8 bästa anmälningsfält WordPress-plugins

Det bästa anmälningsfältet WordPress-plugins

Oavsett om du vill marknadsföra en försäljning, din senaste produkt eller en specifik målsida är en aviseringstang vägen att gå. Detta enkla tillägg till din webbplats kommandon uppmärksamhet och hjälper till att driva trafik till dina pengar tjäna sidor. Men även om ditt WordPress-tema inte innehåller den här funktionen, är det enkelt att lägga till en meddelandefält med ett plugin.

Beroende på dina behov finns det en hel del alternativ för meddelandefält tillgängliga. Men vi har satt upp en lista över vad vi tycker är dina bästa alternativ. Var och en av de insticksprogram som vi delar har nyligen uppdaterats och erbjuder möjligheten att lägga till en länk (vilket kanske är den viktigaste nyckelfunktionen i en WordPress-meddelandefält). Så låt oss komma igång!

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. Enkel meddelandefält

Enkel meddelandefält

Lägg till en enkel meddelandefält till din WordPress-webbplats med Easy Notification Bar-plugin. Det här alternativet är verkligen det enklaste på vår lista – bara installera och gå till live-anpassaren för att ställa in din meddelandefält. Plugin innehåller snabba och enkla alternativ för att lägga till en tagline, ställa in en textjustering, välja en teckenstorlek, redigera din knapptext, lägga till en länk och anpassa bakgrunden / textfärgen. Det är allt! Du kan lägga till en meddelandefält till din WordPress-webbplats på några minuter. Bäst av allt, detta lätta plugin fungerar med de flesta teman (inklusive vårt eget Total-tema) och spelar trevligt med populära plugins (som WPBakery Page Builder och Elementor).

2. Hej Bar

Hej Bar

För några fler tillagda alternativ rekommenderar vi att du kolla in Hello Bar. Den kostnadsfria versionen av detta plugin innehåller grundläggande designinställningar (som färg, placering i topp eller botten, storlek och knappstil), 1 live A / B-delningstest (premium är obegränsat), visa din Hello Bar till alla eller bara på mobil (eller begränsa den till din hemsida om du uppgraderar). En sak att notera är att du inte kan ta bort varumärket Hello Bar om du inte uppgraderar till en premiumplan, som börjar på cirka $ 24 / mo om du väljer en årlig tillväxtplan.

3. WPFront Notification Bar

WPFront Notification Bar

WPFront är lite mindre intuitivt, men är ändå ett bra alternativ om du letar efter en gratis anmälningsfält plugin. Plugin har en egen panel med alternativ för klibbig, rullningsförskjutning, barhöjd, automatisk stängning, meddelande, knappåtgärd (länk eller Javascript) och mer. Men en unik funktion är möjligheten att definiera inställda datum och användarroller att visa dina meddelandefält för. Detta gör WPFront till ett utmärkt val om du vill marknadsföra kampanjer med begränsad tid eller speciella tillkännagivanden för inloggade prenumeranter (eller till och med dina författare).

4. WP-anmälningsstänger

WP-anmälningsstänger

WP Notification Bars-pluginet erbjuder ett enkelt sätt att skapa en varningsfält för din WordPress-drivna webbplats. Skapa ett obegränsat antal staplar med anpassad text, knappar osv. Dessutom finns det inställningar för att visa din meddelandefält på specifika sidor (eller inlägg), för besökare från Google eller Facebook – en fantastisk funktion om du vill erbjuda olika aviseringar till besökare från olika trafikkällor. Plugin är också översättningsklar och innehåller färgväljare för anpassad bakgrund, text och knappfärger.

5. Top Bar

Top Bar

Med Top Bar-plugin från WP Darko kan du designa din egen topbar för att visa meddelanden och länkar till dina besökare. Välj färg, synlighet på bläddring, meddelanden och knapptext samt färger. Det finns en Pro-version för avancerade alternativ (nedre gränsen, fördröjning, stängningsalternativ, teckenstorlekar och användarsynlighet).

6. Meddelandefältet

Themify meddelande bar

Info & nedladdning

Tillkännagivningsstiftet gör det enkelt att lägga till varningar på hela din webbplats. Och eftersom plugin-programmet är fullt lyhört kommer ditt meddelande att vara synligt för dina läsare på alla deras enheter. Plugin innehåller många fantastiska alternativ så att du kan skapa meddelanden som matchar ditt varumärke och din webbplats. Bestäm först om du vill att ett meddelande ska fixeras på din sidhuvud, sidfot eller sidopanel. Sedan kan du välja mellan 12 bakgrundsfärger / stilar, 2 stilelement (pappersklipp eller bokmärke), 3 övergångar och 5 anpassade teckensnitt. Skapa meddelanden som verkligen dyker upp från din webbplats för att uppmuntra dina läsare att klicka!

7. Apex Notification Bar Lite

Apex Notification Bar Lite

Apex Notification Bar Lite-plugin innehåller en handfull alternativ för att skapa ditt eget varnings- eller meddelandefält. Välj mellan fem förformade mallar, eller anpassa med hjälp av fem meddelande stapelkomponenter och inkluderade sociala ikoner. Apex Notification Bar Lite erbjuder alternativ för en klibbig bar – så att meddelandet förblir på skärmen även när besökare på din webbplats rullar ner. Eller så kan du aktivera alternativet Visa / dölj för att ge läsarna möjlighet att stänga meddelandet. Vill ha mer? Det finns en premiumversion tillgängligt för avancerad positionering, schemalagda fält, nedräkningstimer, anpassade teckensnitt och massor av fler anpassningsalternativ.

8. HashBar

Hashbar

Senast på vår lista är HashBar-meddelandefältet för WordPress. Kompatibel med Visual Composer och King Composer, det är ett bra tillägg även om du använder en sidbyggare på din webbplats. Plugin kan du bestämma vilka sidor den visas på, ställa in positioneringen, anpassa färgerna och naturligtvis lägga till din egen text. Men om du vill ha åtkomst till kortkodgeneratorn, klibbiga och transparenta rubrikformat, mobila brytpunktsinställningar, anmälningsfältplanering och mer måste du uppgradera till premiumversion.


För att samla in är tillkännagivande och anmälningsfält ett bra sätt att fästa uppmärksamhet på viktig information. Du kan rikta dina läsare till en exklusiv försäljning, nytt innehåll, ett nyhetsbrevregistrering eller annat innehåll. Förhoppningsvis har den här listan hjälpt dig hitta rätt plugin för meddelandefält för din WordPress-webbplats.

Har några frågor? Eller andra plugins att rekommendera? Lämna bara en kommentar nedan – vi skulle gärna höra från dig.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me