personlig logotyp och typografi. Du kan hålla kontakten med dina kunder och dela fantastiska stunder genom Instagram-alternativet och sociala mediefunktioner. Och naturligtvis är Dina fullt lyhörd och lätt att använda på datorer, surfplattor eller mobiltelefoner, så att du kan nå så mycket människor du kan.

8. SNDWCH

SNDWCH - Restaurang WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

En av de mest intressanta funktionerna i detta tema är att det kommer med ett reservsystem som drivs av en iPhone-app! Så galen som det låter, här är den exakta offerten:

Applikationen heter “Reserved” och kommer att startas samtidigt med detta tema. Denna applikation är för restaurangschefer, ägare och värdar. Det är utformat för att kommunicera direkt till din WordPress-webbplats. Någon går till din webbplats och skickar en reservation och du kan få plats för dina gäster med iPhone- eller iPad-versionen av denna app. Syftet med den här applikationen är att helt enkelt hur du hanterar restaurangens bordreservation. Din webbplats kommer att generera ett säkert lösenord som du kan ansluta direkt till iPhone- eller iPad-appen.

Temat kommer med avancerade funktioner som dataspårning obegränsade menyer med en pris- och kaloriräknare och tematets kontaktformulär lagrar data direkt i din databas.

9. Resca

WordPress Restaurant Theme Resca

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Jag älskar personligen detta tema av två skäl. För det första kommer det ett inbyggt plugin som heter WordPress Restaurant Menu Plugin. Detta gör det otroligt enkelt att skapa och visa din restaurangs ständigt föränderliga menyer. Den andra är möjligheten att boka ett bord med OpenTable eller inbyggt bokningsformulär. Dessutom är temat baserat på Bootstrap 3-ramverket, hade fantastiska parallaxeffekter och WooCommerce-integration.

10. Tavern

Tavern Professional Restaurant Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Det funktionella Tavern-temat gör listan också tack vare den mångsidiga naturen! Temat har fyra demo-layouter redo (visserligen inte så många som det föregående), men det stöder reservationer via OpenTable, och en plug-in-dra-and-drop-sida-byggare kommer med temat!

Det som verkligen är imponerande är tematets minimalistiska utformning, inriktad på att presentera innehållet på det mest tilltalande sättet. Layouten på en sida i kombination med den generösa teckenstorleken ger en stor användarupplevelse.

På den tekniska sidan inkluderar temat Slider Revolution-plugin och som stöder avancerad parallax-rullning inklusive piltangenterna från tangentbordet. Det är också godkänt av Google Mobile Friendly Test så att du vet att dina kunder kan boka direkt. Åh temat har också en fantastisk admin panel som drivs av Redux ramverk och WooCommerce integration.

11. Bryggeri

Bryggeri: Ett WordPress-tema för öltillverkare

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Bryggeri är precis som det låter som – ett nischtema för en nischföretag. Det är det perfekta temat för öltillverkare, hantverksbryggerier och lokala mikrobryggpubar.

Temat har en ölkatalog där du kan kategorisera tillgängliga öl på kranen för enkel referens. Den hade också en butikslokalisator (drivs av Google Maps) och online-beställning via WooCommerce. Den mest intressanta delen är dock Live Customizer. Med detta kan du snabbt anpassa olika delar av temat för att göra det till ditt eget.

12. Kataleya

Kataleya Restaurant Pizza Coffee WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Detta tema är idealiskt, inte bara för kaféer, utan också för bagerier, glassbutiker, pizzasalonger och restauranger. Temat har allt som en onlinebutik behöver. 5 snabbstartdemos, enkel online-beställning, menyer och ett bokningssystem. På annat sätt har hemsidan fantastiska bildreglage, drivna av Revolution eller Layer Slider WordPress-plugin – som båda ingår i temat.

Men temat kommer också med sidbyggaren av Visual Composer. Så du kan peka, klicka och dra och släppa för att skapa dina egna anpassade sidor för din restaurang.

13. BERG

BERG Restaurant WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

BERG är ett unikt designat, och det är därför det gör vår lista över de bästa restaurang WordPress-teman som du kan tänka på. Inte bara inkluderar temat den populära sidan byggaren av Visual Composer utan det går ett steg längre. Det finns anpassade fördefinierade mallar för att göra det enkelt att bygga din webbplats med coola menyer, bildöverlägg och kartor. Inbyggda sociala länkar, reservationssidebyggarelement, anpassningsbara Google-kartor, WooCommerce-integration och WPML-översättningskompatibilitet gör BERG till ett ganska bra tema.

14. Burger Lover

Food Truck & Restaurant WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Matbilar har sprängts i popularitet, så det är bara meningsfullt att det finns nischtema för dem. Det passande namnet Food Truck-temat innehåller mer än 20+ fördesignade webbbilmallar för matbilar för hamburgare, muffins, tacos, BBQ, skaldjur, smörgåsar, veganer osv. Vad du än säljer har de en demo som du snabbt kan importera till få upp din webbplats snabbt.

Använd tematets specifika funktioner för matbilar för aktuell plats, senaste tweets och aktuella specialerbjudanden för att hålla dina kunder uppdaterade. Temat inkluderar också support för kontaktformulär 7 och en gratis nyhetsbrevmall som du kan använda för att nå ut till din fansbas.

15. Nigiri

Nigiri Modern Restaurant WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Nigiri är ett rent, modernt och elegant alternativ för din sushirestaurang, tehus eller restaurang. Temat är helt lyhört, har enkla kortkoder för att lägga till element på valfri sida (prislista, klientkarusell, portfölj, driftstimmar och bokningsformulär) och har intuitiva anpassningsalternativ för saker som färger och teckensnitt. Nigiri är helt integrerad med OpenTable-systemet, så att du kan hantera dina bokningar från hela webben. Slutligen inkluderar temat också premium-plugins som Slider Revolution och Visual Composer sidbyggare för nästan obegränsade siddesignalternativ.

16. Caverta

Caverta Fine Dining Restaurant WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Caverta är en fantastisk restaurang WordPress-tema som enkelt kan anpassas för att passa ditt varumärke. Använd alternativet för liveanpassare för att ändra teckensnitt och färger. Eller dra fördel av tematets Elementor Page Builder-alternativ för att skapa en unik sidlayout från början. Andra temafunktioner inkluderar:

 • Gutenberg redo
 • Elementor sidbyggare
 • 3 Hemsida mall
 • 4 Menylayouter
 • 4 Galleri design
 • Google-teckensnitt
 • Översättning klar

Temat är också lyhört, så det ser bra ut på alla stationära eller mobila enheter som dina kunder kan använda.

17. Ohlala

Ohlala Cake Shop, Ice Cream & Juice Bar WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Har du gått igenom vår lista över bästa WordPress-teman som letar efter något djärvt och roligt? Oroa dig inte, vi räddade de gladaste för sist. Ohlala-temat har en ljus och stansig design perfekt för cupcakeries, juice barer, glassbarer, bobabutiker och mer.

Ohlala är fullt lyhörd, inkluderar ett snabbt importalternativ, har massor av anpassningsdesignalternativ och användbara kortkoder. Välj mellan 800+ Google-teckensnitt, lägg till en kostnadsberäknare i ditt kontaktformulär, designa anpassade sidor med Bold Builder och till och med säljer online med WooCommerce. Ohlala levereras till och med med sin egen uppsättning supersöta matikoner som du kan använda på dina sidor och menyer.

18. Pizzaro

Pizzaro - Fast Food & Restaurant WooCommerce Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Har du en snabbmatrestaurang som serverar pizza, hamburgare, tacos, wraps osv. Och vill ha en webbplats som verkligen återspeglar vad du serverar? Här presenterar vi Pizzaro, ett WooCommerce-restaurangtema utvecklat specifikt för snabbmatrestauranger. Temat är integrerat med WooCommerce och det gör att dina kunder kan beställa mat online. Temat har 7 olika typer av hemsidor, 3 olika stilar för att visa produkter och 14 olika sätt att visa upp dina produkter.

Pizzaro WooCommerce snabbmatrestaurang tema är byggt av samma team som byggde det berömda Electro WooCommerce temat. Huvuddesignern Michal Kowalski designade detta tema baserat på hans halvårsforskning. Han hade träffat lokala restaurangägare och inkluderat deras värdefulla insatser för att utforma detta tema. Temat har 150+ restaurangelement som kan användas i kombination för att skapa så många möjligheter. Den har också snabbmatikoner som kan användas och låter dig också använda dina egna snabbmatikoner. Standardikonerna är för pizza, hamburgare, tacos, wraps osv.

Pizzaro WooCommerce snabbmatrestaurang tema är också kompatibelt med plugins som King Composer, Visual Composer samt produktalternativ plugin som gör att du kan lägga till olika produkttillägg. Till exempel kan du enkelt skapa pizza som en produkt och lägga till olika pålägg som tillägg. De enstaka produktsidorna kan visas i tre olika stilar.

19. Liber

Liber Ultimate Restaurant & Bar WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Liber är en vacker, unik och funktionsrika nischpremierestaurang och bar WordPress-tema från Anariel Design. Detta eleganta tema är byggt med restaurang, barer, vingårdar och pubar i åtanke. Det kommer med uppsättningen nischspecifika funktioner som hjälper dig att effektivt skapa en vacker och kraftfull restaurang-, bar- eller pubwebbplats.

Med Liber kommer dina kunder att kunna boka ett bord online, hitta din restaurang med hjälp av en karta, få information om öppettider, bläddra igenom de underbara matmenyerna, läsa alla dina kommande evenemang i bloggen och mycket mer. Förutom dessa nischfunktioner, erbjuder temat många andra som sociala barer, WooCommerce-butik, prenumeration på nyhetsbrev och mer.

Liber har modern ren och lyhörd layout med många anpassningsalternativ som är tillgängliga direkt från WordPress Customizer som du kan kombinera för att göra en iögonfallande hemsida. Med Customizer kan du anpassa nästan allt – från layoutalternativ för framsidan, till bloggalternativ, färgalternativ och mer, det är allt där, logiskt utformat och enkelt att använda.

Det är naturligtvis översättningsklart och mobilvänligt, så inga bekymmer din webbplats kommer att lysa i bästa ljus på alla enheter. Tema använder vanliga WordPress-funktioner som inlägg, sidor, barnsidor, widgets och Customizer. Det finns inga extra alternativpaneler att lära sig och ingen extra vikt på din server. Liber erbjuder ett intuitivt och enkelt sätt att bygga en underbar webbplats för ditt företag. Förutom hela mångfalden av integrerade layoutalternativ, stöder Liber-tema också Elementor Page builder som kan hjälpa dig att skapa ytterligare layouter om det behövs.

20. MyRestaurant

MyRestaurant Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

MyRestuarant är ett lättanvänd klick & redigera premium restaurang WordPress tema utvecklat av Templatic. Detta tema gör det enkelt för alla att skapa en fantastisk webbplats för din restaurang, café eller matställen.

Att skapa en webbplats för din livsmedelsföretag behöver inte vara svårt. Templatiskt klicka & redigera MyRestaurant-temat har allt du behöver för att skapa en webbplats för ditt café, deli, bar eller restaurang. Och eftersom det klickar och redigerar kan verkligen vem som helst göra det. Du klickar bokstavligen på olika sidelement i live-demot, lägger till ditt eget innehåll och exporterar sedan dem.

Detta tema är särskilt bra om din restaurang redan är etablerad, eller om du har recenserat på Yelp, men du inte har en webbplats än. MyRestaurant kan ta så lite som några minuter att konfigurera. Och du kan lägga till funktioner för dina specialerbjudanden, senaste nyheter och till och med kundbedömningar eller ett fotogalleri.

Andra fantastiska temafunktioner inkluderar WPML-stöd för språköversättningar, Google Maps för enkel visning av din plats, alternativ för anpassad logotyp, ikonrutor för funktioner, anpassade animationer och mer. Ta en titt på live-demonstrationen för att se den i aktion!

21. Capella

Capella Restaurant WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Capella är ett fantastiskt parallaxrestaurang premium WordPress-tema från Themeforest. Detta framstående tema fångar din uppmärksamhet med djärva bilder, vilket gör det perfekt för alla restauranger, cateringföretag, bistro, bar & grill eller andra företag med en meny.

Du har äntligen hittat det perfekta läget, härlig inredning, en femstjärnig kock, en utsökt meny och naturligtvis en fantastisk personal. Vad kan du glömma? En hemsida! Med Capella är det enkelt att skapa en egen responsiv webbplats för din restaurang – även om det är dagen före din stora öppning. Inbyggt i detta härliga restaurangtema är fantastiska livsmedelsspecifika funktioner som 3 användbara menylayouter (klassiskt, menykort och enkelt) för dig att välja mellan, ett lättanvänt bokningsformulär som skickar förfrågningar direkt till din brevlåda och till och med en härliga evenemangsmodul som gör det enkelt för dig att lägga till dina kommande specialevenemang (restaurangvecka, helgdagar, levande musik osv.) i din kalender för att hålla beskyddare uppdaterade.

Men det är inte allt, ännu mer fantastiska funktioner gömmer sig under huven på detta tema. Använd den medföljande drag & drop-innehållsbyggaren för anpassade layouter, anpassade färgelement för temaelement, anpassade rubrikbilder och fantastiska parallaxbakgrunder för att designa den webbplats du vill ha. Dessutom innehåller temat till och med många anpassade kortkoder så att du kan lägga till knappar, rubriker, växlar och mer var du än behöver tema.

22. Smaken

Flavor Restaurant WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

The Flavour är en modern restaurang och bistro premium WordPress-tema som hjälper dig att dela din restaurang med kunderna. Detta tema har allt du behöver för din restaurang, café, restaurang, bistro, deli, bar, grill, bageri eller andra kulinariska affärer.

När du startar något företag är det en bra idé att skapa en webbplats. Detta gäller särskilt för restauranger, eftersom gästerna troligen kommer att kontrollera dina recensioner på Yelp eller UrbanSpoon och vill titta på din webbplats innan de kommer in för att äta. Skapa en fantastisk och informativ restaurangwebbplats med Flavor. Detta tema har allt du behöver för att få din kulinariska webbplatsinställning på kort tid – det kommer även med 1-klick installation.

Det finns några viktiga funktioner att leta efter i ett bra restaurangtema, och Flavor har allt tema. Först finns det de anpassade menysidorna. Detta är det enklaste och bästa sättet att lägga till din brunch, middag eller till och med specialevenemangsmenyer på din webbplats. Lägg till bilder, priser och beskrivningar till dina menyalternativ och lägg dem till kategorier för att hålla allt snyggt. Temat inkluderar också en kraftfull händelsekalender med återkommande händelser, så du kan lägga till varje happy hour, jazzkväll, semester och andra evenemang. Dessutom kan gästerna göra reservationer för ikväll (eller för ett av dina evenemang) på ett ögonblick med den inbyggda reservationsmodulen.

23. Umami

Umami Helskärmsrestaurang WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Umami är ett modernt fullskärmsrestaurang WordPress-tema från Creative Market. Detta supersnabba tema är perfekt för barer, restauranger, grillar, cateringföretag, matställen och andra anläggningar.

När kunder letar upp ditt företag via Google eller Yelp vill du kunna rikta dem till en professionell webbplats som representerar ditt företag och belyser din mat (eller andra produkter). Umami är en unik mall för restaurangwebbplats som verkligen hjälper dig att sticker ut från konkurrenterna. Temat använder till och med WordPress Theme Customizer, så det är lätt att göra anpassningar till utseendet på temat (färg, teckensnitt, etc.) och se dem som en direkt förhandsvisning innan du gör dina ändringar.

Ett viktigt inslag i Umami är de anpassade menyerna. Lägg till din frukost, lunch, middag, dryck eller andra menyer med kortkoder, menysidesmallen eller genom att lägga till din meny direkt i din navigering. Du kan till och med lägga till bildljuslådor i dina menyalternativ för att visa gästerna hur din mat ser ut.

Temat inkluderar också stöd för personal, cervices, funktioner och mer. Dessutom innebär det inkluderade WooCommerce-stödet att du kan sälja valfritt antal såser, marinader, receptböcker eller andra produkter direkt från din webbplats.

24. Elegantia

Elegantia - Restaurang och café WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Elegantia är ett tema som gjorts för kaféer, bistroer och restauranger att publicera sin meny och evenemang och ta emot reservationer. För varje restaurangsajt är en onlinemeny nyckel. Du bör kunna lista din fullständiga meny så att gästerna kan granska den innan de anländer. Varje menyalternativssida inom Elegantia innehåller en kategori, pris, foto och en beskrivning där du kan förklara ingredienser och notera matlagningsmetoden eller intressanta fakta om skålen.

Elegantias evenemangssida är utmärkt för att göra kunder medvetna om specialevenemang eller kampanjer. Om din restaurang har en speciell förinställd meny under en semester, om du är värd för en insamling, om du deltar i restaurangveckan eller någon annan händelse, är det trevligt att informera dina stamgäster i förväg. Varje händelsesida visar datum, tid och beskrivning för händelsen. Dessutom kan du ordna händelserna enligt alla, tidigare eller kommande.

En annan bra restaurangfunktion är bokningsmodulen. Elegantia låter dig hantera dina egna reservationer utan att behöva gå igenom en tredje part som Open Table. Kunder kan helt enkelt fylla i en bokningsförfrågan online och den skickas till dig för granskning. Hur lätt är det?

25. Matstället

Eatery Responsive WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Matställe är perfekt för restauranger, kaféer, bistroer, lounger, barer och till och med matbilar. Temat var designat för att fungera bra för alla typer av restauranger och kaféer, med precis rätt mängd anpassningsalternativ för att göra ditt företag ser skarpt ut med liten ansträngning.

Det erbjuder en unik design som inte känns som en mall för att markera ditt innehåll utan att titta på cookie cutter. Och den flexibla matmenyn låter dig lägga till alla dina matvaror snabbt och enkelt. Visa grupper av menyalternativ var som helst på din webbplats med en enkel kortkod.

26. Growler

Growler - Brewery WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Growler är ett coolt bryggeri och premium-tema med WordPress-tema med en mycket hipster-känsla. Detta tema skulle vara bra för alla mikrobryggerier, lokala kaféer, gjorda från repebageri eller annan butik med en kasta tillbaka känsla.

Konsumenterna älskar lokala företag. Det är ett bra sätt att stödja samhället och upptäcka fanatiska varor i ditt eget område. Så kontakta dina kunder och starta en webbplats för ditt bryggeri, kafé, återförsäljningsbutik etc. Growler gör det enkelt.

Temat har en fantastisk vintage-känsla att börja med, men det finns obegränsade färgalternativ så att du kan skapa det utseende du vill ha på din webbplats. Dessutom kommer temat med fullständig exempeldata från demon är att du behöver lite hjälp för att komma igång. När du har börjat lägga till ditt innehåll finns det massor av fantastiska alternativ för anpassade sidhuvudbilder, anpassade inläggstyp för evenemang (för att dela lokalbefolkningens uppskattningskväll, restaurangvecka, kommande försäljning eller annat), prissättningstabeller och mer. Growler är också helt lyhörd och näthinneklar så dina inlägg och bilder ser alltid bra ut, innehåller en härlig portfölj, är översättningsklar, innehåller anpassade widgetar och är WooCommerce redo så att du kan sälja dina egna produkter online.

Tankar om de bästa restaurang WordPress-teman

Jag hoppas att du har haft vår samling av teman riktade till restauranger, kaféer och andra matställen. Och glöm inte att du alltid kan lägga till en riktad WordPress-plugin för en specifik funktion om temat du älskar saknar det. Till exempel en händelsekalender eller kontaktinformation. Om du har något tema som du vill föreslå för vår sammanställning av de bästa kulinariska WordPress-teman, gå vidare och lämna en kommentar. Jag ska se till att titta!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me