8 bästa e-post- och nyhetsbrev WordPress Plugins 2020

Nyhetsbrev är viktiga. Men att hantera en e-postlista och göra tid att skapa och skicka nyhetsbrev passar inte alltid in i ditt schema (eller din budget). Visste du att du kunde skicka ett nyhetsbrev direkt från din WordPress instrumentpanel? Och ännu bättre – att det finns en hel del WordPress-plugins för nyhetsbrev som du kan använda för att göra installationen enkel?

Idag ska vi titta på några av de enklaste sätten för dig att hantera ditt nyhetsbrev med WordPress. Så utan vidare, låt oss gå in på vad vi tycker är de bästa e-post- och nyhetsbrevplugin för WordPress.

Varning: WPExplorer är ett dotterbolag för en eller flera produkter som anges nedan. Om du klickar på en länk och slutför ett köp kan vi göra en provision.

1. MailPoet

MailPoet-e-postmeddelanden och nyhetsbrev

MailPoet är ett kraftfullt nyhetsbrev och e-posthanterare som sömlöst integreras med WordPress. Du kan bygga din e-postlista, designa nyhetsbrev och skicka dem direkt från WordPress-instrumentpanelen. Dessutom är det 100% gratis upp till 2 000 prenumeranter!

Så vad gör MailPoet till ett av de bästa WordPress-nyhetsbrevet plugins? Låt oss börja från början – först, det är verkligen superlätt att installera och använda. Installera och aktivera MailPoet precis som alla andra insticksprogram, så är du redo att börja skicka nyhetsbrev. Ingen extra konfiguration eller serviceplaner behövs. Du kan nu skapa / hantera dina prenumeranter och listor direkt från WordPress!

Därefter inkluderar MailPoet en kraftfull nyhetsbrevbyggare för att skapa och anpassa dina e-postmeddelanden. Välj var du ska skapa ett nyhetsbrev, ett automatiskt välkomstmeddelande för anmälan eller automatiskt “nytt inlägg” -meddelande. Välj sedan en färdig, lyhörd mall och du är i princip redo att gå! Du kan naturligtvis anpassa

MailPoet erbjuder också komplett WooCommerce-integration, även om det är en av många funktioner i MailPoet premium (definitivt värt att uppgradera imo). Om du uppgraderar till pro kan du skicka kundvälkomstmeddelanden, produktförsäljningar och nya produktmeddelanden (Obs! Övergivna vagnar och kunders belöningar är på väg!). Pro har också statistik om publikens engagemang (klick och öppnar), vitmärkt nyhetsbrevsfot, samma dag veckodagsstöd och möjligheten att skicka fler e-postmeddelanden till fler prenumeranter via vilken metod som helst (till exempel en SMTP).

MailpPoet är också GDPR-kompatibel och översättningsklar. I själva verket finns redan 20 språköversättningar (och du är välkommen att gå med i deras Transifex projekt om du vill hjälpa till med en översättning för ditt eget språk).

2. Mailster (Premium)

Mailster E-post nyhetsbrev plugin

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Mailster är ett e-postnyhetsbrevplugin för WordPress som ger hela e-postmarknadsföringsupplevelsen att skapa, skicka och hantera nyhetsbrev via e-post direkt i din WordPress-backend.

Plugin låter dig skicka och skapa vackert utformade e-postmeddelanden till dina prenumeranter tack vare den inbyggda e-postbyggaren. Du kan skapa en hel kampanj med enkla drag och släpp-rörelser på några minuter och ge en professionell kampanj till din publik.

Tack vare funktionen för automatisk responder var det aldrig lika enkelt att skapa anpassade actionbaserade e-postmeddelanden. Välj ett specifikt datum, åtgärder eller många andra alternativ när ett visst e-postmeddelande ska skickas till din abonnent. Du kan också kombinera vissa kombinationer av kriterier när en prenumerant kommer att ta emot e-post.

Mailster lagrar alla dina prenumeranter direkt i WordPress så att du äger all data och det finns inga avgifter eller begränsningar. Du kan skapa ett obegränsat antal listor och prenumeranter utan att betala ett öre. Andra e-postmarknadsföringstjänster har vissa prissättningsnivåer för detta så genom att använda Mailster kan du spara en betydande summa pengar och det finns ingen anledning att oroa sig för vissa trösklar.

Detaljerad statistik är en viktig funktion i Mailster som låter dig visuellt se öppningar, klick och studsar. Dessutom får du detaljerad statistik över varje enskild abonnent och ser exakt vilka åtgärder som utlöste när du tittar på kampanjen.

Mailster integreras med dussintals plugins som skickande leverantörer, WooCommerce och många popup-pluginprogram. Dessutom finns det över 120 fantastiska mallar tillgängliga så att det inte blir något problem att hitta den perfekta passformen för ditt nästa projekt.

3. Nyhetsbrevet

Nyhetsbrevets plugin

Den lämpligt namngivna nyhetsbrevet plugin är precis vad det säger – ett nyhetsbrev plugin. Detta gratis WordPress-plugin är ett bra alternativ att skapa och skicka nyhetsbrev från din WordPress-installation.

Plugin innehåller en prenumerationswidget och ett formulär, så att du enkelt kan börja bygga din abonnentlista. Det finns även inställningar för enda eller dubbla optin, plus en kryssrutan för integritet för att hålla din WordPress-webbplats GDPR-kompatibel.

När det gäller att skapa dina e-postmeddelanden är nyhetsbrevet fullt av alternativ. Använd dra-och-släpp-redigeraren för att skapa anpassade e-postlayouter, lägga till innehållsblock, hjältebilder, rubriker, uppmaningar och mer. Nyhetsbrevets plugin är också SMTP-klar, integreras med WordPress-användarregistrering och är kompatibel med de flesta av de populära WordPress-översättningsplugins (inklusive WPML, Polylang och TranslatePress).

Med nyhetsbrevets inbyggda leveranshastighetskontroll kan du till och med redigera hastigheten som du skickar ditt nyhetsbrev. Så du kan skicka partier om 10 (eller valfritt nummer) istället för att skicka e-post till dina abonnenter samtidigt. Och med nyhetsbrevpluginet begränsas du inte av några begränsningar – lägg till obegränsade prenumeranter och skicka obegränsade nyhetsbrev!

Letar du efter mer? Nyhetsbrevteamet erbjuder massor av premiumtillägg för rapporter, automatisering / autosvar, WooCommerce, Google Analytics, geolocation och mer.

4. Jackmail

JackMail WordPress Nyhetsbrev Plugin

Jackmail är ett WordPress-plugin dedikerat för att skapa och skicka nyhetsbrev med din WordPress-back-end. Den har allt du behöver och smtp-server ingår! Installera och börja formatera ditt nyhetsbrev.

Njut av Jackmail EmailBuilder som hjälper dig att skapa ditt nya nyhetsbrev så smidigt som möjligt. Och naturligtvis är det lyhört! Och tack vare dra och släpp-innehållsbyggaren är det barnens lek att skapa ditt eget nyhetsbrev. Om du vill automatisera dina nyhetsbrev låter Jackmail dig också starta automatiserat arbetsflöde.

Jackmail har också plugin-anslutningar som hjälper dig att samla in optin-adress från ContactForm, NinjaForms, WPForms och mer .. Sluta oroa dig för att ditt nyhetsbrev går in i skräppost. Jackmail är en av de första WordPress nyhetsbrev plugin någonsin att integrera en professionell routing plattform. De erbjuder för närvarande 3 000 e-postmeddelanden per månad gratis! (och ingen annonsfot i sidfot!)

Jackmail ger dig också söt statistik. Vet vem som öppnar, vem klickar och mer! Detta är ett bra sätt att spåra kampanjer och sådant.

5. E-postprenumeranter och nyhetsbrev

E-post & nyhetsbrev

E-postprenumeranter och nyhetsbrev är ett helt gratis plugin som gör att du kan skicka e-post, skapa nyhetsbrev och samla in leads – allt från ett enda nav. Det här plugin skapar en enkel prenumerationsformulär som inte är lika anpassningsbar som några av de andra alternativen på listan. Men det erbjuder nästan alla funktioner du behöver, vilket gör det möjligt att:

 • Skicka e-postmeddelanden till prenumeranter när nya inlägg publiceras.
 • Samla kundmeddelanden genom att lägga till en prenumerationsruta (via widget, kortkod eller PHP).
 • Tillåt dubbel opt-in och single opt-in metoder för prenumeranter.
 • Ange en länk för prenumeration för varje e-post.

Att hålla abonnenterna uppdaterade regelbundet är ett perfekt sätt att förbättra ditt rykte. Även om detta plugin kanske inte är det mest flexibla alternativet, är dess förmåga att hjälpa dig att locka potentiella prenumeranter och upprätthålla aktuella sådana inte att bestrida.

6. Tribulant Nyhetsbrev Lite

Tribulant Nyhetsbrev Lite Plugin

Ett annat WordPress-drevet nyhetsbrevalternativ är Newsletters by Tribulant. Allt i ett nyhetsbrevalternativ stöder mailinglistor, betalda prenumerationer, POP / IMAP-avvisningshantering, DKIM-signatur och till och med SMTP-autentiseringar – och mer.

Att skapa nyhetsbrev är lika enkelt som att skapa ett inlägg. Du kan till och med skicka ett inlägg som ditt nyhetsbrev! Eller använd en av de medföljande mallarna. När du är redo, skicka ut ditt nyhetsbrev från instrumentpanelen. Köfunktionerna gör det enkelt att skicka dina e-postmeddelanden i partier (vilket Tribulant rekommenderar för listor över 100 prenumeranter). Du kan också ställa in autosvar och nyhetsbrev efter villkor för att ytterligare nå ut till din publik.

Men det finns lite mer om Tribulant Nyhetsbrev som du kanske vill veta. Här är en snabb bild av fler av insticksfunktionerna:

 • Inlägg för post / sida
 • Sidofältets widgetar
 • E-posthistorik
 • E-postbilagor
 • Bit.ly klickspårning
 • WordPress-instrumentpanelen
 • Premiumförlängningar: WooCommerce, Google Analytics, Kontaktformulär 7, s2Member, etc..

7. SendPress

SendPress-nyhetsbrev

SendPress är ett bra alternativ om du vill ha ett enkelt och enkelt sätt att skicka nyhetsbrev från din WordPress-webbplats. Med plugin installerat har du tillgång till en enkel kodfri nyhetsbrevredigerare, lyhörda nyhetsbrev med spårning och schemaläggning, anpassningsbara mallar, anmälningsformulär och widget samt enkel- och dubbeloptininställningar.

Men det som är unikt som jag inte har sett förut är alternativet att skapa nyhetsbrevlistor enligt WordPress-roller. På detta sätt kan du skapa och skicka anpassade nyhetsbrev till dina prenumeranter, såväl som veckovisa till dina bloggförfattare. Det här är ett utmärkt sätt att hålla kontakten med dina läsare och ditt team.

Andra viktiga plugin-funktioner inkluderar Postman SMTP-kompatibilitet, Auto Cron (som säkerställer att alla dina nyhetsbrev-e-postmeddelanden skickas) och användbar online-dokumentation. Om du är intresserad kan du också uppgradera till Pro för att få tillgång till API-sändning via ytterligare SMTP-alternativ, automatiserad studshantering, rapportering, anpassningsbara HTML-nyhetsbrevmallar, spam-poäng och premium / prioritetsstöd.

8. Nyhetsbrevschef XYZ

Nyhetsbrev Manager av XYZ

Senast på vår lista är nyhetsbrevshanteraren från XYZscripts. Detta är ett nyhetsbrevalternativ med lätt vikt med grundläggande alternativ. Inkluderade funktioner är ett optinformulär (kortkod och widget), stöd för obegränsade prenumeranter (e-postmeddelanden), SMTP, automatisering via cron-jobb, batch-sändning, autosvar för prenumeration och GDPR-efterlevnad.

Plugin tillåter också enkel text, HTML eller multipartmeddelanden. Så med denna speciella plugin är nyhetsbrevdesign helt upp till dig. Skapa din egen design eller hitta en HTML-nyhetsbrevmall som du vill använda för dina e-postmeddelanden.

En snabb kommentar om WordPress PHP Mail-funktion och SMTP

En sista sak innan du installerar ett nyhetsbrevplugin och kommer igång. En standard WordPress-installation kan säkert användas för att skicka ett nyhetsbrev från instrumentpanelen (det är därför vi skrev den här listan). Men det finns ett par varningar att tänka på.

 • Många e-postleverantörer (inklusive Gmail och Yahoo) kommer automatiskt att markera PHP-e-postmeddelanden som skräppost – det betyder att ditt nyhetsbrev kan hoppa över abonnentens inkorg helt och hållet.
 • Vissa värdföretag kan begränsa PHP-postfunktionen för WordPress. Beroende på serverns max_execution_time kan din webbplats till och med avbrytas mitt i skicka ditt nyhetsbrev (och om du försöker skicka igen, kan du av misstag skicka duplicerade e-postmeddelanden till dina prenumeranter).
 • Säkerhetsplugins kan också skapa konflikter med PHP-e-postfunktionen (se till att du dubbelkontrollerar för eventuella fel om du använder en).

På grund av dessa skäl rekommenderar vi att du överväger ett SMTP (enkelt postöverföringsprotokoll). Genomförande av en SMTP hjälper till att kringgå dessa brister genom att använda en säker, pålitlig postserver. Detta förbättrar sannolikheten för att ditt nyhetsbrev kommer att levereras.

Lyckligtvis kan du helt enkelt installera ett SMTP-plugin för att säkert konfigurera din e-postklient – även om du kanske måste göra lite research för att vara säker på att SMTP-plugin spelar bra och inte strider mot din nyhetsbrevplugin. Det finns många SMTP-plugins från tredje part, t.ex. WP Mail SMTP eller Enkel WP SMTP som låter dig ansluta din WordPress-webbplats till en e-postserver (som SendGrid, Gmail, Yahoo, etc.).

Eller om du kan hitta ett nyhetsbrevplugin som redan levereras med integrerad SMTP är det bättre! Vissa WordPress-nyhetsbrevplugin erbjuder redan detta inbyggda (som Jackmail) vilket är fantastiskt.


Slutgiltiga tankar

Det är det för nu! Om du har några frågor om nyhetsbrevet WordPress-plugins som nämns ovan, eller om du tycker att bör vara med på listan, var noga med att meddela oss. Annars ladda ner ett plugin, konfigurera SMTP och börja skicka nyhetsbrev direkt från din WordPress-instrumentbräda!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me