5 bästa WordPress e-handelsplugins

Bästa e-handel WordPress-plugins

Om du letar efter ett sätt att tjäna pengar på nätet är det ett bra alternativ att öppna din egen e-handelsbutik. Flexibiliteten enbart är en solid anledning, men besparingarna och förbättrad varumärkessynlighet över en fysisk plats gör det också till ett smart val. Processen att skapa en butik kan dock verka överväldigande och du kan vara osäker på vilka verktyg du ska använda.

Lyckligtvis, när du använder WordPress som din plattform, har du tillgång till dussintals plugin för e-handel. Dessa plugins kan lägga till kundvagnar, granskningsplattformar och så mycket mer till din webbplats – vilket ger nästan allt du behöver för att driva en framgångsrik butik på nätet.

I det här inlägget kommer vi att diskutera varför du kanske vill bygga din egen onlinebutik och beröra varför du bör betrakta WordPress som din plattform. Sedan presenterar vi fem verktyg för att bygga din onlinebutik i WordPress och förklara vad som gör var och en unik. Låt oss börja!

Varför du bör överväga att bygga en onlinebutik med WordPress

Om du vill starta en ny butik kan det vara utmanande att bestämma mellan en mur- eller murbruk eller online-plats. Emellertid erbjuder e-handelsbutiker ett antal fördelar jämfört med sina traditionella motsvarigheter:

  • Minskade omkostnader: Utan fysisk butik kan du hålla driftskostnaderna till ett minimum.
  • Utökad geografisk räckvidd: En online-närvaro gör att du kan utöka ditt varumärkes räckvidd, vilket resulterar i fler potentiella kunder för din butik.
  • Sänkta marknadsföringskostnader: Onlinemarknadsföring är vanligtvis billigare än fysisk marknadsföringstaktik.

Dessutom kan du enkelt sälja en mängd olika produkttyper via en onlinebutik. Dessa inkluderar fysiska produkter, digitala varor och till och med medlemskap och tjänster.

Naturligtvis, även när du vet att du vill gå online-rutten, kan det fortfarande vara svårt att veta var du ska börja. Vi rekommenderar att du bygger din butik med WordPress, på grund av dess inbyggda flexibilitet, omfattande funktionalitet tack vare teman och plugins och förstklassig säkerhet.

Om du skapar din webbplats med WordPress får du tillgång till många utmärkta verktyg som enbart syftar till att hjälpa dig att bygga en onlinebutik. Det finns faktiskt så många att det kan vara lite överväldigande. Den officiella plugin-katalogen gör det dock enkelt att hitta det mesta du behöver. Därefter ska vi kolla in några av de bästa alternativen.

Det finns många pluginprogram för e-handel tillgängliga för WordPress, men vi tror att dessa fem är några av de bästa valen. Detta beror på deras funktioner, höga betyg och det konsekventa stöd de får från sina utvecklare. Låt oss kolla in dem!

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. WooCommerce

WooCommerce eCommerce Plugin

Med över 5 miljoner nedladdningar är WooCommerce det plugin du behöver för att bygga och driva din online-verksamhet. Om du letar efter både enkelhet och flexibilitet är detta e-handelsplugin för dig.

Med WooCommerce kan du sälja fysiska och digitala produkter samt medlemskap, servicebokningar och till och med återkommande prenumerationer. Detta är en av de mest populära pluginprogrammen för e-handel och med goda skäl! En viktig funktion är pluginens till synes oändliga lista över WooCommerce-tillägg och tillägg. Med dessa tillägg kan du ansluta till många populära varumärken och verktyg för butikshantering.

Detta WordPress-e-handelsplugin erbjuder också enn intuitiv instrumentpanel med widgetar och detaljerade rapporter som hjälper dig att hålla reda på försäljning, lager, butiksprestanda och statistik, kompatibilitet med många WordPress-teman, flera kassalternativ (inklusive PayPal, kreditkort, kontant vid leverans och check), Mijireh kassan för att säkra alla betalningar och mer. Men bäst av allt är basplugin gratis. Även utan premiumförlängningar kan du fortfarande skapa en vacker onlinebutik. Det är därför 42% av onlinebutikerna kör på WooCommerce.

2. Enkla digitala nedladdningar

Enkla digitala nedladdningar

Easy Digital Downloads är en riktad e-handelslösning. Det är ett bra val om du bara säljer digitala produkter på din webbplats – till exempel e-böcker, PDF-filer eller musik – och det är gratis att använda och anpassa som du vill. Så om din e-butik handlar om att sälja digitala produkter (dvs du inte säljer fysiska produkter), är Easy Digital Downloads den bästa e-handelsplugin för dig.

Medan andra e-handelsplugins – som WooCommerce – möjliggör försäljning av digitala nedladdningar är det vanligtvis inte huvudfokus. Med Easy Digital Downloads får du fler anpassningsalternativ som är specifika för att sälja digitala produkter online, vilket gör att du kan skräddarsy varje skärm efter dina kunders behov.

Med basplugin kan du använda PayPal och Amazon som dina betalningsportaler. Dessutom finns det betalda tillägg som möjliggör användning av Stripe, Braintree och mycket mer. I motsats till att ha alla e-handelsfunktioner under solen, erbjuder Easy Digital Downloads bara de funktioner du behöver för att ta utmaningen med att sälja digitala produkter. Men det finns andra premiumtillägg som inkluderar analysspårning, redovisningsprogramvara och till och med e-postmarknadsföring. Du kan också köpa tilläggspaket, vilket gör det lättare att komma igång.

Medan jag nämnde att funktionerna är nedtonade är plugin fortfarande väldigt kraftfull och elegant på samma gång.

3. Ecwid eCommerce kundvagn

Ecwid eCommerce kundvagn

Ecwid eCommerce Shopping Cart är ett plugin som erbjuder mycket för sin lilla prislapp. Du kan inte bara anpassa plugin-funktionerna så att de passar dina kunders behov, du kan också hantera din butik när du är på språng (tack vare den mobila Point of Sale (POS) -applikationen).

Detta är ett av de mer flexibla alternativen på vår lista, eftersom det tillhandahåller ett antal ursprungliga funktioner som andra pluginprogram för e-handel inte innehåller som standard. Till exempel gör detta plugin dig möjlighet att acceptera 40 internationella betalningsalternativ – både online och personligen – och erbjuder obegränsad lagring och schemalagda säkerhetskopior av produktlistor.

Dessutom kan du lägga till en kundvagn direkt till din Facebook-företags sida. Detta utvidgar din räckvidd ytterligare och kan hjälpa dig att konvertera följare till kunder. Plugin är gratis för upp till 10 produkter, och premiumplaner börjar på bara $ 15 per månad.

4. WP EasyCart

WP EasyCart WordPress-plugin

WP EasyCart är ett anpassningsbart e-handelsplugin med alla tillbehör. Naturligtvis får du tillgång till de vanliga e-handelsfunktionerna, men det här pluginet har några extra knep i ärmet.

En praktisk funktion är den integrerade Google Analytics-spårningen. Allt du behöver göra är att lägga till ditt Google Analytics-ID i Grund inställningar sidan efter installationen av plugin. Därifrån kan du hålla ett öga på produktkonverteringar och se vilka försäljningsstrategier som fungerar bäst.

Tyvärr har gratisversionen av WP EasyCart något begränsade funktioner. Du kan dock uppgradera till ett premiumkonto och få tillgång till all plugin-funktion, för så lite som $ 50 (detta är en engångsavgift).

5. WordPress enkel PayPal kundvagn

WordPress enkel PayPal kundvagn

WordPress Simple PayPal Shopping Cart är ett plugin som gör exakt vad namnet antyder. Om PayPal är din föredragna betalningsmetod erbjuder detta plugin en massa användbara funktioner. Det är också lätt att använda, eftersom allt du behöver göra är att kopiera och klistra in utvecklade byggda kortkoder.

Medan många andra pluginprogram för e-handel innehåller PayPal, innehåller de också ett antal andra gateways. Om PayPal är ditt enda betalningsalternativ kommer detta plugin att minska komplexiteten samtidigt som den ger mer riktad funktionalitet.

Det bästa med det här insticksprogrammet är kanske att det är helt gratis. Alla annonserade funktioner ingår i basversionen och utvecklarna försöker inte sälja dig premiumtillägg. Det är bara ytterligare ett sätt detta plugin tillför enkelhet i din online-verksamhet.

Vilket e-handelsplugin väljer du?

Beväpnad med ett av dessa plugins är du nu redo att ta över världen av online-företag och bygga ett trevligt varumärke för dig själv. Men vi vill veta – valde du någon av ovanstående plugins? Om så är fallet, hur har du varit med din plugin? Eller om du föredrar något annat, vilka WordPress e-handel plugins använder du? Låt oss veta i kommentaravsnittet nedan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me