30+ bästa teman för nyheter & tidskrifter för WordPress

Bästa tema för nyheter & tidskrifter för WordPress

Visste du att 53% av alla amerikaner använder internet för att läsa nyheterna varje dag? Och att TV- och trycknyheterna är på väg ner? Det betyder att det aldrig har varit en bättre tid att starta din egen online-resurs för det senaste och bästa inom nyheter, skvaller, mode, DIY eller något annat! Oroa dig inte, vi är här för att hjälpa.

Denna roundup är av våra personliga toppval för de bästa nyheterna och tidskriften WordPress-teman. Och var och en av dem är perfekt om du är intresserad av att starta en nyhetsblogg eller onlinemagasin. Skål, förhoppningsvis kan du hitta det du letar efter!

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. Tidning

Tidning WordPress Theme

Till att börja med, varför inte bygga din webbplats med det senaste nyhets- och tidningstemat tillgängligt? Tidningstemat är högst upp i deras nisch av en anledning. Detta kraftfulla och flexibla tema är det ultimata valet att skapa en fantastisk nyhetssajt, onlinemagasin eller blogg. Och med deras senaste uppdatering är temat lättare och ännu bättre att publicera innehåll på din webbplats.

Newspaper-temat innehåller 80+ snabbstartdemos. Importera bara med ett klick för att få din webbplats utformad på några minuter. Eller använd frontend tagDiv Composer för att skapa din egen anpassade design. Lägg till postgaller, gallerier, callouts, bildrutor, annonser, reglage, widgets och mer. Ingen kodning krävs! Och tagDiv Cloud Library är fullt av 810 + förlagda layouter som du enkelt kan infoga för att bygga sidor ännu snabbare.

Men alternativen stannar inte där. Inbyggda annonsfläckar, typografi, anpassade widgets (väder, utbytesmarknad, Instagram, social räknare, författarlåda, nyhetsbrev, etc.), bildeffekter, SVG-logosupport, “trending now” -nyheter, granskningssystem, integrerad översättningspanel, ajax sökning och inloggning, anpassningsbar sidhuvud och sidfot, och så mycket mer ingår i tidningen. Temat är också GDPR-klara och kompatibla med Contact Form 7, WPBakery, bbPress, BuddyPress, WooCommerce och många andra populära plugins.

2. Jannah

Jannah Newspaper, Magazine & AMP News WordPress Theme

Med Jannah får du mycket mer än bara ett WordPress-tema som passar för online tidskrifter och bloggar. Det finns fler än 20 färdiga demonstrationer. Vilket snabbt påskyndar processen att sätta ihop sidan som exakt uppfyller dina krav. Välj den demo du vill och individualisera den och förvandla den till en anpassad design. Det är mycket möjligt med ett sådant anpassningsbart tema. Vad är ganska coolt, du kan rösta på din nästa favoritdemo. Faktum är att med nya uppdateringar släpps nya demos som du senare kan använda för en ny design av en webbplats.

De integrerade Accelerated Mobile Pages (AMP), publicister kan enkelt skapa mobilklart innehåll som laddas direkt överallt. Detta kräver också högre ranking av sökmotorer, vad som innebär mer trafik och potentiellt fler annonsklick.

Obegränsade sid- och sidfotstilar, Ajax Mega-menyer och mer än 15 reglagelayouter är bara några av de många funktioner som Jannah-tema kommer med. Verktyget är superlätt att använda och med den praktiska sidbyggaren kan du snabbt formulera ditt personliga mästerverk. För att inte nämna, Jannah är också kompatibel med BuddyPress för att skapa din egen sociala mediemiljö.

3. 15 zin

15zine HD Magazine & News WordPress Theme

15zine är ett retina-tidskrift och nyhetspremie WordPress-tema. Detta tema är perfekt för att skapa din egen onlinemagasin eller nyhetswebbplats för att dela intressant information med dina läsare. Detta tema är full av funktioner. Nej verkligen. Så många att vi inte ens kunde lista dem alla nedan. En av de coolaste funktionerna är det inbyggda granskningssystemet. Oavsett om du driver en nyhet eller en tidningssida, vill du granska produkter, tjänster, filmer, mat eller något annat och med 15zine lägger du till recensioner direkt ur rutan. Du kan lägga till dina egna recensioner, låta läsarna lämna betyg, lägga till så många kriterier du vill och välja om du använder stjärnor, poäng eller procentsatser.

En annan bra funktion är 15 zines flexibilitet. Temat kommer med en fantastisk sidbyggare samt massor av inbyggda alternativ. Fyra rutmoduler, 5 bloggstilar, 6 inläggsformat (galleri, videoöverlägg, videofunktion, ljudinbäddning, självvärdljud och standard), 4 reglageformat och alternativ för anpassade färger och bakgrunder är alla inbyggda. Andra temafunktioner inkluderar WooCommerce-kompatibilitet, bbPress-integration, anpassade kortkoder, anpassade widgetar, Ajax-sökning och mer.

4. Status

status worpdress-tema

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Status är en fantastisk temadesign speciellt för tidningar, nyheter och redaktionella bloggar. Det enkla att använda provdata gör att det är lätt att komma igång. Och anpassade widgetar för ditt nyhetsbrev och sociala länkar hjälper dig att växa din online närvaro på nolltid.

Detta moderna tema innehåller massor av fantastiska anpassningsalternativ inom den levande WordPress-anpassaren för 1-4 kolumner, höger eller vänster sidofält (eller inget alls!), Anpassade webbplatsbredd, obegränsade färger (använd bara färgväljaren), 700+ Google-teckensnitt , anpassningsbara blogginlägg och mer. Det finns till och med inbyggda annonsfläckar. På detta sätt kan du lägga till dina egna kampanjlänkar och bilder eller infoga Google-annonser för att börja tjäna pengar på din webbplats direkt!

5. Rubrik

Headline News & Magazine WordPress Theme

Headline är ett rent och modernt WordPress-tema från nyheter & tidskriftsstil från Themeforest. Detta elegant utformade tema har en flexibel layout som du kan använda för att dela nyheter, skvaller och artiklar om vad som helst som intresserar dig och dina läsare.

Med Headline tas alla de hårda delarna av att skapa din nyhetsvärda webbplats i hand. Temat inkluderar en fullständig och en inramad layout, välj bara vilken som fungerar bäst för dig. Och att anpassa din webbplats är superlätt eftersom Headline använder WordPress Theme Customizer så att du snabbt kan ändra färger, din logotyp och mer och förhandsgranska ändringen live innan du sparar dem. Använd sedan innehållsbyggaren för att skapa dina egna unika sidlayouter. Temat inkluderar också 3 blogglayouter (liten bild, stor bild eller rutnät) – så du har många alternativ för att skapa en unik nyhets- eller tidningssida.

Rubriken innehåller också massor av anpassade widgetar (för kommentarer, kontaktformulär, granskning, banners, etc), ett komplett betygs- och recensionssystem så att läsarna kan rösta på dina artiklar, en härlig rullningsknapp för nyheter, användbara kortkoder, inbyggda relaterade inlägg och Mer.

6. Valenti

Valenti News & Magazine WordPress Theme

Valenti är ett elegant nyhets- och magasinstil WordPress-tema tillgängligt på ThemeForest. Detta tema har inbyggda funktioner så att du kan skapa din helt egen online-nyhet, tidskrift eller skvallerwebbplats på nolltid alls.

När du börjar med temat har du massor av lättanvända alternativ för att anpassa ditt tema. Använd dra & släpp hemsidan byggaren för att skapa din egen hemsida layout, lägga till menyer till 3 olika platser, välja från obegränsade färger för olika sidelement och mer. Alla dessa funktioner gör det möjligt för dig att skapa ett unikt och unikt magasin eller en ny webbplats.

Valenti har också en superflexibel blogg, vilket är bra eftersom huvudfokus för temat är alla dina fantastiska inlägg! Du kan välja mellan fyra olika blogglayouter på hemsidan, fyra olika bloggstilar, fyra bildstilar för blogginlägg (full bredd, parallax, full bakgrund eller standard) och fyra inläggsformat (standard, bildspel, ljud och video). Dessutom innehåller temat alternativ för betyg och recensioner som du kan lägga till inlägg för att öka läsarnas engagemang. Detta tema innehåller många andra fantastiska alternativ som anpassade widgets, flera sidmallar, social integration, Google-teckensnitt och mer.

7. Offentligt yttrande

Public Opinion Magazine WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

En obegränsad färgpalett, anpassade widgetar, fantastiska hanteringsfunktioner för annonsbannrar och en live-anpassare som hjälper till att spåra förändringar live är en del av det som gör detta tema till ett kraftfullt utlopp för alla nyhets- / mediaförlagsbyråer. Temat är också laddat med lättanvänt Elementormoduler, så att du enkelt kan använda sidbyggaren för att anpassa dina layouter. Temat gör det enkelt att lägga upp videor, ljud, bilder som en del av inlägg.

8. Heset

Heset Blog Magazine WordPress Theme

Heset är ett helt lyhört mångsidigt tidskrift / bloggtema utformat för människor som älskar ren, modern och minimalistisk design. Temat kommer med massor av anpassningsalternativ som hjälper dig att forma din webbplats efter dina behov utan att röra vid en kodrad. Heset kommer med sju unika layouter på hemsidan och kan enkelt återskapas genom att använda ett klick-demoinstallation så att temat ser exakt ut som det du ser i live-förhandsvisningen. Det rekommenderas starkt om du letar efter ett välstrukturerat WordPress-tema, perfekt optimerat för SEO och sidhastighet.

Det finns ett antal olika sätt som du kan uppnå ett personligt och unikt utseende genom att spela med de olika alternativen som flera skjutreglage, rubrikstilar och presenterade inlägg etc. Dess logiska, användarvänliga widgetade startsida kan hjälpa dig att lägga till och sortera hemsida element men du gillar. Dessutom är Heset snyggt kodad för integration med tredjeparts plugins som Jetpack, WooCommerce, Kontaktformulär 7, SiteOrigin Page Builder etc som verkligen kan spara mycket tid.

9. MagUp

MagUp Modern Styled Magazine WordPress Theme

MagUp är en modern stil all-nischblogg, tidskrift, publicering och recension av WordPress-tema med ett gästpostsystem. En annan kraftfull funktion är 100% enhetsoptimering. Om de svarar på enheternas förändrade dimensioner automatiskt kommer de enskilda artiklarna att anpassa sig för en passande kollektiv lyhördhet. Genom att använda den helt ad-optimerade layouten kan du tjäna pengar på dina recensioner eller tidskrifter med hjälp av Google AdSense. Och som nämnts kan du också acceptera gratis gästposter för att öka innehållet och tjäna pengar indirekt genom AdSense.

Orolig för personalisering? Det är så enkelt som du kan föreställa dig – bara några klick, drar och droppar! Det finns 5+ unika temlayouter. Sedan med det inbyggda Visual Composer sidbyggaren plugin, kan du också skapa nya nya layouter på bara några minuter. Standardhemsidan innehåller ett karuselldrivet avsnitt ovanför menyfältet med djup parallaxeffekt. Samtidigt finns det flera designvarianter för de enskilda inläggslayouterna som Galleri, Länk och Citat. Klassiska, snygga och kreativa varianter är tillgängliga för det enda inlägget. Du kan välja någon av de 8 + fördefinierade stilarna för varje galleri, länk och offert.

MagUp stöder också en graciös mega-meny. Den har flera varianter. Du kan också gå efter en karusellbaserad stil. Dessutom stöder temat alla inläggstyper inklusive, men inte begränsat till, text, standard, ljud, video, kategori, tag förutom video (Vimeo, YouTube och Daily Motion).

10. CrazyBlog Magazine

Crazyblog Magazine WordPress Theme

CrazyBlog är ett paket med cirka två dussin demonstrationer med färsk och flexibel design. Sju demonstrationer är tidskriftslayouter medan ytterligare sju reserverade för enkla bloggar. Samtidigt finns det en annan uppsättning av sju nischbaserade demos också. Det inbyggda premium-verktyget för drag och släpp-sida gör det enkelt att anpassa designen för dig.

Temat har optimerats för enheter, sökmotorer och en interaktiv användarupplevelse. Hundratals lättanvända alternativ i baksidan gör det inte bara enkelt för dig att helt anpassa temat med minsta klick utan också kontrollera och hantera alla saker om layouten och arbetet från topprubrikavsnittet till botten av sidfotområdet.

CrazyBlog är helt annonsoptimerad vilket innebär att det finns olika annonsplaceringsområden på naturligt passande platser i layouten. Det hjälper dig att få maximal annonsvisningar och klick och därmed öka intäkterna. Och med flera tillgängliga inläggstilar kan du visa olika typer av inlägg på olika sätt. Ytterligare anpassning av varje layout är också möjlig. Du kan också skapa en annan unik layout genom att ta element från olika poststilar och ordna dem på den nya. Andra funktioner inkluderar typografimöjligheter, e-handelsstöd och regelbundna uppdateringar.

11. Kuraterad

Curated Ultimate Modern Magazine WordPress Theme

Curated är ett ultimativt modernt tidskrift WordPress-tema, noggrant utformat för att vara estetiskt högt, rent och modernt. Ett lämpligt WordPress-tema för att visa upp alla fantastiska berättelser för att få mer uppmärksamhet från världen. En av de coolaste funktionerna i Curated är en unik reglage som heter “Moz-Slider”, det hjälper så mycket att se till att dina nyheter eller innehåll är iögonfallande för dina läsare. Byggt med ett anpassat granskningssystem inuti vill du granska produkter, tjänster, filmer, mat eller något annat.

Curated är också fullpakad med en kraftfull och enkel Drag n ‘Drop-sidbyggare så att du kan ha kul att skapa en unik hemsida eller vad du vill, när du vill. Peka och klicka bara för att skapa anpassade layouter! Åh, temat svarar också och fungerar bra i alla enheter i liten skärmstorlek till skrivbordsskärmen, hemifrån eller var som helst de kan vara.

12. Jagad

Jagad redaktörsmagasin WordPress Theme

Hunted är ett tidskrifttema för redaktionellt stil med ett professionellt utseende och ren design. Förutom en mycket välorganiserad tematilpassare. Temat skapades för dina berättelser, artiklar, nyheter, modeposter, dekorationstips, livsstil och allt annat att dela på din blogg.

Hunted kommer med detaljerad dokumentation så att du kan njuta av temat utan problem. Och eftersom Hunted använder den ursprungliga WordPress-anpassaren är det mycket enkelt att anpassa din webbplats. De flesta saker du vill göra är bara några klick bort! Anpassade Google-teckensnitt, anpassade widgets, 3 reglage, sekundära menyer, en uppmaning, 7 blogglayouter, WooCommerce-stöd, inbyggda bannerområden och mer är bara några av tematets många roliga funktioner.

13. Editum

Editium Clean WordPress Blog Magazine Theme

Editium är ett rent blogg / magasin WordPress-tema som är utformat för att vidarebefordra ditt innehåll på ett nytt sätt. Njut av en mycket enkel installation och ta med din webbplats online på nolltid. Editium passar många typer av webbplatser, från livsstilsblogg till ett mer innehållsladdat tidskrift, utan att glömma någon minimal blogg.

Editium kommer att glädja dina besökare med bekväm användarupplevelse på alla enheter, det håller sin design elegant med god användbarhet. Det var tänkt med mobil första tillvägagångssätt och Twitter Bootstrap 3 CSS Framework.

Editium kan anpassas för att nå användarens varumärke, från färger till typografi med sin kraftfulla installationspanel. Många alternativ erbjuds, och det är lätt att bygga ett attraktivt hem bara genom att dra några anpassade widgetar på de två widgetsområdena på hemsidan. Snabbstartfältet kan ta emot länk till kategorier eller sidor eller till och med externa länkar, huvudområdet kan ta emot inläggsmoduler för att visa artikellistor efter kategorier med många olika layouter.

14. Block

Blockera Flat Magazine WordPress Theme

Block är ett platta WordPress-tema som är tillgängligt på Themeforest. Denna rena och eleganta layout är lätt att läsa och den anpassade desatureringseffekten gör att din webbplats sticker ut på webben. Dessutom kan du välja mellan obegränsade färger för olika element i hela temat för att skapa ett anpassat utseende.

Block byggdes med alla funktioner du behöver för att skapa din webbplats. Det finns 7 anpassade inläggsformat (standard, video, ljud, galleri, bild, länk, offert, åt sidan) så att du kan lägga till ditt innehåll snabbt och enkelt. Temat innehåller också anpassade widgetar, så att du kan lägga till annonser, ditt Flickr-flöde, ett anpassat avsnitt Om oss och mer till alla widgetar som är färdiga för widgetar. Det är inte allt. Detta tema är WooCommerce redo, inkluderar social integration, support för kontaktformulär 7, anpassade teckensnittalternativ, anpassade sidmallar och mer.

15. NewEdge

NewEdge Responsive WordPress Magazine Theme

NewEdge är ett superfunktionellt och vackert WordPress-tema för tidskrifts- och tidningssidor. Temat är fullt responsivt och mobiloptimerat så det ger en smidig användarupplevelse på varje plattform. Det levereras med Visual Composer drag-and-drop-sidbyggare som innebär att du kan skapa din magasinwebbplats vackert på mycket kort tid utan att koda en enda rad.

Titeln har flera hemsidevariationer, anpassningsbara färgscheman, rika temalternativ, socialt counter counter plugin och mer. Det integreras väl med MailChimp-plugin för att göra dina nätverksinsatser ännu fruktligare.

NewEdge har flera dedikerade tillägg som kommer att förbättra dina tidskrifts- / nyhetssidor och användarengagemang. Till exempel finns det en anpassad poll-plugin som låter dig samla in feedback från användarna om alla problem. Det finns också ett plugin för annonshantering för att du ska kunna hantera annonser som visas på din webbplats.

16. MH Magazine

MH Magazine Responsive Magazine WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

MH Magazine är ett djärvt och modernt tidskriftstil WordPress-tema från Creative Market. Detta tema är perfekt för att skriva om det du brinner för och dela dina författare med världen.

Temat byggdes för dig för att sprida nyheterna om vad du och dina läsare är intresserade av. Hemsidan innehåller olika innehållsområden för spotlight-artiklar, mest populära inlägg och de senaste inläggen i nyckelkategorier. På så sätt kan dina läsare snabbt se ditt senaste och mest populära innehåll så snart de når din sida. Dessutom innehåller MH Magazine 25 widgetplatser och inbyggda annonsområden så att du kan packa in ännu fler nyheter, artiklar och viktig information för läsarna att se.

MH Magazine kan också anpassas, så oavsett om du skriver om mode, bilar, politik, vetenskap eller något annat kan du finjustera temat som passar din nisch. Lägg till en anpassad bakgrundsfärg eller bild för att göra ett uttalande, välj färger för olika temaelement (som bildtexter, gränser, etc.), välj en valfri andra sidofält för att skapa en tre-kolumnlayout, etc. Temat innehåller många andra fantastiska funktioner inklusive inbyggda författarboxar, den responsiva FlexSlider 2, en anpassad 404-sida, anpassade Google-teckensnitt och mer.

17. Alpha News

Alpha News WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Alpha är ett WordPress-tema för nyheter och tidskriftsstil skapat av WPZoom. Detta tema är laddat med två unika skinn, en stor nyhetsvarning ticker och mer. Alfas enkla och optimerade hemsida som är full av ditt innehåll. En ny skjutreglage för hemsidan är fram och mitt, och de senaste inlägg från varje kategori visas elegant.

En bra nyhets- och tidningsspecifik funktion är Breaking News Ticker. Det här funktionsområdet precis under navigeringsmenyn bläddrar kontinuerligt genom de nyheter som du rapporterar. På detta sätt kan läsarna enkelt klicka på en av rullningstitlarna för att se inlägget. Dessutom finns det inbyggda annonsutrymmen för intäktsgenerering. Detta är ett utmärkt sätt att marknadsföra ditt nyhetsbrev på webbplatsen, tillhörande produkter (eller till och med dina egna produkter) eller bara sälja annonser via en tredje part (som BuySellAds). Tematets andra fantastiska funktioner inkluderar en användbar widget med nyligen inlagda flikar, videostöd och anpassade kortkoder och widgetar.

18. Vinmureri

4

Inte riktigt det namn du förväntar dig för en nyhets- / tidningsblogg men låt inte det lura dig! Temat ger fly-out-navigering för mobiler och surfplattor en fantastisk funktion att ha i denna era av bärbara smarta enheter. 8 anpassade widgets, en live-sökfunktion och ett granskningssystem ger mervärde till detta tema.

19. Flerväg

2

Multinews kan användas för en tidning, tidskrift eller blogg på nätet, det ger besökaren en snabbt layoutfunktion. Multinews är WooCommerce och BuddyPress integrerad. Den kommer laddad med en mega-meny, flera layouter och MailChimp-integration som är en fantastisk funktion att ha om du tänker använda nyhetsbrev.

20. NEJ

12

Mega-menyskärm med fyra möjliga platser för att sätta den för bästa möjliga läsareupplevelse. Ett integrerat granskningssystem och en inbyggd gillar och visningsräknare hjälper en besökare att navigera till det bästa innehållet på din webbplats.

21. WindowMag

WindowMag WordPress Magazine & Blog Premium Theme

WindowMag är ett premium WordPress-tema designat för nyheter och tidskriftswebbplatser. Med 5 unika demonstrationer, 3 blogglayouter och 3 sidhuvudlayouter erbjuder temat sina användare flera alternativ att anpassa webbplatsen. Installera med bara 1-klick för en demo. Som en responsiv vätskelayout har den byggts på Mobile First Approach, vilket gör det till ett snitt över resten.

Temat innehåller också en kraftfull och enkel administratörspanel med många alternativ för allt i temat. ladda upp en anpassad logotyp, favicon, mobilikoner med olika storlekar, välj en boxad eller helbredd eller inramad layout, välj ett anpassat Google-teckensnitt, välj anpassade färger och mycket mycket mer. Med många alternativ är det enkelt att skapa en vacker webbplats som uppfyller dina behov. Titta bara på våra temademonstrationer för att se vad den kan göra.

22. Väckning

13

Revival har 4 vackra layouter och variationer i full bredd / höger sidfält för alla sidor på din webbplats oavsett om det är hemsidan eller arkiven. Det gör det enkelt att anpassa med 33 widgetiserade områden vilket gör det möjligt att lägga till funktionalitet till någon del av din tidning eller blogg.

23. Osage

14

Ett mångsidigt nyhetsmagasinet som kan modifieras för att visa nyheter om olika ämnen. Fly-out-navigering för mobiler hjälper dig att generera mer trafik när fler växlar från att se den på datorer till att se den på mobila enheter.

24. Agazine

15

Agazine är ett premium WordPress-tema för onlinetidningar och det kommer med 3 sidstilar, 5 layoutalternativ och 3 olika bloggstilar. Det finns en nyheter ticker för webbplatser som ständigt uppdaterar sin webbplats feed under en dag.

25. Tribune

Tribune WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Tribune är ett WordPress-tema för klassisk stil som är perfekt för en nyhetswebbplats för gamla skolan. Om du är intresserad av politik, teknik, finans, världshändelser eller något liknande, kommer dina läsare att älska den rena och bekanta layouten i Tribune.

Hemsidan är hjärtat i Tribune. Funktioner (på nyhetslayoutens hemsida) inkluderar en nyhetstecken för nyheter, avsnitt om inlägg, nya inlägg från kategorier och en fotbollkarusell med inlägg som hjälper dig att göra din viktigaste framstående. Att packa ihop massor av information så att dina läsare kan se, med en överblick, vad som är nytt, hjälper dem att hitta artiklar som de ännu inte har läst och hitta inlägg som intresserar dem.

Eftersom Tribune byggde på ZOOM-ramverket har du massor av fantastiska anpassningsalternativ för att göra temat passande på din webbplats. Ladda upp en anpassad logotyp, välj en anpassad bakgrundsfärg eller ladda upp en bild, lägg till anpassade kortkoder och widgets till dina inlägg och sidor, skapa och lägg till anpassade menyer och så mycket mer.

26. Vetenskap & forskning

Science & Research Magazine WordPress Theme

Scientist är ett modernt nyhets- och tidskriftstiltema skapat specifikt med de inom vetenskap- och forskarsamhället. Detta tema har en ren design med ett högteknologiskt nyhetsinlägg på hemsidan. Med alternativ för obegränsade färger, teckensnitt, ikoner, responsiv design, anpassade widgets, layouter för sidor och inlägg, social delning, Instagram-flöde, RTL och mer har Scientist formulerats perfekt för att du ska kunna dela det som är nytt i ditt fält.

27. Extra

Extra nyheter WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Extra är en härlig nyhets- och magasinstil WordPress-tema som drivs av Divi Page Builder. Med Extra är det lätt att skapa en anpassad nyhetsstilwebbplats med den inbyggda kategoribyggaren, post- och sidbyggaren, responsiv layout, betyg och recensioner, e-handelsstöd (använd WooCommerce för att sälja produkter du recenserar eller rekommenderar) och elegant stylingalternativ.

28. Gazeti

Gazeti News WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Gazeti är ett lyhört WordPress-tema för nyheter och tidskrifter av WPZoom. Tematets layout låter sig publicera artiklar om aktuella händelser, skvaller, trender eller något annat ämne – plus det finns massor av sätt för användare att hitta innehållet som intresserar dem. Hemsidan innehåller en stor skjutreglage (som också stöder videoklipp) samt presenterade inlägg från utvalda kategorier eller taggar.

Temat är också fullt lyhörd och beröring aktiverad. Så dina läsare kan klicka eller svepa sig igenom dina senaste inlägg på nästan alla enheter de äger. Gazeti innehåller fantastiska anpassade widgetar för att visa ditt innehåll också. Den widget med flikinnehåll är där du kan lista inlägg beroende på popularitet, datum, kommentarer eller vilket annat filter du vill ha. Dessutom finns det en djärv och mörk presenterad widget som verkligen gör att dina inlägg sticker ut.

29. Journalist

Journalistmagasin WordPress Theme

Journalist är en ren och enkel blogg och tidskrift WordPress-tema skapat för författare som vill dela sina tankar med världen. Temat inkluderar elegant utformade hemsideslayouter byggda med en intuitiv drag-och-släpp-sidbyggare, stöd för näthinnebilder, anpassade widgets för dina inlägg, en flexibel mega-meny, en smart läsningsprocessfält och mer.

30. MightyMag

8

MightyMag är ett tema som kan tjäna människor som vill skapa inte bara nyhetspubliceringswebbplatser och tidskrifter utan också granska webbplatser. Detta tema kan användas tillsammans med WooCommerce för intäktsändamål. Granskningssystemet kan användas för att betygsätta artiklar i ett mediehus baserat på popularitet.

31. 3 Column Magazine

WordPress Theme med 3 kolumner

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Magazine är ett WordPress-tema med tre kolumner och nyheter designad av Themify. Detta tema byggdes för att dela artiklar, nyheter, tips, handledning och idéer med läsarna. Detta tema är packat med innehåll. Det finns tre menyer – topp, huvud och en i sidfot. Det betyder att du kan inkludera varje viktig sida i dina menyer och det gör det enkelt för dina läsare att navigera till olika delar av din webbplats. Magasinet innehåller också en nyhets- och varningsticket. Rotera genom viktig information för att fånga besökarnas uppmärksamhet. En annan funktion att markera är mega-menyn. De senaste inläggen i en kategori kan visas med miniatyrbilder i en rullgardinsmeny från huvudmenyn.

Tidningen är också helt lyhörd och näthinneklar. På så sätt ser din webbplats utmärkt på alla typer av enheter, och dina läsare kan komma åt din webbplatsformulär var som helst. Dessutom inkluderade hjärnorna på Themify även en unik mobil utskjutningsmeny. På så sätt kan du fortfarande ha din mega-meny på ett sätt som är användbart för mobilläsare. Hur bra är det?

Magazine byggdes med den fantastiska Themify-sidbyggaren. Detta innebär att du kan bygga dina sidor som du vill ha dem. Det finns 42 förbyggda alternativ som du kan finjustera eller så kan du börja från början. Magasinet innehåller också en mängd olika postlayouter samt sex sidfältlayoutalternativ, så det finns ingen brist på alternativ för sidskapning med det här temat.

32. Mini Magazine

Mini Magazine Light Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Om du är bloggägare och vill förbättra din webbplats är det kanske dags att byta till ett premiumtema istället för det föråldrade och dåligt kodade gratis du använder. Mini Magazine är ett mycket rent och förenklat tema skapat av Templatic och är perfekt för nyheter och skvallerbloggar.

Det jag gillar med det här temat är den unika layouten. I stället för att visa ett gäng text på hemsidan och kategorisidorna är Mini Magazine fotocentriskt. Detta gör att du kan visa fantastiska miniatyrbilder för dina inlägg och när en användare håller muspekaren över bilden kan de se inläggets titel, datum och kategori. Detta kommer att göra din blogg mer unik och interaktiv för dina besökare.

MiniMagazine-tematets hemsida är helt anpassningsbar via dynamiska widgetar som har byggts specifikt för temat. Dra och släpp olika widgetar för att skapa den hemsidestruktur som bäst passar dina behov. Inte mer röra med mallfilerna för att uppnå en unik hemsidalayout.

33. Nyheter Pro

Nyheter Pro WordPress Theme

Info & nedladdning Visa demonstrationen

News Pro-temat är ett premiumnyhetsmagasin WordPress-tema skapat av StudioPress. Detta är ett barntema för det kraftfulla Genesis-ramverket, liksom alla StudioPress-teman. News Pro har en ren, iögonfallande layout perfekt för att lista aktuella nyheter och händelser. Temat stöder också video- och ljudfiler, så att du kan leverera dina nyheter i olika medieformer. Dessutom är temat också lyhörda för WooCommerce och inkluderar enkla stylalternativ via live Customizer.

Avslutar

Där har du det – massor av fantastiska alternativ för din nästa webbplats för nyheter, tidskrifter eller bloggar. Alla dessa premiumtema gör det enkelt för dina besökare att läsa och bläddra i ditt innehåll, plus många av temat har fantastiska anpassade widgets eller postformat specifika för tidningen och nyhetsstil webbplats. Om du har provat ett av dessa teman, låt oss veta dina tankar i kommentarerna nedan!