25+ Bästa hotell WordPress-teman 2020

Bästa WordPress-teman för gästfrihetsföretag

En webbplats ger dig mycket exponering. Och för hotell- och gästfrihetsindustrin behöver du en webbplats som inte bara är vacker utan också lätt att använda. Ange de bästa WordPress-teman (enligt vår åsikt), och din sökning efter den perfekta mallen slutar här.

Vi har täckt de bästa bokningsformulärens plugins tidigare, men dagens inlägg är ett urval av några av de bästa hotell WordPress-teman på webben. Använd gärna alla teman i denna samling för att skapa en bokningswebbplats eller visa dina hotelltjänster.

Det räcker med att säga att alla teman på denna lista är lyhörda och följer de bästa webbstandarderna. Välj bara ett, skapa ett barntema, anpassa bort och ta ditt hotellföretag till nästa nivå.

Om du är redo, låt oss börja med våra val för de bästa hotell WordPress-teman (en snabb anteckning – vi kunde bara täcka så många idag, men om du har ett tema att lägga till, låt oss veta i kommentarsavsnittet).

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. Booklium

Booklium Hotel WordPress Theme

Info & nedladdningVisa demonstrationen

Booklium hotell- och hyra WordPress-tema är ett kraftfullt och funktionsrikt alternativ för att marknadsföra boende i alla skalor. Hotell, vandrarhem, pensionat, bed and breakfast, villor – alla dessa kan skapa en elegant och elegant webbplats tack vare Bookliums moderna design och kraftfulla förvaltningskärna.

Booklium erbjuder 5+ unika demos för att komma så nära dina behov som möjligt, med varje demo som ägnas åt en separat typ av boende (hotell, villa, vandrarhem etc.). För att göra din upplevelse ännu mer strömlinjeformad kommer alla exempeldata automatiskt direkt tack vare den inbyggda demoimportfunktionen med ett klick.

När det gäller att hantera ditt boende inkluderar Booklium premium MotoPress Hotel Booking-plugin som kommer helt gratis med temat. Hotellbokning lägger till en trovärdig och kraftfull förvaltningskärna till din webbplats. Bland dess funktioner är obegränsad logi, flera reservationer i en räkning, mobilfärdig fastighetssökningsformulär med anpassade attribut, flexibla bokningsregler, variabel prissättning, OTA-synkronisering, bokningsbara extra tjänster och mer.

Booklium är inte bara en modern och snygg mall, utan också ett kraftfullt verktyg för att effektivisera ditt företag. Med den kan du enkelt bygga din webbplats, lägga till logi, hantera bokningar och ta emot betalning (flera online betalningsportaler stöds).

2. Hotello

Hotello Hotellbokning WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Hotello är ett fantastiskt hotell WordPress tema skräddarsytt för alla gästfrihetsföretag. Temat har utformats så att det är enkelt att skapa din hotellwebbplats. Installera någon av provdemos med bara två klick. Använd sedan de medföljande sidbyggaren och anpassningsalternativen för att utforma din webbplats. Med anpassade SVG-ikoner, 850+ Google-teckensnitt, färgalternativ och mer är dina alternativ ganska oändliga.

Men det som skiljer Hotello är de inkluderade gästfrihetsspecifika funktionerna. Temat kommer med ett komplett hotellbokningssystem som är klart för bokningar. Du kan till och med acceptera betalningar online! Dessutom gör rumschefen det lätt för dig (och gäster) att kontrollera tillgängligheten baserat på datum eller antal personer. Vill du erbjuda rabatter i mitten av veckan eller höja priserna för din högsäsong? Inga problem – Hotello stöder flexibel prissättning.

Andra viktiga funktioner inkluderar GDPR-kompatibla bokningsformulär, flerspråkig / översättningsstöd, kompatibilitet mellan webbläsare och en helt responsiv design. Så oavsett när, var eller hur gästerna besöker din hotellwebbplats kommer det att se vackert ut varje gång.

3. Oceanica

Oceanica Hotel WordPress-tema med bokningssystem

Oceanica Hotel Booking WordPress-tema kommer med en elegant, elegant design och ett anpassat WordPress-bokningssystem. Så om du bygger en webbplats för ett hotell, bed and breakfast, lägenheter, semesteruthyrning eller en liknande anläggning, är detta tema en ultimat lösning för dina ändamål.

Oceanica är helt anpassningsbar – den levereras med obegränsade färger, 3 sidhuvud- och 1 sidfot redigerbara menyer, layouter på helskärm och rutnät, integrering av inbyggd WordPress-funktionalitet och många fler fantastiska funktioner.

Detta hotelltema drivs av MotoPress Hotel Booking-plugin för WordPress, som är helt gästfrihet affärsinriktad. Med sin hjälp kan du skapa en boendelista på ett vackert sätt, aktivera livebetalningar och synkronisera alla dina bokningar över resekanaler som Airbnb.

Dessutom låter bokningssystemet skapa en flexibel säsongsprissättning och ställa in priser för boende, erbjuda online-rumsreservation med eller utan betalning, sälja extra paket och tjänster, blockera bokningsalternativ för vissa datum, konfigurera automatisk eller manuell bokningsbekräftelseskontroll, skapa rabattkuponger för resenärer, visa och hantera alla bokningar via en praktisk backend-kalender, synkronisera alla direkta webbplatsbokningar med de från online resebyråer som Bokning, etc..

4. Bellevue

bellevue hotel wordpress tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Bellevue är ett lyhört premium WordPress-tema för Bed & Breakfast och hotell. Detta vackra WordPress-tema är bäst för semesterbostäder, strandhus, stugor, sommarstugor, stugor och hotell. Detta tema har allt. Det innehåller allt du kan förvänta dig av ett premium WordPress-tema och det hjälper dig att bygga en fantastisk hotell- eller Bed and Breakfast-webbplats.

Bellevue har nischspecifika funktioner som gör det enkelt och mer framgångsrikt att driva din Bed and Breakfast, Hotel eller Vacation Home Rental. Tillgänglighetskalendrar, bokningsformulär, registreringsformulär och ett online-betalningssystem är några av de funktioner som ingår.

Online-transaktioner kan enkelt läggas till, tack vare införandet av WooCommerce. Bellevue innehåller 7 vackra nischspecifika demonstrationer för unika boendestilar. Bellevue innehåller också 5 stiliserade logotyper, 50 lagrade Photoshop-filer, Pro-versionen av Master Slider och Premium-versionen av WP-bokningssystemet samt stöd för flera användbara WordPress-plugins.

Detta WordPress-tema hjälper dig att förenkla och automatisera bokningsprocessen, imponera dina besökare med vacker design och konvertera kunder med tillgänglighetskalendrar, inbyggda formulär och köpa sidor.

5. Vik ut

Fäll ut lyckat WordPress-tema med flera ändamål

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Kriesi är en välkänd WordPress-temaförfattare tack vare mästerverk som Enfold. Enfold är byggt på Avia-ramverket och är ett verkligt konstverk.

Med över 30 demonstrationer behöver du inte bygga din webbplats från början. Du kan importera demos direkt, anpassa i stor utsträckning och till och med blanda funktioner från olika demos.

Enfold har en dra-och-släpp-innehållsredigerare som hjälper dig att ladda dina layouter på ett sätt som inte kan tänkas. Dessutom har detta hotell WordPress-tema ett fantastiskt administrationsområde och dokumentation.

För att starta upp berömmer kunder ofta Kriesi för enastående support, så att du är i goda händer.

6. Hotellmästare

hotell master wordpress tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Hotel Master erbjuder dig en elegant design och kraftfulla funktioner i ett paket. Jag menar, detta gästfrihet WordPress-tema har inbyggda funktioner som ett bokningssystem, gallerier, bokningar och portföljer bland andra.

Hotel Master är det perfekta WordPress-temat för typiska restauranger och hotell som erbjuder boende. Det är otroligt enkelt att anpassa och erbjuder dig obegränsade alternativ för att vända din webbplats oavsett vilket sätt du önskar.

Ändå lyckas temat att hålla sig fri från koduppblåsning, vilket innebär att du får sidor med snabb laddning och bättre användarupplevelse. Det måste vara hemligheten till ett stort tema; lägg till alla kritiska funktioner utan uppblåsning.

Hotel Master går utöver design och erbjuder dig ett hotellhanteringssystem utan enorma kostnader eller en brant inlärningskurva.

7. Belafonte

Belafonte Hotel WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Belafonte är ett lyhört och minimalistiskt hotell & gästfrihet WordPress-tema designat av Hermes Themes. Detta tema är pixel perfekt för hotell, värdshus, resorts, timeshare, bed & breakfast och till och med privata webbplatser för semesteruthyrning. Den rena layouten, enkel vertikal meny, responsiv design och eleganta gallerier gör detta tema till ett utmärkt val för pittoreska platser som vill locka nya besökare.

Temat använder enkla sidmallar så att du kan få din hotellsida snabbt upp. Belafonte-hemsidan är utformad för att visa upp din fotografering och har ett bildspel för högupplösta bilder. Lägg till dina rum och sviter med sidmallar och sektioner för information, bildgallerier och priser. Och social integration uppmuntrar gästerna att dela din webbplats med alla sina vänner.

Belafonte innehåller alla de fantastiska funktionerna du kan förvänta dig av ett kvalitetshotell och gästfrihet WordPress-tema. Lägg till rum med fullständiga beskrivningar och funktionslistor, en användbar tabell för rum och priser så att gästerna kan se dina priser på en överblick, gallerier över dina evenemang eller dina faciliteter och till och med tidigare kundanmälningar så att blivande gäster kan göra sig uppfattade. Dessutom är kontakt- och bokningsformuläret ett bra sätt för gäster att skicka en anteckning om deras önskade vistelse så att du enkelt kan hålla reda på vem som kommer och när.

Andra fantastiska temafunktioner inkluderar ett kommande händelseavdelning (bra för utlägg om sommarluaus, vinterskidresor, spa helger och mer), en fullständig blogg där du kan skriva om vad ditt företag har gjort och massor av användbara sidlayouter som Du kan använda för att lägga till sidor för restauranger, salonger, träningsanläggningar och mer.

8. Hotel Calluna

hotell calluna wordpress tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Stora funktionskartonger, stora teckensnitt och en skarp design tjänar Hotel Calluna till en bekväm plats på vår lista idag. Misför mig inte; dessa är inte de enda funktionerna som gör detta tema till älskling för många webbplatsägare.

Det är bra att ha en vacker men ändå enkel design, men Bellevue sparkar saker och ting högre med inbyggda boknings- och bokningsformulär, kalender, Easy WP Hotelier-plugin och obegränsade anpassningsalternativ.

Dessutom levereras Hotel Calluna med tre sidstilar, anpassade kortkoder, WPBakery-drag-and-drop-sidbyggare, demoimport med ett klick, anpassade inläggstyper för evenemang / erbjudanden och en inbyggd mega-meny bland andra.

9. Adomus

adomus hotel wordpress tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Adomus sätter fokus på ditt innehåll, med en av hemsidevariationerna som ger dig gott om utrymme att posta SEO-innehåll.

Detta hotell WordPress-tema kommer med HBook-plugin av samma författare. HBook lägger till funktioner som bokningsformulär, integration av betalningsportar, tillgänglighetskalendrar, bokningshantering och så mycket mer.

Plugin-specifika funktioner åt sidan, Adomus kan skryta med andra funktioner inklusive, men inte begränsat till, en demoimportör med ett klick, drag-and-drop-sektioner och vackra gallerier.

Adomus är lätt att anpassa, vilket innebär att du kan bygga om din webbplats på några minuter.

10. Segling

segling hotell wordpress tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Ett spektakulärt resultat av vad som händer när du sätter ihop HTML5, CSS3 och Bootstrap 3. Segling erbjuder dig vacker design och ett utmärkt bokningssystem för att köra alla hotellwebbplatser.

Denna dåliga pojke erbjuder dig fullständig kontroll över alla kritiska områden i din gästfrihetsverksamhet, såsom bokningar / rumshantering, prissättning, rapportering, betalningar, kundhantering och så mycket mer. Med det inkluderade ThimPress-signaturbokningsprogrammet hanterar rum, klienter, ankomstkalendrar, tillgänglighet, rumspriser, kuponger och rapporter är enkelt.

Temat kommer också med över fem demonstrationer med ett klick, parallaxeffekter, en sid-byggare för dra och släpp, obegränsade färger / skinn, layout med en eller flera sidor, Font Awesome-ikoner – och det är bara toppen av isberg.

11. Fritid

hotell fritid wordpress tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Perfekt för spa, resorts, klubbar, hotell och alla gästfrihetsföretag. Hotel Leisure WordPress-tema ger dig kraften du behöver för att ta kampen till din tävling.

Slå sedan och lämna dem i dammet med supersnabba sidor och en mängd funktioner som tjänar fler kunder på auto-pilot. Hotel Leisure gör ingen besvikelse när det gäller design, men det är i funktionsavdelningen där detta tema lyser.

Hotel Leisure har hotellfunktioner som två förbyggda demonstrationer, Simple Weather-plugin, WPBakery-sidbyggare, obegränsade färger, SEO-vänliga, CSS3-animationer och integration av social delning bland andra.

12. Soho Hotel

soho hotel wordpress tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Vi har sett temautvecklare göra allt rätt men flopp användbarhet. Inte QuiteNiceStuff, elitförfattaren bakom Soho Hotel, ett rent, funktionsrikt och lättanvänt hotell WordPress-tema.

Soho Hotel är bäst känt för funktioner som ett bokningssystem med live tillgänglighetskontroll, möjlighet att dela data med Airbnb, Booking.com och andra iCal-stödda tjänster, säsongsprissättning och flera betalningsportar.

Du får också kupongkoder, obegränsade färger, anpassade formfält, demodata, WPBakery-sidbyggare och en praktisk temalternativ för att nämna några.

13. TheGem

TheGem Creative Multi-purpose WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

TheGem, som är ett mångsidigt WordPress-tema med alla rättigheter, är ett fantastiskt tema för alla typer av webbplatser, inklusive din gästfrihetswebbplats.

Till skillnad från några av hotellens WordPress-teman på den här listan levereras TheGem inte med dedikerade hotellfunktioner. Ändå är det en av de största utmanarna när det gäller funktioner och användarvänlighet.

När allt kommer omkring kan du alltid lägga till hotellspecifika funktioner med plugins. Dessutom kommer temat med 150 + demosidor med två uttryckligen gjorda för hotell.

TheGem levereras med massor av anpassningsalternativ, 14 bloggstilar, obegränsade sidlayouter, 60+ designelement och så mycket mer.

14. Arcadia

Arcadia Hotel WordPress Theme

Om du gillar att hålla sakerna enkla kommer du att bli förälskad i temat Arcadia Hotel, ett enkelt men ändå kraftfullt WordPress-tema för företag inom gästfrihetsindustrin.

Arcadia är ett klassiskt tema för spa, hotell, vandrarhem, resorts och alla andra företag som kräver en avslappnad design och ett kraftfullt bokningssystem.

Anmärkningsvärda funktioner inkluderar boendehantering, bokningsguiden, evenemang, vittnesmål och obegränsat skinn bland andra.

Arcadia Hotel WordPress-tema fokuserar på din kund och placerar de funktioner de behöver mest framme. För en professionell men inte överväldigande stil, kanske du vill överväga detta tema.

15. Paradise Cove

Paradise Cove Hotel WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Vill du ha ett hotelltema som är redo att gå? Paradise Cove är ett premiumhotell- och gästfrihetstema skapat av Themefuse som har enkla alternativ så att du kan börja ta bokningar så fort som möjligt. Detta tema är ett modernt alternativ för hotell, semesterbostäder, timeshare, värdshus och mer.

Paradise Cove kommer med användarvänliga sidmallar för hemsidan, rum, blogg, tjänster och mer. På så sätt kan du få din webbplats igång snabbt! Andra enkla temafunktioner inkluderar tre stilreglage att välja mellan, så att du helt enkelt kan välja din favorit och ladda upp dina bästa egendombilder, inbyggd ikon Font-integration, en användbar väderwidget för gäster som planerar sin resa och anpassningsbara mega-meny.

Oroa dig inte – det här temat är också nätverksklar och mobil responsiv, för att ge dina gäster en fantastisk upplevelse på alla enheter. Dessutom gör det inbyggda reservationssystemet att lägga till rum och hantera reservationer från WordPress-administratören till en lek.

Under hela temat kommer du att lägga märke till stor uppmärksamhet på detaljer som rumsfärgsikoner med verktygstips, lightbox-bildgallerier, stjärnbetyg och mer. Dessa är alla funktioner som gästerna kommer att använda och uppskatta. På backend finns det massor av anpassade kortkoder, widgetar och sidor som du kan uppskatta eftersom de gör det enkelt att ställa in din webbplats.

16. Caballero

Caballero Hotel WordPress Theme

Caballero är rent och elegant, ett perfekt WordPress-tema för en avskild resa, b & b eller avkopplande villa. Detta tema har stilrena anpassade teckensnitt, responsiv design, bildgallerier, rum posttyp och mer.

En unik funktion i temat är en anpassningsbar widgetad hemsida. Sätt bara in element, släpp dem på plats och redigera för att ha en unik hemsida med ditt hotells viktigaste funktioner och sviter. Lägg till kolumner, rum, sidor, meddelanden och mer med hjälp av de anpassade Hermes-widgetarna.

Andra temafunktioner inkluderar sidmallar (för rum, paket, restauranger osv.), Stilad blogg, WPML-kompatibilitet och lättanvänd provdemoinnehåll för att komma igång med temat.

17. Iver

Iver Modern Hotel and Booking Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Iver-hotelltema är ett djärvt och modernt alternativ perfekt för loft och studior i staden. Installera helt enkelt temat, klicka en gång för att importera provdemo och lägga till din hotellinformation. Du kan din webbplats upp på kort tid!

Iver levereras med Visual Composer-sidbyggaren och det kraftfulla Slider Revolution-plugin, så att du kan designa allt du behöver. Men inbyggda layouter för rum, portföljer och din blogg gör det enkelt att lägga till nya sidor.

Andra fantastiska funktioner inkluderar ett online-bokningsformulär, rumsfilter, WooCommerce-kompatibilitet, anpassningsbar rubrik, plus en responsiv och retina-klar design.

18. Fortuna

Fortuna Responsive Hotel WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Fortuna är ett djärvt och lyhörd hotell- och gästfrihetspremie WordPress-tema utvecklat av Hermes Themes. Detta framstående tema är det perfekta sättet att visa upp hotell, värdshus, bed & breakfast, motell eller annan gästfrihet online och fylla i din bokningskalender i månader i förväg.

Fortuna innehåller enkla alternativ som gör det enkelt att ställa in din webbplats. Välj mellan de mörka eller ljusa färgskallarna för att komma igång, använd sedan färg- och stylingsalternativen i live Theme Customizer för att få din webbplats att matcha ditt företags varumärke. Temat innehåller också användbara sidmallar (för blogg, vittnesmål, rum & priser, gallerier, attraktioner och mer) som gör att skapa dina sidor snabbt och enkelt.

En annan stor egenskap hos Fortuna är de anpassade widgets som du kan lägga till i sidfält och sidfot. Temat inkluderar anpassade widgetar för att lägga till en Facebook-liknande-ruta, anpassade menyer och en användbar Connections-widget (så att kunder kan gilla dina på Facebook, följa dig på Twitter eller slå upp ditt företag på TripAdvisor). Och eftersom temat är fullt lyhört kommer gästerna inte att ha problem med att titta på din webbplats på surfplattor och mobiltelefoner.

19. Amassador

Ambassador Hotel WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Ambassador är ett härligt hotell- och gästfrihetspremie WordPress-tema designat av Hermes Themes. Detta eleganta tema skapades för alla hotell, utväg, värdshus, hyresfastigheter, bed and breakfast eller andra typer av gästfrihet.

Visa upp ditt hotell eller din resort och skapa en inbjudande webbplats för gäster som använder Ambassador. Innan de åker på semester kommer de flesta kunder att kolla in sina alternativ, och ett sätt för dig att få deras affärer är med en professionell webbplats som belyser vad som är bra med din plats. Ambassadör gör det enkelt att visa upp vad som gör ditt hotell eller värdshus speciellt tack vare de medföljande anpassade sidmallarna för att lägga till gallerier, attraktioner, evenemang och till och med vittnesmål.

Temat innehåller också vackra rumssidor som är viktiga för alla hotelltyper webbplats. Lägg till en skjutreglage med full bredd full av rumsbilder förutom en rumsbeskrivning, prissättning och lista över bekvämligheter. Plus med de inbyggda sociala alternativen är det lätt för gäster att följa dig på Facebook och Twitter för att ta reda på alla dina kommande kampanjer.

Andra temafunktioner inkluderar en fullständig blogg, anpassade bildspel, anpassade widgets, översättningsstöd och temasupport för ett helt år. Ambassadör är ett bra sätt att visa upp hotell- eller gästfrihetsföretag och att börja säkra bokningar så fort som möjligt.

20. Classy (HotelEngine)

Classy Hotel Premium WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Classy är ett hotell- och gästfrihetspremie WordPress-tema skapat av EngineThemes. Detta tema är ett av två teman som bygger på HotelEngine-ramverket och är ett omfattande rumshyra- och bokningstema.

HotelEngine Classy skapades med hotell, timeshare, motell, värdshus, bed & breakfast och andra hyresfastigheter i åtanke. Lägg till olika rumstyper med beskrivningar, bekvämligheter, gallerier, priser och till och med vittnesmål för att hjälpa dina potentiella gäster att fatta ett beslut. Plus med den inbyggda Slider Revolution-plugin kan du skapa härliga reglage för dina rumsidor, inlägg och naturligtvis din hemsida.

Detta tema använder också den kraftfulla plugin för Visual Composer så att du kan skapa ett obegränsat antal sid- och postlayouter. Enkla dag & släpp olika element på plats för att skapa din perfekta layout (plus att du kan spara layoutmallar för att återanvända om och om igen). Anpassningsalternativen slutar inte där – HotelEngine Classy innehåller också 8 anpassade färgscheman (Rose, Teal, Blue, Purple, Green, Orange, Yellow, Red) för att göra det enkelt att snabbt ändra utseendet på din webbplats.

21. Victoria

Victoria Hotel WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Victoria är ett hotell- och gästfrihetspremie WordPress-tema skapat av Hermes Themes. Detta tema är perfekt för att skapa moderna hotell, resor, Motell, Bed & Breakfast och andra webbplatser för gästfrihet.

Det är alltid semestersäsong. Människor älskar att ta resor, och när de planerar dem är de alltid på jakt efter kvalitetsboende som erbjuder mycket värde. Visa nya och återkommande gäster hur stor din egendom är genom att använda Victoria-hotelltema för att visa upp alla de fantastiska funktionerna i ditt företag. Detta WordPress-tema gör det enkelt för dig att skapa en professionell och lyhörd webbplats som gästerna kommer att lita på.

Victoria innehåller alla funktioner du behöver för att starta din webbplats. Använd de medföljande sidmallarna för att snabbt lägga till eleganta sidor för dina olika rum, fotogallerier av din egendom, attraktioner och mer. Temat har också anpassade inläggstyper så att du kan lägga till dina vittnesmål, händelser etc. och hålla dem åtskilda från dina blogginlägg, vilket gör det enkelt att hålla sig organiserad.

Detta tema är ett bra alternativ för alla hotell- och gästfrihetssajter – oavsett om det är ett femstarthotell, en semesteruthyrning av ägaren eller rustika bungalower på stranden. Med de fantastiska anpassade widgets, alternativ för sociala medier, tematilpassningar (tack vare panelen för anpassade temalternativ) och mycket mer kan Victoria växa med ditt företag och hjälper dig att sticka ut i mängden.

22. 5 Start Hotel

5-stjärnigt hotell WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

5 Star är ett omfattande hotell- och gästfrihet WordPress-tema av Templatic. Detta tema är den perfekta lösningen för att skapa en vacker webbplats och hantera bokningar för ditt hotell, bed and breakfast, vandrarhem, semesteruthyrning eller annan gästfrihet.

Locka kunder och hantera bokningar alla med en webbplats. 5 Star är ett elegant sätt att visa upp ditt hotellrum, tjänster, restauranger och paket samt hantera dina bokningar. En annan bra funktion är WooCommerce-support om du vill kunna sälja presentkort för hotell, hotellbyte (som kläder eller kuddar) eller till och med lokala souvenirer.

Bokningssystemet drivs av tillägget Tevolution-plugin-bokningssystemet. Detta lägger till funktioner för att hantera rum, kalendrar, bokningar, online-reservation, tariffer och mer. Och det krävs inga kodningsförmågor – använd bara kortkoderna för att lägga till funktioner som ditt bokningsformulär eller tillgänglighetskalender på en sida.

23. HotelBooking-app

HotelBooking-app WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

HotelBooking är ett kraftfullt WordPress-tema som utvecklats av Templatic. Det är den perfekta lösningen för hotell, hyresfastigheter och semesterhanteringsföretag.

Det viktigaste med HotelBooking är den faktiska bokningsmodulen inom temat. Besökare kan enkelt söka efter datum, rumstyp, antal gäster och antal rum. Dessutom har temat ett helt anpassningsbart bokningsformulär. Du kan lägga till specialtjänsttillägg (som tvätt, sen utcheckning etc.), lägga till alternativet att ange en kampanjkod och lägga till fält för att ange kontakt / betalningsinformation. HotelBooking gör det också enkelt för dig att hantera reservationer från back-end, bekräfta betalningar, skapa kampanjkoder och mer.

Gästerna kan också dra nytta av HotelBookings rumssidor och tillgänglighetskalender när de beslutar att boka en semester. De kan titta över varje rum i detalj (du kan till och med lägga till bildgallerier) och sedan kontrollera när den rumstypen är tillgänglig. Tillgänglighetskalendern är till och med färgkodad för att göra det enklare för gästerna att se vad som är öppet.

HotelBooking har många andra fantastiska temafunktioner. Temat är helt lyhört och ser bra ut på många enheter. Detta innebär att gästerna kan besöka din webbplats och boka semester oavsett var de är.

24. Leonardo

Leonardo WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Leonardo Theme är ett lyhört hotell och gästfrihet WordPress-tema av Hermes Themes. Det är perfekt för hotell, bed & breakfast, värdshus, semesteruthyrning, timeshare, evenemangshallar och alla andra företag i gästfrihetsbranschen.

Temat byggdes för gästfrihetsbranschen. Hemsidan visar ett visst bildspel där du kan lägga till bilder av dina egenskaper, tidigare händelser eller dina nöjda kunder samt länkar till viktiga sidor. Temat inkluderar också en bra vittnesmålsmodul där gäster kan lämna recensioner av ditt företag (det finns också en vittnesmål-widget så att du kan infoga din fantastiska recension i vilket område som helst som är redo för widget).

Rumssidorna är perfekta för att lyfta fram dina faciliteter och avsnittet med evenemang och attraktioner är ett bra sätt att övertyga besökare att förlänga sin vistelse för att se allt ditt område har att erbjuda. En annan funktion som är värd att nämna är Facebook “som” widgeten, vilket gör det enkelt för gäster att dela ditt fantastiska hotell med alla sina Facebook-vänner.

25. Castello

Castello WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Castello är ett hotell- och gästfrihet WordPress-tema utvecklat av Hermes Themes. Detta helskärmstema är en match som gjorts i himlen för resorts, bed and breakfast, värdshus, hyrbostäder, tidsdelningar och mer.

Detta tema innehåller alla nödvändiga funktioner för att få din webbplats eller hyresfastighets webbplats igång. Lägg till rum med bilder (visas som en bakgrundsreglage på helskärm), en beskrivning, bekvämligheter och all annan relevant information. Lägg sedan till dina recensioner och recensioner så att personer som surfar på din webbplats kan se vad gäster älskar om din anläggning. Temat inkluderar också ett bokningsformulär, så om en läsare gillar vad de ser kan de skicka ett meddelande om att göra en bokning.

Förutom omfattande funktioner har Castello fantastiska designfunktioner för att imponera på dina gäster. Skjutreglaget på bakgrundsbilden på helskärm gör definitivt ett varaktigt intryck och ger dig en möjlighet att lyfta fram de bästa funktionerna och aktiviteterna kring din plats. Dessutom gör navigationsmenyn till vänster det enkelt att visa alla de importerade sidorna du lägger till för rum, evenemang, restauranger och mer.

26. Metropolis

Metropolis WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Metropolis är ett elegant WordPress-tema för hotell- och gästfrihet designad av Hermes Themes. Detta tema skulle göra en bra webbplats för alla hotell, resort, bed & breakfast, värdshus, gästfrihetscenter eller liknande servicebaserad verksamhet.

Temat inkluderar allt som någon bra hotellwebbplats bör ha. Hemsidan har en härlig skjutreglage där du kan visa upp dina bästa rum, fotografier av egendom eller bilder från tidigare händelser. Den vertikala vänsterjusterade navigeringen ger visuellt intresse men är också lätt att använda och lägger viktig kontaktinformation direkt till din kundkrets fingertoppar. Du kan också lägga till widgetar (till exempel en sökfält) som du tror att användarna kan vara till hjälp.

En stor egenskap hos Metropolis är den lättanvända teman alternativ panelen. Härifrån kan du styra olika delar av temat. Du kan lägga till ditt välkomstmeddelande, lägga till dina sociala länkar, ladda upp en logotyp, definiera inställningarna för hemsidan och mycket mer.

Utöver alternativpanelen gör inbyggda sidmallar att använda Metropolis till en bris. Välj bara din mall, lägg till ditt innehåll och post. Varje mall har varit professionellt utformad för ett specifikt syfte inklusive: attraktion, blogg, bokningsformulär, kontaktformulär, evenemang, galleri, rum, vittnesmål och sidofält med höger sida.

27. Lyxvilla

Lyxvilla WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Luxury Villa är ett snyggt och unikt fastighetsutställning premium WordPress-tema. Detta eleganta, unika tema är ett bra sätt att marknadsföra semesterbostäder, lyxorter eller andra exklusiva fastigheter.

Ett av de bästa sätten att tjäna pengar på en exklusiv semesterfastighet eller att marknadsföra en lyxig utväg är med en unik webbplats. Luxury Villa är temat för att göra just det. Med en skjutreglage för helskärm på hemsidan, ett intuitivt bokningsformulär och massor av fantastiska alternativ är detta tema det perfekta sättet att visa upp dina egenskaper.

Temat innehåller en lättanvänd drag- och släppsidebyggare som du kan använda för att skapa vilken sidlayout du vill ha. Det finns till synes gränslösa möjligheter. Men om du behöver lite hjälp för att komma igång kan du kolla in de fem mallar för hemsidan, 4 fastighetslayouter, 2 områdesmallar, reservsideslayout och fastighetsgalleri. Sedan kan du använda obegränsade färgalternativ, Google-typsnitt och inbyggda Entypo Pictogram Icon Font för att anpassa din webbplats. Andra temafunktioner inkluderar ajaxformat, stöd för barntema, responsivt och näthinnestöd och mycket mer.

Fler av de bästa hotell WordPress-teman

Dags att bestämma vilket tema som är rätt för dig att bygga en hotellwebbplats för ditt företag. När du väljer ett bunnsolid hotell WordPress-tema (som någon av dem på denna lista), lägger till din information och börjar marknadsföra ditt företag på nätet, kommer du säkert att öka bokningarna.

Vad är ditt favorithotell WordPress-tema? Om vi ​​missade ditt val för bästa hotell WordPress-tema, nämn det i kommentarerna – det är coolt att dela en pärla eller två.