4 av de bästa WordPress-teman för infopreneurs

Infopreneur WordPress-teman

En ny våg av onlinetillverkare tar virtuell handel i regeringsperioden. Kreativa företagare dokumenterar och sammanställer sin expertis och delar den online i form av e-böcker, eCourses / eMembership, online coaching och webbseminarier. Även om det inte är ett nytt koncept, är den återgivande termen för dessa individer “infopreneur’.

Infopreneurs är affärsmässiga kunnande som leder spetsen för en ny online-rörelse. De erbjuder elektroniskt innehåll lika unikt som deras individuella personligheter. Deras mål är att vägleda, motivera och samla bakom andras unika bidrag.

Om du är en infopreneur som bygger en WordPress-webbplats är du på rätt plats. I den här artikeln kommer vi att starta genom att kolla in fyra av de bästa WordPress-teman som är bäst lämpade för infopreneurs. Låt oss spricka!

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. Totalt: Mångsidig layout

Totalt, ett mångsidigt WordPress-tema för infoprenuers

Infopreneurs publicerar episkt innehåll på sina bloggar. Men det som sticker ut mest är ofta mångsidighet. Varje sida utformad för det innehåll som den har. Resultatet är en webbplats som består av sidor och blogginlägg som talar till publikens medlemmars specifika behov. Vissa kan till och med använda WooCommerce att sälja direkt till läsarna.

Totalt WordPress-tema ger dig friheten att skapa en webbplats som talar direkt till din publik också. Bäst av allt, du behöver inte vara bekant med koden för att dra fördel av Totals designalternativ.

Med hjälp av dess drag-and-drop-sidbyggare kan du placera innehåll och produkter på samma sida, eller du kan dela dina sidor i tredjedelar eller fjärdedelar och posta alla dina eProdukter på en sida, som en katalog. Anpassa din webbplatsdesign ytterligare genom att använda Total’s supercharged live-tema Customizer, som du kan använda för att göra din webbplats verklig unik. Med tanke på dina målgrupper kan Total hjälpa dig att kontakta din publik och märka dig själv som en infopreneur.

2. Divi: Perfekt din uppmaning

Divi Flexibelt WordPress-tema för infoprenuers

Eller så kanske du vill skapa innehåll kring branding och design. Även om du går för en elegant och modern, kan du marknadsföra produkter via Call to action (CTA) på dina sidor.

Varje infopreneur måste placera CTA-knappar på sin webbplats. Annars, hur kommer de att sälja sina produkter? Maya gör ett bra jobb med att rikta webbplatsbesökare till dessa knappar utan att använda riktningsspråk. Du kan göra samma sak med de flesta WordPress-teman, men här kommer vi att fokusera på Divi-temat av eleganta teman.

Många av Divi-layoutalternativen har en CTA-knapp. Ändra bara texten för att sammanfalla med ditt innehåll och varumärkesspråk. Detta tema är också bra för de som är nya i WordPress eftersom du inte behöver känna till koden för att infoga en CTA-begäran. Du kan också använda hundratals inbyggda, enkla att använda och dra & släpp-alternativ för att designa din egen onlinebutik för att följa din blogg och andra sidor du vill skapa.

3. Noir: Ett öga på grunderna

Noir Simple WordPress Theme för infoprenuers

När du bygger din infopreneurwebbplats är det bäst att inte glömma grunderna. Kom ihåg att lyfta fram grundläggande designelement som dina kunder ska kunna hitta enkelt. En enkel menyfält, webbplatslogotyp och kontaktinformation är nödvändigt för infopreneurs.

När du erbjuder produkter online säljer du inte bara artiklar utan också dig själv. Som infopreneur är du ditt varumärke. Det betyder att dina kunder kommer i kontakt med dig först, sedan de köper dina produkter. Din webbplats ska utformas på ett sätt som hindrar kunder från att behöva jaga efter information.

Med hjälp av Noir WordPress-tema kan du skapa en enkel men attraktiv webbplats. Besökare kan kontakta dig på webbplatsen och även om dina sociala medielänkar. Noir har också inbyggd anpassningsbarhet, använd bara Customizer-alternativen för färger, teckensnitt, kolumner och mer. Det finns också ett alternativ att skapa en författarsida med den medföljande mallen och en anpassad widget för mig, ditt nyhetsbrev och sociala mediekonton. Detta hjälper återigen kunderna att lära känna personen bakom webbplatsen.

4. Ultra: Den formella och flexibla strategin

Ultra Multiuse WordPress Theme för infoprenuers

När en potentiell klient besöker din webbplats bör du framträdande ha kärntjänster med detaljerade beskrivningar av var och en. Och se till att hålla dina CTA: er ovanför vikningen (aka synlig så snart en besökare landar på din webbplats). Även om frågan borde vara uppenbar bör texten som används i dina uppmaningsknappar vara inbjudande.

Ultra by Themify är ett premium WordPress-tema som kan skapa en liknande webbdesign. Detta tema har många förformaterade sidlayouter och innehållsblock, av vilka många är avsnitt. Till exempel kan din hemsidalayout innehålla en menyfält, skjutreglaget med en CTA följt av vittnesmål, produkterbjudanden och senaste blogginlägg. Med Ultra kan du bygga vad du vill för din infopreneur-webbplats.

Avslutar

Alla teman som visas ovan har många fler funktioner och funktioner än vi kunde ha täckt i detta blogginlägg. Tanken här var att få ditt sinne att förklara webbenelement som bäst skulle gynna dig när du bygger en webbplats med infopreneur. Det finns många WordPress-teman för infopreneurs, de som nämns är en riktlinje när du förbereder dig för att dela dina informationsprodukter med världen.

Nu är det över till dig. Är du en infopreneur med WordPress, och i så fall, vilket tema fungerar bäst för dig? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me