5 bästa plugins för att acceptera donationer med WordPress

5 bästa plugins för att acceptera donationer med WordPress

Ibland kan du behöva ställa in en betalningsport för att få betalt online genom en tillfällig betalning eller donation. Utan att använda ett plugin är hela processen för att få betalt online inte lätt i WordPress. Inom digital teknik finns en majoritet av produkter gratis tillgängliga på webben. Så, för att ge belöning och inspiration till bidragsgivaren av dessa produkter, kan donationen vara ett bra sätt att stödja dem.

Dessutom får de flesta ideella organisationer, välgörenhetsorganisationer, utvecklare och bloggare en donation från olika källor. Som standard accepterar inte WordPress någon betalning men att integrera en kvalitetsbetalningsplugin kan göra mycket i detta avseende.

Varför acceptera donationer?

Det finns olika skäl för att få betalt genom donation. Att lägga till en donationsknapp kan vara en bra källa för att skaffa pengar till olika ideella organisationer, välgörenhetsorganisationer, bloggare och utvecklare också. Och det är ett bra alternativ till crowdfunding med WordPress.

Antag att du är om du driver en välgörenhetsorganisation eller en ideell organisation måste du samla in fonden för att genomföra olika projekt. Om du är en utvecklare och erbjuder gratisprodukter kan du samla in din fond med hjälp av en donationsknapp på din webbplats för att få inspiration att göra fler saker eller om du är en bloggare och du kör ett antal webbplatser som erbjuder gratis saker, du kan också göra det i detta avseende.

Ibland föredrar givare också att donera online istället för att skicka checkar i posten eller kontant. Att betala donation online typ av problemfri, rakt fram och snabbt, det är därför de föredrar att betala online. Dessutom kan en online-donation minska insamlingskostnaderna som lockar fler anhängare. I dessa dagar önskar alla snabba, säkra och bekväma donationer. Det är därför WordPress-plugin för donation kommer på plats för att fylla upp klyftan.

Att välja ett WordPress-donationsplugin

Som jag sa tidigare – WordPress ger inget standardalternativ för att ta emot betalningar. Det är där plugins kommer in. När du har byggt din blogg, företag eller ideell webbplats behöver du bara installera ett plugin för att lägga till donationsformulär till din webbplats. WordPress-donationsplugins kan enkelt installeras och användas för att ta emot betalningar från givare. Men problemet uppstår när du vill välja rätt plugin för att servera dina syften.

Det finns massor av WordPress-donationsplugins där ute på marknaden, det är väldigt svårt för någon att välja en från resten. I den här artikeln kommer jag att täcka 5 av de bästa WordPress-donationsplugins. Förhoppningsvis kommer denna sammanfattning av funktioner att hjälpa dig att välja rätt.

De flesta av plugins nedan använder PayPal för att ta emot donationer, så innan du börjar bör du ta dig tid att utbilda dig om hur PayPal för ideella organisationer fungerar (den här guiden från JotForm har allt du behöver veta).

För att få en problemfri donationsprocess kan du ha en av plugins från listan nedan. Nu ska vi ta en titt!

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. WPPayForm

WPPayForm Pro-plugin

WPPayForm är ett freemium WordPress-betalningsplugin som tar emot donationer utvecklade av WPManageNinja. Detta är en fantastisk plugin som får donationer via flera betalningsportar. Du kan acceptera alla typer av donationer med detta fantastiska plugin. De gratis version av plugin ger dig möjlighet att använda Stripe-betalningsportalen och pro-versionen låter dig använda PayPal ytterligare. Detta dra & släpp-baserade donationsplugin erbjuder dig också alla grundläggande funktioner i formulärskapning. Användare kan samla in återkommande betalningar med hjälp av plugin tack vare stöd för Stripe- och PayPal-betalningsportaler. WPPayForm börjar på $ 49 per år och ger dig enkel att använda utökad dokumentation online. Och naturligtvis inkluderar det fantastiskt stöd från WPManageNinja-teamet.

2. GeWP

Ge donation plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

GiveWP är en av de mest häpnadsväckande donationsplugins för WordPress-användare utvecklade av Matt Cromwell och Devin Walker. Med detta plugin accepterar du enkelt donationer i WordPress. De gratis version av detta plugin kan du acceptera donationer via en PayPal-betalningsport. Även om det finns premiumtillägg tillgängliga för att lägga till extra funktioner i dina donationer. Detta inkluderar ytterligare betalningsportar (som Stipe, Authorize.net, Mollie, etc), återkommande donationer, en valutaväxlare och mer. Att köpa plugin kommer att kosta dig mycket pengar. Priset för GiveWP Basic Add-ons-plan börjar på $ 20 / månad.

3. Välgörenhet (gratis)

Välgörenhetsdonation-plugin

Välgörenhet är en annan donation plugin som ger dig möjligheten att samla in donationer utan att möta några krångel. Detta är ett freemium-plugin som används för att betala och acceptera donationen. Med välgörenhet kan du ha en insamlingskampanj som är klar att användas på mindre än 5 minuter. Dessutom är den fria versionen av plugin full av funktioner. Skapa ett obegränsat antal insamlingskampanjer, lägg till mål, ställa in tidslinjer, anpassa donationsformulär (belopp, obligatoriska fält osv.), Acceptera betalningar via PayPal, skicka e-postmeddelanden eller kvitton för uppföljningsdonation och mer. Pro-versionen av plugin-programmet kostar 49 $ för ett komplett paket. Du kan också ha en minimibetalning på $ 19 också.

4. Donationstermometer (gratis)

Donation termometer plugin

Donationstermometer är ett smart WordPress-donationsplugin som låter dig beräkna donationer och få betalningar utan mycket ansträngning. Som namnet antyder kan du använda plugin-alternativen för att lägga till en anpassad termometerbild på din webbplats. Det är ett roligt sätt att kartlägga hur mycket donationer som gjorts och för givarna att se hur nära de är att nå sitt mål. Även om detta är ett enkelt plugin för donationer, kan du fortfarande uppfylla alla dina grundläggande behov. En av de viktigaste aspekterna av plugin är att den kan användas via offline. Dessutom är plugin mestadels anpassningsbar att använda och kortkodsvänlig.

5. Sömlösa donationer (gratis)

Sömlös donationer plugin

Sömlös donation är ett annat bra alternativ att acceptera donationer med WordPress. Du kan samla in pengar och hantera dina donationer med detta plugin på din webbplats. Detta plugin tillåter dig att acceptera betalningar med PayPal och ger ett bekräftande tackmeddelande när donationen är klar. Det finns några fantastiska och unika funktioner i plugin-programmet. Till exempel kan du acceptera donationer anonymt. Dessutom kan du bjuda in användare att gå med i din e-postlista – ett bra sätt att bygga en publik för framtiden.

Över till dig

Att samla in pengar genom donation är inte en lätt uppgift eftersom WordPress inte har några standardalternativ. Men du kan enkelt lägga till den här funktionen genom att använda ett plugin för att acceptera betalningar från givare. Alla plugins som listas här har nyligen uppdaterats och innehåller något olika funktioner för din webbplats. Prova dem och testa deras funktioner för att hitta den perfekta för dina donationsändamål.

Om jag var tvungen att välja ett särskilt plugin skulle jag rekommendera att använda WPPayForm eftersom det ger dig flera gateways. Du kan göra mycket personal med hjälp av denna fantastiska plugin som grundläggande formulärskap med drag & drop-facilitet, med Stripe och PayPal samtidigt. Men verkligen är de plugins som listas alla fantastiska alternativ! Ge erbjudanden superladdade premiumtillägg och välgörenhet kan vara ett utmärkt alternativ för offline-betalningar.

Om du har tyckt att artikeln är intressant och vill dela något om sammanhanget, låt mig veta din oro i kommentaren nedan.