50+ Bästa WordPress Plugins Free & Premium

Bästa WordPress Plugins Free & Premium

WordPress är en fantastisk plattform för att bygga och hantera webbplatser. Det är användarvänligt och har till synes oändliga funktioner. Men allt kan inte bara byggas in i ditt WordPress-tema. Inga bekymmer – i många fall finns det ett plugin för den kapacitet du behöver. Och vi har satt upp en lista över de bästa WordPress-plugins för din webbplats.

Inbyggd funktionalitet inom ett WordPress-tema är inte alltid en dålig sak, men att ha alla funktioner plus den inbyggda diskbänken kan orsaka huvudvärk. Detta gör koden löjligt lång och komplex, vilket kan bromsa din webbplats, och du hamnar ofta med många oanvända funktioner som du aldrig behövde i första hand. Om du någonsin bestämmer dig för att byta till ett nytt tema kan du stöta på problem som att tappa innehåll för funktioner som inte stöds av ditt nya tema. Det är här de bästa WordPress-pluginsna kommer in.

Var inte rädd, plugins är här.

Plugins gör det enkelt att välja och välja vilka funktioner du behöver. Dessutom kan du ta med dig plugin (och allt relaterat innehåll) om du någonsin bestämmer dig för att uppdatera till ett nytt WordPress-tema.

Vi har satt upp en lista över de bästa WordPress-plugins för olika behov baserat på frågor vi ställs på WPExplorer. Vi får många förfrågningar om att lägga till inbyggda funktioner till våra teman, men i många fall finns det en plugin för det. Så här är vår lista över de bästa WordPress-plugins grupperade efter funktion (men i ingen särskild ordning). Njut av!

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

Contents

WordPress SEO-plugins

När det gäller de bästa WordPress-plugins för en webbplats som lägger till en för SEO är nästan alltid ett måste. Först och främst bör SEO-alternativ aldrig byggas in i ditt tema (om du någonsin byter tema kommer du att förlora alla dina inställningar – yikes!). För det andra, såvida du inte är SEO-expert, gör installation av en SEO-plugin att skapa webbplatskartor, hantera sidtitlar och andra kloka optimering av din webbplats så mycket lättare. Här är våra bästa val.

Yoast SEO – gratis

Yoast SEO-plugin

En av de mest populära gratis plugins, Yoast SEO är ett bra gratisalternativ för att ställa in din WordPress SEO på plats. Denna plugin lägger till en SEO-flik i din WordPress-instrumentpanel så att du kan göra snabba ändringar av din webbplatskarta, titlar och meta, brödsmulor, RSS och mer. Medan den fria versionen av plugin är ett kraftfullt verktyg för de flesta blogg, uppgraderar till pro lägger till ännu mer på webbplatsoptimeringsinställningar plus prioriterat stöd.

Allt i ett SEO-paket – gratis

Allt i ett SEO-plugin

En annan plugin för freemium-stil att överväga är Allt i ett SEO. Även om det finns möjlighet att uppgradera för premiumfunktioner och support, är den fria versionen av plugin ett fantastiskt sätt att börja förbättra din SEO. Plugin innehåller alternativ för AMP, Google Analytics, webbplatskartor, WooCommerce SEO-inställningar och mer.

SmartCrawl SEO av WPMU – Freemium

SmartCrawl SEO av WPMU

SmartCrawl SEO gör SEO enkelt och innehåller även en installationsguide som hjälper dig att komma igång. Installera, ange alternativ och anpassa. SmartCrawl SEO har också en Moz SEO-verktygspanel inbyggd direkt så att du kan hålla reda på hur det går med din ranking. För fler funktioner (och tillgång till 100+ andra plugins) uppgradera till pro via ett WPMU-medlemskap.

WordPress E-handel plugins

Om du vill bygga en onlinebutik är WordPress ett fantastiskt alternativ, och det finns ganska många fantastiska e-handelsplugins att välja mellan. Beroende på hur många produkter du har, vad du säljer och vilka tema du gillar dessa bästa WordPress-plugins för e-handel borde passa räkningen.

Enkla digitala nedladdningar – gratis

Enkla digitala nedladdningar

Få det fantastiska Enkla digitala nedladdningar plugin gratis. Det finns till och med en handfull användbara tillägg på WordPress.org. Detta är ett snabbt och professionellt sätt att lägga till en betalningsport (med kundvagn, rabattalternativ och användardata) för digitala varor på din webbplats.

Easy Digital Downloads Extensions – Premium

Enkla digitala nedladdningar Premiumförlängningar

Selve Plugin-programmet Easy Digital Downloads är gratis, men du kan lägga till valfritt antal tillägg för att verkligen pumpa upp funktionaliteten. Du kan lägga till PayPal, ett dotterbolagssystem, volymrabatter, frakt, MailChimp-integration, sociala länkar, Pushover-försäljningsmeddelanden och mer!

WooCommerce – gratis

WooCommerce WordPress eCommerce

Med över en miljon nedladdningar är WooCommerce ett solidt och gratis alternativ för att skapa din egen onlinebutik. Med många WordPress-teman som stöds är detta plugin enkelt att installera, använda och hantera. Dessutom finns det tillägg för köp som lägger till funktioner.

WooCommerce Extensions – Premium

WooCommerce-tillägg

WooCommerce erbjuder premium, avancerade e-handelsförlängningar för deras core plugin för att lägga till användbara funktioner och plugin-integrationer.

Cart66 – Premium

Cart66 WordPress kundvagn

En annan premium e-handel plugin värt att kolla in är Cart66. Denna plugin inkluderar integrering av Google Analytics, MailChimp och Gravity Forms samt alternativ för att lägga till “köp nu” -länkar till ditt sociala konto, sälja / vara värd för dina egna digitala varor och mer.

Ge donationer – gratis

Ge donation plugin

Ge är ett gratis sätt att samla in donationer för din välgörenhet eller evenemang. Installera, designa dina donationsformulär, lägg till mål och givarnivåer plus mer. Plugin stöder också flera betalningsportar och integreras sömlöst med de flesta teman. Vill du ge tillbaka till utvecklarna bakom Give? Överväg att köpa en premiumförlängning som hjälper till att stödja den helt gratis core plugin.

WordPress Social Sharing Plugins

Medan många fokuserar på sökmotorer för trafik, är en publik som du inte vill glömma bort på sociala medier. Dessa användare är ofta extremt engagerade och ett bra sätt att få kontakt med dem är genom att lägga till sociala länkar till din webbplats med ett av dessa bästa WordPress-plugins för sociala medier.

 JetPack social delning – gratis

Jetpack WordPress-plugin

Ryggraket är ett odjur av en plugin med många användbara funktioner – en av dem är social delning. Lägg till ikoner eller text sociala delningslänkar till dina inlägg så att besökare på din webbplats enkelt kan dela ditt arbete med sina vänner och följare.

AddThis – gratis

AddThis Social Share Plugin

Marknadsför dina sociala länkar med Lägg till detta. Den kostnadsfria versionen av plugin-programmet har integration med 200 av de mest populära sociala nätverken plus flera stilar för delning av knappar (sidfält, inline och anpassad HTML) och sidvisningsinställningar.

WordPress CSS Editing Plugins

Behöver du ändra en knappfärg? Justera dina sidomarginaler? Redigera teckenstorleken? Det här är allt du kan koda med CSS, eller så kan du använda ett av dessa CSS-editor-plugin. Peka, klicka och använd inbyggda alternativ för att enkelt justera din webbplatsstyling.

Gul penna – Freemium

Yellow Pencil CSS Editor Plugin

Medan du kan prova Visual CSS Lite gratis att ha tillgång till CSS-väljare, 50+ egenskaper, marginaler, paddningar, live-förhandsgranskningar och en ångra / ångra-funktion, måste du uppgradera till Yellow Pencil pro till för ultimata redigeringsalternativ. Pro-versionen av plugin lägger till ännu fler egenskaper som 800+ teckensnitt, 300+ bakgrundsmönster, 50+ animationer och trendiga färgpaletter.

CSS Hero – Premium

CSSHero-plugin

CSS Hero ger dig full kontroll över designaspekter på din WordPress-webbplats. Använd CSS Hero för att redigera teckensnitt, färger, justera layouter (stoppning, marginal osv.) Och till och med infoga bilder med den inbyggda Unsplash-integrationen. Plugin har också enhetsspecifik redigering och förhandsgranskning så att du kan anpassa din webbplats för varje enhet.

WordPress Page Builder Plugins

För att helt ändra utseendet på din webbplats och bygga anpassade sidlayouter vill du överväga en sidbyggare. Det finns många sidbyggare tillgängliga, och för det mesta är sättet de fungerar på samma sätt. Du har “block” som kan infogas, ordnas och anpassas på en post eller sida för att skapa nya layouter. Men inte alla byggare skapas på samma sätt – här är våra två favoriter.

Elementor Page Builder – Gratis

Elementor Page Builder Plugin

Om du letar efter en prisvärd men ändå kraftfull sidbyggare rekommenderar vi Elementor. Med detta plugin kan du enkelt skapa anpassade sidor utan kodning krävs. Kompatibel med de flesta teman, Elementor innehåller massor av sidbyggarblock för sektioner, kolumner, rubriker, text, knappar, videor och mer plus förberedda mallar för snabbare sidbyggnad.

WPBakery Page Builder (tidigare Visual Composer) – Premium

WPBakery Page Builder

För full kontroll över dina inlägg och sidor är WPBakery Page Builder vägen att gå. Inkluderat med de flesta toppklass-teman (som vårt mest sålda totala WordPress-tema), innehåller denna sidbyggare en lättanvänd drag-och-släpp-byggare (främre och bakre del), anpassade färgalternativ, paddningar, marginaler, bakgrunder, ikoner, bilder, och mer. Dessutom finns det massor av tillägg och tillägg för att göra det enkelt att skapa webbplatser.

WordPress Caching-plugins

Caching är en viktig del av webbplatsens hastighet. Om du inte redan använder ett CDN är det en bra idé att installera ett plugin. Här är våra favoriter.

WP Super Cache – gratis

WP Super Cache-plugin

Denna plugin har fler nedladdningar än det finns människor i Costa Rica. Varför? Därför att WP Super Cache kan göra din WordPress-webbplats supersnabb genom att visa statiska HTML-sidor för de flesta användare (med hjälp av Mod_Rewrite, PHP och legacy caching för att kika saker).

W3 Total cache – gratis

W3 Total Cache-plugin

W3 Total Cache kan förbättra din sidhastighet genom att öka serverns prestanda och minska nedladdningstiderna. Det gör så bra jobb att det till och med rekommenderas av kända företag som DreamHost, MediaTemple, Go Daddy och Host Gator.

WP Engine – Premium

WP-motor inbyggd caching

Ja – jag vet att WP Engine inte är ett plugin, men jag tror att de är värda att nämna här. Vi använder dem för att vara värd för WPExplorer, och eftersom WP Engine använder hanterad cachning finns det inget behov av ett plugin för att hålla din webbplats snabb.

WordPress Notification & Opt-in Plugins

Även om det inte är en absolut nödvändighet, är att lägga till ett meddelande eller en opt-in-form ett bra sätt att få dina läsare att fokusera på nytt innehåll, marknadsföra specialerbjudanden eller få abonnenter på nyhetsbrev. Vad du än behöver dessa plugins kommer du säkert att hjälpa.

Sumo – gratis

Sumo Optin Plugin

Med det fria Sumo-plugin du kan skapa meddelandefält, popup-fönster, rullarboxar, välkomstmatta och mer. Plugin är kompatibel med mer än 25 e-posttjänster, plus Sumo innehåller också värmekartor för att se vilka människor som klickar plus en höjdpunkt för att tweet-funktionen. Du behöver ett SumoMe-konto, men det är gratis för små webbplatser som bara börjar.

OptinMonster – Premium

OptinMonster WordPress Optin Forms

OptinMonster är ett av de ledande programvarumöjligheterna för opt-in form och blygenerering på webben. Skapa helt anpassade opt-in inklusive välkomstmattor, popup-popup-popups, tidsreglerade opt-in och mer. Dessutom kan du till och med skapa riktade “uppföljningsmeddelanden” eller retarget på plats för att öka dina konverteringar och nyhetsbrevregistreringar ännu mer.

Blomma – Premium

Bloom WordPress Optin Forms

Bloom är en premium-pop-up och opt-in från byggare från eleganta teman. Detta praktiska plugin ingår i ditt eleganta temas medlemskap och är en enorm tillgång för varje blogg eller e-handelswebbplats. Bygg fantastiska opt-in-formulär för att växa din abonnentlista, serverläsares anpassat innehåll (baserat på plats eller till och med användarinteraktion på din webbplats) och se ditt företag växa.

HelloBar – Premium

HelloBar

Hej Bar är ett populärt premiumalternativ för att skapa och lägga till meddelandefält till WordPress. Planerna börjar på $ 4,95 per månad men HelloBar gör det så enkelt att skapa dina barer. Registrera dig bara för ett konto, lägg till din webbplats och skapa en hejbar. För att använda din bar kan du lägga till den manuellt till din webbplats eller helt enkelt ladda ner det anpassade WordPress-plugin för din Hello Bar.

FooBar – Premium

FooBar Notification Bar WordPress Theme

Foobar är ett bra plugin för att lägga till anpassade meddelandefält till din webbplats (er). Du kan välja alternativ inklusive men inte begränsat till topp, botten, inline, sociala knappar, RSS-flöde, tweets, rullningsmeddelanden, anpassad HTML, obegränsade fält och mycket mer.

WordPress Meddelande Bar – Gratis

WordPress meddelandefält

Om allt du vill ha är en grundläggande meddelandefält kanske du vill ge WordPress meddelandefält ett försök. Detta plugin låter dig lägga till en enkel meddelandefält högst upp på din webbplats med alternativ för text, utropsknapp och färganpassning.

WordPress Slider Plugins

Skjutreglage är ett enkelt sätt att lägga till visuellt intresse eller packa mer innehåll (via postreglaget) på din webbplats. Det finns massor av fantastiska alternativ för gratis och premium skjutreglage, men enligt vår ödmjuka åsikt är dessa de absolut bästa.

Slider Revolution – Premium

Slider Revolution Premium Slider Plugin

Slider Revolution WordPress Plugin är fullt av alternativ. Gör din skjutreglage i full bredd, helskärm, responsiv, bildtexter, snabb, långsam eller välj från valfritt antal anpassningar för typografi, länkar, knappar, animationer, övergångar osv..

Layer Slider – Premium

Layer Slider Premium Slider Plugin

För den ultimata anpassningen av skjutreglaget måste du ta en titt på Layer Slider WordPress Plugin. Du kan skapa och perfekta dina skjutreglage ner till pixel, millisekund och till och med procent av rotationsgraden. Det finns ingen tvekan om varför detta plugin är så populärt.

NivoSlider – Premium

Nivo Slider

Ett fantastiskt plugin, NivoSlider är en beprövad WordPress-reglage-plugin att lägga till på yoru-webbplatsen. Det finns flera övergångar, en handfull glidstyper (manuell, kategori, klibbig, etc.), förinställda css-stilar och för snabb installation är den integrerad med 500px, Flickr och Instagram.

Soliloquy – Freemium

Soliloquy WordPress Slider

Soliloquy är ett fantastiskt responsivt reglage-plugin. Du kan få det härliga Soliloquy WordPress reglage-plugin gratis genom att prova lite-versionen. Skjutreglaget är lyhört, har överföring av dra och släpp bilder, och om du någonsin vill ha mer kan du köpa den fullständiga premiumversionen eller en supportlicens för extra hjälp. För dig som behöver eller vill ha fler funktioner finns tillägg tillgängliga för reglage-teman, miniatyrnavigering, Instagram-integration, presenterade innehållsbilder, dynamisk beskärning, karusell, lightbox, redigera skärmförhandsvisning och bildfilter.

SlideDeck – gratis

SlideDeck gratis plugin

Skapa snygga och snygga reglage med SlideDeck. Plugin stöder bild, text, videor och HTML och innehåller en redigerare sida vid sida så att du kan se dina ändringar i handling när du gör dem. Plus Soliloquy har en drag & drop-bildordning och stöder 14 olika innehållskällor.

WordPress Avancerade menyer Plugins

De flesta WordPress-teman innehåller grundläggande menyfunktioner. Detta betyder en enkel meny med rullgardinsmenyn och några få menyplatser. Om du vill lägga till postutdrag, inkludera bilder, lägga till anpassade layouter osv, är ett plugin definitivt den perfekta lösningen.

UberMenu – Premium

UberMenu WordPress Plugin

Om du vill ha mer i din navigering är Ubermenu en mega-menyplugin som du måste kassa. Lägg till bilder, kortkoder, beskrivningar, använd drag & drop widgets, välj undermenyeffekter, skapa vertikala eller horisontella menyer och anpassa nästan allt.

Mega Main Menu – Premium

Mega Main Menu Plugin

Ett annat bra menyalternativ är premium Mega Main Menu-plugin. Välj mellan 10+ rullgardinsstilar, välj valfri färg (jämnt lutningar), välj ett anpassat Google-teckensnitt, välj mellan 1600+ inbyggda ikoner och mer. Mega Main Menu är full av funktioner – den är till och med kompatibel med WPML för enkla språköversättningar.

WordPress-kontaktformulär plugins

Oavsett om du har byggt en blogg eller en företagswebbplats som erbjuder användare ett enkelt sätt att kontakta kan du vara till hjälp. De flesta teman inkluderar inte den här funktionen inbyggd eftersom det redan finns många kraftfulla formulär plugins tillgängliga, varför vi helt enkelt var tvungna att inkludera kontaktformulär i vår bästa lista över WordPress plugins.

Gravity Forms – Premium

Gravity Forms WordPress Plugin

Det är inget slut på magin Gravity Forms kan skapa. Du kan skapa formulär med flera sidor, postbekräftelser, adresser, kryssrutor, rullgardinsmenyer, radioknappar, prissättningsfält, etc. Du kan också schemalägga dina formulär och aktivera form-till-post-funktioner.

WPForms – Freemium

WPForms WordPress Plugin

WP Forms är ett kraftfullt formulärbyggare-plugin med massor av alternativ för att bygga kontaktformulär, bokningsformulär, offertförfrågningar, prenumerationsformulär och mer. Du kan få WPForms Lite gratis från WordPress.org för att börja bygga dina egna responsiva formulär, med möjligheten att uppgradera senare om du vill ha fler funktioner.

Kontaktformulär 7 – gratis

Kontaktformulär 7 Plugin

Denna plugin gör precis som den säger. Kontaktformulär 7 skapar vackra och okomplicerade kontaktformulär med fält som namn, ämne och meddelande. Du kan aktivera e-postbekräftelser och installera Riktigt enkelt Captcha för att förhindra skräppost.

WordPress Backup Plugins

Du bör ta regelbundna säkerhetskopior av din webbplats som en del av din vanliga WordPress-säkerhetsprocess. Att göra detta manuellt kan vara tidskrävande (och lätt att glömma), varför det är ett så bra alternativ att använda en plugin.

VaultPress – Premium

Vaultpress

Vi älskar Vaultpress – Det är en stor skyddsnivå bara om katastrof strejker. Det tar dagliga säkerhetskopior (eller i realtid om du uppgraderar), håller ett arkiv med dem, och VaultPress hjälper till och med om du behöver återställa din webbplats.

BackupBuddy – Premium

Backup Buddy

BackupBuddy är en utmärkt lösning för att säkerhetskopiera hela WordPress-installationen, plugins, widgets, innehåll och mer. Behöver du göra en fullständig återställning? Inga problem – ladda upp din säkerhetskopia och importbuddy.php så kommer du tillbaka!

BackUpWordPress – Gratis

BackUpWordPress-plugin

Säkerhetskopiera enkelt din WordPress-webbplats varje dag med hjälp av BackUpWordPress plugin. Plugin använder mysqldump och zip-funktioner för att säkerhetskopiera din installation, och du har till och med möjlighet att skicka säkerhetskopieringsfilerna till dig.

WordPress Security Plugins

Att hålla din WordPress-webbplats säker kan vara en stressande process. Det finns alla typer av skadligt program att oroa sig för, våldattacker för att förhindra och säkerhetskopieringar att ta. Därför är det mycket enklare (och säkrare) att förlita sig på en av dessa bästa WordPress-plugins för säkerhet istället för att försöka göra DIY.

Säkerhetsninja – gratis

Säkerhet Ninja Lite

Säkerhet Ninja använder över 50+ säkerhetstester för att se till att din webbplats förblir säker. Plugin granskar din webbplats för svagheter, hjälper dig att vidta förebyggande åtgärder, har ett felsökningsläge och har till och med sina egna kodavsnitt för att underlätta korrigeringar. Och om du bara vill ha ännu mer skydd erbjuder utvecklarna en proversion för att ge ännu mer hjälp för att hålla din WordPress-webbplats säker.

iThemes Security Pro – Premium

iThemes Security Pro

Security Pro hjälper dig nu att skydda din webbplats med åtgärder som platssökningar, problembot / användarförbud, dold känslig data, upptäckt av filändringar, tvåfaktorsautentisering och mer. Det bästa av allt är att du kan prova det med gratis lite version av plugin.

WordPress Link Cloaking Plugins

För medlemsförbund som använder en länk-cloaking-plugin kan vara till stor hjälp. På så sätt kan du inte bara skapa mer tilltalande länkar för läsarna att klicka på, utan du kan också hålla reda på vilka anpassade länkar som konverterar tack vare hjälp av ett plugin.

PrettyLink Lite – gratis

PrettyLinks Lite-plugin

Om du vill ha enkel länkskydd med grundläggande träffspårning, PrettyLink Lite är ett bra alternativ. Detta plugin låter dig skapa egna länkar, nofollow-länkar, länkgrupper, vidarebefordra parametrar och omdirigeringslänkar. Plugin spårar också träffarna på varje länk. Dessutom erbjuder de en proversion om du vill ha fler funktioner som Google Analytics, möjligheten att generera QR-koder, automatiserade element som URL-ersättning, etc..

WordPress-inställningar för teckensnitt

Många teman inkluderar anpassade stylingsalternativ via Live Theme Customizer. Det finns dock lika många teman som inte gör det. Så om du vill ändra teckensnitt måste du antingen göra det manuellt (det hårda sättet) eller via ett plugin (det enkla sättet).

Använd valfri typsnitt – gratis

Använd valfri typsnitt WordPress-plugin

Använd valfritt teckensnitt är ett snabbt och enkelt sätt att lägga till anpassade teckensnitt på din WordPress-webbplats. Ladda bara upp din anpassade teckensnittsfil (ttf, otf, woff) direkt i WordPress-redigeraren eller bädda in dem med @ font-face css. Plugin fungerar bra med de flesta sidbyggare och är ett snabbt sätt att lägga till alla anpassade teckensnitt (inte bara Google).

Enkla Google-teckensnitt – gratis

Enkel plugin för Google-teckensnitt

Det fria Enkla Google-teckensnitt plugin gör exakt vad den säger – gör det enkelt att lägga till och använda Google-teckensnitt. Plugin gör det möjligt för dig att välja mellan mer än 600 anpassade Google-teckensnitt, förhandsgranska fontändringar live i Customizer, skapa dina egna teckensnittregler (administratörer) och mer. Bäst av allt – ingen kodning krävs. Alla kontroller är enkla och intuitiva.

WordPress-relaterade inlägg Plugins

Ett av de enklaste sätten att öka tiden för en läsare på din webbplats är att inkludera länkar till artiklar som liknar vad det än är som de läser på din webbplats. Hur gör du det här? Ett enkelt sätt är med en relaterad inläggsplugin.

Ännu ett relaterat inlägg Plugin – gratis

YARPP

YARPP är förmodligen den populäraste relaterade inläggsplugin på WordPress.org. Med över 2 miljoner nedladdningar är detta plugin ett bra sätt att lägga till miniatyrbilder för relaterade inlägg, sidor och anpassade inläggstyper för att hålla läsarna på din webbplats.

WordPress-författarbox-plugins

Ge dina författare lite kredit för artiklar som de skriver på din blogg med en författarbox. På så sätt kan du visa deras bio, sociala länkar och till och med bild i slutet av inlägg, så att dina läsare kan lära sig mer om dem (bonus: det ger också gästbloggarar / författare och incitament att skriva för dig gratis eftersom de kommer att kunna att länka till sig själva).

Enkel författarbox – gratis

https://wordpress.org/plugins/simple-author-box/

Överväg att ge dina författare lite mer kredit med Enkel författarbox plugin. Detta lägger till ett avsnitt till vart och ett av dina inlägg med en författarbio, sociala länkar och Gravatar-bild. Det är också RTL redo och ganska lätt att anpassa med lite kunskap om CSS-kodning.

WordPress-pluginprogram för händelsehantering

För alla ideella organisationer, restaurang, teater eller till och med företag som har en evenemangskalender kan vara användbart för att visa vad som kommer upp och vad som redan har hänt. Oavsett om du vill lägga upp anställdas scheman, happy hour-tider eller kommande roliga höjare är dessa händelseshantering-plugins de bästa för jobbet.

Händelsekalender – Freemium

Händelsekalendern WordPress Plugin

Om du letar efter en bra online-kalender- och evenemangshanteringssystem händelsekalendern av Modern Tribe. Plugin stöder alternativ för att skapa evenemang som arenor, arrangörer, månad / lista / dagvisningar, händelser sökning, Google maps inbäddning, anpassad widget, evenemang taxonomier och massor mer (särskilt i pro-versionen av plugin). Dessutom är den kompatibel med de mest populära teman och ramverk.

Event Espresso – Premium

EventEspresso

Tjäna upp några heta händelser för dina läsare med händelsen Espresso WordPress-plugin. Hantera händelserna från början till slut, inklusive en kalender, inbjudningar, registrering, väntelistor, fakturering, kuponger, bekräftelsemails, social delning, flera språk och så mycket mer.

Event Manager – Gratis

Event Manager Plugin

Event Manager är ett populärt (och gratis) alternativ för att hantera evenemang via din WordPress-webbplats. Plugin har många funktioner inklusive (men inte begränsat till) händelseregistrering, återkommande händelser, BuddyPress-support, Google maps, händelsepropositioner och mer.

WordPress Lightbox Plugins

Lägg till imponerande bildlampor till din webbplats med någon av dessa plugins. De är lätta att installera och använda och gör det möjligt för dig att visa upp dina foton i full storlek.

Foobox – Premium

Foobox Lightbox WordPress Plugin

Detta helt lyhörda och mobilfärdiga lightbox-plugin är det perfekta tillskottet till portföljer och gallerier. Foobox har inbyggd social delning, ett bildspel-funktion och fungerar automatiskt med WordPress Galleries vid installationen.

Lightbox Gallery – Gratis

Lightbox Gallery Plugin

Lightbox Gallery är ett gratis plugin som är ett bra sätt att lägga till lightbox-funktionalitet i dina gallerier. Dessutom har plugin-en lokaliserats för en mängd olika språk, har ett verktygstips för bildtexter, inkluderar pagination, och du kan välja ett HighSlide JS-visningsalternativ.

WordPress kommer snart & Plugin för landningssida

Arbetar du fortfarande på din webbplats? Enkelt – prova ett av dessa kommande plugins som snart kommer i vår bästa lista över WordPress-plugins. Med en av dessa installerade kan du fortfarande reta att din webbplats kommer på sociala medier, samla abonnenter på nyhetsbrev eller till och med adda nedräkning medan du fortfarande har det flexibla att arbeta på din webbplats (på backend).

WordPress landningssidor – gratis

WordPress Landing Pages Plugin

WordPress Landing Pages är ett snabbt och enkelt sätt att sätta ihop målsidor medan du arbetar på din webbplats. Plus plugin integrerar helt med Gravity Forms, Contact Form 7 och Ninja Forms så att du kan samla information från dem som landar på din sida.

Trivas landningssidor – Premium

Trivs landningssidor

Med Thrive Landing Pages kan du enkelt förvandla valfri WordPress-webbplats till en väloljad marknadsföringsmaskin. Installera bara plugin och använd de medföljande anpassningsbara mallarna (225+ av dem) för att snabbt skapa riktade sidor för dina produkter, tjänster, onlinekurser osv. Plugin är också översättningsklar, använder en drag and drop-byggare för en enkel / intuitiv gränssnitt och är fullt lyhörd så att dina sidor alltid ser bra ut.

WordPress Testimonial Plugins

Lägg till verkliga kundbedömningar till din webbplats med en av dessa enkla att använda plugins. På det här sättet behöver du inte anpassa dina vittnesmål när du lägger till dem på en sida eller widget, eftersom dessa plugin innehåller alla de styling (och enkla infoga alternativ) du eventuellt kan behöva.

WP-produktgranskning – Freemium

WP Product Review Lite

Lägg till vittnesmål och recensioner med WP-produktgranskning. Medan det finns en lite version tillgängligt som fungerar bra, premiumversionen av plugin lägger till anpassade kortkoder, färger, granskar borddesign, ikoner och till och med en jämförelsetabell.

Enkla kortkoder – gratis

Symple SHortcodes Testimonials

För en snabb och minimal lösning innehåller Symple Shortcodes en grundläggande vittnesmålskod. Du kan lägga till personens eller företagets namn, vittnesmålen och en bild. Sätt bara in kortkoden nästan var som helst genom att använda Symple-ikonen i den rika textredigeraren.

WordPress Post Rating Plugins

En funktion som ofta inte ingår i teman är en postklassificering eller recension. Det är ett utmärkt sätt att få feedback från dina läsare, eller att tillåta “rösta” på inlämnade inlägg från användarna (på samma sätt som Buzzfeed). I alla fall är detta enkelt att lägga till med ett plugin.

LoveIt Pro – Premium

LoveIt Pro-plugin

Denna söta LoveIt-plugin som gör det möjligt för användare att “hjärta” dina inlägg, sidor, portföljobjekt, etc. Varje användare kan älska något en gång och ett meddelande pop-up om de försöker älska det igen. Plugin gör det också möjligt att spåra populärt innehåll och har en “mest älskade” widget.

WP Post-betyg – gratis

WP Post betygs plugin

Om du bara vill ha ett traditionellt 5-stjärnigt betygssystem, WP Post-betyg är ett populärt och väl testat plugin som får jobbet gjort. Läsarna kan lämna in sin röst för innehåll, pluginet tar ett genomsnitt och sedan visar det betyg (men du kan alltid ladda upp en anpassad bild).

WordPress-begränsade innehållsplugins

Håll delar av din webbplats privat för prenumererade användare eller skapa premiummedlemskap med dessa kraftfulla plugins med begränsat innehåll. Med hjälp av ett av dessa plugins kan du enkelt starta en premiumblogg full av exklusiva tips, skapa ett “endast kunder” supportavsnitt på din e-handelswebbplats eller annat.

Begränsa innehållet – Gratis & Pro

Begränsa Content Pro WordPress-plugin

Begränsa enkelt innehåll på sidor, inlägg eller block av innehåll till registrerade medlemmar endast med Begränsa innehållet gratis WordPress-plugin. Aktivera bara plugin och begränsa innehåll genom att helt enkelt välja användarnivå som ska begränsas med eller genom att använda kortkoden för ett innehållsblock. Uppgradera till Restrict Content Pro för att lägga till ett obegränsat antal medlemsnivåer, hantera prenumerationer, registrera betalningar, utfärda rabatter och naturligtvis begränsa innehåll.

WordPress Share för att ladda ner plugins

Ett snabbt sätt att bygga dina följare på sociala medier är att erbjuda gratis varor på din webbplats och kräva liknande, dela eller tweet i utbyte. Installera bara en av våra bästa plugin-plockningar, lägg till din freebie och se din sociala statistik förbättras.

Social Locker – Premium

OnePress Social Locker

Använd Social Locker för att låsa premiuminnehåll (som inlägg, rabattkoder, bilder, videor, specialerbjudanden, nedladdningar etc.) tills användare delar ditt innehåll med sociala medier. Plugin infogar en låst innehållsskärm som innehåller ett antal populära alternativ för sociala medier. Eller ge Social Locker Free Edition ett försök. Det är samma idé som premiumversionen av plugin-användare måste socialt dela ditt innehåll för att komma åt det. Denna plugin innehåller en kostnadsfri testversion av premiumfunktionerna, men du måste uppgradera om du vill behålla dem.

Locker Cat Social Locker – Gratis

Locker Cat Social Locker

Låt användare gilla, tweeta eller dela ditt innehåll med det enkla och okomplicerade Locker Cat-plugin. Plugin innehåller en enkel kortkod som du kan använda för att delvis dölja ditt innehåll på inlägg och sidor. Läsarna uppmanas sedan att “dela” för att se hela innehållet, vilket gör detta plugin till ett bra medel för viral social marknadsföring (särskilt om du lägger till några hashtags i tweeten).

Avslutar

Så där har du det – en lista över några av de allra bästa WordPress-plugins som borde ta itu med de flesta av dina WordPress-behov och behov. Om vi ​​missade en funktionalitet som dina kunder ofta begär, eller om det finns ett plugin som du ständigt rekommenderar, lämna en kommentar nedan och meddela oss om det!

Så nästa gång du vill be en temautvecklare lägga till lite extra funktionalitet till ett tema eller undrar varför det inte finns där i första hand … fråga dig själv … finns det ett plugin för det? Nästan alltid är svaret JA!

Notera: Även om detta är en avrundning av de bästa WordPress-plugins enligt vår åsikt rekommenderar vi inte att du installerar alla dessa. Du bör bara installera plugins som du har fastställt är nödvändiga för din webbplats. Att installera för många plugins kan leda till konflikter eller till och med sakta ner din webbplats om de är resurskrävande.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me