7 bästa WordPress Caching-plugins 2020

När det gäller att påskynda din WordPress-webbplats har du bara ett skott. Servera sidor med långsam laddning till din publik, och du vet inte vad som träffade din understruk. \ Vi rekommenderar att du använder ett WordPress-caching-plugin för att undvika olyckan på långsamma sidor.

Vad är slutresultatet? Du kommer att öka sidhastigheten, göra dina användare lyckliga och skörda rikligt på vägen.

Varför servera snabbladdade sidor? Mycket för att människor och sökmotorer inte gillar långsamma webbplatser. Jej, en långsam webbplats betyder att du inte har något av värde att erbjuda och sökmotorer tvekar inte att skicka din älskade webbplats till glömska.

Visa dina läsare lite kärlek med supersnabba sidor och de kommer att älska dig till månen och tillbaka. Mellan dig och mig, jag vet att du hatar långsamma sidor. Med det sagt måste du alltid vara i vildläge när din webbplatshastighet är berörd.

Så långt som hastigheten går, desto snabbare kommer människor (och sökmotorer) till ditt innehåll. Annars kommer du att vänta på dina kunder som en passagerare vid busshållplatsen – enda problemet är att de inte kommer, till skillnad från bussen.

Så kör inte dig själv i marken med en trög webbplats. Ge inte den långsamma uppsättningen av sidor någon kärlek; få ett WordPress-cache-plugin och bli beroende av hastighet.

Om du känner att du inte kan sakta ner är du på rätt plats eftersom vi i det här inlägget täcker 7 av de bästa WordPress-cache-pluginprogrammen för att påskynda din webbplats under 2019 och därefter.

Om du inte hittar din favoritcache-plugin, blir du inte besviken. I stället, ta kampen till kommentarsektionen i slutet av inlägget. Eller titta på vår fulla guide om hur du påskyndar WordPress.

En snabb kommentar om WordPress Caching

Så vad handlar den här cache-verksamheten om? Jag hatar duplicerat innehåll eftersom det är dåligt för dina SEO-ansträngningar, så jag släpper en offert från en tidigare artikel som visar hur du rengör WordPress-cache som proffsen. Här är det:

I allmänna datortermer lagrar caching helt enkelt data i tillfälligt minne i motsats till huvudminnet. Cache (uttalad kontant) är en teknik genom vilken en hårdvara eller mjukvara lagrar tillfälliga data som är snabbare att hämta andra gången du behöver det.

Caching handlar om att öka hastigheten på din webbplatssida. Vi har fyra huvudtyper av cachning, nämligen:

 • Webbläsare cachar, som cachar inbyggda i webbläsare som Chrome, Mozilla Firefox och så vidare
 • Servercache, vilket händer på serversidan. Det underhålls vanligtvis av din webbhotell
 • Caching från tredje part som tillhandahålls av tredje parter, t.ex. innehållsleveransnätverk (CDN). Exempel på populära CDN: er inkluderar CloudFlare och KeyCDN bland andra
 • Plugin-cache, den typ som WordPress-cache-plugin-program erbjuder och även huvudämnet för den här artikeln

I följande avsnitt täcker vi både gratis och premium WordPress-cache-pluginprogram. Oavsett om du vill ha en gratis eller premium WP-cache-plugin, se till att du väljer en som passar din webbplats. Låt oss komma igång utan att göra något annat.

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. W3 Total Cache

wordpress caching plugins - w3 total cache

Med över 1 miljon aktiva installationer är W3 Total Cache en av de mest populära WordPress-cache-plugins på planeten.

Plugin är populärt tack vare en fantastisk svit med cachefunktioner som hjälper dig att påskynda din webbplats som en chef. W3 Total Cache påskyndar din WordPress-webbplats med funktioner som:

 • Webbläsare cachar, vilket är särskilt bra för sidvisningar
 • Möjligheten att minifiera och komprimera HTML, CSS, JavaScript och flöden som sparar upp till 80% av din bandbredd
 • Kompatibilitet med delad, virtuell privat och dedikerad hosting (servrar)
 • Sömlös integration av innehållsleveransnätverk (CDN)
 • Mobilt stöd inklusive automatisk temaskift
 • Sidcachelagring inklusive sökresultatsidor
 • Objektcachning inklusive databasobjekt
 • WP_CLI-stöd för rensning av cache och mer
 • Cachningsstatistik så att du kan se hur dina cache-ansträngningar passar
 • Omvänd proxyintegration via Varnish eller Nginx
 • Support för Google Accelerated Mobile Pages (AMP)
 • Och så mycket mer

Det stora antalet funktioner i detta WordPress-cache-plugin kan förvirra den perfekta nybörjaren. När du väl har tagit taget är W3 Total Cache dock en anmärkningsvärd lösning för WordPress-cache.

För ett gratis WordPress-caching-plugin kommer W3 Total Cache att slå av dina strumpor. Med andra ord kommer du att undra varför en cache-plugin av den här typen till och med är gratis till att börja med.

2. WP Rocket

WP Rocket WordPress Caching Plugins

Om W3 Total Cache visar sig svårt att konfigurera behöver du kanske ett mindre komplicerat WordPress-cache-plugin. Damer och herrar, säg ett stort hej till WP Rocket, en av de bästa premium WordPress-cache-plugin-programmen.

Om du har lite pengar att investera i din webbplats är WP Rocket förmodligen det enda premiumcaching-plugin du någonsin kommer att behöva.

Till att börja med är WP Rocket otroligt lätt att konfigurera även med en miljon och en funktion. När du har aktiverat plugin börjar WP Rocket cache din webbplats omedelbart. Det stämmer, du behöver inte konfigurera en oändlig lista med inställningar för att cache din WordPress-webbplats; bara installera plugin, tryck på aktiveringsknappen så går du till snabbare webbsidor.

Och medan WP Rocket är nybörjarvänligt levereras den med massor av krokar som hjälper utvecklare att utöka plugin-funktionen avsevärt.

Men hur ökar plugin-programmet dina WordPress-belastningshastigheter? WP Rocket förminskar HTML-, JavaScript- och CSS-filer. Om det inte räcker kommer WP Rocket med cache-inläsning, vilket direkt förbättrar indexeringen av din webbplats med sökmotorer. Detta säger att pluginprogrammet stöder webbläsare och sidcache.

Dessutom kommer WP Rocket med lat laddning. Av den anledningen laddas bilder på din webbplats bara när besökaren rullar ner på sidan.

Facebook och YouTube bland andra stora webbplatser är särskilt förtjust i den här tekniken. Du kan också använda lat laddning till din fördel tack vare WP Rocket. Plus att plugin är byggt enligt WordPress bästa praxis vilket innebär att det är rent, kommenterat och väl dokumenterat.

Företaget bakom WP Rocket erbjuder dig tre prispaket nämligen Enda (49 $)Plus (99 $) och Oändlig ($ 249). Vår rekommendation är att alltid gå för det paket som passar ditt företag. De erbjuder också en 14-dagars 100% moneyback-garanti, vilket innebär att du kan testa WP Rocket riskfritt.

3. WP Super Cache

wordpress caching plugins - wp super cache skärmdump

En annan värdig utmanare i denna WP-cache-roundup är WP Super Cache av Automattic, samma killar som förde dig Jetpack, Akismet och WordPress.com bland andra fantastiska produkter.

WP Super Cache har över 2 miljoner aktiva installationer, vilket innebär att det är ett populärt cache-plugin för många utgivare och webbutvecklare.

För att påskynda din webbplats genererar WP Super Cache statiska HTML-filer från ditt dynamiska WordPress-innehåll. Istället för att tjäna tunga PHP-skript kommer din webbserver att tjäna de lättare HTML-filerna, vilket sparar massor av bandbredd och minskar sidans belastningstider.

Plugin serverar statiska HTML-filer till 99% av dina webbbesökare, inklusive användare som har loggat in eller lämnat kommentarer. Förutom att komprimera sidor, rensar WP Super Cache automatiskt cachefiler som är föråldrade och föråldrade. Vidare kan du läsa in så många inlägg som möjligt om du aktiverar “Förbelastningsläge.”

Dessutom kommer WP Super Cache med CDN-stöd, inklusive möjligheten att skapa ett CDN på en underdomän på din domän.

Dessutom får du REST API-slutpunkter som är praktiska om du behöver komma åt inställningarna för detta lyckosamma plugin. Koppla ihop det med krokarna som finns i pluginet och du kan skapa anpassade cacheprocesser som passar dina behov.

För att börja cachera din webbplats utan hicka rekommenderar utvecklarna att du aktiverar följande inställningar:

 • Enkel cache
 • Cache-ombyggnad
 • Komprimera sidor
 • Cachera inte sidor för kända användare
 • CDN-stöd
 • Extra hemsida kontroller

Plugin kommer med detaljerad dokumentation om du någonsin behöver mer information.

4. Snabb prestanda

snabb prestanda wordpress plugin

Swift Performance är mer än bara ett WordPress-cache-plugin. Det är en fantastisk prestationsoptimerare som går bortom bara cache som du känner till det.

Utvecklarna har packat den här dåliga pojken till randen med alla funktioner du behöver för att öka prestandan och hastigheten på din underbara WordPress-webbplats utan att sveda.

Till att börja med fungerar sidcachelagring ur rutan (eller så snart du aktiverar plugin-programmet). Om du undrar är sidcaching kompatibel med Cloudflare, bbPress, WooCommerce och Varnish bland andra.

För det andra kan du optimera leveransen av statiska resurser via minifiering. Det stämmer, du kan kombinera eller förminska CSS och JavaScript med ett enda klick. Och tack vare en funktion som kallas Async Execute kan du köra skript individuellt när de laddas, vilket förbättrar din webbplatshastighet, SEO-poäng och användarupplevelse.

För det tredje kommer Swift Performance med en modern databasoptimisator. Optimeringsprogrammet rensar duplicerade metadata, förfallna övergångar, föräldralösa barn och skräppostkommentarer. Och om du inte visste det kan du schemalägga databasoptimering (med pro-versionen), vilket sparar dig mycket tid.

Dessutom får du en plugin-organisator, som hjälper dig att aktivera / inaktivera plugins på vissa sidor. Eftersom plugins bara körs där det är nödvändigt kan du minska sidstorleken och minimera konflikter som orsakar prestandaproblem.

Andra viktiga funktioner inkluderar:

 • Möjlighet att automatiskt generera Critical CSS
 • GZIP-komprimering
 • Lat laddning
 • Webbläsare cachar
 • Mobil upptäckt
 • Flersidig kompatibilitet
 • WPML-stöd
 • Hjärtslagskontroll
 • Och så mycket mer

5. LiteSpeed ​​Cache (LSCache)

litespeed-cache är en av de bästa pluggen för wordpress-cache

Om det finns ett plugin som gör caching kul (vi vet att det är tråkigt och svårt) måste det vara LiteSpeed ​​Cache. Detta WordPress-cache-plugin kommer med två uppsättningar funktioner, nämligen:

 • Allmänna funktioner, som är lämpliga för alla webbserver som LiteSpeed, Nginx, Apache och så vidare
 • LiteSpeed ​​Exklusiva funktioner, som kräver OpenLiteSpeed, kommersiella LiteSpeed-produkter, eller LiteSpeed-driven hosting

Allmänna funktioner inkluderar objektcache, flera CDN-stöd, förlust / förlustfri bildoptimering, webbläsarcache, OPCod-cache, HTTP / 2 push för CSS / JS, DNS-förhämtning, Cloudflare API, flersidig support och hjärtslagskontroll.

Dessutom kan du minifiera CSS, JavaScript och HTML inklusive inline CSS och JavaScript samt generera kritisk CSS automatiskt.

Dessutom kan du lazyloada bilder / iframes och ladda CSS / JS asynkront. Dessutom får du en databasoptimerare, WebP-bildformatstöd, import / exportinställningar, grundläggande / avancerad inställningsvy och PageSpeed-poängoptimering.

Du får alla dessa fantastiska inställningar i ett attraktivt och lättförståeligt admingränssnitt.

LiteSpeed ​​exklusiva funktioner inkluderar automatisk caching och rensning av sidor, privat cache för inloggade användare, WordPress REST API caching, mobil upptäckt, cache-rensning schemaläggning, WP CLI-stöd, och så mycket mer.

LiteSpeed ​​Cache kommer med bra dokumentation, ett supportforum och en Slack community. Det är kompatibelt med ett brett utbud av plugins och teman. De erbjuder också ett API för plugins och teman som inte är kompatibla med LSCache. Det är en lång lista med funktioner för att ta din webbplatshastighet till nästa nivå.

6. WP: s snabbaste cache

wp snabbaste cache

WP Fastest Cache är en annan populär WordPress-cache-plugin, med över 900 000 aktiva installationer i skrivande stund. Med en imponerande lista över funktioner och regelbundna uppdateringar kan du räkna med WP: s snabbaste cache för att påskynda din älskade WP-webbplats.

För att öka sidhastigheten och minska belastningen på din server skapar WP Fastest Cache statiska filer från ditt dynamiska WordPress-innehåll.

Plugin är så lätt att använda att du inte behöver något tekniskt kunnande för att komma igång. Dessutom sker det mesta av cacheprocessen automatiskt. WP Fastest Cache skryter med funktioner som:

 • En stor (och lättanvänd) administratörspanel
 • HTML och CSS minifiering
 • GZIP-komprimering
 • Sidcache
 • Webbläsare cachar
 • Förmåga att kombinera CSS / JS
 • Du kan inaktivera emoji inline CSS och wp-emoji-release.min.js
 • Stöd för flera språk
 • CDN-stöd
 • SSL-stöd
 • Cache-timeout
 • Förbelasta cache
 • Och mycket mer

WP Fastest Cache är en enkel men kraftfull cachelösning för både nybörjare och utvecklare. Dessutom finns det en premiumversion som levereras med fler funktioner än du någonsin kommer att behöva.

7. Autoptimera

automatisera optimering av wordpress caching och prestanda plugin

Sist men definitivt inte minst har vi Autoptimera WordPress-plugin. Plugin är perfekt om du letar efter en lätt lösning för att öka din webbplatshastighet avsevärt. Den har inte klockorna och visselpiporna från de andra insticksprogrammen på denna lista, vilket gör den lätt och lätt att använda.

Istället för att fokusera på områden som webbläsare och sidcache optimerar plugin-skriptet dina skript. Precis, Autoptimize kan aggregera, minifiera och cache-skript, flytta skript till sidfot eller sidhuvud och komprimera HTML.

Plugin levereras med extra alternativ för att ta bort WordPress core emoji cruft, optimera bilder och Google-teckensnitt och asyncera icke-aggregerat JavaScript bland annat. Utvecklaren rekommenderar att du använder någon av de andra WordPress-cache-pluginprogrammen i den här listan för cachning av sidor.


WordPress-cache-pluginprogram hjälper dig att öka prestandan och hastigheten på din WordPress-webbplats utan att bryta svett. Det vet du redan. Utan cache-plugins måste du göra allt manuellt, vilket förmodligen skulle steka dina hjärnor.

Vi hoppas att vårt inlägg pekar dig i rätt riktning så långt som att välja rätt WordPress-cache-plugin går. Missade vi ditt favoritplugin-plugin för WordPress? Låt oss veta i kommentarerna!